jimmys Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Δεν γίνεται αυτό που λες και δεν έχει σχέση με τη ROM. Ο αισθητήρας (βασικά, οι περισσότεροι αισθητήρες, ακόμα και στις φωτογραφικές μηχανές) είναι σε αναλογία 4:3, εν προκειμένω με ανάλυση 8 Mpx. Για να "δώσει" εικόνα με αναλογία 16:9, πρέπει να "κόψει" δύο λωρίδες, στο πάνω και το κάτω όριο του "κάδρου". Έτσι "απομένουν" 6 mpx. Η ανάλυση είναι η ίδια και απαράλλαχτη. Απόλαυσε το τηλέφωνό σου και μη σκοτίζεσαι για τα megapixel :) Ευχαριστω για την απαντηση, ηθελα να γνωριζω τι παιζει. Ν σαι καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Λοιπόν, αν θυμάστε μερικοί μετά από την παραλαβή από το service πριν από κάνα μήνα που το είχα πάει απλώς για αναβάθμιση επειδή δεν μου ερχόταν η 236 OTA, μου ήρθε αμέσως μετά ΟΤΑ η ICS και προχώρησα στην αναβάθμιση!:( Το τηλέφωνο μετά από λίγες ημέρες μου έβγαλε πρόβλημα. Έβλεπε συνέχεια πως έχω συνδεδεμένη κάποια συσκευή μέσω HDMI ενώ φυσικά δεν είχα. Το πήγα προχθές στο Service και τι μου είπαν σήμερα; !!! 251 ευρώ για πλακέτα επειδή η συσκευή είναι rooted! Εγώ δεν ξέρω καν πως κάνουν root την συσκευή!:mad: Το τηλέφωνο το πήγα μετά από επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις που είχα κάνει μήπως και φτιάξει. Τίποτα άλλο δεν είχα κάνει, ούτε μία εφαρμογή δεν είχα περάσει, ούτε καν δεν είχα συγχρονίσει. Τους είπα "τι είναι αυτά που μου λέτε;" και τους είπα το χρονικό! Αύριο θα μιλήσουν μου είπαν με την motorola (γιατί αυτοί τι είναι; Δεν είναι η motorola;) και θα μου πουν αύριο. Τι μπλέξιμο είναι αυτό πάλι; Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να μου το φτιάξουν το τηλέφωνο!:mad: Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Λοιπόν, αν θυμάστε μερικοί μετά από την παραλαβή από το service πριν από κάνα μήνα που το είχα πάει απλώς για αναβάθμιση επειδή δεν μου ερχόταν η 236 OTA, μου ήρθε αμέσως μετά ΟΤΑ η ICS και προχώρησα στην αναβάθμιση!:( Το τηλέφωνο μετά από λίγες ημέρες μου έβγαλε πρόβλημα. Έβλεπε συνέχεια πως έχω συνδεδεμένη κάποια συσκευή μέσω HDMI ενώ φυσικά δεν είχα. Το πήγα προχθές στο Service και τι μου είπαν σήμερα; !!! 251 ευρώ για πλακέτα επειδή η συσκευή είναι rooted! Εγώ δεν ξέρω καν πως κάνουν root την συσκευή!:mad: Το τηλέφωνο το πήγα μετά από επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις που είχα κάνει μήπως και φτιάξει. Τίποτα άλλο δεν είχα κάνει, ούτε μία εφαρμογή δεν είχα περάσει, ούτε καν δεν είχα συγχρονίσει. Τους είπα "τι είναι αυτά που μου λέτε;" και τους είπα το χρονικό! Αύριο θα μιλήσουν μου είπαν με την motorola (γιατί αυτοί τι είναι; Δεν είναι η motorola;) και θα μου πουν αύριο. Τι μπλέξιμο είναι αυτό πάλι; Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να μου το φτιάξουν το τηλέφωνο!:mad: Το καλό με σένα είναι πως δεν την πέρασες εσύ και λογικά θα είσαι καλύμένος. Το κακό είναι πως την ics την είδε σαν custom(αφού δεν είσουν root μαλλον αυτό θα ενοούσε). Το χειρότερο είναι που δεν υπάρχει γυρισμός σε gb για να είναι κάποιος σίγουρος. Καλή τύχη Stoupi! Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agligoros Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 (edited) Λοιπόν, αν θυμάστε μερικοί μετά από την παραλαβή από το service πριν από κάνα μήνα που το είχα πάει απλώς για αναβάθμιση επειδή δεν μου ερχόταν η 236 OTA, μου ήρθε αμέσως μετά ΟΤΑ η ICS και προχώρησα στην αναβάθμιση!:( Το τηλέφωνο μετά από λίγες ημέρες μου έβγαλε πρόβλημα. Έβλεπε συνέχεια πως έχω συνδεδεμένη κάποια συσκευή μέσω HDMI ενώ φυσικά δεν είχα. Το πήγα προχθές στο Service και τι μου είπαν σήμερα; !!! 251 ευρώ για πλακέτα επειδή η συσκευή είναι rooted! Εγώ δεν ξέρω καν πως κάνουν root την συσκευή!:mad: Το τηλέφωνο το πήγα μετά από επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις που είχα κάνει μήπως και φτιάξει. Τίποτα άλλο δεν είχα κάνει, ούτε μία εφαρμογή δεν είχα περάσει, ούτε καν δεν είχα συγχρονίσει. Τους είπα "τι είναι αυτά που μου λέτε;" και τους είπα το χρονικό! Αύριο θα μιλήσουν μου είπαν με την motorola (γιατί αυτοί τι είναι; Δεν είναι η motorola;) και θα μου πουν αύριο. Τι μπλέξιμο είναι αυτό πάλι; Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να μου το φτιάξουν το τηλέφωνο!:mad: τους εξηγησες οτι με τη δικη τους rom πηρες το update OTA; στη θεση σου παντως θα εριχνα κανα 2 καντηλια (με αυστηρο υφος,ε)αυτα που σου λενε ειναι αερολογιες μηπως και ψαρωσεις για να βγαλουν κανα χαρτζιλικι. Edited July 26, 2012 by agligoros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos10k Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Λοιπόν, αν θυμάστε μερικοί μετά από την παραλαβή από το service πριν από κάνα μήνα που το είχα πάει απλώς για αναβάθμιση επειδή δεν μου ερχόταν η 236 OTA, μου ήρθε αμέσως μετά ΟΤΑ η ICS και προχώρησα στην αναβάθμιση!:( Το τηλέφωνο μετά από λίγες ημέρες μου έβγαλε πρόβλημα. Έβλεπε συνέχεια πως έχω συνδεδεμένη κάποια συσκευή μέσω HDMI ενώ φυσικά δεν είχα. Το πήγα προχθές στο Service και τι μου είπαν σήμερα; !!! 251 ευρώ για πλακέτα επειδή η συσκευή είναι rooted! Εγώ δεν ξέρω καν πως κάνουν root την συσκευή!:mad: Το τηλέφωνο το πήγα μετά από επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις που είχα κάνει μήπως και φτιάξει. Τίποτα άλλο δεν είχα κάνει, ούτε μία εφαρμογή δεν είχα περάσει, ούτε καν δεν είχα συγχρονίσει. Τους είπα "τι είναι αυτά που μου λέτε;" και τους είπα το χρονικό! Αύριο θα μιλήσουν μου είπαν με την motorola (γιατί αυτοί τι είναι; Δεν είναι η motorola;) και θα μου πουν αύριο. Τι μπλέξιμο είναι αυτό πάλι; Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να μου το φτιάξουν το τηλέφωνο!:mad: Δηλαδη και εγω που περασα με rsd lite την 4.04 αν τους το παω στο service (λογω ασθενους wifi), θα μου πουν τα ιδια; Αφου ειναι official η rom..στεκει ολο αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiorgakis25 Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 την τελευταια βδομαδα μου βγαζει ειδοποιηση για αναμονη στοιχειων για μεταφορτωση..συνδεω κινητο με laptop kai γραφει "απομακρυσμενος υπολογιστης εκτος συνδεσεις"..ξερει καποιος τι ειναι αυτο και τι πρεπει να κανω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Ανακοίνωση για ξεκλέιδωτους bootlockers από την moto http://www.motorola.com/blog/2012/07/26/unlock-the-bootloader-on-motorola-photon-q-4g-lte/. Αντε μακάρι και σε μας. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 τους εξηγησες οτι με τη δικη τους rom πηρες το update OTA; στη θεση σου παντως θα εριχνα κανα 2 καντηλια (με αυστηρο υφος,ε)αυτα που σου λενε ειναι αερολογιες μηπως και ψαρωσεις για να βγαλουν κανα χαρτζιλικι. Τους το εξήγησα και είπαν θα το κοιτάξουν. Προφανώς να δουν ημερομηνίες που είχε ανέβει η εκδοσή από την MOTOROLA θα ψάξω να βρω τα posts μου εδώ να βρω ακριβώς την ημερομηνία. Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zortam Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Καλημερα στο φορουμ! Επειδη την κυριακη θα κανω ενα ταξιδακι προς ελαφονησσο (πελοπονησσος), ψαχνω ενα καλο GPS για να το εχω προχειρο σε περιπτωση που χασουμε το δρομο :p Χρησιμοποιησα/δοκιμασα το Sygic αλλα η διαδρομη που μου βγαζει προς ελαφονησσος ειναι απαισια καθως χρησιμοποιει Καραβι απο το Γυθειο για Κιθηρα και μετα απο κει καραβι για Νεαπολη και μετα απο κει καραβι για Ελαφονησσο χαχα. Το αστειο ειναι οτι ΔΕΝ γινεται να την αλλαξω αυτη τη διαδρομη, οσο και να παταω "αποφυγη πορθμειων" δεν την αλλαζει την διαδρομη με τιποτα! Θελει σονι και καλα να με παει με καραβι και απο θαλασσα και να κανω 50 ωρες αντε για 6 ! Παρολλο που το Sygic ειναι πολυ ωραιο σαν interface κλπκλπ εχει κολληματα με τις διαδρομες. Εχει κανεις σας δοκιμασει αλλο GPS εκτος του Sygic ? Εχει κανεις κατι να προτεινει συγκεκριμενα για το Razr ? Το εγραψα στο συγκεκριμενο φορουμ και οχι στο αντιστοιχο για GPS καθως ψαχνω προγραμμα συγκεκριμενα για το RAZR, για την δικια του αναλυση οθονης πχ κλπ κλπ! Ευχαριστω εκ των προτερων!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Με λιγα λογια το ISC μονο προβληματα φερνει 250€ για αλλαγη πλακετας παμε καλα ! Sent from my nokia N97mini Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimval86 Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Με λιγα λογια το ISC μονο προβληματα φερνει 250€ για αλλαγη πλακετας παμε καλα ! Sent from my nokia N97mini Ένα λεπτό φίλε , δηλαδή για μια αναβάθμιση ου σου κάνανε αυτοί ύστερα από σερβις που τους το πήγες , δημιουργήθηκε το πρόβλημα με τη πλακέτα, κι αυτοί τι δεν καταλαβαίνουν δηλαδή? Πήγαινε εκεί γ@@@σταύρωσέ τους και πες να αναλάβουν τις ευθύνες τους, δεν είναι σοβαρά πράματα αυτά ήμαρτον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Ένα λεπτό φίλε , δηλαδή για μια αναβάθμιση ου σου κάνανε αυτοί ύστερα από σερβις που τους το πήγες , δημιουργήθηκε το πρόβλημα με τη πλακέτα, κι αυτοί τι δεν καταλαβαίνουν δηλαδή? Πήγαινε εκεί γ@@@σταύρωσέ τους και πες να αναλάβουν τις ευθύνες τους, δεν είναι σοβαρά πράματα αυτά ήμαρτον. Πηρα τηλεφωνο πριν λιγο και μου ειπαν πως εχουν στειλει email και περιμενουν απαντηση Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Καλημερα στο φορουμ! Επειδη την κυριακη θα κανω ενα ταξιδακι προς ελαφονησσο (πελοπονησσος), ψαχνω ενα καλο GPS για να το εχω προχειρο σε περιπτωση που χασουμε το δρομο :p Χρησιμοποιησα/δοκιμασα το Sygic αλλα η διαδρομη που μου βγαζει προς ελαφονησσος ειναι απαισια καθως χρησιμοποιει Καραβι απο το Γυθειο για Κιθηρα και μετα απο κει καραβι για Νεαπολη και μετα απο κει καραβι για Ελαφονησσο χαχα. Το αστειο ειναι οτι ΔΕΝ γινεται να την αλλαξω αυτη τη διαδρομη, οσο και να παταω "αποφυγη πορθμειων" δεν την αλλαζει την διαδρομη με τιποτα! Θελει σονι και καλα να με παει με καραβι και απο θαλασσα και να κανω 50 ωρες αντε για 6 ! Παρολλο που το Sygic ειναι πολυ ωραιο σαν interface κλπκλπ εχει κολληματα με τις διαδρομες. Εχει κανεις σας δοκιμασει αλλο GPS εκτος του Sygic ? Εχει κανεις κατι να προτεινει συγκεκριμενα για το Razr ? Το εγραψα στο συγκεκριμενο φορουμ και οχι στο αντιστοιχο για GPS καθως ψαχνω προγραμμα συγκεκριμενα για το RAZR, για την δικια του αναλυση οθονης πχ κλπ κλπ! Ευχαριστω εκ των προτερων!! Προσωπικα με εχει βολεψει το Ndrive. Τωρα ειμαι Κερκυρα διακοπες και δουλευει μια χαρα και εδω. Επισης το don't panic και το navigon παιζουν κανονικα στο razr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Ένα λεπτό φίλε , δηλαδή για μια αναβάθμιση ου σου κάνανε αυτοί ύστερα από σερβις που τους το πήγες , δημιουργήθηκε το πρόβλημα με τη πλακέτα, κι αυτοί τι δεν καταλαβαίνουν δηλαδή? Πήγαινε εκεί γ@@@σταύρωσέ τους και πες να αναλάβουν τις ευθύνες τους, δεν είναι σοβαρά πράματα αυτά ήμαρτον. :lol: Δεν έχω εγώ το πρόβλημα ο Stoupi έχει :) ,, απο αύριο θα έχω την συσκευή Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos10k Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Πηρα τηλεφωνο πριν λιγο και μου ειπαν πως εχουν στειλει email και περιμενουν απαντηση Μπορεις να μου πεις την εκδοση του λογισμικου σου μετα το ΟΤΑ update; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dilimma Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 παιδια μια ερωτηση τις εφαρμογες "play music" και "play movies" που μπορω να τις βρω για να τις περασω στη συσκευη; μετα την εγκατασταση της epsilon τις εχασα! Παράθεση Motorola Z8 , Motorola Razr Xt910 ,Lg G2 32gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Μπορεις να μου πεις την εκδοση του λογισμικου σου μετα το ΟΤΑ update; Δυστυχώς δεν το έχω το κινητό αλλά ίσως σε βοηθήσει ένα παλαιότερο post μου ΕΔΩ Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dilimma Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 (edited) Αυτό που σου απάντησε ο SpArchon. Δεν έχει πρόβλημα η συσκευή σου. Αυτό που σου είπα εγώ είναι άλλο. Κατ'αρχήν θέλει root. Αν δοκιμάζεις custom rom, το root είναι βασικό(βλ titanium backup). Μετά από αλλαγή rom ,είναι πάντα καλό, να κάνεις wipe battery stats. Πως γίνετε αυτό; Υπάρχουν 2 τρόποι που ξέρω(υπάρχει και ένας manual με root explorer αλλά οι άλλοι 2 είναι πιο εύκολοι). Πάντα με root. 1. Από recovery βρίσκεις την επιλογή wipe battery stats και απλά το επιλέγεις. 2. Κατεβάζεις από το market αυτή την εφαρμογή(διάβασε την περιγραφή της θα βοηθήσει) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nema.batterycalibration&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5uZW1hLmJhdHRlcnljYWxpYnJhdGlvbiJd ,έχει και videακι. Η διαδικασία λοιπόν είναι:Φορτίζεις την συσκευή 100%(κάποιοι λένε να γίνετε το wipe με 0-1% μπαταρία αλλά εμένα και πολλούς άλλους μας καθότανε καλύτερα με 100%). Και μετά ή κάνεις reboot σε recovery και κάνεις το wipe ή το κάνεις με το battery calibration. Μετά από αυτό αφήνεις την συσκευή -χωρίς φόρτιση- να πέσει στο 15-20% και φορτίζεις μέχρι το 100%, χωρίς διακοπή. Αν μπορείς ,καλό είναι να το κάνεις 2-3 φορές αυτό(το φόρτιση αποφόρτιση, δεν ξανακάνεις wipe). Μετά φορτίζεις όποτε θέλεις. Εναλλακτικά(δεν ξέρω αν γίνετε στο razr σίγουρα, αλλά μάλλον ναι), μπορείς να κάνεις και overcharging(θα ζορίσει την μπαταρία σου και θα της μειώσει λίγο τον χρόνο ζωής της, σε κάποιους αυτό δεν πειράζει). Μόλις φορτίσεις 100% ,κλείνεις το κινητό , και φορτίζεις για 30 λεπτά ακόμα. Μετά από αυτό κάνεις το wipe. Αν δουλεύει και στο razr θα δεις βελτίωση στον χρόνο της μπαταρίας. Όχι τρελά πράγματα πάντως. οκ αδερφε ευχαριστω και εσενα και τον SpArchon αρα μπαινω boot menu>wipe&clean>wipe battery data? Edited July 27, 2012 by dilimma Παράθεση Motorola Z8 , Motorola Razr Xt910 ,Lg G2 32gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos10k Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Δυστυχώς δεν το έχω το κινητό αλλά ίσως σε βοηθήσει ένα παλαιότερο post μου ΕΔΩ Αυτη που εχεις βαλει εσυ την εχω βαλει και εγω με τη μονη διαφορα οτι εμενα ειναι η 672.180.33.xt910.retail.en με αριθμο εκδοσης 6.72-180_spu-19-ta-11.2.. Εσυ δηλαδη εχεις ακομη πιο καινουργια. Και η 2 θεωρουνται οfficial...Πως ισχυριστηκαν στη μοτορολα οτι εισαι ροοτ; Δεν τους ειπες οτι αν ησουν ροοτ θα ειχες και το προγραμμα superuser στο μενου σου; Απο που και ως που ζητανε τοσα λεφτα..Δεν φτανει που μας εχεουν στο περιμενε τοσο καιρο...!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 βρήκε κανείς στην ICS πως γινετε η κάμερα να βγάζει φώτο αθόρυβα χωρίς αυτο το σπαστικό το Shutter? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Αυτη που εχεις βαλει εσυ την εχω βαλει και εγω με τη μονη διαφορα οτι εμενα ειναι η 672.180.33.xt910.retail.en με αριθμο εκδοσης 6.72-180_spu-19-ta-11.2.. Εσυ δηλαδη εχεις ακομη πιο καινουργια. Και η 2 θεωρουνται οfficial...Πως ισχυριστηκαν στη μοτορολα οτι εισαι ροοτ; Δεν τους ειπες οτι αν ησουν ροοτ θα ειχες και το προγραμμα superuser στο μενου σου; Απο που και ως που ζητανε τοσα λεφτα..Δεν φτανει που μας εχεουν στο περιμενε τοσο καιρο...!!!! @panos10k: τι να σου πω ρε φίλε δεν τα γνωρίζω αυτά τα πράγματα! Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos10k Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 @panos10k: τι να σου πω ρε φίλε δεν τα γνωρίζω αυτά τα πράγματα! Αν μπορει και καποιος αλλος απο εδω να μας διαφωτισει στο θεμα της εγγυησης θα ηταν ευπροσδεκτος....:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Από προσωπική εμπειρία. Το κινητό είναι από expansys. Μου ήρθε με την nonEFIGS. Φλάσαρα έκδοση retail.eu και το πήγα στο σερβις γιατί είχα ένα θέμα με το καπάκι της μπαταρίας. Ενώ έλενξαν το software δεν υπήρξε πρόβλημα γιατί δεν είχε γίνει root. Αν μπορει και καποιος αλλος απο εδω να μας διαφωτισει στο θεμα της εγγυησης θα ηταν ευπροσδεκτος....:D Ο φίλος πιο πάνω παράδειγμα δεν είχε πρόβλημα. Όπως τους καπνίσει .....οΟ; οκ αδερφε ευχαριστω και εσενα και τον SpArchon αρα μπαινω boot menu>wipe&clean>wipe battery data? Αυτό αλλά όπως σου έγραψα....full μπαταρία, φορτιση/αποφόρτιση χωρίς διακοπές κτλ. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dilimma Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Αυτό αλλά όπως σου έγραψα....full μπαταρία, φορτιση/αποφόρτιση χωρίς διακοπές κτλ. να ρωτησω ομως κατι την περασμενη φορα που το ειχα βαλει να φορτισει και ηταν ανοιχτο στο 96% μου εγραψε πως εχει γινει πληρης φορτιση!θα πρεπει να το αφησω ακομα περισσοτερο να φορτησει; θα φτασει δηλαδη στο 100% εαν το αφησω παραπανω?το ρωταω αυτο γιατι εφοσον γραφει πληρης φορτιση στο 96%πχ πως θα φτασει να φορτισει μεχρι το 100%? Παράθεση Motorola Z8 , Motorola Razr Xt910 ,Lg G2 32gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 να ρωτησω ομως κατι την περασμενη φορα που το ειχα βαλει να φορτισει και ηταν ανοιχτο στο 96% μου εγραψε πως εχει γινει πληρης φορτιση!θα πρεπει να το αφησω ακομα περισσοτερο να φορτησει; θα φτασει δηλαδη στο 100% εαν το αφησω παραπανω?το ρωταω αυτο γιατι εφοσον γραφει πληρης φορτιση στο 96%πχ πως θα φτασει να φορτισει μεχρι το 100%? Άστο και μισή ωρίτσα παραπάνω να φορτίσει full. Δεν έχεις κάτι να σου δείχνει %;. Batterry circle πχ https://play.google.com/store/apps/details?id=ch.blinkenlights.battery&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNoLmJsaW5rZW5saWdodHMuYmF0dGVyeSJd Στην rom που έχεις δεν έχει % battery mod; Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts