ddr2 Δημ. July 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2012 Παιδια, οπου βλεπετε droid razr ειναι το αμερικανικο μοντελο. Το δικο μας ειναι razr xt910. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
housas08 Δημ. July 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2012 (edited) Παιδια, οπου βλεπετε droid razr ειναι το αμερικανικο μοντελο. Το δικο μας ειναι razr xt910. Έχω την εντύπωση ότι Droid Razr είναι η κοινή τους ονομασία και ο κωδικός του καθενός είναι ΧΤ912 για την έκδοση CDMA (Αμερικής) και ΧΤ910 για την GSM (Υπόλοιπος πλανήτης άρα και τα δικά μας) edit: Βασικά το droid έχεις δίκιο είναι μόνο για το ΧΤ912 Edited July 2, 2012 by housas08 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. July 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2012 τελικα εχει ερθει οφφισιαλ η αναβαθμιση σε παγωτο? ηταν που χε δωσει τον λογο της η ΜΟΤΟ οτι μεχρι τελη του ιουνιου θα την ειχαμε.. ευτυχως που δεν καθησα να περιμενω. Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
housas08 Δημ. July 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2012 τελικα εχει ερθει οφφισιαλ η αναβαθμιση σε παγωτο? ηταν που χε δωσει τον λογο της η ΜΟΤΟ οτι μεχρι τελη του ιουνιου θα την ειχαμε.. ευτυχως που δεν καθησα να περιμενω. Όχι, ούτε καν! Μόλις μου έκανε το πρώτο του reset... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2012 Όχι, ούτε καν! Μόλις μου έκανε το πρώτο του reset... Να τα.... Μηπως φταιει το script για την μπαταρια? Restart το τηλεφωνο μου εχει κανει 2 φορες σε 7 μηνες. Οσο για το αλλο που λεγαμε, το droid νομιζω ειναι αποκλειστικη ονομασια της verison στην Αμερικη. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpArchon Δημ. July 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2012 (edited) Εγώ έβαλα την 33 με το που βγήκε και από τότε μου έχει κάνει δύο reboot και τις δύο φορές με το που τελείωσα κάποια κλήση.με την προηγούμενη leak που την είχα και περισσότερες μέρες δεν είχα κανένα τέτοιο θέμα. Ίσως ένας λόγους για τον οποίο καθυστέρησε και η official. Βέβαια τώρα που το ξανασκέφτομαι και τα δύο ριμπουτ τα έχει κάνει αφού άλλαξα το governor σε hotplug. Edited July 2, 2012 by SpArchon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
housas08 Δημ. July 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2012 (edited) Να τα.... Μηπως φταιει το script για την μπαταρια? Restart το τηλεφωνο μου εχει κανει 2 φορες σε 7 μηνες. Οσο για το αλλο που λεγαμε, το droid νομιζω ειναι αποκλειστικη ονομασια της verison στην Αμερικη. Ήταν πάνω σε κλήση... Βασικά έκανα πολλές δοκιμές πριν για να βοηθήσω κάποιους στο xda με το script, και το έτρεξα πάνω από 10 φορές... Είναι δύσκολο να φταίει αυτό γιατί το μόνο που αλλάζει είναι η πολιτική διαχείρισης της μνήμης όταν γεμίζει, πόσες εγγραφές στη μνήμη θα γίνονται σε ένα συγκεκριμένο διάστημα κτλ... Με λίγα λόγια είναι modifications τα οποία μας τα "επιτρέπει" ο kernel καθώς είναι αποδεκτές τιμές. Και ψάχνοντας σε όλα τα threads δεν έχει παρουσιαστεί σε κανέναν πρόβλημα, παρά μόνο ραγδαία βελτίωση της ζωής της μπαταρίας (που μπορώ να επιβεβαιώσω καθώς με αρκετή χρήση σήμερα αντέχει και είναι ακόμα στο 42% ενώ το είχα φορτίσει χθες στις 12 το βράδυ και όλη τη μέρα μπήκα κάνα μισάωρο wifi έστειλα καμιά 20αρια μηνύματα και έκανα 3 ώρες κλήσεις, για να μην υπολογίσω τις ώρες με τις δοκιμές του script και το editing του txt που όλα έγιναν στο κινητό... ) Γι' αυτό θα φάει ένα benchmark μέχρι να πάρει φωτιά για να σιγουρευτώ ότι δεν είναι μητρική... Όπως και να χει, θα σας κρατάω ενήμερους για τις εξελίξεις... Εγώ έβαλα την 33 με το που βγήκε και από τότε μου έχει κάνει δύο reboot και τις δύο φορές με το που τελείωσα κάποια κλήση.με την προηγούμενη leak που την είχα και περισσότερες μέρες δεν είχα κανένα τέτοιο θέμα. Ίσως ένας λόγους για τον οποίο καθυστέρησε και η official. Βέβαια τώρα που το ξανασκέφτομαι και τα δύο ριμπουτ τα έχει κάνει αφού άλλαξα το governor σε hotplug. +1 Είμαι 90% σίγουρος ότι είναι θέμα ROM ή governor... Ίσως να μην έχει αναπτυχθεί τόσο σωστά η διαχείριση των πυρήνων (πολλοί αναφέρουν reset με τον hotplug και με άλλες συσκευές)... Αλλά τα οφέλη του είναι μεγάλα στην μπαταρία... edit No3: Κλήση 40 λεπτών και έπεσε 3% η μπαταρία... Νομίζω είναι πάρα πολύ καλό σημάδι... edit No4: Stress test 1 ώρας σε μνήμη και επεξεργαστή --> success Θέλω να πιστεύω ότι ήταν θέμα rom το reset (η το μπλόκαρα με τις δοκιμές, προσπαθώντας να βοηθήσω κάποιους ανυπόμονους χρήστες στο XDA)... Αν το χρησιμοποιήσουν και άλλοι το script μαζί με τον governor θα έχουμε σίγουρα πιο γρήγορα δείγματα. Οπότε θα περιμένω και τα δικά σας σχόλια και εμπειρίες. Συμπέρασμα μέρας; Απόδοση μπαταρίας +30% με 40% τουλάχιστον... Edited July 2, 2012 by housas08 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varzak Δημ. July 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2012 Ήταν πάνω σε κλήση... Βασικά έκανα πολλές δοκιμές πριν για να βοηθήσω κάποιους στο xda με το script, και το έτρεξα πάνω από 10 φορές... Είναι δύσκολο να φταίει αυτό γιατί το μόνο που αλλάζει είναι η πολιτική διαχείρισης της μνήμης όταν γεμίζει, πόσες εγγραφές στη μνήμη θα γίνονται σε ένα συγκεκριμένο διάστημα κτλ... Με λίγα λόγια είναι modifications τα οποία μας τα "επιτρέπει" ο kernel καθώς είναι αποδεκτές τιμές. Και ψάχνοντας σε όλα τα threads δεν έχει παρουσιαστεί σε κανέναν πρόβλημα, παρά μόνο ραγδαία βελτίωση της ζωής της μπαταρίας (που μπορώ να επιβεβαιώσω καθώς με αρκετή χρήση σήμερα αντέχει και είναι ακόμα στο 42% ενώ το είχα φορτίσει χθες στις 12 το βράδυ και όλη τη μέρα μπήκα κάνα μισάωρο wifi έστειλα καμιά 20αρια μηνύματα και έκανα 3 ώρες κλήσεις, για να μην υπολογίσω τις ώρες με τις δοκιμές του script και το editing του txt που όλα έγιναν στο κινητό... ) Γι' αυτό θα φάει ένα benchmark μέχρι να πάρει φωτιά για να σιγουρευτώ ότι δεν είναι μητρική... Όπως και να χει, θα σας κρατάω ενήμερους για τις εξελίξεις... +1 Είμαι 90% σίγουρος ότι είναι θέμα ROM ή governor... Ίσως να μην έχει αναπτυχθεί τόσο σωστά η διαχείριση των πυρήνων (πολλοί αναφέρουν reset με τον hotplug και με άλλες συσκευές)... Αλλά τα οφέλη του είναι μεγάλα στην μπαταρία... edit No3: Κλήση 40 λεπτών και έπεσε 3% η μπαταρία... Νομίζω είναι πάρα πολύ καλό σημάδι... παιδιά από σήμα σαν τηλέφωνο πως πάει?το gps κλειδώνει γρήγορα με το don't panic λογισμικό πλοήγησης ? ευχαριστώ είστε αστέρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpArchon Δημ. July 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2012 Από τα καλύτερα που έχουν περάσει από τα χέρια μου. Το έχω τσεκάρει μέσα σε ασανσέρ όπου κανένα άλλο δεν είχε σήμα παρά μόνο το defy. Και γενικά είναι γνωστό και στο ίντερνετ για το καλό του σήμα. Τελικά σύμφωνα με τον kholk και την eternity project το .33 θα είναι και το επίσημο και το έδωσε στο xda fastbootable. Άντε να βγάλει τώρα και το kexec για τους δύο πυρήνες να αρχίσει το πάρτυ με τα custom kernels. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill79 Δημ. July 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2012 ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!! http://www.eternityproject.eu/topic/117-rom-gsm-xt910europeaustraliaemea-final-eu-ics-fastboot-official-fastboot-package-for-motorola-razr/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
netblaster Δημ. July 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2012 Όσοι έχουν την .33 μπορούν να μας επιβεβαιώσουν ότι όλα λειτουργούν σωστά? Μέχρι τώρα με την .17 δεν έχω κάποιο πρόβλημα... Το ότι αυτή (θα) είναι η τελική το υποθέτει ο kexec που την ανέβασε, καθώς όπως λέει δεν πρόκειται να βγει κάποιο άλλο Build σε διάστημα ενός μήνα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
netblaster Δημ. July 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2012 Όσοι έχουν την .33 μπορούν να μας επιβεβαιώσουν ότι όλα λειτουργούν σωστά? Μέχρι τώρα με την .17 δεν έχω κάποιο πρόβλημα... Το ότι αυτή (θα) είναι η τελική το υποθέτει ο kexec που την ανέβασε, καθώς όπως λέει δεν πρόκειται να βγει κάποιο άλλο Build σε διάστημα ενός μήνα... housas08: Χρησιμοποιώ το SetCPU για έλεγχο της CPU, θα έχω πρόβλημα αν βάλω το script για τη μπαταρία?! Governor είναι Hotplug by default. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaslious Δημ. July 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2012 Παιδια μερικες φορες οταν παω να εγκαταστησω μια εφαρμογη μου βγαζει authorizon error και μου λέι is the time your device set correctly ξερει κανεις τι μπορει να φταίει ?:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
housas08 Δημ. July 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2012 housas08: Χρησιμοποιώ το SetCPU για έλεγχο της CPU, θα έχω πρόβλημα αν βάλω το script για τη μπαταρία?! Governor είναι Hotplug by default. Φυσικά και όχι! Εξάλλου το script κάνει και πιο "αυστηρό" το hotplug... Με λίγα λόγια, θα πρέπει να συνδυάζεται με τον hotplug governor για μέγιστη απόδοση! Τώρα το πιο πρόγραμμα χρησιμοποιεί το hotplug, δεν μας νοιάζει! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
netblaster Δημ. July 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2012 Φυσικά και όχι! Εξάλλου το script κάνει και πιο "αυστηρό" το hotplug... Με λίγα λόγια, θα πρέπει να συνδυάζεται με τον hotplug governor για μέγιστη απόδοση! Τώρα το πιο πρόγραμμα χρησιμοποιεί το hotplug, δεν μας νοιάζει! :) Κατέβασα το script για τη μπαταρία από το xda πριν από λίγο, έκανα και upgrade στην .33 και root και τα στοιχεία που δείχνει στο ROM Toolbox είναι dirty ratio 95, dirty back.ratio 60, vfs 50 και τσεκαρισμένο το oom kill... Έτσι πρέπει να δείχνει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemonlight3 Δημ. July 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2012 Επειδη κουραστικα παρα πολυ θα ηθελα καποιος αν μπορει να μου δωσει μια σελιδα με οδηγιες για το πως να περασω την ics, ευχαριστω! :wacko: Παράθεση MotoLover Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varzak Δημ. July 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2012 Κατέβασα το script για τη μπαταρία από το xda πριν από λίγο, έκανα και upgrade στην .33 και root και τα στοιχεία που δείχνει στο ROM Toolbox είναι dirty ratio 95, dirty back.ratio 60, vfs 50 και τσεκαρισμένο το oom kill... Έτσι πρέπει να δείχνει??? πήγα σήμερα στο mediamark και το είδα,το συγκρινα με το νέο v δεν είχαν μεγάλη διαφορά στην ταχύτητα μετά η κάμερα στο νέο v πολύ καλύτερη τι να πω ίσως είμαι &λίγο άσχετος αυτά ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alnotas Δημ. July 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2012 Για το αμερικάνικο xt912 της Verizon, ανέβασαν σήμερα link στο επίσημο site. https://motorola-global-portal.custhelp.com/app/answers/prod_detail/a_id/71991/p/30,6720,8112 Υποθέτω εμάς αυτό δεν μας βοηθάει, ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
netblaster Δημ. July 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2012 housas08: Δεν έχω καταφέρει να κάνω το script να τρέξει... Δοκίμασα και τον τρόπο που αναφέρεις χρησιμοποιώντας το αρχείο που δίνεις, αλλά τίποτα. Οι τιμές που πρέπει να φαίνονται στο Rom Toolbox, είναι διαφορετικές από αυτές που δίνεις. Είναι πολύ απλή η διαδικασία για να γίνεται κάτι λάθος. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο που έβαλα την .33... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios1981 Δημ. July 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2012 Aντε ρε ****το τι θα γινει με την αναβαθμιση??!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2012 Κυκλοφόρησε η επίσημη Ευρωπαϊκή ICS σε μορφή που φλασάρεται απ' ευθείας με το RSD Lite και μάλλον δεν τη γλυτώνει...εντός των επομένων λεπτών! Ενα λιγκ με το αρχειο παρακαλω :) θα φαει τη φλασια του το βραδακι . Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2012 http://sbf.droid-developers.org/umts_spyder/SPDREM_U_01.6.7.2-180_SPU-19-TA-11.2_SIGNEuropeAustraliaEMEA_USASPDRICSRTGB_HWp2b_Service1FF_fastboot.xml.zip Θα ενημερώσω πολύ σύντομα τι παίζει! Αν δέεεεν παίζει, νάναι καλά το DOA 14 ημερών του Mediamarkt!!!:lol: Εγινε. Thx. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. July 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2012 #Noob mode on# Το πήρα χθες και, πριν το ανοίξω, το φόρτισα σβηστό μέχρι το 100%, όπως συστήνεται στη συσκευασία. από τις 12 το μεσημέρι άντεξε μόλις 12 ώρες μέχρι να σβήσει από μόνο του, με αρκετό πείραγμα, WIFI, surfing και λίγο GPS. Σήμερα, μετά από ολονύκτια φόρτιση σε flight mode, το αποσυνέδεσα από το φορτιστή στις 7:45 και ως τις 14:30 είχε πέσει στο 30%, πάλι μετά από αρκετό surfing, μέσω 3G αυτή τη φορά. Να αναμένω βελτίωση ή να ανησυχώ για την εν γένει επάρκεια της μπαταρίας; (βλέπετε, είμαι κακομαθημένος από το -super- Atrix...) #noob mode off# Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. July 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2012 http://sbf.droid-developers.org/umts_spyder/SPDREM_U_01.6.7.2-180_SPU-19-TA-11.2_SIGNEuropeAustraliaEMEA_USASPDRICSRTGB_HWp2b_Service1FF_fastboot.xml.zip Θα ενημερώσω πολύ σύντομα τι παίζει! Αν δέεεεν παίζει, νάναι καλά το DOA 14 ημερών του Mediamarkt!!!:lol: κάποιον οδηγό πως γίνεται η αναβάθμιση ή λινκ κ.λπ. ; (πρώτη φορά ασχολούμαστε με motorola) Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2012 Τελείωσα! Εχω επίσημη 4.0.4, απροβλημάτιστα, σε 10 λεπτά! :yahoo: frastgr, είναι απλούστατο με το RSD Lite 5.7. Aφού το βάλεις σε fastboot mode, απλά επιλέγεις το .xml αρχείο και πατάς start. Oδηγίες παρακάτω. Για να μην υπαρξουν προβλήματα κάντε ένα ολικό φορμάτ πριν και μετά την εγκατάσταση. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1539192 Χακι, σε παρακαλω παρα πολυ πες μας εντυπωσεις απο τον browser. Συγκεκριμενα δοκιμασε αν μπορεις το skai.gr (οχι την mobile εκδοση) που στην 18 δεν ειχε καλη αποκριση στο πρωτο αγγιγμα και στο ζουμ, οπως επισης και την κανονικη εκδοση του www.topeiraxtiri.gr. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts