lanc3lot Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 (edited) Καλημέρα σε όλους, Έχω μπερδευτεί, έχω το κινητό από Amazon Γερμανίας (δεν υπάρχει έτσι και αλλιώς το κινητό στην Ελλάδα, σωστά;), παίζει να πάρω το update; Το έχω rooted για να ξέρω αν θα το πάρω, πρέπει να αφαιρέσω το root και να unfreeze τις freezed εφαρμογές; Ή να αρχίσω το διάβασμα για νέα Rom; Απογοητευτικό που διαχωρίζει έτσι τους πελάτες της... Edited February 24, 2013 by lanc3lot Παράθεση --------------- https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Σαν να περίμενα αυτή τη προδοσία :mad: Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ecep Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Καιρός να ρουτάρουμε κι εμείς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lanc3lot Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Για Root + Roms συζητάμε εδώ; Θυμάμαι παλιότερα υπήρχε ένα thread αλλά δεν το βρίσκω. Το βάλατε αλλού; Νομίζω πρέπει να το αναλύσουμε λίγο, αφού όλοι για Root + Rom πάμε από ότι φαίνεται..... Παράθεση --------------- https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Για Root + Roms συζητάμε εδώ; Θυμάμαι παλιότερα υπήρχε ένα thread αλλά δεν το βρίσκω. Το βάλατε αλλού; Νομίζω πρέπει να το αναλύσουμε λίγο, αφού όλοι για Root + Rom πάμε από ότι φαίνεται..... Εδώ είσαι http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=343774. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lanc3lot Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Σε ευχαριστώ! Παράθεση --------------- https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dinos_Patra Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 (edited) Μου συμβαίνει κάτι περίεργο με το κινητό τις τελευταίες ώρες. Σταμάτησε να δουλεύει το ηχείο και το ακουστικό. Δεν παίζει τραγούδια το ηχείο και αν κάνω κλήση δεν ακούω τίποτα. Πρέπει να χρησιμοποιήσω το hands free για να ακούσω. Όμως αν μου ρθει μήνυμα ή κλήση μόνο τότε δουλεύει η μελωδία απλά λίγο χαμηλόφωνα... Όλες οι εντάσεις είναι στο τέρμα... Τι μπορεί να φταίει; EDIT: Άκυρο, μετά από 3 ώρες θυμήθηκε να δουλέξει ξαφνικά!!! Πω πω έλεος πια μ' αυτό το κινητό... Όλο κάτι κουσούρι το πιάνει... Edited February 26, 2013 by Dinos_Patra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 ... και εγω το παθαίνω μερικές φορές. Κάνε μια κλήση σπίτι σου ή όπου αλλού θες. Ενεργοποίησε το ηχείο για ένα δευτερόλεπτο όσο καλεί, απ ενεργοποίησε το πάλι και όλα καλά. Εγώ αυτό κάνω. Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakozzz Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 Καλημερα παιδια λοιπον εχουμε εν θεματακι! Οταν συνδεω το κινητο με την τηλεόραση και βαζω να παίξει ταινια την παιζει αλλα την ψιλοκολλαει λιγο..... Και με τον μαμα player και με το bsplayer Η ταινια ειναι 720p Λετε αμα βαλω dvdrip να πηγαινει αερας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisgoku Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 δοκίμασε τον mxplayer εμένα ταινίες 1080 τις παίζει άψογα και στην tv Παράθεση Rules are meant to be broken :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 Υπαρχει τροπος στο πληκτρολογιο να φαινονται συνεχεια οι αριθμοι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 Υπαρχει τροπος στο πληκτρολογιο να φαινονται συνεχεια οι αριθμοι ? Βάλε κάποιο άλλο keyboard. Αυτό πχ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.aitype.android&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5haXR5cGUuYW5kcm9pZCJd. Ισως να υπάρχει και κάποιο δωρεάν που να μην θυμάμαι. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alcamus06 Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 Όπως διάβασα εδώ από το φόρουμ , αναφέρει πως το motorola droid razr θα πάρει το νέο λειτουργικό ubuntu touch os . Μιλάμε για το ίδιο κινητό το MOTOROLA RAZR XT910 ? Ξέρει κάποιος κάτι περισσότερο ή αν δεν είναι αυτό αν το RAZR XT910 θα πάρει ubuntu os ? Γιατί το e-shop αυτή τη στιγμή το έχει στ 299 . Νομίζω αξίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakozzz Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 Υπαρχει τροπος στο πληκτρολογιο να φαινονται συνεχεια οι αριθμοι ? Και με το mxplayer παλι τα ίδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 Και με το mxplayer παλι τα ίδια Δεν καταλαβα τι θελεις να πεις , το mx player τι σχεση εχει με το πληκτρολογιο φιλε μου ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 Δεν καταλαβα τι θελεις να πεις , το mx player τι σχεση εχει με το πληκτρολογιο φιλε μου ? Λάθος quote έκανε ο φίλος. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakozzz Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 Λαθοςςςς για αλλου ηταν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemonlight3 Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.006895&sid=1 αυτο κανει για το κινητο μας; Παράθεση MotoLover Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 Δεν κάνει. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexanderth1981 Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 Λοιπον παιδια καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω κατι γιατι εχω απογοητευθει με το customer service ''motorola'' στην 3η φορα για να μην τα πολυλεω αφου το πηρα πισω απο cellcom μου περασανε γερμανικη rom κ τωρα διαπιστωνω αφου μου λενε φιλοι μου οτι τα μυνηματα που τους στελνω τα περνουν ή διακεκομενα ή αλαντι αλλον γραμματα παιζει τιποτα να ξερει καποιος γιατι με ψιλοτσατισει η ολη υποθεση αυτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 Λοιπον παιδια καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω κατι γιατι εχω απογοητευθει με το customer service ''motorola'' στην 3η φορα για να μην τα πολυλεω αφου το πηρα πισω απο cellcom μου περασανε γερμανικη rom κ τωρα διαπιστωνω αφου μου λενε φιλοι μου οτι τα μυνηματα που τους στελνω τα περνουν ή διακεκομενα ή αλαντι αλλον γραμματα παιζει τιποτα να ξερει καποιος γιατι με ψιλοτσατισει η ολη υποθεση αυτη 1. Και δε χαίρεσαι που σου βάλανε γερμανική ROM; Εσύ θα πάρεις και "ζαχαρωτό", εμείς οι... Γραικοί θα μείνουμε με το παγωτάκι στο χέρι :) 2. Για τα μηνύματα, δες εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dinos_Patra Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 Όταν τραβάτε βίντεο, σας κάνει και σας αυτή την αυξομείωση του ήχου; Δλδ όταν το αναπαράγεται ακούτε ότι χαμηλώνει απότομα και αυξάνει (νομίζω έχει να κάνει με το voice cancelation και τα 2 μικρόφωνα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 1. Και δε χαίρεσαι που σου βάλανε γερμανική ROM; Εσύ θα πάρεις και "ζαχαρωτό", εμείς οι... Γραικοί θα μείνουμε με το παγωτάκι στο χέρι :) 2. Για τα μηνύματα, δες εδώ. Δυστυχώς, δεν νομίζω βάζοντας απλά την Γερμανική rom σε συσκευή που είναι για Ελλάδα να πάρει κάποιος OTA Jb. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lee24 Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 Μπορεί κανείς να μου πει γιατί στις βιντεοκλήσεις μέσω skype είναι τόσο χάλια ο ήχος; Αντιμετωπίζει κανείς παρόμοιο πρόβλημα;Έχω την ICS ΟΤΑ χωρίς να έχω πειράξει ποτέ το κινητό. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakozzz Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 Μπορεί κανείς να μου πει γιατί στις βιντεοκλήσεις μέσω skype είναι τόσο χάλια ο ήχος; Αντιμετωπίζει κανείς παρόμοιο πρόβλημα;Έχω την ICS ΟΤΑ χωρίς να έχω πειράξει ποτέ το κινητό. Ευχαριστώ. Παιζει ρολο κ η σύνδεση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts