elprimero Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Από το lapdock δεν έχω βρει πως αλλάζει σε καθρέφτη. Όταν το συνδέεις όμως στην τηλεόρασή στο επιτρέπει να επιλέξεις. Έχεις δοκιμάσει με τα καλώδια ελευθέρα να το συνδέσεις? Μήπως δεν κουμπωνει σωστά το HDMI και σου δημιουργεί αυτό το θέμα? Άνοιξέ τα και δοκίμασε να κουμπωσεις μόνο το hdmi μήπως σε αφήσει να ρυθμίσεις την ανάλυση ( δεν αντιληφθεί ότι είναι στο λαπντοκ και το περάσει για οθόνη) . Έχεις επίσημη ρομ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 (edited) 2)Αν γίνεται να απενεργοποιήσω κάθε φορά που κατεβάζω μια εφαρμογή να την πετάει σαν συντόμευση στην αρχική οθόνη :cool: Πήγαινε στις ρυθμίσεις του Play Store και ξε-τικάρησε την επιλογή "Αυτόματη προσθήκη συντομεύσεων". Υ.Γ Μόλις είδα ότι πέρνει micro sim το κινητό,τι κάνουμε τώρα? Πήγαινε σε ένα κατάστημα του δικτύου σου και αντικατάστησε τη mini SIM που έχεις με μία micro SIM (εγώ την είχα πάρει από τη Vodafone Β. Γεωργίου και Ανδρούτσου -μιας και βλέπω ότι είσαι Πειραιώτης- επί τόπου με € 5). Και για να τη βάζεις και στο παλιό σου,όταν χρειαστεί, πάρε και έναν αντάπτορα με άλλα € 2. Κάποιο άλλο κατάστημα προσφέρθηκε να μου κόψει την mini SIM δωρεάν... Edited November 9, 2012 by cirith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elprimero Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Ειπα να τρεξω το antutu να δω που βρίσκεται το κινητό από πλευράς επιδόσεων. Χτες είχα στα χέρια μου για καμία ώρα το HTC one S με τον S4 και δεν μου φάνηκε σημαντικά γρηγορότερο η πιο smooth από το razr, την ίδια εντύπωσή είχε και ο ιδιοκτήτης του HTC. Με εργοστασιακή OTA ICS έβγαλα 6600! Θυμάμαι με GB ήμουν στα 5800+ Από ότι βλέπω στο site της antutu αυτό είναι επίδοσή ίση με το razr M, το ATRIX HD, το padfone 1 αμφότερα με τον S4 και καλύτερες GPU. http://www.antutu.com/Ranking.shtml?cmd=mobile&page=2 Μπορεί να άργησε να μας δώσει το παγωτό αλλά άξιζε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosD Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 λίγη βοήθεια παιδια προσπαθω να το rootaro και μου βγαζει αυτο : :worry: * One-Click Root Script for Droid Razr * * brought to you by DroidRazrRoot.com * * Credit goes to XDA user djrbliss Dan Rosenburg for exploit. * *************************************************************** This script will give you 1. Root and SuperUser 2. Install Busybox Before you begin: Please read full tutorial at DroidRazrRoot.com! *************************************************************** CONFIRM ALL THE ABOVE THEN Please hit Enter when ready. Πιέστε ένα πλήκτρο για συνέχεια. . . Rooting... * daemon not running. starting it now * * daemon started successfully * Start Rooting... reboot #1 - DO NOT DISCONNECT YOUR DEVICE! rm failed for /data/local.prop, No such file or directory reboot #2 - DO NOT DISCONNECT YOUR DEVICE! remount succeeded cannot stat 'su': No such file or directory Unable to chmod /system/bin/su: No such file or directory Unable to chmod /system/bin/su: No such file or directory cannot stat 'Superuser.apk': No such file or directory rm failed for /data/local/tmp, Is a directory failed on '/data/local/tmp.bak' - No such file or directory cannot stat 'busybox': No such file or directory Unable to chmod /data/local/tmp/busybox: No such file or directory /system/bin/sh: /data/local/tmp/busybox: not found /data/local/tmp/busybox: cannot open for read: No such file or directory Unable to chmod /system/xbin/busybox: No such file or directory Unable to chmod /system/xbin/busybox: No such file or directory /system/bin/sh: /system/xbin/busybox: not found rm failed for /data/local/tmp/busybox, No such file or directory rebooting All Done rooting Droid Razr, subscribe to DroidRazrRoot.com for more cool stuff! Πιέστε ένα πλήκτρο για συνέχεια. . . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Argonath Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Πήγαινε στις ρυθμίσεις του Play Store και ξε-τικάρησε την επιλογή "Αυτόματη προσθήκη συντομεύσεων". Πήγαινε σε ένα κατάστημα του δικτύου σου και αντικατάστησε τη mini SIM που έχεις με μία micro SIM (εγώ την είχα πάρει από τη Vodafone Β. Γεωργίου και Ανδρούτσου -μιας και βλέπω ότι είσαι Πειραιώτης- επί τόπου με € 5). Και για να τη βάζεις και στο παλιό σου,όταν χρειαστεί, πάρε και έναν αντάπτορα με άλλα € 2. Κάποιο άλλο κατάστημα προσφέρθηκε να μου κόψει την mini SIM δωρεάν... Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις......πήγα σε Γερμανό και μου πήρε 5 ευρώ για να μου βγάλει micro sim:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpArchon Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 λίγη βοήθεια παιδια προσπαθω να το rootaro και μου βγαζει αυτο : :worry: * One-Click Root Script for Droid Razr * Πιέστε ένα πλήκτρο για συνέχεια. . . Τσεκαρε εαν εχει εγκατασταθει το superuser στις εφαρμογες σου. Εαν υπαρχει λογικα εισαι rooted. Εαν οχι σιγουρεψου οτι εχεις ενεργοποιησει στα developer options το USB debugging και το allow muck locations και ξανα προσπαθησε να ρουταρεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gustom2008 Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 καλησπερα!εχω 4 screen protector για το κινητο το οποιο πουλησα και ετσι μου εμειναν πεσκεσι!τα χαριζω!θα βρισκομαι αθηνα μεχρι κ την δευτερα!περιοχη νεα σμυρνη!οποιος τα θελει τα παιρνει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 Αν έχεις ρουτάρει το Razr/Razr MAXX με την official 2.3, γίνεται το update σε 4.0; Μετά το update φαντάζομαι δεν είναι ρουταρισμένο, σωστά; Ξαναρουτάρεται εύκολα; Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalakis77 Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 Να ρωτησω κατι. Έχω το τηλέφωνο με ICS χωρίς root κατευθείαν με OTA και έχω αρκετές εφαρμογές μέσα. Όταν βλέπω ότι η cache είναι κάτω από 200mb το τηλέφωνο καθυστερεί αρκετά και γενικά μόνο μετά από restart στρώνει λίγο αλλά μετά από λίγο πάλι τα ίδια. Έχω κάνει clean cashe από recovery, ανά τακτά διαστήματα κλείνω τις εφαρμογές από τον task manager αλλά δε γίνεται αυτό το πράγμα. Με το desire ήμουν με 20mb και δούλευε μια χαρά εδώ με 150-200 και έχω lag;Έχει κανείς καμια λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpArchon Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 Να ρωτησω κατι. Έχω το τηλέφωνο με ICS χωρίς root κατευθείαν με OTA και έχω αρκετές εφαρμογές μέσα. Όταν βλέπω ότι η cache είναι κάτω από 200mb το τηλέφωνο καθυστερεί αρκετά και γενικά μόνο μετά από restart στρώνει λίγο αλλά μετά από λίγο πάλι τα ίδια. Έχω κάνει clean cashe από recovery, ανά τακτά διαστήματα κλείνω τις εφαρμογές από τον task manager αλλά δε γίνεται αυτό το πράγμα. Με το desire ήμουν με 20mb και δούλευε μια χαρά εδώ με 150-200 και έχω lag;Έχει κανείς καμια λύση; Factory reset η αλλιως wipe data and cache. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosstagiannis Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 ειμαι στην εκδοση 651.167.21.xt910.retail.en.fr ψαχνω για ενημερωσεις συστηματος.αλλα μου εμφανιζει οτι η συσκευη σας ειναι ενημερωμενη..πως μπορω να περασω την ics???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiestointhemix Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 Ξερει κανεις καποιο app. να σωζονται δεδομενα απο εφαρμογες? Πχ παιζω ενα παιχνιδι εχω φτασει στα 100 levels & για καποιο λογο αν το απεγκαταστησω (η στη χειροτερη καποιο factory reset που θα απαιτηθει) πως μετα οταν το εγκαταστησω παλι θα εχω το game στα 100 levels? :!: Το ειπα οσο πιο απλοικα μπορουσα. Ελπιζω να καταλαβατε. Επισης η μπαταρια ξαναγυρισε στη τραγικη της προ ICS εποχη. Δε ξερω για ποιο λογο αλλα απογοητευση :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpArchon Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 (edited) Ξερει κανεις καποιο app. να σωζονται δεδομενα απο εφαρμογες? Πχ παιζω ενα παιχνιδι εχω φτασει στα 100 levels & για καποιο λογο αν το απεγκαταστησω (η στη χειροτερη καποιο factory reset που θα απαιτηθει) πως μετα οταν το εγκαταστησω παλι θα εχω το game στα 100 levels? :!: Το ειπα οσο πιο απλοικα μπορουσα. Ελπιζω να καταλαβατε. Επισης η μπαταρια ξαναγυρισε στη τραγικη της προ ICS εποχη. Δε ξερω για ποιο λογο αλλα απογοητευση :( To Titanium Backup είναι το κορυφαίο αλλά πρέπει να είσαι rooted. Υπάρχουν και κάποια νομίζω που κάνουν παρόμοια δουλειά χωρίς root αλλά δεν είμαι σίγουρος. Για την μπαταρία τσέκαρε τι γίνεται με το sync και πόσο συχνά γίνεται αυτό. Πχ πόσο συχνά κάνει update τον καιρό, τα mails σου, το Fb σου το twitter τα νέα τα rss feeds κτλ. Εαν χρησιμοποιείς τα περισσότερα από τα παραπάνω η μπαταρία σου θα τελειώνει σε μισή μέρα. Επίσης ίσως κάποια από τις εφαρμογές που κατέβασες τελευταία δεν αφήνει το τηλέφωνο να μπει σε deep sleep όταν κλείνει η οθόνη. Κατέβασε το cpu spy για να το τσεκάρεις. ειμαι στην εκδοση 651.167.21.xt910.retail.en.fr ψαχνω για ενημερωσεις συστηματος.αλλα μου εμφανιζει οτι η συσκευη σας ειναι ενημερωμενη..πως μπορω να περασω την ics???? http://sbf.droid-developers.org/umts_spyder/list.php Αυτή είναι η λίστα με όλα τα sbf fasboot files. Τα τελευταία είναι κάτω κάτω. Έχει δύο εκδόσεις για Γαλλία, δεν ξέρω πια είναι η αντίστοιχη δικιά σου. Γενικά η τελευταίες ICS έχουν στο τέλος τον αριθμό 11_6 δλδ SPDREM_U_01.6.7.2-180_SPU-19-TA-11.6_SIGNEuropeAustraliaEMEA_USASPDRICSVFFR_HWp2b_Service1FF_fastboot.xml.zip Λογικά το σωστό για την έκδοσή σου πρέπει να είναι αυτό http://sbf.droid-developers.org/umts_spyder/SPDREM_U_01.6.7.2-180_SPU-19-TA-11.6_SIGNEuropeAustraliaEMEA_USASPDRICSRTFR_HWp2b_Service1FF_fastboot.xml.zip που είναι το RETAIL FRENCH. Τα sbf τα φλασάρεις με το rsd lite και το κινητό πρέπει να είναι σε fastboot mode. Google it και αν δε βγάλεις άκρη πες μου για βοήθεια. Edited November 11, 2012 by SpArchon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheoX Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 (edited) Αν έχεις ρουτάρει το Razr/Razr MAXX με την official 2.3, γίνεται το update σε 4.0; Μετά το update φαντάζομαι δεν είναι ρουταρισμένο, σωστά; Ξαναρουτάρεται εύκολα; Γίνεται, το έχω κάνει. Καλύτερα να κανείς unroot πριν ξεκινήσεις γιατί θα σου εμφανίζει την εφαρμογή su ενώ δεν θα είναι rooted. Μετά το update,wipe cache και reset to factory defaults και ξανά root. Edited November 11, 2012 by TheoX Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 1 tap cleaner σβήνει και τα levels παιχνιδιών ?? Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiestointhemix Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 Sparchon ευχαριστω πολυ για ολες τις πληροφοριες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baspats Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 Ερωτηση προς τους εχοντες lapdock, το επίπεδο μπαταρίας του lapdoc πως το βλέπουμε?? Παράθεση Siemens S25, Nokia 3310, Nokia 5100, Samsung V200, Siemens SX1, Sony Ericsson P990, Nokia N80, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung i900 Omnia, LG Nexus 4 E960, Motorola DEFY, Apple iPhone 4S, Motorola DROID RAZR XT912, Samsung Galaxy Nexus I9250, Samsung Galaxy Note II N7100, Huawei Honor 6, LG G2, Sony Xperia Z3 Compact, Xiaomi Mi 4 LTE, HTC One (M8), Xiaomi Mi 4c, OnePlus 2, LG G4 Dual, Xiaomi Mi 5, Motorola Moto Z, OnePlus 3T, OnePlus 5, OnePlus 5T, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P20 Pro, OnePlus 6, Xiaomi Mi Mix 3, OnePlus 6T, Xiaomi Mi 9, Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Mi Note 10, Huawei Mate 30 Pro, Realme X2 Pro, OnePlus 7T, OnePlus 7T Pro, Huawei P40 Pro, Samsung Galaxy S20 Ultra 5G, Samsung Galaxy S20 FE 5G, OnePlus 8 Pro, Xiaomi Mi 11 Ultra, Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, Honor 50, OnePlus 9 Pro, Xiaomi Poco F4, Samsung Galaxy S22 Ultra 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Google Pixel 8 Pro, OnePlus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosstagiannis Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 To Titanium Backup είναι το κορυφαίο αλλά πρέπει να είσαι rooted. Υπάρχουν και κάποια νομίζω που κάνουν παρόμοια δουλειά χωρίς root αλλά δεν είμαι σίγουρος. Για την μπαταρία τσέκαρε τι γίνεται με το sync και πόσο συχνά γίνεται αυτό. Πχ πόσο συχνά κάνει update τον καιρό, τα mails σου, το Fb σου το twitter τα νέα τα rss feeds κτλ. Εαν χρησιμοποιείς τα περισσότερα από τα παραπάνω η μπαταρία σου θα τελειώνει σε μισή μέρα. Επίσης ίσως κάποια από τις εφαρμογές που κατέβασες τελευταία δεν αφήνει το τηλέφωνο να μπει σε deep sleep όταν κλείνει η οθόνη. Κατέβασε το cpu spy για να το τσεκάρεις. http://sbf.droid-developers.org/umts_spyder/list.php Αυτή είναι η λίστα με όλα τα sbf fasboot files. Τα τελευταία είναι κάτω κάτω. Έχει δύο εκδόσεις για Γαλλία, δεν ξέρω πια είναι η αντίστοιχη δικιά σου. Γενικά η τελευταίες ICS έχουν στο τέλος τον αριθμό 11_6 δλδ SPDREM_U_01.6.7.2-180_SPU-19-TA-11.6_SIGNEuropeAustraliaEMEA_USASPDRICSVFFR_HWp2b_Service1FF_fastboot.xml.zip Λογικά το σωστό για την έκδοσή σου πρέπει να είναι αυτό http://sbf.droid-developers.org/umts_spyder/SPDREM_U_01.6.7.2-180_SPU-19-TA-11.6_SIGNEuropeAustraliaEMEA_USASPDRICSRTFR_HWp2b_Service1FF_fastboot.xml.zip που είναι το RETAIL FRENCH. Τα sbf τα φλασάρεις με το rsd lite και το κινητό πρέπει να είναι σε fastboot mode. Google it και αν δε βγάλεις άκρη πες μου για βοήθεια. Σευχαριστω πολυ για την απαντηση σου..το περασα χτες και ολα πηγαν καλα..τωρα ειμαι στην εκδοση 672.180.41.xt910.en.fr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psycho13 Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 Ερωτηση προς τους εχοντες lapdock, το επίπεδο μπαταρίας του lapdoc πως το βλέπουμε?? Πατας ενα κουμπακι που εχει το lapdock στο μπροστα μερος του.Εχει 5 τελιτσες που αναβουν και οι 5 οταν ειναι γεματο απο μπαταρια Παράθεση Yo estoy aqui.todos estamos aqui... Humanidad ahora habita dos mundos (I am here.We are here... Mankind now inhabits two worlds...) Deus Ex 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baspats Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 Το διαβασα αυτο αλλα τελιτσες δεν βλεπω... που εμφανιζονται?? Παράθεση Siemens S25, Nokia 3310, Nokia 5100, Samsung V200, Siemens SX1, Sony Ericsson P990, Nokia N80, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung i900 Omnia, LG Nexus 4 E960, Motorola DEFY, Apple iPhone 4S, Motorola DROID RAZR XT912, Samsung Galaxy Nexus I9250, Samsung Galaxy Note II N7100, Huawei Honor 6, LG G2, Sony Xperia Z3 Compact, Xiaomi Mi 4 LTE, HTC One (M8), Xiaomi Mi 4c, OnePlus 2, LG G4 Dual, Xiaomi Mi 5, Motorola Moto Z, OnePlus 3T, OnePlus 5, OnePlus 5T, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P20 Pro, OnePlus 6, Xiaomi Mi Mix 3, OnePlus 6T, Xiaomi Mi 9, Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Mi Note 10, Huawei Mate 30 Pro, Realme X2 Pro, OnePlus 7T, OnePlus 7T Pro, Huawei P40 Pro, Samsung Galaxy S20 Ultra 5G, Samsung Galaxy S20 FE 5G, OnePlus 8 Pro, Xiaomi Mi 11 Ultra, Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, Honor 50, OnePlus 9 Pro, Xiaomi Poco F4, Samsung Galaxy S22 Ultra 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Google Pixel 8 Pro, OnePlus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psycho13 Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 διπλα στο κουμπακι ακριβως Παράθεση Yo estoy aqui.todos estamos aqui... Humanidad ahora habita dos mundos (I am here.We are here... Mankind now inhabits two worlds...) Deus Ex 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 1 tap cleaner σβήνει και τα levels παιχνιδιών ?? Δεν μου έτυχε ποτέ. Στο έκανε σε κάποιο game; Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpArchon Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 (edited) Οσοι εχετε lapdock δοκιμαστε αν δουλευει το dual battery widget. https://play.google.com/store/apps/details?id=org.flexlabs.widgets.dualbattery Edited November 12, 2012 by SpArchon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Argonath Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 Παιδιά θα ήθελα να μου προτείνεται κανένα καλό dock station για το κινητό και σε καλή τιμή αν γίνεται,μερικά που βρήκα στο ebay μου φάνηκαν πολύ ακριβά.Ευχαριστώ:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hara75gr Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 (edited) υπάρχει κάποιος τρόπος να παίξουμε αυτό το καταπληκτικό παιχνιδάκι στο razr?Το google play το βγάζει ότι δεν είναι συμβατό, αλλά έχω δει να το παίζουν σε άλλα παρόμοια κινητά(nexus, SIII, κτλ) edit:ok, το βρήκα, παίζει μια χαρά, απλά δεν είναι και τόσο λειτουργικό να παίξεις τέτοιο game σε μικρή οθόνη. Edited November 12, 2012 by hara75gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts