Jump to content

Motorola RAZR XT910

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα συμφωνήσω. Η μπαταρία είναι σε επίπεδα στοκ και ίσως λίγο καλύτερη. Εχω κολλήσει με την carbon.
LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

να ρωτησω κι εγώ με τη σειρά μου, πέρασα σήμερα με το safestrap την 4.2.2 cyanogen. όλα τρέχουν σούπερ και πολύ ομαλά απλα όταν το ανοίγω με βγάζει στο πεδίο του pin και αυτόματα το προσπερνά και ανοίγει το κινητό χωρίς να προλαβω να βάλω pin. Απο τις ρυθμίσεις με αφήνει να τικαρω την επιλογή να ζητάει pin αλλα μου βγάζει οτι το βάζω λάθος. Καμια ιδέα τι συμβαίνει;

Το ίδιο κάνει και στην carbon. Ελπίζω να λυθεί.
LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

καμια πρόταση για απροβληματιστη rom; γιατί τώρα διαπιστωσα οτι ούτε το bluetooth δουλεύει...

καμια πρόταση για απροβληματιστη rom; γιατί τώρα διαπιστωσα οτι ούτε το bluetooth δουλεύει... βασικά υπάρχει κάπου η μαμα 4.2.2 κι αν ναι πως τη φλασαρουμε στο τηλέφωνο;

Ρε παίδες ποιες διαφορές υπάρχουν σε αυτές τις ρομ, έτσι ώστε να πειστω να αλλάξω την 4.1.2 και εφόσον όλες έχουν προβληματακια
Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας.

δεν ξέρω αν υπάρχει καμια χωρίς θέμα, απο οτι έχω δει καμία δεν δουλεύει απροβληματιστα. Εγώ αλλαξα γιατί είχα "μαμα" 4.0.4 και δε μου έδινε αναβάθμιση. Εσύ αν εχεις 4.1.2 δεν ξέρω αν υπάρχει λογος να αλλάξει...

δεν ξέρω αν υπάρχει καμια χωρίς θέμα, απο οτι έχω δει καμία δεν δουλεύει απροβληματιστα. Εγώ αλλαξα γιατί είχα "μαμα" 4.0.4 και δε μου έδινε αναβάθμιση. Εσύ αν εχεις 4.1.2 δεν ξέρω αν υπάρχει λογος να αλλάξει...

Ευχαριστώ για την απάντηση μιας και είμαι ικανοποιημενος και από τι συσκευή που με root, greenify, xposed framework κ. τ. λ την καταστούν αρκετά ικανή για τις ανάγκες μου

????????? κάνεις κατι

http://www.xo.gr/profile/profile-907450475/el/ για πάρε εδώ

Παιδες του πατερα μου εχει κολλησει στην 4.0.4 καποιο leaked version με ροοτ. Μπορει καποιος ευγενης συμφορουμιτης να μου στειλει ενα λινκ πως μπαινει η πιο τελευταία official?

Παιδες του πατερα μου εχει κολλησει στην 4.0.4 καποιο leaked version με ροοτ. Μπορει καποιος ευγενης συμφορουμιτης να μου στειλει ενα λινκ πως μπαινει η πιο τελευταία official?

κι εμένα θα με ενδιέφερε κάτι αντίστοιχο...

Έχει φίλος το κινητό και αντιμετωπιζει διάφορα προβλήματα. Κολλάει κτλ. Έκανε Hard reset και συνεχίζει το πρόβλημα. Επίσης κάθε φορά που το ανοίγει ανοίγει σε Webtop Mode και πρέπει να πηγαίνει στις ρυθμίσεις να ξετικάρει το detect hdmi για να λειτουργήσει κανονικά. Όλα αυτά οδηγούν στο συμπέρασμα ότι το κινητό πνέει τα λοίσθια. Είχε αγοραστεί πριν από 1,5 χρόνο από τα Media markt. Το κινητό έχει 2 χρόνια εγγύηση έτσι δεν είναι; Για service πηγαίνει στα Media Markt ή κάπου αλλού;

Έχει φίλος το κινητό και αντιμετωπιζει διάφορα προβλήματα. Κολλάει κτλ. Έκανε Hard reset και συνεχίζει το πρόβλημα. Επίσης κάθε φορά που το ανοίγει ανοίγει σε Webtop Mode και πρέπει να πηγαίνει στις ρυθμίσεις να ξετικάρει το detect hdmi για να λειτουργήσει κανονικά. Όλα αυτά οδηγούν στο συμπέρασμα ότι το κινητό πνέει τα λοίσθια. Είχε αγοραστεί πριν από 1,5 χρόνο από τα Media markt. Το κινητό έχει 2 χρόνια εγγύηση έτσι δεν είναι; Για service πηγαίνει στα Media Markt ή κάπου αλλού;

Αυτό με την hdmi είναι hardware πρόβλημα και πρέπει να πάει για επισκευή.

Που το πάω για επισκευή; εκεί που αγοράστηκε ή σε κάποια αντιπροσωπία της Motorola? Έχει 2 χρόνια εγγύηση έτσι δεν είναι;

Την συσκευή την πάς ή στα media markt ή στο service στην cellcom( 2109902582).

Για τα παρακάτω θα χαθεί λογικά η εγγύηση οπότε τα κάνετε με δικό σας ρίσκο.

Οδηγός για αλλαγή από ics σε 4.1jb υπάρχει στην σελίδα 380. Αλλιώς μπορεί να περαστεί με rsd lite 6 η Αγγλική retail http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2231289 και να γίνει root μετά για όσους θέλουν.

Ευχαριστώ! Δε θα του αλλάξω το firmware για να μη χαθεί η εγγύηση. Θα το πάω στα Mediamarkt που είναι και κοντά μου. Αν και είμαι πολύ περίεργος για το αν θα έχουν ανταλλακτικά σε περίπτωση που είναι πρόβλημα hardware και χρειαστεί να αλλάξει κάτι.

Αν το πας mediamarkt αυτοί θα το στείλουν cellcom. Λογικά θα έχουν ανταλακτικά. Ενημέρωσέ μας για το τι έγινε.

Αν το πας mediamarkt αυτοί θα το στείλουν cellcom. Λογικά θα έχουν ανταλακτικά. Ενημέρωσέ μας για το τι έγινε.

αν είναι όμως "τυχερός"(?) και δεν έχουν ανταλακτικά, τον βλέπω για καμιά συμφέρουσα ανταλλαγή και να τρέχουμε όλοι να χαλάμε τα razr μας για να πάρουμε καινούργιο τηλέφωνο:lol:

Ενημέρωσε μας πάντως σε κάθε περίπτωση, να ξέρουμε τι γίνεται...

Παιδιά το πήγε ο γνωστός μου στο Mediamarkt και του είπαν ότι σε 10 εργάσιμες θα έχει απάντηση. Τώρα έχει ξεμείνει με ένα Sony Ericsson M600 (για οποιους το θυμούνται) που του δάνεισα.

Υ.Γ. Βέβαια εγώ προσωπικά κάθε φορά που πήγα κάποια συσκευή για Service πάντα έπεφτα πάνω στην κλασική δικαιολογία ότι βρήκαν βλάβη από υγρασία που δεν την καλύπτει η εγγύηση... Νομίζω είναι κλασσικό κόλπο των εταιρειών γιατί δεν μπορείς να το αντικρούσεις...

Edited by Bezbozny

• 2 weeks later...

Καλησπερα. Εχω κι εγω αυτο το κινητο κι αποφασισα να το ανανεωσω καθοτι κολλαει απειρα. http://ndroiding.com/motorola-razr-xt910-jellybean-4-2-2/

αποφασισα να κανω οτι λεει στη σελιδα αλλα οταν αποφασιζω να φλασαρω λεει :

E:failed to verify whole-file signature

E:signature verification failed

Instalation aborted.

Βρηκα κι αλλες σελιδες με αλλα τροποιημενα ΡΟΜΣ . ξερετε να μου δωσετε καποιο εγκυρο εσεις που να γινεται εγκατασταση χωρις προβληματα;

Λεω να δοκιμασω αυτο cm-10.1.0-RC5-umts_spyder Η΄ αυτο avatar-nightly_3.1-446-20130813-NIGHTLY-umts_spyder.zip ( το οποιο ομως ακομα δε το εχω βρει ).

τι λετε?

http://i.imgur.com/JIZ9A4y.png και λεει οτι δε χρειαζομαι ενημερωσεις συστηματος. ελπιζω να βοηθησα.

Edited by StavrosHL

Για να περάσεις rom θέλεις ή custom recovery ή πέρασμα με rsd lite την official 4.1. Στην 1η περίπτωση πρέπει πρώτα να είσαι root.

Εσύ ποια rom έχεις περασμένη τώρα(άκυρο τώρα είδα πως έχεις ics); Γενικά έχεις εμπειρία με φλασαρίσματα;

Για rom ψαχνεις στο xda εδώ http://forum.xda-developers.com/droid-razr/development.

Το πιο πιθανό είναι να χάσεις την εγγύηση αν αυτό σε νοιάζει.

Πες μας λεπτομέρειες και τα ξαναλέμε. Μην βιαστείς αν δεν είσαι σίγουρος.

Edited by R_Bachman

• The title was changed to Motorola RAZR XT910