baspats Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 για δωσε λινκ απ'το αλλο site :) Ειναι στα Κινεζικα!! χαχα!! http://www.591fan.com/forum.php?mod=viewthread&tid=16183&page=1#pid107297 Παράθεση Siemens S25, Nokia 3310, Nokia 5100, Samsung V200, Siemens SX1, Sony Ericsson P990, Nokia N80, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung i900 Omnia, LG Nexus 4 E960, Motorola DEFY, Apple iPhone 4S, Motorola DROID RAZR XT912, Samsung Galaxy Nexus I9250, Samsung Galaxy Note II N7100, Huawei Honor 6, LG G2, Sony Xperia Z3 Compact, Xiaomi Mi 4 LTE, HTC One (M8), Xiaomi Mi 4c, OnePlus 2, LG G4 Dual, Xiaomi Mi 5, Motorola Moto Z, OnePlus 3T, OnePlus 5, OnePlus 5T, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P20 Pro, OnePlus 6, Xiaomi Mi Mix 3, OnePlus 6T, Xiaomi Mi 9, Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Mi Note 10, Huawei Mate 30 Pro, Realme X2 Pro, OnePlus 7T, OnePlus 7T Pro, Huawei P40 Pro, Samsung Galaxy S20 Ultra 5G, Samsung Galaxy S20 FE 5G, OnePlus 8 Pro, Xiaomi Mi 11 Ultra, Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, Honor 50, OnePlus 9 Pro, Xiaomi Poco F4, Samsung Galaxy S22 Ultra 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Google Pixel 8 Pro, OnePlus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpArchon Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 (edited) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1850860 Ενδιαφερουσα ROM... εστω και χωρις Ελληνικα... μολις κατεβει θα την βαλω!! Μόλις την πέρασα σαν δεύτερο σύστημα. Με μια πρώτη ματιά φαίνεται καλή με αρκετό customization και αρκετά γρήγορη. Νομίζω ότι η gsm cm9 είναι λιγάκι πιο smooth. edit: τελικά το παίρνω πίσω, μόλις τελείωσε το restore στα apps και τα accounts μου και η αλήθεια είναι ότι είναι πολύπ ιο γρήγορη από κάθε άλλη custom που έχω δοκιμάσει. force close στα performance settings, αλλά με no frills cpu κάνεις την ίδια δουλειά. Edited August 24, 2012 by SpArchon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baspats Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Μόλις την πέρασα σαν δεύτερο σύστημα. Με μια πρώτη ματιά φαίνεται καλή με αρκετό customization και αρκετά γρήγορη. Νομίζω ότι η gsm cm9 είναι λιγάκι πιο smooth. edit: τελικά το παίρνω πίσω, μόλις τελείωσε το restore στα apps και τα accounts μου και η αλήθεια είναι ότι είναι πολύπ ιο γρήγορη από κάθε άλλη custom που έχω δοκιμάσει. force close στα performance settings, αλλά με no frills cpu κάνεις την ίδια δουλειά. Να την βαλω μονη της τι λες? Παράθεση Siemens S25, Nokia 3310, Nokia 5100, Samsung V200, Siemens SX1, Sony Ericsson P990, Nokia N80, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung i900 Omnia, LG Nexus 4 E960, Motorola DEFY, Apple iPhone 4S, Motorola DROID RAZR XT912, Samsung Galaxy Nexus I9250, Samsung Galaxy Note II N7100, Huawei Honor 6, LG G2, Sony Xperia Z3 Compact, Xiaomi Mi 4 LTE, HTC One (M8), Xiaomi Mi 4c, OnePlus 2, LG G4 Dual, Xiaomi Mi 5, Motorola Moto Z, OnePlus 3T, OnePlus 5, OnePlus 5T, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P20 Pro, OnePlus 6, Xiaomi Mi Mix 3, OnePlus 6T, Xiaomi Mi 9, Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Mi Note 10, Huawei Mate 30 Pro, Realme X2 Pro, OnePlus 7T, OnePlus 7T Pro, Huawei P40 Pro, Samsung Galaxy S20 Ultra 5G, Samsung Galaxy S20 FE 5G, OnePlus 8 Pro, Xiaomi Mi 11 Ultra, Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, Honor 50, OnePlus 9 Pro, Xiaomi Poco F4, Samsung Galaxy S22 Ultra 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Google Pixel 8 Pro, OnePlus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpArchon Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Να την βαλω μονη της τι λες? Δεν ξέρω τι υποστήριξη θα έχει και αν εσύ θέλεις κάτι σταθερό ή δε σε πειράζει να την αλλάξεις αν βγάλει κάποιο πρόβλημα. Εγώ έτσι όπως την βλέπω, την προτείνω. Δεν έχω τσεκάρει ακόμη όμως αρκετά πράγματα. Ούτε καν αν δουλεύει το data, γιατί πηγα για γρήγορο μπανάκι κ μόλις γύρισα. Θα την χαζέψω αργότερα. Προσοχή με τι recovery θα την βάλεις σαν πρώτη. Αν χρησιμοποιείς bootmenu κατέβασε την έτοιμη για BM έκδοση που έδωσε ο spryte στη δεύτερη σελίδα του thread στο xda. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkountanis Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 καλησπερα. μολις πριν απο λιγο, ενα razr ενος φιλου επεσε απο το μηχανακι, και αφου συρθηκε καμια 20αρια μετρα, στην αρχη ενω φαινοταν να μην εχει παθει κατι εξωτερικα, ειχε σπασει η οθονη. αυτο που ανησυχει ομως ειναι οτι δεν ανοιγει κανονικα εστω με σπασμενη οθονη. :( υπαρχει καποιο καταστημα καποιος τεχνικος εδω ισως που να μπορει να το επισκευασει? ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vicmpen Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Καλησπέρα παιδιά, Ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς, ή εχει παρατηρήσει, εμφανείς διαφορές της released έκδοσης (.41) με την leak έκδοση .33 Ευχαριστώ!! Παράθεση Goodbyte.gr:geek: Ειδήσεις.Κινητά.Tablet.Gadgets.Science Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frpix Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Καλησπέρα παιδιά, Ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς, ή εχει παρατηρήσει, εμφανείς διαφορές της released έκδοσης (.41) με την leak έκδοση .33 Ευχαριστώ!! Ή με το update .226. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. August 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2012 Με το update 226 εγώ προσωπικά δεν έχω δει διαφορές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djapal Δημ. August 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2012 Καλημερα! ασχετος εδω!!! Εγώ ρε παιδιά έχω την 651.73.30.XT910.NonEFIGSRetail.en.EU Και ότανα πατώ για ενημερώσεις συστήματος δε μου βγάζει καμία ανβάθμιση. Δε θα έπρεπε να μου βγάζει έστω την 2.3.6 έκδοση (651.167.21.XT910.NonEFIGSRetail.en.EU); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanasis159 Δημ. August 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2012 Καλημερα! ασχετος εδω!!! Εγώ ρε παιδιά έχω την 651.73.30.XT910.NonEFIGSRetail.en.EU Και ότανα πατώ για ενημερώσεις συστήματος δε μου βγάζει καμία ανβάθμιση. Δε θα έπρεπε να μου βγάζει έστω την 2.3.6 έκδοση (651.167.21.XT910.NonEFIGSRetail.en.EU); Δεν είσαι άσχετος, μην ανησυχείς. Απλά στην Motorola μας κοροϊδεύουν καιρό τώρα και δεν έχει γίνει διαθέσιμο ακόμα το update στην Ελλάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djapal Δημ. August 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2012 Δεν είσαι άσχετος, μην ανησυχείς. Απλά στην Motorola μας κοροϊδεύουν καιρό τώρα και δεν έχει γίνει διαθέσιμο ακόμα το update στην Ελλάδα. Ευχαριστώ για την απάντηση, φίλε μου. Άρα δλδ με το roll out που υποτίθεται γίνεται αυτές τις μέρες (κι έτσι όπως πάει Χριστουγεννα θα κάνουμε με 2.3.5!!) θα μας έρθει αναβάθμιση σε 4 κατευθείαν, έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
netblaster Δημ. August 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2012 Με το update 226 εγώ προσωπικά δεν έχω δει διαφορές. Σαν απόδοση ούτε κεγώ έχω παρατηρήσει κάτι διαφορετικό από χθες, αλλά θα περιμένω καμια εβδομάδα περίπου για να βγάλω συμπεράσματα. Η κατανάλωση μπαταρίας με τη 226 ήταν πολύ καλή, ελπίζω να παραμείνει αυτό. Σαν πρώτη εντύπωση, κάποιες εφαρμογές δουλεύουν αρκετά καλύτερα, όπως πχ το Viber. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbalaba Δημ. August 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2012 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1850860 Ενδιαφερουσα ROM... εστω και χωρις Ελληνικα... μολις κατεβει θα την βαλω!! Πως είσαι σίγουρος ότι δεν έχει Ελληνικά ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vercetti13 Δημ. August 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2012 Οι πρώτες μου εντυπώσεις από το official OTA ICS update ΕΔΩ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpArchon Δημ. August 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2012 (edited) Οι πρώτες μου εντυπώσεις από το official OTA ICS update ΕΔΩ! Ωραίος και το omc widget από τα αγαπημένα μου. Πάντως με το transformer που έχω στα χέρια μου λίγες μέρες τώρα, βλέπω δίκτυα που δεν ήξερα ότι καν υπάρχουν γύρω μου. Δε συγκρίνεται με το Wi-Fi του razr, αλλά ότι βελτιώθηκε βελτιώθηκε. Πως είσαι σίγουρος ότι δεν έχει Ελληνικά ? Το γράφει και στο op, μόνο αγγλικά και κινέζικα και μάλιστα στα αγγλικά δεν έχει γίνει πλήρης μετάφραση, υπάρχουν διάφορες επιλογές που είναι ακόμη στα κινέζικα. Μη τη δοκιμάσετε με bootmenu σαν πρώτο σύστημα μέχρι κάποιος στο. Xda να επιβεβαιώσει ότι δουλεύει γιατί είχε ένα θέμα ένας συμφορουμιτης χτες. Εμένα τρέχει κανονικά στο δεύτερο σύστημα. Edited August 25, 2012 by SpArchon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mustanggre Δημ. August 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2012 Εδω και 2 ημερες κανω ελεγχο για ενημερωση σε ics αλλα μου βγαζει το εξης μηνυμα "προς το παρον ο ελεγχος για ενημερωση δεν ειναι διαθεσιμος. Προσπαθηστε ξανα αργοτερα" εχω 2.3.6 651.167.21.xt910NonEFIGSRetail.en.EU rooted Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Matia2007 Δημ. August 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2012 To MAXX το έχει πάρει κανένας; Βλέπω ότι υπάρχει και στην Ελλάδα (που έλεγαν δεν θα ρθει) στα 470ε. Επίσης το thread είναι συγχωνευμένο με αυτό ([Επίσημο] Motorola RAZR XT910) επειδή υποτίθεται ότι είναι ακριβώς το ίδιο με μεγαλύτερη μπαταρία αλλά εδώ: http://www.gsmarena.com/motorola_razr_maxx-review-800.php αναφέρει διαφορές όπως π.χ. στην κάμερα (που ναι καλύτερη με π.χ. autofocus στο βίντεο) και κάποιες ακόμα... Παράθεση Ότι σε σκοτώνει, ΔΕΝ σε κάνει δυνατότερο...:cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apathya Δημ. August 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2012 Παιδια, εχω την 676.226.3.Retail.en.Eu το Build της 27 Ιουνη δηλαδη. Αυτο που βγηκε τωρα, λογικα, μεταγενεστερο δεν ειναι; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1849744 . Δεν μπορω να καταλαβω, γιατι εμενα ο αριθμος, υποτιθεται ειναι μεγαλυτερος. Παράθεση Proud HTC User! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baspats Δημ. August 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2012 (edited) Πως είσαι σίγουρος ότι δεν έχει Ελληνικά ? Γιατι την εχω βαλει!! χεχε Ωραίος και το omc widget από τα αγαπημένα μου. Πάντως με το transformer που έχω στα χέρια μου λίγες μέρες τώρα, βλέπω δίκτυα που δεν ήξερα ότι καν υπάρχουν γύρω μου. Δε συγκρίνεται με το Wi-Fi του razr, αλλά ότι βελτιώθηκε βελτιώθηκε. Το γράφει και στο op, μόνο αγγλικά και κινέζικα και μάλιστα στα αγγλικά δεν έχει γίνει πλήρης μετάφραση, υπάρχουν διάφορες επιλογές που είναι ακόμη στα κινέζικα. Μη τη δοκιμάσετε με bootmenu σαν πρώτο σύστημα μέχρι κάποιος στο. Xda να επιβεβαιώσει ότι δουλεύει γιατί είχε ένα θέμα ένας συμφορουμιτης χτες. Εμένα τρέχει κανονικά στο δεύτερο σύστημα. Εγω ειμαι ο συμφορουμιτης... :lol::lol::lol: Τη εβαλα τελικα σημερα το πρωι με safetrap! Πολυ ωραιο rom γρηγορη με στοιχεια που ηθελα οπως 1% μπαταρια , Notification Drawer με διακοπτες... Απλα δεν εχει ελληνικο μενου ... στο πληκτρολογιο εχει κανονικα ελληνικα! θα το δουλεψω μερικες μερες και θα δω απο θεμα μπαταριας πως παει... SpArchon ευχαριστω για την βοηθεια χτες!! Εχει κανεις το file manager της motorola? Edited August 25, 2012 by baspats Παράθεση Siemens S25, Nokia 3310, Nokia 5100, Samsung V200, Siemens SX1, Sony Ericsson P990, Nokia N80, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung i900 Omnia, LG Nexus 4 E960, Motorola DEFY, Apple iPhone 4S, Motorola DROID RAZR XT912, Samsung Galaxy Nexus I9250, Samsung Galaxy Note II N7100, Huawei Honor 6, LG G2, Sony Xperia Z3 Compact, Xiaomi Mi 4 LTE, HTC One (M8), Xiaomi Mi 4c, OnePlus 2, LG G4 Dual, Xiaomi Mi 5, Motorola Moto Z, OnePlus 3T, OnePlus 5, OnePlus 5T, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P20 Pro, OnePlus 6, Xiaomi Mi Mix 3, OnePlus 6T, Xiaomi Mi 9, Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Mi Note 10, Huawei Mate 30 Pro, Realme X2 Pro, OnePlus 7T, OnePlus 7T Pro, Huawei P40 Pro, Samsung Galaxy S20 Ultra 5G, Samsung Galaxy S20 FE 5G, OnePlus 8 Pro, Xiaomi Mi 11 Ultra, Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, Honor 50, OnePlus 9 Pro, Xiaomi Poco F4, Samsung Galaxy S22 Ultra 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Google Pixel 8 Pro, OnePlus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elprimero Δημ. August 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2012 Υπάρχει κάποιος που έτρεξε κάποια από τα γνωστά benchmarks στο ίδιο τλ πριν και μετά το παγωτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos_04 Δημ. August 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2012 Αν το κανω unroot θα φενεται οτι καποτε ημουν ροοτ?για την εγγυηση ρωταω γιατι θελω να το δωσω ισως κ πρεπει να ξερω ευχαροστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpArchon Δημ. August 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2012 Αν το κανω unroot θα φενεται οτι καποτε ημουν ροοτ?για την εγγυηση ρωταω γιατι θελω να το δωσω ισως κ πρεπει να ξερω ευχαροστω. Θα φαίνεται ναι. Υπάρχει log. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baspats Δημ. August 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2012 Θα φαίνεται ναι. Υπάρχει log. Αν φλασαρουμε νεο sbf το log μενει ή σβηνεται?? Παράθεση Siemens S25, Nokia 3310, Nokia 5100, Samsung V200, Siemens SX1, Sony Ericsson P990, Nokia N80, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung i900 Omnia, LG Nexus 4 E960, Motorola DEFY, Apple iPhone 4S, Motorola DROID RAZR XT912, Samsung Galaxy Nexus I9250, Samsung Galaxy Note II N7100, Huawei Honor 6, LG G2, Sony Xperia Z3 Compact, Xiaomi Mi 4 LTE, HTC One (M8), Xiaomi Mi 4c, OnePlus 2, LG G4 Dual, Xiaomi Mi 5, Motorola Moto Z, OnePlus 3T, OnePlus 5, OnePlus 5T, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P20 Pro, OnePlus 6, Xiaomi Mi Mix 3, OnePlus 6T, Xiaomi Mi 9, Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Mi Note 10, Huawei Mate 30 Pro, Realme X2 Pro, OnePlus 7T, OnePlus 7T Pro, Huawei P40 Pro, Samsung Galaxy S20 Ultra 5G, Samsung Galaxy S20 FE 5G, OnePlus 8 Pro, Xiaomi Mi 11 Ultra, Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, Honor 50, OnePlus 9 Pro, Xiaomi Poco F4, Samsung Galaxy S22 Ultra 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Google Pixel 8 Pro, OnePlus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpArchon Δημ. August 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2012 Αν φλασαρουμε νεο sbf το log μενει ή σβηνεται?? Δεν ξέρω ακριβώς τι παίζει. Στο xda το είχα κάπου διαβάσει. Νομίζω έλεγαν ότι και με sbf μένει το log. Υπάρχει νομίζω κάποιος τρόπος να το πειράξεις αλλά δεν ξέρω ακριβώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dilimma Δημ. August 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2012 (edited) παιδια βγηκε η επισημη 4.0.4 ics για την συσκευη μας? επισης εχω περασει την 4.0.4 (μη-official).πως θα μπορεσω να περασω την oficial στη συσκευη; θα πρεπει να γυρισω στην 2.3.6 που ειχα στην αρχη για να μπορεσω να περασω την επισημη ics? ή υπαρχει καποιος αλλος τροπος? απαντηστε μου παρακαλω!!! Edited August 26, 2012 by dilimma Παράθεση Motorola Z8 , Motorola Razr Xt910 ,Lg G2 32gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts