Jump to content

Motorola RAZR XT910

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φίλε achillesgk, το mw600 χρησιμοποιώ και με το RAZR, και κλασικά μόνο ο αριθμός εμφανίζεται.

Σε ευχαριστώ. Με γλύτωσες από την αγορά. Είσαι με 2.3.6 ή με 4.0.4;

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδια εχω το razr σε μαυρο και θελω να το κανω λευκο εχει κανενας καποιο link με προσοψεις για να τις αγορασω η αλλιώς αν καποιος το εχει βαρεθει σε ασπρο και θελει ανταλλαγή ας μου πει:D

Σε ευχαριστώ. Με γλύτωσες από την αγορά. Είσαι με 2.3.6 ή με 4.0.4;

Τίποτα φίλε. Με 2.3.6 είμαι. Μακάρι βέβαια να ήταν θέμα έκδοσης android αν και δεν νομίζω. Πάντως θα κάνω σήμερα μια δοκιμή σε συσκευή που χει ICS έτσι απο περιέργεια και αν είναι ενημερώνω.

Τίποτα φίλε. Με 2.3.6 είμαι. Μακάρι βέβαια να ήταν θέμα έκδοσης android αν και δεν νομίζω. Πάντως θα κάνω σήμερα μια δοκιμή σε συσκευή που χει ICS έτσι απο περιέργεια και αν είναι ενημερώνω.

Σε ευχαριστώ και πάλι. Απλά διάβαζα στο φόρουμ του neo v ότι όσοι είχαν 2.3 έβλεπαν το νούμερο ενώ όσοι πέρασαν ice cream βλέπουν πλέον το όνομα.

edit:

1. Για το αδύναμο σήμα η αναβάθμιση σε 4.0.4 βελτιώνει πάρα πολύ τα πράγματα.

2. Για της κηλίδες, και μένα προσωπικά με ενοχλούν, ειδικά και τώρα που ξέρω ότι υπάρχουν. Αν δεν βάλετε όμως τη φωτεινότητα στο αυτόματο και τη ρυθμίσετε πχ να είναι στο 75% δεν θα είναι ορατές στη πλειονότητα των συνθηκών.

Edited by achillesgk

Παιδια εχω το razr σε μαυρο και θελω να το κανω λευκο εχει κανενας καποιο link με προσοψεις για να τις αγορασω η αλλιώς αν καποιος το εχει βαρεθει σε ασπρο και θελει ανταλλαγή ας μου πει:D

http://cnn.cn/shop/advanced_search_result.php?keywords=MOTOROLA+RAZR&search_in_description=1

Χαίρεται! Να ρωτήσω μερικά πράγματα , η official ics εχει γενικά σταθερό desktop mode χωρίς lags πχ στον browser,είναι σε 1080p;Ο flash player στο ics τρέχει καλα βαριά sites;Απο jelly bean υπάρχει καμία rom ή κάποια αξιοπιστη που θα βγει σίγουρα κάποια στιγμή;Τέλος το wifi του είναι δυνατό σε σχέση με άλλα μοντέλα που είχατε; Ευχαριστώ.

Ξεκινάω με τις βασικές ερωτήσεις..

Ερωτηση 1.

πρέπει να φλασάρω πρώτα την 651.167.26.XT910.Retail.en.EU και μετά την ICS (ετσι λέει το ποστ #1582)

Ερώτηση 2.

Το RSD Lite δεν κατεβάινει απο το λινκ στο xda.. κάποιος το έχει να μου το στείλει με ενα ΠΜ?

Αυτά προς το παρών :)

p.s το παρακάτω ποστ του γιγαντα Ταύγετου πρέπει να γινει ΣΤΙΚΥ / ΟΔΗΓΟΣ

Εδώ και μερικές ώρες πέρασα στο RAZR την τελική ευρωπαική ICS και αποφάσισα να γράψω έναν οδηγό.

Είναι πραγματικά παιχνιδάκι αφού και εγώ μέχρι πριν λίγες ώρες δεν ήξερα πώς να το κάνω.

Ήμουν στην NonEFIGSRetail.en.EU οπότε δουλεύει σίγουρα για αυτήν την έκδοση.

Τι θα χρειαστούμε

1) το RAZR μας φυσικά

2) PC, laptop με windows

3)καλώδιο σύνδεσης

4)Motorola Drivers αν δεν τους έχετε ήδη θα τους βρείτε εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1539192

5)το RSD Lite που θα το βρείτε στο παραπάνω link επίσης

6) Την ICS από εδώ http://www.eternityproject.eu/topic/117-rom-gsm-xt910europeaustraliaemea-final-eu-ics-fastboot-official-fastboot-package-for-motorola-razr/ θα χρειαστεί εγγραφή (2 λεπτά υπόθεση)

Εφόσον τελειώσουμε με τα παραπάνω η διαδικασία έχει ως εξής:

1) Εγκαθιστούμε το RSD Lite στον υπολογιστή μας

2) Κάνουμε extract το zip αρχείο με την ICS σε κάποιον φάκελο που θα δημιουργήσουμε (πχ στην επιφάνεια εργασίας)

3)Ανοίγουμε το RSD Lite και πατόντας το πλήκτρο με τις τελίτσες θα πάμε στον φάκελο που δημιουργήσαμε με την ICS και θα επιλέξουμε το αρχείο που θα βρούμε μέσα σε αυτόν.

4)Βάζουμε την συσκευή μας σε AP Fastboot mode ( απενεργοποιούμε την συσκευή μας και μετά Vol+, Vol- και power button μέχρι να εμφανιστεί το μενού με τις επιλογές, κατεβαίνοντας προς τα κάτω με Vol- επιλέγουμε AP Fastboot με το Vol+)

5) Συνδέουμε την συσκευή μας στον υπολογιστή

6) Πατάμε Start στο RSD Lite και περιμένουμε 10-12 λεπτά περίπου

Η συσκευή θα κάνει reboot και θα εμφανιστεί μήνυμα στο RSD Lite ότι η διαδικασία τελείωσε, μπορούμε πλέον να αποσυνδέσουμε την συσκευή μας και να την χαρούμε

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 1: Nα κάνετε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ την διαδικασία (προσωπικά έκανα format και την sd card και στήνω το τηλέφωνο από την αρχή)

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2: Σιγουρευτείτε ότι η συσκευή δεν είναι στα πρόθυρα να κλείσει από μπαταρία

Να αναφέρω κλασικά πως δεν φέρω καμία ευθύνη αν κάτι δεν πάει καλά με την διαδικασία ότι κάνετε το κάνετε με δική σας ευθύνη.

Είναι ο πρώτος οδηγός που κάνω για android οπότε αν κάποιος δει κάτι λάθος ας με διορθώσει. :)

Απευθύνομαι στα παιδιά που έχουν ΙCS & root και το κυνηγάνε το θέμα.

Έχει βάλει κάποιος στη θέση της μπαταρίας, κάποια εφαρμογή συστήματος που να δείχνει ποσοστό % της μπαταρίας?

Θέλω να είναι built in και όχι εφαρμογή.

Κάτι τέτοιο θέλω

http://img.tapatalk.com/a6fa49e5-8d44-62f3.jpg

:love:

Απευθύνομαι στα παιδιά που έχουν ΙCS & root και το κυνηγάνε το θέμα.

Έχει βάλει κάποιος στη θέση της μπαταρίας, κάποια εφαρμογή συστήματος που να δείχνει ποσοστό % της μπαταρίας?

Θέλω να είναι built in και όχι εφαρμογή.

Κάτι τέτοιο θέλω

http://img.tapatalk.com/a6fa49e5-8d44-62f3.jpg

:love:

circle battery από το μάρκετ δωρεάν

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

circle battery από το μάρκετ δωρεάν

Τα έχω δοκιμάσει όλα αυτά.

Αυτό που ζητάω είναι να γίνει built in όπως στην εικόνα που πόσταρα.

Δες πάνω δεξιά το 36%, θα ήθελα και εγώ το ίδιο.

Ενδεχομένως να δουλεύει αυτό:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1778080

Ωραίος!

Θα το δοκιμάσω μάλλον το Σ/Κ.

JG αν το δοκίμασες περιμένουμε νέα. :)

Νίκος

Ωραίος!

Θα το δοκιμάσω μάλλον το Σ/Κ.

JG αν το δοκίμασες περιμένουμε νέα. :)

Προσπάθησα να φτιάξω την εφαρμογή αλλά δεν μου γίνεται upload. Πάντως δείχνει καλή φάση και είναι αυτό ακριβώς που θέλω.

Άσχετο αλλά πριν λίγο έκανα εγκατάσταση το παρακάτω

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1780130

Απαιτείται root(κλασσικά)

Εγκαθιστά τους drivers του Beats Audio που βελτιώνουν την ποιότητα του ήχου.

Βγαίνει και εικονίδιο στο task bar, ένα b, αλλά και στην Notification bar γράφει ότι Beats Audio is ON.

Προσπάθησα να φτιάξω την εφαρμογή αλλά δεν μου γίνεται upload. Πάντως δείχνει καλή φάση και είναι αυτό ακριβώς που θέλω.

Άσχετο αλλά πριν λίγο έκανα εγκατάσταση το παρακάτω

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1780130

Απαιτείται root(κλασσικά)

Εγκαθιστά τους drivers του Beats Audio που βελτιώνουν την ποιότητα του ήχου.

Βγαίνει και εικονίδιο στο task bar, ένα b, αλλά και στην Notification bar γράφει ότι Beats Audio is ON.

Πως το περνάς, απο recovery;

Είδες διαφοράστον ήχο;

Από μνήμη τι τρώει;

Με τρελλάνατε ο ένας με το battery % o άλλος με το beats audio, είμαι με το iPad εκτός οικίας και δεν μπορώ να κάνω τίποτα!

Να τα μοιραζόμαστε αυτά τα νέα παίδες άσχετα αν τα ζητήσει κάποιος ή όχι.

Νίκος

Παιδια καλησπερα.

Εχω το τηλ περιπου ενα μηνα κ ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Πριν ειχα το s2 και ειχα συνεχεια θεματα ειδικα μετα την αναβαθμιση.Ξερει κανενας ποτε με το καλο θα συμβει ?Υποτιθεται οτι μεσα στον Ιουλιο θα γινοταν.Γερμανια κ Γαλλια εγινε τον Ιουνιο .το εμαθα απο ενα φιλο εκει.Οποιος μπορει να βοηθησει..θηκες απο θεσσαλονικη ξερει κανεις αν εχει καπου(οχι μονο σιλικονη)Ευχαριστω :worry:

Πως το περνάς, απο recovery;

Είδες διαφοράστον ήχο;

Από μνήμη τι τρώει;

Με τρελλάνατε ο ένας με το battery % o άλλος με το beats audio, είμαι με το iPad εκτός οικίας και δεν μπορώ να κάνω τίποτα!

Να τα μοιραζόμαστε αυτά τα νέα παίδες άσχετα αν τα ζητήσει κάποιος ή όχι.

Κατέβασε το .apk και πέρνα το στη μνήμη του τηλεφώνου. Με ES Explorer κάντο εγκατάσταση. Simple δηλαδή.

Δεν παρατήρησα κάποια διαφορά ακόμη, μόνο έναν David Guetta έπαιξα στη διαπασών :lol:

Θέλω να δοκιμάσω και τα ακουστικά αλλά δεν τα έχω μαζί μου τώρα.

Mου γράφει προσωρινή μνήμη 4.72ΜΒ αυτή τη στιγμή.

Πάντως διάβασα στο XDA λένε ότι βελτιώνει τον ήχο στα high end τηλέφωνα. Περιμένω να το δοκιμάσεις και εσύ να μου πεις.

Όσον αφορά το % της μπαταρίας, είναι must και πρέπει να μπει :nuke:

Ταύγετε προσπάθησε να το φτιάξεις εσύ όταν έχεις χρόνο. Θέλω το vertical εικονίδιο, θα το βρεις εύκολα τι εννοώ.

Μετά αν το φτιάξει ένας, θα είναι εύκολο να το μοιράσει.

ΥΓ: Χτίζουμε dream team για το RAZR :shoot:

Θα το κάνουμε να πυροβολάει :lol:

Το εβαλα το απκ και εβγαλε εικονιδιο Β στην.μπαρα πανω και λεει ον. Πως το κανεις οφφ?

Για να το ξηλωσουμε τι κανουμε αν δεν δουμε διαφορά?

Το εβαλα το απκ και εβγαλε εικονιδιο Β στην.μπαρα πανω και λεει ον. Πως το κανεις οφφ?

Διαχείριση εφαρμογών----και απεγκατάσταση.

ΟFF δεν βγαίνει. Είναι πάντα ON

Θέμα με την πυξίδα. Όποια εφαρμογή compass και να έχω κατεβάσει δεν λειτουργεί σωστά και πάντα το βελάκι δείχνει προς την κορυφή του κινητού. Μου βγάζει και μήνυμα ‘’ magnetic field strength outside of expected range. Move away from metal or magnets, or try calibration”. Το έχω δοκιμάσει παντού και έχω κάνει και καλιμπράρισμα (αν το έκανα σωστά). Σαν συνέπεια μάλλον αυτού δεν δουλεύει σωστά και το Google sky map. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει

Απο τα σχόλια που διάβασα στους xda μπορείς να το διακόψεις απο διαχείριση εργασιών και με restart ανοίγει πάλι.

Νίκος

Παιδες πολλη καλησπερα νεος κατοχος κ γω αυτου του μοναδικου ξυραφιου εδω κ περιπου 3 βδομαδες θα ηθελα να ρωτησω 2 πραγματακια το ενζ μπορει να σας φανει λιγο χαζο κ το αλλο να εχει χιλιουποθει

1.αγορασα κατι θηκες εφαρμοστες αυτες της λαστιχοτες κ εφαρμοζει 100% κ επειδη ειναι λιγο δυσκολο να βγουν σχετικα α}το να το φορτισω με τηνθηκη του υπαρχει καποιο λαθος κ β}το να προσπαθησω λιγο να το πιεσω να βγει υπαρχει φοβος κατι να σπασει

2.εχουμε κανα νεο με ics????

Ευχαριστω πολλη

Αυτη η μοτορολα παντως ειναι φοβερη, τι να πω πραγματικα. Ενω εχει φτιαξει ενα κατα τα αλλα εξαιρετικο κινητο, ο τροπος αντιμετωπισης των πελατων της και κυριως σε θεματα φυσικα που αφορουν την αναβαθμιση σε ICS ειναι ο χειροτερος. Η απαθεια αλλα και η αποφυγη ερωτησεων/απαντησεων απο και προς τους πελατες της φοβαμαι οτι θα εχει φοβερη αρνητικη επιπτωση στην προσπαθεια που κανει να αναστυλωθει σαν ονομα στον ευρωπαικο χωρο. Δυστυχως τελικα μονο υποσχεσεις (που δε μπορει να κρατησει) ειναι και υπεκφυγες. Βλεπω πραγματικα τον σαλο που εχει ξεσπασει σε διαφορα φορουμς, facebook κλπ με αγανακτισμενους πελατες που ψαχνουν το δικιο τους η ακομα και μια επισημη ενημερωση απο την μοτορολα η οποια ποτε δεν ερχεται και αναρωτιεμαι σε τι στο καλο σκοπευει αυτη η εταιρια? δε τους νοιαζει? δε καταλαβαινω...

Και παρακαλω μην μου πειτε οτι "ε μπορεις να την κανεις μονος σου την αναβαθμιση σε ics και δε χρειαζεται να περιμενεις την μοτορολα" γιατι δεν εδωσα 500 ευρω για να αγορασω ενα κινητο τελευταιας τεχνολογιας χωρις να εχω την απαραιτητη εξυπηρετηση απο την εταιρια και τα απαραιτητα updates οπως κανουν ΟΛΕΣ οι αλλες μεγαλες εταιριες στο χωρο με τα κινητα-ναυαρχιδες τους. Ειναι απλα απαραδεκτοι και οσον και να μου αρεσει το κινητο πραγματικα, οταν τα "φαει τα ψωμια του" που λεμε, σιγουρα δε θα επιλεξω μοτορολα ξανα....

ουφ τα πα και ησυχασα! :)

Αυτη η μοτορολα παντως ειναι φοβερη, τι να πω πραγματικα. Ενω εχει φτιαξει ενα κατα τα αλλα εξαιρετικο κινητο, ο τροπος αντιμετωπισης των πελατων της και κυριως σε θεματα φυσικα που αφορουν την αναβαθμιση σε ICS ειναι ο χειροτερος. Η απαθεια αλλα και η αποφυγη ερωτησεων/απαντησεων απο και προς τους πελατες της φοβαμαι οτι θα εχει φοβερη αρνητικη επιπτωση στην προσπαθεια που κανει να αναστυλωθει σαν ονομα στον ευρωπαικο χωρο. Δυστυχως τελικα μονο υποσχεσεις (που δε μπορει να κρατησει) ειναι και υπεκφυγες. Βλεπω πραγματικα τον σαλο που εχει ξεσπασει σε διαφορα φορουμς, facebook κλπ με αγανακτισμενους πελατες που ψαχνουν το δικιο τους η ακομα και μια επισημη ενημερωση απο την μοτορολα η οποια ποτε δεν ερχεται και αναρωτιεμαι σε τι στο καλο σκοπευει αυτη η εταιρια? δε τους νοιαζει? δε καταλαβαινω...

Και παρακαλω μην μου πειτε οτι "ε μπορεις να την κανεις μονος σου την αναβαθμιση σε ics και δε χρειαζεται να περιμενεις την μοτορολα" γιατι δεν εδωσα 500 ευρω για να αγορασω ενα κινητο τελευταιας τεχνολογιας χωρις να εχω την απαραιτητη εξυπηρετηση απο την εταιρια και τα απαραιτητα updates οπως κανουν ΟΛΕΣ οι αλλες μεγαλες εταιριες στο χωρο με τα κινητα-ναυαρχιδες τους. Ειναι απλα απαραδεκτοι και οσον και να μου αρεσει το κινητο πραγματικα, οταν τα "φαει τα ψωμια του" που λεμε, σιγουρα δε θα επιλεξω μοτορολα ξανα....

ουφ τα πα και ησυχασα! :)

Να σου πω ότι δεν έχεις δίκιο φίλε μου ψέμματα θα είναι.

Όντως απαράδεκτοι!

Νίκος

• The title was changed to Motorola RAZR XT910