Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 800

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια χωρις να θελω να θιξω κανεναν..μπορω να πω οτι με αυτο το κινητο ημουν τρελα ερωτευμενος..ηθελα τοσο πολυ να παρω το cyan χρωμα..και λεω κατσε να το ξαναδω απο κοντα και αν μαρεσει το παιρνω επι τοπου!οσο ομορφο ειναι το κινητο,δυστυχως τοσο χαλια οθονη εχει..μα τοσο pixelia ??οκ special οθονη με super amoled και clear black αλλα τοσο που πιξελιαζει εφαγα το ξενερωμα της ζωης μου!παντου φαινονται τετραγωνακια...υποτιθεται εχει 252ppi σε 3,7 ιντσες και το Galaxy S2 για παραδειγμα με 4,3 ιντσες οθονη και 212ppi δεν πιξελιαζει ετσι!!δυστυχως αυτο με ταραξε πολυ τα ματια και ελπιζω η νοκια να το προσεξει αυτο στο επομενο μοντελο αλλιως αλλο ενα epic fail κινητο!...μπορω να πω πως ακομα και το htc Titan δεν πιξελιαζει ετσι..

Δεν είναι πολυ έντονο αλλα διακρίνεται οντως....

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά κάνετε μεγάλο λάθος....Το lumia έχει από τις καλύτερες οθόνες που υπάρχουν μέχρι στιγμής.Ίσως να υπάρχει λίγο όπως λέτε Pixelιασμα αλλά όχι όσο σε άλλα κινητά.Ειδικά στο galaxy.

Παιδιά κάνετε μεγάλο λάθος....Το lumia έχει από τις καλύτερες οθόνες που υπάρχουν μέχρι στιγμής.Ίσως να υπάρχει λίγο όπως λέτε Pixelιασμα αλλά όχι όσο σε άλλα κινητά.Ειδικά στο galaxy.

Φαντάζομαι δεν εννοείς το s2...γιατι σε σχέση με το s2 πραγματα είναι χειρότερα,ευτυχως που δεν έχει πάνω απο 4 ιντσες οθονη δηλαδή.

3,7 καλα είναι.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

παιδια χωρις να θελω να θιξω κανεναν..μπορω να πω οτι με αυτο το κινητο ημουν τρελα ερωτευμενος..ηθελα τοσο πολυ να παρω το cyan χρωμα..και λεω κατσε να το ξαναδω απο κοντα και αν μαρεσει το παιρνω επι τοπου!οσο ομορφο ειναι το κινητο,δυστυχως τοσο χαλια οθονη εχει..μα τοσο pixelia ??οκ special οθονη με super amoled και clear black αλλα τοσο που πιξελιαζει εφαγα το ξενερωμα της ζωης μου!παντου φαινονται τετραγωνακια...υποτιθεται εχει 252ppi σε 3,7 ιντσες και το Galaxy S2 για παραδειγμα με 4,3 ιντσες οθονη και 212ppi δεν πιξελιαζει ετσι!!δυστυχως αυτο με ταραξε πολυ τα ματια και ελπιζω η νοκια να το προσεξει αυτο στο επομενο μοντελο αλλιως αλλο ενα epic fail κινητο!...μπορω να πω πως ακομα και το htc Titan δεν πιξελιαζει ετσι..

Έλεος; Δεν πιστεύω να το πίστεψε κανείς... :lol::lol::lol:

(Myphone, πότε θα βγάλεις emoticon με troll; )

Nokia 7110 (2000) -> Samsung E700 (2004) -> Nokia N73 (2007) -> Nokia Lumia 800 (2011) -> ?

Έλεος; Δεν πιστεύω να το πίστεψε κανείς... :lol::lol:

(Myphone, πότε θα βγάλεις emoticon με troll; )

ποιος τρολλαρει βρε αγορινα μου???σας ειπα και απτην αρχη πως ημουν και ειμαι ακομα ερωτευμενος με το design του Νοκια LUMIA 800 αλλα πραγματικα η οθονη με αφηνει παγερα αδιαφορο...ολα τα κινητα ειχα στην διαθεση μου γιατι ειμαι τρελος gadgetakias και ακομα και το lg optimus 7 παρτε το και δειτε το δεν πιξελιαζει τοσο!παρατηρηστε το στα tiles..οπως και να εχει εγω πουλησα το galaxy s2 για να παρω το Νοκια Lumia 800 αλλα θα περιμενω κατι καινουριο απο μερια της Nokia..η θα παω σε htc,σορρυ ρε παιδια αλλα εγω προσωπικα δεν μπορω το πιξελιασμα,ειναι κριμα που φαινεται εντονα στο Νοκια απλως...ουτε κραζω την συσκευη ουτε τιποτα αντιθετως μαρεσει τρελα και λατρευω και τα windows phone γιατι ειχα Lg optimus 7 και εκανα τρελα πραματα με αυτο το τηλεφωνο..τεσπα αν και τωρα εχω iphone 4s,για δευτερη συσκευη θα ηθελα πολυ το επομενο Νοκια που αναμενεται να κυκλοφορησει.. ;)

και μην ειστε τοσο κολλημενοι μερικοι (φιλικα) ετσι κι αλλιως δεν θα εχετε για παντα την συσκευη,gadget ειναι!καλο ειναι να λεμε την αληθεια...γιατι μιας και η Νοκια μπηκε στον αγωνα θελει ομως αρκετα πραγματα να φτιαξει ωστε να φτασει στον ανταγωνισμο με αλλες εταιριες (που στην δικη μου περιπτωση το πιξελιασμα ειναι το νουμερο ενα που πρεπει να κοιταξει :lol::lol: :p )

τελος παντων,αυτα απο μενα το βουλωνω εδω και παω καπου αλλου για να μην με βαρατε χωρις λογο η να μου λετε οτι τρολλαρω!καλη συνεχεια :):)

Stupidity RuleZ Την Σημερον Ημεραν...

Για να είμαι ειλικρινής δεν είχα παρατηρήσει πιξέλιασμα όταν το είχα περιεργαστεί, αν και δε θα με εξέπληττε λόγω PenTile. Για να μην φαίνεται σε PenTile θες μεγαλύτερο ppi. Παρ'όλα αυτά μου κινήσατε τη περιέργεια να πάω να το ξαναδώ μόνο και μόνο γι αυτό. Δεν έχω δει πιξέλιασμα ούτε σε βίντεο ή φωτογραφίες, αλλά το έχω διαβάσει σαν σχόλιο και σε reviews οπότε δε μπορεί, για να υπάρχει καπνός θα υπάρχει και φωτιά.

Αν μιλάμε όμως για pixels που φαίνονται αν το κολλάς στη μούρη σου, τότε οκ, για εμένα δεν είναι καν άξιο αναφοράς. Το θέμα είναι αν φαίνεται σε αποστάσεις κανονικής, καθημερινής χρήσης.

Παραδειγμα απο το review του Anandtech:

http://images.anandtech.com/doci/5266/Lumia800-5732.jpg

που όμως στην οθόνη του κινητού θα φαίνεται σε τέτοιο μέγεθος

http://images.anandtech.com/galleries/1617/Lumia800-5925_575px.jpg

οπότε οκ, για να δεις το "σημα" του σαιτ όπως στη 1η εικόνα πρέπει να κολλήσεις το κινητό στο πρόσωπο και όσο να'ναι είναι υπερβολικό.

Όχι.

Σημερα πηγα στη Vodafone και ειδα το Lumia 800 απο κοντα και ηταν πολυ ωραια, επισης και το Omnia W μου αρεσε παρα πολυ.

Γενικα τα Windows Phone μου κεντρισαν το ενδιαφερον :)

Παιδιά πρέπει να είσαι πολύ ψείρας :p για να δεις το pentile.Δεν νομίζω να ενοχλεί το συγκεκριμένο issue πολλούς!!!!!Άλλωστε μπορούμε να περιμένουμε και το 900 σε δύο μήνες που θα απουσιάζει το PenTile matrix.

Σημερα πηγα στη Vodafone και ειδα το Lumia 800 απο κοντα και ηταν πολυ ωραια, επισης και το Omnia W μου αρεσε παρα πολυ.

Φίλε REDODIN7 και το Omnia W χρησιμοποιεί PenTile matrix.Περίμενε το lumia 900 παρουσιάστηκε σήμερα :) .

Παιδιά πρέπει να είσαι πολύ ψείρας :p για να δεις το pentile.Δεν νομίζω να ενοχλεί το συγκεκριμένο issue πολλούς!!!!!Άλλωστε μπορούμε να περιμένουμε και το 900 σε δύο μήνες που θα απουσιάζει το PenTile matrix.

Φίλε REDODIN7 και το Omnia W χρησιμοποιεί PenTile matrix.Περίμενε το lumia 900 παρουσιάστηκε σήμερα :) .

Το 900 ειναι μονο για αμερικη γιατι ειναι LTE.

Οσο για το πιξελιασμα εμενα δεν μου φανηκε τιποτα ασχημο ισα ισα το μενου των WP που φανηκε πολυ ωραιο αν ειχε και ιντερνετ η voda να δω λιγο πως παει στο browsing δεν θα ειχα καμια απορια.

καλησπερα , εχω ενα προβλημα ο ηχος στο πατημα των πληκτρων ειναι πολυ χαμηλος μονο εκει ομως ενω ηχος κλησης κλπ ειναι ολα καλα γιατι? υπαρχει τροπος καποια ρυθμηση που δεν ξερω? ευχαριστω

παιδιά καλησπέρα μια ερωτηση γιατι θα το πάρω αυριο ,παίρνει κανονική sim ή micro και αν ναι κυκλοφαρανε κανονικά σε vodafone cosmote..
Γιώργος

Το 900 ειναι μονο για αμερικη γιατι ειναι LTE.

Όχι βέβαια...Θα έρθει Ευρώπη μέχρι Απρίλιο το πολύ.Απλά η NOKIA το παρουσίασε εκεί γιατί εκεί έχει χάσει την αξιοπιστία της:!:

Για δες στο gsmarena όλα τα αμερικανάκια έχουν μπει από το μεσημέρι και βαράνε 9αρια στην αξιολόγηση.....Τελοσπάντων για

να μην ξεφεύγουμε από το θέμα,το 800 είναι πολύ καλό.Οι διαφορές που εγώ εστιάζω με το 900 είναι το Pen Tile Matrix,η ffc και

η ίσως καλύτερη μπαταρία που λόγω μεγαλύτερης οθόνης είναι το ίδιο.

http://www.gsmarena.com/nokia_lumia_900-4275.php

Εγώ το κόβω για κανένα Μάιο :p μιας και ούτε εχουν πει πότε θα βγει στις Η.Π.Α. , ούτε πόσο θα κάνει, ούτε είδαμε κάποια μη LTE έκδοση ακόμα.

παιδιά καλησπέρα μια ερωτηση γιατι θα το πάρω αυριο ,παίρνει κανονική sim ή micro και αν ναι κυκλοφαρανε κανονικά σε vodafone cosmote..

1) Απ' όσο ξέρω για την ώρα είναι αποκλειστικό από vodafone.

2) Παίρνει micro SIM.

Ξέρουμε αν κυκλοφόρησε κανονικά στα μαγαζιά; Στο site της vodafone από εκεί που τόσες μέρες έλεγε μη διαθέσιμο/προπαραγγελία, σήμερα το δείχνει κανονικά που φαντάζομαι σημαίνει πως είναι διαθέσιμο από το online store τους

Όχι.

Καλημέρα παιδιά από χθές το πήρα και γω ..Μια ερώτηση επειδή στην δουλειά μου παίρνω πολλά fax και μου έρχονται σε email μου,προσπαθω να τα κατεβάσω να τα δω αλλά μου γράφει συνέχεια η λήψη δεν ολοκληρώθηκε ...Είναι σε μορφή pdf αρχείου ,κατέβασα το pdf reader αλλά τίποτα .Ξέρουμε τίποτα καμμιά εφαρμογή ρύθμιση να τ ανοίγει ;
Γιώργος

ρε παιδια αυτο το κινητο εχει πολλα χαρακτηριστικα που κανουν πιο ευκολη την ζωη σου αλλα δεν εχει τα βασικα.. Μηπως ξερει κανεισ πως μπορω να απενεργοποιησω το screen rotation????Επισης δεν μπορω να βαλω mp3 μου ως ηχο κλησησ,να αλαξω το πληκτολογιο σε αλλη μορφη να απενεργοποιησω το τ9 κ.α.ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.

Έχει ασχοληθεί κανείς με το να φλασάρει την συσκευή? (Debrand). Έχει πάρει ένας φίλος (t-mobile) και κλήθηκα να βγάλω το φίδι από την τρύπα :lol:

ΠΩΠΩ... Πανέμορφο.. Μόλις γύρισα από vodafon.. Όντως φαινετε μικρο. Το 900 με τις 4,3 πιστευω θα ειναι τέλειο...

Τελικα μπροστα του, το galaxy s2 ειναι αίσχος σε ομορφιά, και το ειχα και στο ματι... Τελικα δεν μου απαντησε κανεις.. Εξοδο TV εχει;

Ψαξε στο market για htc εχει ενα προγραμμα που το τρεχεις και τα ρυθμιζει μονο του

Φιλικά Γιώργος

Παιδιά χρειάζεται να κάνω κάτι συγκεκριμένο την 1η φορά για να με βρει το GPS;

Έχω τη συσκευή χωρίς κάρτα SIM αυτή τη στιγμή και δεν μπορεί να λοκάρει με τίποτα.

Είμαι ένας υποψήφιος αγοραστής του πανέμορφου αυτού κινητού και θέλω να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς ποτέ θα είναι διαθέσιμο σε cyan χρώμα.

Είμαι ένας υποψήφιος αγοραστής του πανέμορφου αυτού κινητού και θέλω να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς ποτέ θα είναι διαθέσιμο σε cyan χρώμα.

απο 22 του μηνα σε ολα τα νοκια καταστηματα.