frafra Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 Σωστό κι αυτό... Παράθεση Nothing lasts forever, but the certainty of change... Emperistatomenos' Blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agligoros Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 να παρει jelly bean;:lol::p το ποιο πιθανο ειναι να παρει τον μπουλο πριν παρει ics:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phoenixgrg Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 (edited) Αν δεν πάρει jelybeam και εγω προσωπικά δεν θα πάρω Motorola να δούμε ποιος θα χάσει απο επιλογές πολλες καί με αυτά που κάνουν ολοι μα ολοι οι κατασκευαστες σταδιακά οποίος θέλει android θα πηγαίνει κατευθείαν στα nexus στην τελική έχουν δεν σου δίνουν κάτι το απίστευτο σε hardware σε σχέση με το nexus γιατι να πάρω την χαζομαρα τους και να μην περνω αναβαθμισεις και οταν θέλω να κατέβασω καμία εφαρμογη να μου λεει δεν είναι συμβατό με την έκδοση λογισμικού του Καλά εδώ πήρε jelybeam το nexus s που είναι μονοπυρινο με 512mb μνήμη τι θα πει η Motorola δεν βγάζω αναβάθμιση απλα και μόνο για να σε ανάγκασω να πάρεις το Motorola razr hd ε τότε άντε γεια και καλη πτώχευση -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited July 23, 2012 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheoX Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 Καλά εδώ πήρε jelybeam το nexus s που είναι μονοπυρινο με 512mb μνήμη τι θα πει η Motorola δεν βγάζω αναβάθμιση απλα και μόνο για να σε ανάγκασω να πάρεις το Motorola razr hd ε τότε άντε γεια και καλη πτώχευση Η αλήθεια είναι ότι πάντα τα nexus θα ενημερώνονται πρώτα απ'όλα τα android, αλλά σίγουρα η moto θα πρέπει να προσπαθήσει περισσότερο τώρα που έγινε και Google... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalakis77 Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 Καλησπέρα σε όλους. Μόλις παρέλαβα το τηλ από το service και παρατήρησα τα εξής: 1)η έκδοση που έχει μέσα είναι η 2.3.5 και δεν μου βγάζει δυνατότητα για ανβάθμιση 2)μετά από ένα τηλεφώνημα μου έχασε τελείως το σήμα και δεν επανερχόταν παρα μόνο μετά από restart και έκτοτε δε το ξανάχασε 3)Όταν το παρέλαβα μου είπαν ότι είχαν κάνει reset(hard reset?) αλλά μόλις το έπιασα στα χέρια μου ήταν σαν να το είχαν λειτουργήσει(δεν έβγαλε το ρομποτάκι) 4)βλέπω μέσα στο gallery ότι έχει ένα βίντεο με κάτι βάρκες το οποίο δε το θυμάμαι εγώ όταν το είχα το τηλ το οποίο βίντεο δεν παίζει όταν το βάζω να παίξει(είναι 1sec 113kb) και το περίεργο είναι ότι παραμένει εκεί και μετά από hard reset που έκανα εγώ. Το έχετε και εσείς το βίντεο αυτό? Τα παραπάνω είναι λογικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 Πρέπει να μεταφέρεις την εφαρμογη στον system/app φάκελο(δες και το άλλο razr που την έχει) και να θέσεις τα σωστά permissions(τα είχα διαβάσει παλιά αλλά τα ξεχασα :( ) Εδώ πάντως βρήκα ένα οδηγό http://www.addictivetips.com/mobile/how-to-install-any-app-as-system-app-on-android/ . Ελπίζω να βοηθήσει. Από σελίδα 211, το 1ο μήνυμα. Ποιο το όφελος για κάτι τέτοιο? Έχω το λόγο μου που ρωτάω. Επηρεάζει θετικά ή αρνητικά την ταχύτητα ας πούμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos10k Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 Παιδια ξερουμε καμια εφαρμογη που να μας τσεκαρει το wifi της συσκευης; Το βλεπω πολυ αδυναμο και δεν θελω να το παω απευθειας service..αν εχει προβλημα η κεραια του wifi ειναι μεσα στην εγγυηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frpix Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 (edited) Παιδια ξερουμε καμια εφαρμογη που να μας τσεκαρει το wifi της συσκευης; Το βλεπω πολυ αδυναμο και δεν θελω να το παω απευθειας service..αν εχει προβλημα η κεραια του wifi ειναι μεσα στην εγγυηση; Μην το πας service, το αδυναμο σημα ειναι χαρακτηριστικο της συσκευης, με αλλα λογια το έχουμε όλοι, εχει αναφερθεί πολλες φορές εδώ μέσα. Για εφαρμογή κατεβασε το wifi analyzer. Edited July 23, 2012 by Frpix Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos10k Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 Μην το πας service, το αδυναμο σημα ειναι χαρακτηριστικο της συσκευης, με αλλα λογια το έχουμε όλοι, εχει αναφερθεί πολλες φορές εδώ μέσα. Για εφαρμογή κατεβασε το wifi analyzer. Την κατεβασα απλα δεν μπορω να καταλαβω πως φενεται αν εχω προβλημα η οχι..για να καταλαβεις μονο οταν πλησιαζω κοντα στο ρουτερ γεμιζουν ολες οι μπαρες!!!τωρα τελευταια εγινε τοσο αδυναμο.......φοβαμαι μην εχει πειραχθει τιποτα εσωτερικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 Παιδια ξερουμε καμια εφαρμογη που να μας τσεκαρει το wifi της συσκευης; Το βλεπω πολυ αδυναμο και δεν θελω να το παω απευθειας service..αν εχει προβλημα η κεραια του wifi ειναι μεσα στην εγγυηση; Δεν το έχεις κάνει αναβάθμιση σε 4.0.4 ε; Σημαντική βελτίωση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 Αν δεν πάρει jelybeam και εγω προσωπικά δεν θα πάρω Motorola να δούμε ποιος θα χάσει απο επιλογές πολλες καί με αυτά που κάνουν ολοι μα ολοι οι κατασκευαστες σταδιακά οποίος θέλει android θα πηγαίνει κατευθείαν στα nexus στην τελική έχουν δεν σου δίνουν κάτι το απίστευτο σε hardware σε σχέση με το nexus γιατι να πάρω την χαζομαρα τους και να μην περνω αναβαθμισεις και οταν θέλω να κατέβασω καμία εφαρμογη να μου λεει δεν είναι συμβατό με την έκδοση λογισμικού του Καλά εδώ πήρε jelybeam το nexus s που είναι μονοπυρινο με 512mb μνήμη τι θα πει η Motorola δεν βγάζω αναβάθμιση απλα και μόνο για να σε ανάγκασω να πάρεις το Motorola razr hd ε τότε άντε γεια και καλη πτώχευση -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Ενα παληκαρι απο εδω μεσα ειπε οτι θα παρει και την jelybeam ,για'υτο μην βιαζεστε να βγαζετε συμπερασματα και οποιος βιαζεται στην τελικη αδερφε την περναει και μονος του ;) και ενα απο τα προτερηματα του ΔΕΝ ειναι πλαστικουρα με ICS H jelybeam Φιλικα:):secret: Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos10k Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 Δεν το έχεις κάνει αναβάθμιση σε 4.0.4 ε; Σημαντική βελτίωση! Το εκανα σμρ!! Αλλα παρολα αυτα δεν εχει καποια σημαντικη βελτιωση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 Το εκανα σμρ!! Αλλα παρολα αυτα δεν εχει καποια σημαντικη βελτιωση... Θα στρωσει καντο και ρουτ θα δεις διαφορα και σε αλλα πραγματα;) Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 Το εκανα σμρ!! Αλλα παρολα αυτα δεν εχει καποια σημαντικη βελτιωση... Mου κάνει εντύπωση...Εγώ είδα μεγάλη διαφορά. Είχες κάνει επαναφορά εργοστασιακών πριν και μετά την αναβάθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos10k Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 Mου κάνει εντύπωση...Εγώ είδα μεγάλη διαφορά. Είχες κάνει επαναφορά εργοστασιακών πριν και μετά την αναβάθμιση? Το εκανα 2 φορες επαναφορα.Μια πριν και μια μετα..Λες να ειναι θεμα hardware; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 Από σελίδα 211, το 1ο μήνυμα. Ποιο το όφελος για κάτι τέτοιο? Έχω το λόγο μου που ρωτάω. Επηρεάζει θετικά ή αρνητικά την ταχύτητα ας πούμε? Δεν νομίζω πως υπάρχει όφελος σε ταχύτητα για τα system apps. Απλά χωρίς root δεν μπορείς να πειράξεις αυτά τα app και έτσι ένας άπειρος χρήστης δεν θα κάνει ζημιά στην συσκευή. Το συγκεκριμένο ποστ ήταν για φίλο που ήθελε να ξαναπεράσει σαν system app το evernote και τελικά δεν υπήρχε λόγος.Άλλος λόγος για system apps δηλαδή, είναι και τα bloatware της κάθε εταιρίας. Να μην μπορείς να τα σβήσεις. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanispan Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Παιδιά θέλω να ρωτήσω το εξής … Τώρα που κάποιες συσκευές έχουν ίδει την ics υπάρχει τρόπος αν το κάνουμε root και χρειαστεί να πάει για service να το επαναφέρουμε ώστε να μην χάσει την εγγύηση :) Παράθεση Στέφανος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Στις ρυθμίσεις/προβολή/σύνδεση HDMI πρέπει να είναι τσεκαρισμένο; Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα με το κινητό: αν είναι τσεκαρισμένο το κουτάκι το κινητό βλέπει πως έχει συνδεθεί συσκευή μέσω HDMI και μου ζητάει συνέχεια να επιλέξω από μενού με τι συσκευή είναι συνδεδεμένο. Έχω κάνει επαναφορά δύο φορές μα το πρόβλημα παραμένει. Το είχε και κάποιος άλλος συμφορουμίτης αλλά τελικά δεν μάθαμε τι είχε ή εγώ δεν το βρήκα. Αν δεν είναι τσεκαρισμένο και το συνδέω σε dock station για παράδειγμα δεν το βλέπει και πρέπει να μπω ρυθμίσεις να τσεκάρω. Σημειώνω πως έχω την ics που έχει έρθει σε μερικούς OTA και αν δεν κάνω λάθος το πρόβλημα το είχα λίγο μετά την εγκατάσταση της :mad: Κάτι μου λέει πως θα τρέχω για πλακέτα. Το πήγα service ψες να το δούνε.Σε δυο τρεις μέρες μου είπαν. Για να δούμε!!! Πολύ φοβάμαι πως θα είναι πλακέτα!:( Το σέρβις της Μοτορόλα είναι υποδειγματικό (αν και μόνο στην Αθήνα). Η υποστήριξη όμως είναι... Πες κάτι και για τα ...ματάκια στην υποδοχή ρε Γιάννη!!! Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalakis77 Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 (edited) Καλησπέρα σε όλους. Μόλις παρέλαβα το τηλ από το service και παρατήρησα τα εξής: 1)η έκδοση που έχει μέσα είναι η 2.3.5 και δεν μου βγάζει δυνατότητα για ανβάθμιση 2)μετά από ένα τηλεφώνημα μου έχασε τελείως το σήμα και δεν επανερχόταν παρα μόνο μετά από restart και έκτοτε δε το ξανάχασε 3)Όταν το παρέλαβα μου είπαν ότι είχαν κάνει reset(hard reset?) αλλά μόλις το έπιασα στα χέρια μου ήταν σαν να το είχαν λειτουργήσει(δεν έβγαλε το ρομποτάκι) 4)βλέπω μέσα στο gallery ότι έχει ένα βίντεο με κάτι βάρκες το οποίο δε το θυμάμαι εγώ όταν το είχα το τηλ το οποίο βίντεο δεν παίζει όταν το βάζω να παίξει(είναι 1sec 113kb) και το περίεργο είναι ότι παραμένει εκεί και μετά από hard reset που έκανα εγώ. Το έχετε και εσείς το βίντεο αυτό? Τα παραπάνω είναι λογικά? Οσον αφορά το 2) μάλλον ήταν από αλλαγή από 2G σε 3G και έχασε το σήμα (Wind...). Για το 1) από ότι είδα έχει συμβεί σε πολλούς και μάλλον είναι επειδή η αναβάθμιση πάει με σειρά προτεραιότητας και γι αυτό δε μου έχει έρθει και έχω ακόμα την 2.3.5, παρόλα αυτά μου κάνει εντύπωση που την προηγούμενη εβδομάδα που το είχα το τηλ. μου είχε γίνει η αναβάθμιση και που μετά απο το service μου ήρθε με 2.3.5. Για το 4) έχετε εσείς κανένα τέτοιο βιντεάκι με βάρκες στο gallery από την αρχή σαν τεστ?Μου το έχει ακόμα και μετά από hard reset. Edited July 24, 2012 by lalakis77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Οσον αφορά το 2) μάλλον ήταν από αλλαγή από 2G σε 3G και έχασε το σήμα (Wind...). Για το 1) από ότι είδα έχει συμβεί σε πολλούς και μάλλον είναι επειδή η αναβάθμιση πάει με σειρά προτεραιότητας και γι αυτό δε μου έχει έρθει και έχω ακόμα την 2.3.5, παρόλα αυτά μου κάνει εντύπωση που την προηγούμενη εβδομάδα που το είχα το τηλ. μου είχε γίνει η αναβάθμιση και που μετά απο το service μου ήρθε με 2.3.5. Για το 4) έχετε εσείς κανένα τέτοιο βιντεάκι με βάρκες στο gallery από την αρχή σαν τεστ?Μου το έχει ακόμα και μετά από hard reset. Έκανες hard reset και σου σβήσανε τα περιεχόμενα της sd:confused: ; Λoγικά η sd μένει ανέπαφη. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbalaba Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Παιδιά γεια σας , είμαι καινούργιος στο forum, και έχοντας αγοράσει αυτό το κινητό , και περιμένοντας με ανυπομονησία την νέα επίσημη έκδοση 4.04 απο την motorola , ελπίζω και στην 4.1 , θα ήθελα να ρωτήσω όλους σας για οποιαδήποτε κολπάκια ή έξυπνα τρικς που να βελτιώνουν την χρηστικότητα του ανδροϊδές κινητού μας . Ευχαριστώ . :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taigetos Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Παιδιά γεια σας , είμαι καινούργιος στο forum, και έχοντας αγοράσει αυτό το κινητό , και περιμένοντας με ανυπομονησία την νέα επίσημη έκδοση 4.04 απο την motorola , ελπίζω και στην 4.1 , θα ήθελα να ρωτήσω όλους σας για οποιαδήποτε κολπάκια ή έξυπνα τρικς που να βελτιώνουν την χρηστικότητα του ανδροϊδές κινητού μας . Ευχαριστώ . :D Καλορίζικο φίλε μου :) Αυτά που ρωτάς θα τα μάθεις με διάβασμα και δοκιμές. Παράθεση Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 (edited) Παιδιά γεια σας , είμαι καινούργιος στο forum, και έχοντας αγοράσει αυτό το κινητό , και περιμένοντας με ανυπομονησία την νέα επίσημη έκδοση 4.04 απο την motorola , ελπίζω και στην 4.1 , θα ήθελα να ρωτήσω όλους σας για οποιαδήποτε κολπάκια ή έξυπνα τρικς που να βελτιώνουν την χρηστικότητα του ανδροϊδές κινητού μας . Ευχαριστώ . :D Καλώς ήρθες και καλορίζικο! Μια καλή αρχή είναι το manual http://www.motorola.com/staticfiles/Support/GR-EL/Mobile_Phones/RAZR/Documents/StaticFiles/RAZR_UG_EL_68016429008_v1.pdf. Θα μπορούσες να ψαξεις και στο youtube για διάφορα(smart actions,reviews,motocast κ.α.). Αν κάπου κολλήσεις και δεν βρείς απαντήσεις, ρώτα(...αν έχεις χρόνο διάβασε ότι μπορείς από το παρόν thread, θα σου λυθούν πολλές απορίες). EDIT: Για να βλέπεις φώτο μιας και η προεγκατεστημένη εφαρμογή laggαρει στο zoom, βάλε το quickpic από το μάρκετ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.alensw.PicFolder&hl=el Edited July 24, 2012 by R_Bachman Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 δεν εχει βγει η επισημη ICS για το RAZR ? Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 δεν εχει βγει η επισημη ICS για το RAZR ? Δεν έχει βγει επίσημα με update. Μπορείς να την περάσεις μόνος σου βέβαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts