Thou_Bou Δημ. July 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2012 Τελείωσα! Εχω επίσημη 4.0.4, απροβλημάτιστα, σε 10 λεπτά! :yahoo: frastgr, είναι απλούστατο με το RSD Lite 5.7. Aφού το βάλεις σε fastboot mode, απλά επιλέγεις το .xml αρχείο και πατάς start. Oδηγίες παρακάτω. Για να μην υπαρξουν προβλήματα κάντε ένα ολικό φορμάτ πριν και μετά την εγκατάσταση. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1539192 Καλησπέρα . υπαρχει μηπως με κανα κολπακι ενεργοποιηση του radio fm στην νεα αυτη εκδοση του android ? η απουσιαζει software/ hardware και δεν υπαρχει ελπίδα διορθωσης /προσθηκης ? ειναι ο βασικος λογος μη προτιμησης του τηλεφωνου από μέρους μου, καθώς χρησιμοποιώ κατα κόρον το ραδιόφωνο σε όλα τα προσφατα κινητά μου. Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
housas08 Δημ. July 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2012 πήγα σήμερα στο mediamark και το είδα,το συγκρινα με το νέο v δεν είχαν μεγάλη διαφορά στην ταχύτητα μετά η κάμερα στο νέο v πολύ καλύτερη τι να πω ίσως είμαι &λίγο άσχετος αυτά ευχαριστώ Μία φράση θα πω... Το desire (κινητό διετίας) του ρίχνει στα αυτιά σε απόδοση ΣΕ ΟΛΟΥΣ τους τομείς... Δεν θα συγκρίνω καν το Razr με το Neo V... Κατέβασα το script για τη μπαταρία από το xda πριν από λίγο, έκανα και upgrade στην .33 και root και τα στοιχεία που δείχνει στο ROM Toolbox είναι dirty ratio 95, dirty back.ratio 60, vfs 50 και τσεκαρισμένο το oom kill... Έτσι πρέπει να δείχνει??? housas08: Δεν έχω καταφέρει να κάνω το script να τρέξει... Δοκίμασα και τον τρόπο που αναφέρεις χρησιμοποιώντας το αρχείο που δίνεις, αλλά τίποτα. Οι τιμές που πρέπει να φαίνονται στο Rom Toolbox, είναι διαφορετικές από αυτές που δίνεις. Είναι πολύ απλή η διαδικασία για να γίνεται κάτι λάθος. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο που έβαλα την .33... ΠΑΙΔΕΣ sorry που άργησα να σας απαντήσω, αλλά έπρεπε να παραλάβω κάτι αξεσουάρ για το κινητό και να φτιάξω τον digitizer από ένα vivaz. Το link μου εδώ εξηγεί όλα τα προβλήματά σας: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=28225391#post28225391 Πάω να τσιμπήσω κάτι στα γρήγορα και να επανέλθω να σας τα πω αναλυτικά και... ελληνικά! Το πρόβλημα μου προέκυψε και μένα μόλις πήγα στην .33. Όσο είχα την .39 το Toolbox δούλευε ρολόι. Οπότε είναι 100% θέμα του ROM Toolbox. Τελείωσα! Εχω επίσημη 4.0.4, απροβλημάτιστα, σε 10 λεπτά! :yahoo: frastgr, είναι απλούστατο με το RSD Lite 5.7. Aφού το βάλεις σε fastboot mode, απλά επιλέγεις το .xml αρχείο και πατάς start. Oδηγίες παρακάτω. Για να μην υπαρξουν προβλήματα κάντε ένα ολικό φορμάτ πριν και μετά την εγκατάσταση. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1539192 Έτσι ακριβώς! Και εγώ χθες κατά τις 4μιση τα ξημερώματα την πέρασα... ΑΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ BOOTLOOP υποθέτω λόγω ότι ήμουν στην .39 πριν και οι εφαρμογές μπορεί να ήταν πιο ενημερωμένες... Σε παρόμοια περίπτωση μην πανικοβληθείτε! Κάντε hard reset μέσω recovery! Και μετά θα είστε ΟΚ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpArchon Δημ. July 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2012 Δεν είναι καλή η απόκριση στο Σκάι με τον stock browser. Όμως με τον chrome kai ton dolphin είναι αρκετά καλύτερα όχι όμως τέλεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2012 Δε δίνει επιλογή για να μπεί σαν υπολογιστής και μπαινει μόνο σαν Android οποτε με πάει στη mobile έκδοση. Εκεί που είσαι στον browser επιλογές > έκδοση για υπολογιστή. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpArchon Δημ. July 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2012 Δε δίνει επιλογή για να μπεί σαν υπολογιστής και μπαινει μόνο σαν Android οποτε με πάει στη mobile έκδοση. στις επιλογές τικαρεις αυτήν για desktop και αν δεν μπορεί έτσι πήγαινε στο Google στην κλασική προβολή και κάνε αναζήτηση τον σκαι από εκεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2012 Δεν είναι καλή η απόκριση στο Σκάι με τον stock browser. Όμως με τον chrome kai ton dolphin είναι αρκετά καλύτερα όχι όμως τέλεια. Είναι μερικά site που η απόδοση είναι κακή. Ενώ σε άλλα πετάει ο browser (πχ στο πολύ βαρύ in.gr δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα). Αυτή τη βελτίωση μόνο ήθελα. Τίποτα άλλο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος γενικότερα από το κινητό. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpArchon Δημ. July 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2012 παιδιά αυτοί που είσασταν στην .39 δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πάτε στην .33. Η 33 είναι ota για την retail Eu ενώ η 39 για την non efgi. Δηλαδή εμείς στην Ελλάδα εάν περιμέναμε την επίσημη ota λογικά θα είναι η 39 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2012 Ξέρω βρε σείς πως να το κάνω να ταυτοποιείται σαν υπολογιστής, απλά άργησα να βρώ τη ρύθμιση στην 4.0.4. Ο skai είναι κάπως βαρύς αλλά σίγουρα υποφερτός. Ε, γι αυτό σε βοηθήσαμε. :p Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2012 Αντε, πέρνα την!!! Δε φαντάζομαι να μείνεις με την 2.3.6 με κριτήριο το "πειραχτήρι"!!! :lol: Στην 4.0.4 είμαι ήδη (εδώ και 15 μέρες) , αλλά έχω την .17, όχι την 33. Τώρα είμαι στη δουλειά :(:( αυτά θα γίνουν ή το βράδυ, ή αύριο... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stif Δημ. July 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2012 καλησπερα σε ολους!σκεφτομαι ναα γορασω το razr μιας και πλεον η τιμη του εχει πεσει στα 270 ευρω.επειδη ειμαι λιγακι ασχετος θα ηθελα να κανω μερικες ερωτησεις και αν καποιος φιλος βρει λιγο χρονο ας μου απαντησει. 1.ενδιαφερομαι κυριως για την ταχυτητα στο σερφαρισμα.ειναι ενας απο τους κυριους λογους που σκεφτομαι να αγορασω αυτο το κινητο(εχω blackberry και απο ταχυτητα δεν λεει πολλα).ειδα καποια βιντεακια που συγκρινουν αυτο με το galaxy s2 και ειδα τεραστια διαφορα.ειναι οντως ετσι τα πραγματα?ειναι αρκετα αργο το razr?εχει γινει καποια αναβαθμιση που να βελτιωνει λιγακι αυτο το θεμα? 2.ενδιαφερομαι επισης να παιζω παιχνιδια του ps1 στο κινητο.υπαρχει καποια αντιστοιχη εφαρμογη?(ρωταω γιατι στο galaxy υπαρχει) 3.απο μπαταρια το κινητο βγαζει μια μερα γεματη με δυνατη χρηση?εννοω σερφαρισμα,παιχνιδια κτλ.Δεν θελω παραπανω γιατι καθε βραδυ θα το φορτιζω. 4.η αναβαθμιση σε ics εγινε επισημα και αν οχι ποτε την περιμενουμε? 5.το προβλημα με τις φωτογραφιες(με το οχι και τοσο καλο zoom)διορθωνεται με το να κατεβασω καποιο αλλο προγραμμα? 6.και τελευταιο.οσοι ειστε κατοχοι μπορειτε να μου επισημανετε καποια αρνητικα που εχετε παρατηρησει στο κινητο και ειναι οντως σημαντικα? Συγχωρεστε με για τις πολλες ερωτησεις μου,και σας ευχαριστω εκ των προτερων για τον χρονο σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. July 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2012 Αντε, πέρνα την!!! Δε φαντάζομαι να μείνεις με την 2.3.6 με κριτήριο το "πειραχτήρι"!!! :lol: φιλε haki τελεια η 4.0.4 ....ρουταρα και ψαχνω cwm πως? thanks Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
housas08 Δημ. July 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2012 παιδιά αυτοί που είσασταν στην .39 δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πάτε στην .33. Η 33 είναι ota για την retail Eu ενώ η 39 για την non efgi. Δηλαδή εμείς στην Ελλάδα εάν περιμέναμε την επίσημη ota λογικά θα είναι η 39 Μπορεί και να ισχύει, αλλά η eternity θα στηριχτεί στην .33 ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΘΕΣΗ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΩ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩ ΑΠΟ WEBTOP MODE. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΕΝΟΣ USB HUB, ΠΟΥ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΡΤΙΣΤΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ. ΠΑΝΩ ΣΤΟ HUB ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΑ; ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ USB, ΠΟΝΤΙΚΙ USB, FLASH DRIVE KAI "USB TO ETHERNET ADAPTER" ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ. ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩ ΜΕΣΩ ETHERNET... WIFI KAI 3G EINAI ΚΛΕΙΣΤΑ! ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ 25 ΕΥΡΩ (για HDMI, HUB, Ethernet to USB και OTG micro USB cable) Νομίζω ότι το multimedia dock της MOTO ζηλεύει που έχω παραπάνω USB + Ethernet σύνδεσή. Με 75 ευρώ λιγότερα! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill79 Δημ. July 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2012 Τελείωσα! Εχω επίσημη 4.0.4, απροβλημάτιστα, σε 10 λεπτά! :yahoo: frastgr, είναι απλούστατο με το RSD Lite 5.7. Aφού το βάλεις σε fastboot mode, απλά επιλέγεις το .xml αρχείο και πατάς start. Oδηγίες παρακάτω. Για να μην υπαρξουν προβλήματα κάντε ένα ολικό φορμάτ πριν και μετά την εγκατάσταση. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1539192 κανε μου μια χαρη και ανεβασε ενα screeshot με τα στοιχεια του λογισμικου για να τα συγκρίνω με το δικο μου γιατι ακομα και τωρα δεν λεει να στρωσει. Κυριως με ενδιαφερει εκδοση διαμορφωσης firmware, εκδοση βασικου φασματος, εκδοση διαμορφωσης βασικου φασματος, εκδοση kernel και ΑΡ flex Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pierce21 Δημ. July 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2012 Motorola europe @ facebook Motorola RAZR and RAZR MAXX owners in Europe will now start to share in the delight that is Android™ 4.0 (Ice Cream Sandwich). The upgrade is now rolling out to select users in Germany (retail), France (SFR) and Italy (retail and TIM) and will be available more broadly over the coming weeks. LINK: http://youtu.be/Kbzeit4cJo4 Παράθεση Ericsson R380s ,Sony Ericsson T68 , Sagem MyX6 , Sharp GX30, Sharp V802 ,Sony Ericsson K810i, Motorola Milestone , Motorola Razr, LG Nexus 5, Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harislg Δημ. July 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2012 (edited) επιτέλους κάλιο αργά παρά ποτέ Edited July 3, 2012 by harislg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
housas08 Δημ. July 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2012 (edited) Μόλις τροποποίησα τον οδηγό για την μπαταρία. Οι αλλαγές έγιναν γιατί η έκδοση .33 αρνείται να συνεργαστεί με το ROM Toolbox, οπότε έγραψα μία διαφορετική μέθοδο εξακρίβωσης (ότι το script δουλεύει) που λειτουργεί σε όλες τις ROM. Θα βάλω το link στην υπογραφή μου για ευκολότερη πρόσβαση. Edited July 3, 2012 by housas08 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpArchon Δημ. July 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2012 φιλε haki τελεια η 4.0.4 ....ρουταρα και ψαχνω cwm πως? thanks http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=27613247 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stif Δημ. July 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2012 καλησπερα σε ολους!σκεφτομαι ναα γορασω το razr μιας και πλεον η τιμη του εχει πεσει στα 270 ευρω.επειδη ειμαι λιγακι ασχετος θα ηθελα να κανω μερικες ερωτησεις και αν καποιος φιλος βρει λιγο χρονο ας μου απαντησει. 1.ενδιαφερομαι κυριως για την ταχυτητα στο σερφαρισμα.ειναι ενας απο τους κυριους λογους που σκεφτομαι να αγορασω αυτο το κινητο(εχω blackberry και απο ταχυτητα δεν λεει πολλα).ειδα καποια βιντεακια που συγκρινουν αυτο με το galaxy s2 και ειδα τεραστια διαφορα.ειναι οντως ετσι τα πραγματα?ειναι αρκετα αργο το razr?εχει γινει καποια αναβαθμιση που να βελτιωνει λιγακι αυτο το θεμα? 2.ενδιαφερομαι επισης να παιζω παιχνιδια του ps1 στο κινητο.υπαρχει καποια αντιστοιχη εφαρμογη?(ρωταω γιατι στο galaxy υπαρχει) 3.απο μπαταρια το κινητο βγαζει μια μερα γεματη με δυνατη χρηση?εννοω σερφαρισμα,παιχνιδια κτλ.Δεν θελω παραπανω γιατι καθε βραδυ θα το φορτιζω. 4.η αναβαθμιση σε ics εγινε επισημα και αν οχι ποτε την περιμενουμε? 5.το προβλημα με τις φωτογραφιες(με το οχι και τοσο καλο zoom)διορθωνεται με το να κατεβασω καποιο αλλο προγραμμα? 6.και τελευταιο.οσοι ειστε κατοχοι μπορειτε να μου επισημανετε καποια αρνητικα που εχετε παρατηρησει στο κινητο και ειναι οντως σημαντικα? Συγχωρεστε με για τις πολλες ερωτησεις μου,και σας ευχαριστω εκ των προτερων για τον χρονο σας! καποιος φιλος να με βοηθησει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2012 καποιος φιλος να με βοηθησει? Αγαπητε, το κινητο ειναι πολυ γρηγορο στο σερφαρισμα στο ιντερνετ. Υπαρχουν πολλα βιντεακια στο youtube που το δειχνουν πιο γρηγορο απο το s2. Κανενα παραπονο σε αυτον τον τομεα. Για τα παιχνιδια δεν ξερω να σου πω γιατι δεν ασχολουμαι, το ιδιο και για τις φωτο, οι οποιες παντως ειναι αρκετα καλες ετσι και αλλιως. Η αναβαθμιση τωρα κυκλοφορει, οποτε και εκσι δεν υπαρχει θεμα. Με σκληρη χρηση δεν βγαζεις τη μερα με κανενα smartphone, εκτος ισως απο το ΝΟΤΕ. Το razr ειναι στο μεσο ορο της κατηγοριας. Με μετρια χρηση θα βγαλει μια μερα και μιση. Μονο αρνητικο ειναι το αδυναμο σημα του wifi. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. July 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2012 Δεν είμαι ρουταρισμένος ούτε έχω μαζί μου κάμερα για screenshot. Εδώ έχει τα στοιζεία που ζητάς. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1747800 Με την ICS που έβαλες, λογικά με πατημένο το power και το volume down παίρνει screenshoot χωρίς root http://www.youtube.com/watch?v=gJoyj1HYgFg. @stif Για τις φώτο αν ενοείς το gallery zoom , βάζεις quicpic και είσαι οκ. Για το ζοομ μέσα από την κάμερα δεν πρόλαβα να το δοκιμάσω αρκετά για να σου πω αν έχω πρόβλημα. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios1981 Δημ. July 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2012 Επειδη εγω δεν εχω πολυκαταλαβει τιποτα,δε ξερω απο kernels 1.7,3.3 και τα ρεστα,το πιο απλο δηλαδη ΟΤΑ απο ρυθμισεις και system updates να το παρει αυτοματα ποτε θα ειναι διαθεσιμο και για εμας τους ασχετους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. July 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2012 Flashing in progress. Μήπως βρήκε κάποιος τι αλλαγές έχει η official 4.0.4 από τις leaked versions? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stif Δημ. July 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2012 Αγαπητε, το κινητο ειναι πολυ γρηγορο στο σερφαρισμα στο ιντερνετ. Υπαρχουν πολλα βιντεακια στο youtube που το δειχνουν πιο γρηγορο απο το s2. Κανενα παραπονο σε αυτον τον τομεα. Για τα παιχνιδια δεν ξερω να σου πω γιατι δεν ασχολουμαι, το ιδιο και για τις φωτο, οι οποιες παντως ειναι αρκετα καλες ετσι και αλλιως. Η αναβαθμιση τωρα κυκλοφορει, οποτε και εκσι δεν υπαρχει θεμα. Με σκληρη χρηση δεν βγαζεις τη μερα με κανενα smartphone, εκτος ισως απο το ΝΟΤΕ. Το razr ειναι στο μεσο ορο της κατηγοριας. Με μετρια χρηση θα βγαλει μια μερα και μιση. Μονο αρνητικο ειναι το αδυναμο σημα του wifi. σε ευχαριστω καταρχην για τον χρονο σου!δεν χρησιμοποιω ποτε wifi αλλα εχω συνδεση με ιντερνετ.θα αντιμετωπιζω το ιδιο προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patatulis Δημ. July 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2012 Καλησπέρα σε όλους.. παιδιά έχω το ραζρ 6 μήνες τώρα και εκτός από το wifi το κινητό είναι Σούπερ. Έχω ένα πολλή περίεργο πρόβλημα που όσο και αν έψαξα δεν βρήκα την λύση.έκανα λάθος και αντί για το boostap που είναι για το xt910 εγκατέστησα το sefestap που είναι για το xt912.μάλλον είμαι τυχερός που το κινητό δουλεύει κανονικα..το πρόβλημά πού απόκτησε μετά απο αυτο είναι οτι απο τότε και μετά δεν μπορώ να μπω με τπτ σε custom recovery :cry: καμία ιδέα για το τι μπορώ να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
netblaster Δημ. July 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2012 Flashing in progress. Μήπως βρήκε κάποιος τι αλλαγές έχει η official 4.0.4 από τις leaked versions? Συγκρίνοντας την .33 με την .17 που είχα, δεν βλέπω κάποια διαφορά. Σαν να μην άλλαξε τίποτα. Αν και κάπου αναφέρθηκε ότι η τελική έκδοση (πιθανόν η .33 δηλαδή) θα έκανε βελτιώσεις όσον αφορά τη μπαταρία σε σχέση με τα leaks. Αυτό θα φανεί στη χρήση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts