Jump to content

Motorola RAZR XT910

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Προσωπικά δεν έχω πεισθεί γιατι δεν το έχω δει απο κοντα.

Απ όσα διάβασα στο ifixit, μόνο το κομμάτι που λειτουργει σαν σασι ειναι μεταλλικό.

Και ειναι λογικό γιατι ειναι πολυ λεπτο και εκει πάνω βιδωνονται όλα. Αυτο περιεχει και το κέλυφος της καμερας.

Ειναι νωρίς για συμπεράσματα. Πρέπει να κυκλοφορήσει αρκετά για να δούμε πως συμπεριφέρεται γενικώς.

Ξέρετε ότι δεν είμαι με καμία εταιρεία. Όμως αντικειμενικότητα το SGS2 έχει θέσει νεα στάνταρ στην κατηγορία όσον αφορα την υλοποίηση του android και την άψογη λειτουργία. Δεν ειναι τυχαίο στον ενάμισυ μήνα που το έχω, δεν μου δημιούργησε ούτε μια φορα ένα κρας η ένα restart.

Ούτε στο iPad - iPhone δεν είχα τέτοια συμπεριφορά.

Γι αυτο και το υποστηρίζω η μάλλον επιβραβευω με τα λόγια μου την καλη δουλεια που έχει γίνει.

Θα πρέπει λοιπον να δούμε κάτι ανάλογο απο το Razr. Το ελπίζω δηλαδη.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Heartl 3ss μια μας λες ότι δεν έχει αισθητήρες..μια ότι είναι πλαστικό και έχει κακή ποιότητα κατασκευής.έλεος δηλαδή με το trolling αν δεν θες μην το αγοράζεις.αλλά τουλάχιστον μην λες μπαρουφες.

Sent from my MB525 using Tapatalk

όσον αφορά το τρόλινγκ που λές...άλλοι τρολάρουν τελικά και όχι εγώ...άμα έμπαινες στον κόπο να διαβάσεις τι έγραψα πριν και γιατί το έγραψα θα το σκευτόσουνα πριν γράψεις το έξυπνο σχόλιο σου και δεν θα χρειαζόταν να χαραμίσω 5 λεπτά απο την ζωή μου να ανεβάσω φότο για να δείς..Γιατί αν εγώ έιχα πάρει το κινητό στα χέρια μου και έλεγα σε όλους εσάς που έχετε ψηθεί οτί το κινητό είναι πιο αργό και απο τον θάνατο, λαγγάρει αρκετά και η οθόνη του έχει χάλια αποκριση όλοι θα ξενέρωναν και άλλος θα ήταν το τρολ μετά...Θέλω να είμαι σίγουρος για κάτι που θα δώσω έναν ολόκληρο πλέον μισθό και δεν το βρίσκω καθόλου κακό να διασταυρώνω γνώμες άλλων χρηστών και 1 και 2 και 30 φορές μέχρι να πειστώ. Γιαυτό υπάρχουν αυτά τα φόρουμ, αν ενοχλήσει απλά μην απαντάς και αγνόησε το.

Εχει ηδη ερθει, ριξε μια ματια στο skroutz.gr

Λιγο κατω απο τα 600 ευρω.

Η επισημη λιανικη του απο μοτο ελλαδος θα ειναι 599...

Η επισημη λιανικη του απο μοτο ελλαδος θα ειναι 599...

Βαγγέλη εσύ την έχεις δεί τη συσκευή, ή όχι ακόμη?

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Φυσικά και είναι πολλά τα 599! Εγώ θα περιμένω να πέσει η τιμή του αρκετά (τουλάχιστον ένα-ενάμισι κατοστάρικο) πριν ενδιαφερθώ πάλι. Μπορεί να είναι ωραία συσκευή αλλά και τα έξι κατοστάρικα στην τσέπη μου ωραία είναι :p

Βαγγέλη εσύ την έχεις δεί τη συσκευή, ή όχι ακόμη?

Ναι βέβαια, είς διπλουν. Και τα 2 σε έκδοση not for sale, όμως, οπότε δε θέλω να είμαι κατηγορηματικός.

Πολυ καλή συσκευη Γιάννη, όπως έγραψα και σε ένα άλλο θέμα το καλύτερο ανδροειδες Μοτορολα, αλλα για μένα ο πήχης ανέβηκε με τα galaxy note (που έχω) και το galaxy nexus (που είδα για λίγο).

Ειδικά το nexus το θεωρώ ανώτερο συνολικά για διάφορους λόγους.

Το Motorola θα μπορούσε να έχει μικρότερο bezel, και το πλαστικό τμήμα "έπαιζε" και στις 2 συσκευές που είδα.

Ρολαρε καλα πάντως, έστω κι αν στην πράξη είναι πιο άργο απο ένα s2. Κι όσον το τελευταίο μπορείς να το βρεις 170 ευρω φθηνότερα είναι ένα θέμα...

όσον αφορά το τρόλινγκ που λές...άλλοι τρολάρουν τελικά και όχι εγώ...άμα έμπαινες στον κόπο να διαβάσεις τι έγραψα πριν και γιατί το έγραψα θα το σκευτόσουνα πριν γράψεις το έξυπνο σχόλιο σου και δεν θα χρειαζόταν να χαραμίσω 5 λεπτά απο την ζωή μου να ανεβάσω φότο για να δείς..Γιατί αν εγώ έιχα πάρει το κινητό στα χέρια μου και έλεγα σε όλους εσάς που έχετε ψηθεί οτί το κινητό είναι πιο αργό και απο τον θάνατο, λαγγάρει αρκετά και η οθόνη του έχει χάλια αποκριση όλοι θα ξενέρωναν και άλλος θα ήταν το τρολ μετά...Θέλω να είμαι σίγουρος για κάτι που θα δώσω έναν ολόκληρο πλέον μισθό και δεν το βρίσκω καθόλου κακό να διασταυρώνω γνώμες άλλων χρηστών και 1 και 2 και 30 φορές μέχρι να πειστώ. Γιαυτό υπάρχουν αυτά τα φόρουμ, αν ενοχλήσει απλά μην απαντάς και αγνόησε το.

προφανως εννοει οτι δεν ειναι εξ ολοκληρου απο κεβλαρ το καπακι, εχει πλαστικο το οποιο ειναι καλυμμενο με κεβλαρ. οκ λογικο μου κανει, μπορει να μη βοηθαει σαν υλικο το κεβλαρ να ηταν το καπακι απο μονο του.

προφανως εννοει οτι δεν ειναι εξ ολοκληρου απο κεβλαρ το καπακι, εχει πλαστικο το οποιο ειναι καλυμμενο με κεβλαρ. οκ λογικο μου κανει, μπορει να μη βοηθαει σαν υλικο το κεβλαρ να ηταν το καπακι απο μονο του.

εγώ ο χαζός όμως μου φένεται οτί είμαι ο μόνος που δεν κατάλαβε που είναι το μέταλλο..ας με διαφωτίσει κάποιος ρε μάγκες να πάρω μια ιδέα..

Ναι βέβαια, είς διπλουν. Και τα 2 σε έκδοση not for sale, όμως, οπότε δε θέλω να είμαι κατηγορηματικός.

Πολυ καλή συσκευη Γιάννη, όπως έγραψα και σε ένα άλλο θέμα το καλύτερο ανδροειδες Μοτορολα, αλλα για μένα ο πήχης ανέβηκε με τα galaxy note (που έχω) και το galaxy nexus (που είδα για λίγο).

Ειδικά το nexus το θεωρώ ανώτερο συνολικά για διάφορους λόγους.

Το Motorola θα μπορούσε να έχει μικρότερο bezel, και το πλαστικό τμήμα "έπαιζε" και στις 2 συσκευές που είδα.

Ρολαρε καλα πάντως, έστω κι αν στην πράξη είναι πιο άργο απο ένα s2. Κι όσον το τελευταίο μπορείς να το βρεις 170 ευρω φθηνότερα είναι ένα θέμα...

Ε, Βαγγέλη, σε αυτά που θα είναι for sale, δεν θα παίζει τίποτα. Για εμένα η υπογραφή της μοτορόλα είναι εγγύηση, τουλάχιστον σε ότι αφορά το κατασκευαστικό μέρος.

Από εκεί και ύστερα, το είχα πεί και παλιότερα ότι ΘΑ ΕΙΝΑΙ πιο αργό από το s2. Θες η ωριμότητα του λογισμικού στο γεραμένο πια s2 , θες η μικρότερη ανάλυση οθόνης του s2, το βοηθουν να είναι πιο γρήγορο.

Όμως προσωπικά για εμένα δεν είναι αυτό το ζητούμενο.

Το razr έχει προσωπικότητα, έχει χαρακτήρα, έχει design και, όπως είπες κι εσύ, ρολάρει καλά. Για εμένα ο μόνος "αντίπαλος" είναι το nexus, για τους γνωστους λόγους (οθόνη, αναβαθμίσεις).

Όμως είναι πλαστικούρα ρε Βαγγέλη, και σε πλαστικούρα δεν θέλω να πάω. Μπορώ να ζήσω και με το "λίγο πιο αργό" razr, που όμως ξέρω ότι μετράει σαν design και σαν κατασκευή. (χώρια η ποιότητα επικοινωνίας Motorola).

Λοιπόν...δεν μου αρέσει: Το ότι από το πληκτρολόγιο του τηλεφώνου (εννοώ αυτό με τους αριθμούς μόνο τη δίεση και τι αστεράκι) δεν μπορώ να βρω και την επαφή που θέλω να καλέσω. Έτσι κάνω χρόνια τώρα και πρέπει να μπω στις επαφές και με qwerty πληκτρολόγιο, να βρώ την επαφή που θέλω.

Μέχρι στιγμής δεν μπορώ να περάσω το "Don't Panic" της Mireo που είχα στο Desire S και δεν ξέρω τι φταίει. Ελπίζω να μην πρέπει να το ξανά αγοράσω λόγω αλλαγής IMEI. Αυτό το προγραμματάκι "Έξυπνες Ενέργειες" (στα Ελληνικά) είναι καταπληκτικό δεν ξέρω αν το έχετε δουλέψει αλλά εμένα μου άρεσε πολύ. Προσοχή με το MOTO CAST ... να επιλέξετε από το PC ποιους φακέλους θέλετε να μοιράζεστε γιατί εγώ βρέθηκα προ εκπλήξεων όταν το χάζευε η ανήλικη ανιψιά μου!!!:O

Δεν ξέρω πολλά πράγματα αλλά η εγκατάσταση και η απεγκατάσταση εφαρμογών γίνεται σε χρόνο DT, η πλοήγηση με dolphin HD απίστευτη και η αυτονομία του νομίζω πως είναι καλύτερη από αυτή του DESIRE S. Μου κόλησε μία φορα με την εγκατάσταση του Don't Panic και έγινε επανεκινηση με το power button και το κουμπί της φωνής που χαμηλώνει πατημένα για μερικά δευτερόλεπτα.

Από εμφάνιση πάντως αν κρίνω ΚΑΙ από τις αντιδράσεις φίλων και συναδέλφων το "ξυράφι" ..."τα σπάει!!!"

3>4

Πάρα πολύ καλό τελικά κι αν η μπαταρία κρατάει πάνω απο τρεις μέρες όπως κρατάει τώρα με τη 2.3.5 το desire S ή πάνω απο 6 ώρες συνεχούς ανοίγματος σελίδων στο internet με wifi τότε έχει και πάρα πολύ καλή αυτονομία!! Αν αποδειχθεί και ποιοτικό και το υποστηρίξει και η εταιρεία με τις αναβαθμίσεις τότε πραγματικά αξίζει η αγορά του μόνο και μόνο από θέμα εμφάνισης και όχι μόνο!

...καλά, τρεις μέρες δεν μου είχε κρατήσει ποτέ το Desire S, μέρα δεν μου έβγαζε (μιλάμε όλη μέρα* συγχρονισμένο) αλλά με τούτο εδώ, με τρεις λογαριασμούς συγχρονισμένους, και πολύ "σκάλισμα", και αν υποθέσουμε ότι το έχω φορτίσει δύο φορές μόνο μια μέρα* ολόκληρη και είχα ακόμη.

* μέρα εννοώ από 08:00 - 00:00 εκτός φορτιστή.

3>4

Γιάννη συμφωνώ σε όλα αυτα που λες, αλλα η αλήθεια είναι πως το nexus είναι ανώτερο σχεδόν σε όλους τους τομείς. Ακόμα και στο κομματι "προσωπικότητα" κι η σειρά nexus ξεχωριστή είναι.

Το nexus φορά ένα ανώτερο λογισμικό (που θα το πάρει και το RAZR, αλλα σε κσποιους μήνες),θα αναβαθμίζεται τακτικοτατα, έχει καταπληκτική, ανώτερη οθόνη και γενικά παίζοντας και με τα 2 το moto θα το αγοράσουν μόνο όσοι αγαπούν την εταιρία. Οποίος το επιλέξει πάντως θα το αγαπήσει...

Ε, Βαγγέλη, σε αυτά που θα είναι for sale, δεν θα παίζει τίποτα. Για εμένα η υπογραφή της μοτορόλα είναι εγγύηση, τουλάχιστον σε ότι αφορά το κατασκευαστικό μέρος.

Από εκεί και ύστερα, το είχα πεί και παλιότερα ότι ΘΑ ΕΙΝΑΙ πιο αργό από το s2. Θες η ωριμότητα του λογισμικού στο γεραμένο πια s2 , θες η μικρότερη ανάλυση οθόνης του s2, το βοηθουν να είναι πιο γρήγορο.

Όμως προσωπικά για εμένα δεν είναι αυτό το ζητούμενο.

Το razr έχει προσωπικότητα, έχει χαρακτήρα, έχει design και, όπως είπες κι εσύ, ρολάρει καλά. Για εμένα ο μόνος "αντίπαλος" είναι το nexus, για τους γνωστους λόγους (οθόνη, αναβαθμίσεις).

Όμως είναι πλαστικούρα ρε Βαγγέλη, και σε πλαστικούρα δεν θέλω να πάω. Μπορώ να ζήσω και με το "λίγο πιο αργό" razr, που όμως ξέρω ότι μετράει σαν design και σαν κατασκευή. (χώρια η ποιότητα επικοινωνίας Motorola).

Edited by v@gelis

Λοιπόν...δεν μου αρέσει: Το ότι από το πληκτρολόγιο του τηλεφώνου (εννοώ αυτό με τους αριθμούς μόνο τη δίεση και τι αστεράκι) δεν μπορώ να βρω και την επαφή που θέλω να καλέσω. Έτσι κάνω χρόνια τώρα και πρέπει να μπω στις επαφές και με qwerty πληκτρολόγιο, να βρώ την επαφή που θέλω.

Και εμένα με ενοχλεί πολύ αυτό. Όποτε είχα pure android rom χρησιμοποιούσα το dialer one ή κάποιον άλλο dialer. Δοκίμασε να δεις ποιος σου ταιριάζει.

Λεωνίδας

Γιάννη συμφωνώ σε όλα αυτα που λες, αλλα η αλήθεια είναι πως το nexus είναι ανώτερο σχεδόν σε όλους τους τομείς. Ακόμα και στο κομματι "προσωπικότητα" κι η σειρά nexus ξεχωριστή είναι.

Το nexus φορά ένα ανώτερο λογισμικό (που θα το πάρει και το RAZR, αλλα σε κσποιους μήνες),θα αναβαθμίζεται τακτικοτατα, έχει καταπληκτική, ανώτερη οθόνη και γενικά παίζοντας και με τα 2 το moto θα το αγοράσουν μόνο όσοι αγαπούν την εταιρία. Οποίος το επιλέξει πάντως θα το αγαπήσει...

Βαγγελη, για μενα, το nexus εχει ενα πολυ μεγαλο μειονεκτημα (εκτος απο την ελλειψη καρτας μνημης, μπορω να ζησω και ετσι, αλλωστε iphone ειχα).

Ειναι ασχημο!!!

Δεν μπορω να δωσω ενα σκασμο λεφτα για κατι που δεν μου λεει τιποτα στο ματι.

Αν και, δεν στο κρυβω οτι ειμαι αναμεσα σε αυτα τα δυο τηλεφωνα και δεν αποκλειεται τελικα να αλλαζω γνωμη στο τελος.

Βαγγελη, για μενα, το nexus εχει ενα πολυ μεγαλο μειονεκτημα (εκτος απο την ελλειψη καρτας μνημης, μπορω να ζησω και ετσι, αλλωστε iphone ειχα).

Ειναι ασχημο!!!

Δεν μπορω να δωσω ενα σκασμο λεφτα για κατι που δεν μου λεει τιποτα στο ματι.

Αν και, δεν στο κρυβω οτι ειμαι αναμεσα σε αυτα τα δυο τηλεφωνα και δεν αποκλειεται τελικα να αλλαζω γνωμη στο τελος.

Επειδη ειμαι κι εγω σε αναλογο διλλημα κι επειδη βλεπω σοβαρους χρηστες εδω με εμπειρια,αν μπορειτε να βοηθησετε εδω.

Με εχουν απογοητευσει καποια σχολια εδω για το rarz και ιδιως απο τον Βαγγελη που το εχει ''παιξει'' επιπλεον.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Με εχουν απογοητευσει καποια σχολια εδω για το rarz και ιδιως απο τον Βαγγελη που το εχει ''παιξει'' επιπλεον.

Βαγγεεεεελη, κανεις αρνητικα σχολια για το razr μου??:p

Περα πο την πλακα, τα σχολια των 2 χρηστων, που εχουν αγορασει τη συσκευη, δεν νομιζω οτι ειναι απογοητευτικα. Καθε αλλο. Αλλα ουτε και ο Βαγγελης ειπε κατι απογοητευτικο. Αλλο πραγμα ειναι η συγκριση, που εκει μπαινουν και υποκειμενικοι παραγοντες.

Βαγγεεεεελη, κανεις αρνητικα σχολια για το razr μου??:p

Περα πο την πλακα, τα σχολια των 2 χρηστων, που εχουν αγορασει τη συσκευη, δεν νομιζω οτι ειναι απογοητευτικα. Καθε αλλο. Αλλα ουτε και ο Βαγγελης ειπε κατι απογοητευτικο. Αλλο πραγμα ειναι η συγκριση, που εκει μπαινουν και υποκειμενικοι παραγοντες.

Χαχα, οχι ισα ισα ειπα οτι ειναι το καλυτερο android της Motorola (και μαζι με κανα 2 αλλες συσκευες της τα καλυτερα που εχει βγαλει στην ιστορια της).

Απλα το συγκρινω και πραγματι στη συγκριση μπαινουν κι αλλη κριτηρια.

Εδω εχουμε μια ομορφη συσκευη, με εξαιρετικα υλικα (πριν δεκα λεπτα ειδα και final συσκευη Γιαννη - μαντεψε απο ποιον- και ηταν ολα στιβαροτατα, χωρις κανενα τζογο), πολυ λεπτη και ξεχωριστη.

Για μενα το χαζο λογοτυπο της μοτο στην προσοψη δε χρειαζοταν επ'ουδενι (η λιτοτητα σε αυτες τις περιπτωσεις ειναι προτιμοτερη).

ΥΓ Δεν ειδα κανεναν να αναφερεται στο teartdown του ifixit και τα υλικα που χρησιμοποιουνται στα ενδοτερα (Infineon chipset - πανακριβο, βλεπε siemens, bosch accelerometer και δε συμμαζευεται) κι ειναι απο τα πιο ακριβα που χρησιμοποιουνται σε smartphones.

YΓ 2 Κι εμενα δε με συγκινουσε το galaxy nexus οπως το ειχα δει την πρωτη μερα απο τις φωτο (μπορεις να δεις και τα σχολια μου τοτε), αλλα απο κοντα ειναι αλλη ιστορια. Πραγματικα αναρωτιεσαι πως αυτη η συσκευη εχει 4.65 ιντσες οθονη κι ειναι τοσο μαζεμενη.

Edited by v@gelis

Επειδη ειμαι κι εγω σε αναλογο διλλημα κι επειδη βλεπω σοβαρους χρηστες εδω με εμπειρια,αν μπορειτε να βοηθησετε εδω.

Θα σου έλεγα να μην βιαστεις. Η καλυτερη περίοδος ειναι μετα τις γιορτές. Θα έχουν πέσει οι τιμές και πιθανώς να ξέρουμε περισσότερα για το Galaxy S3. Δεν σου λέω να περιμένεις το S3, απλα να ξέρεις τι θα ακολουθήσει.

Το ότι το Razr έχει μια μεταλλική λαμα και μια φλουδα Kevlar πίσω δεν το κάνει διαφορετικο. Το μέταλλο ειναι απαραίτητο γιατι στηρίζονται όλα εκει. Η Sammy χρησιμοποιει διαφορετικο τροπο στην εσωτερική κατασκευη.

Το Kevlar όντως αποτρέπει τις γρατζουνιες απο την επαφή της συσκευής στα τραπέζια κλπ.

Σίγουρα όμως δίνει μια διαφορετική αίσθηση σε σχέση με τα Κορεατικα και δεν παύει να προέρχεται απο αμερικανική εταιρεία άσχετα αν και αυτο όπως και το iPhone περιεχει αρκετα πράγματα απο την Samsung.

Δεν παύει να δείχνει αλλιώς όταν αφήνεις στο τραπέζι ένα iPhone η Motorola και ένα Samsung.

Δεν το λέω ειρωνικά. Ειναι αλήθεια και το έχω παρατηρησει απο τον καιρο που είχα το SGS1. Πραγματικα απογοητεύονταν όταν τους έλεγα όχι δεν ειναι iPhone. :)

Τα έχω και τα δυο στην τσέπη αλλα η αλήθεια ειναι ότι με το SGS2 κάνω καλύτερα την δουλεια μου.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Θα σου έλεγα να μην βιαστεις. Η καλυτερη περίοδος ειναι μετα τις γιορτές. Θα έχουν πέσει οι τιμές και πιθανώς να ξέρουμε περισσότερα για το Galaxy S3. Δεν σου λέω να περιμένεις το S3, απλα να ξέρεις τι θα ακολουθήσει.

Το ότι το Razr έχει μια μεταλλική λαμα και μια φλουδα Kevlar πίσω δεν το κάνει διαφορετικο. Το μέταλλο ειναι απαραίτητο γιατι στηρίζονται όλα εκει. Η Sammy χρησιμοποιει διαφορετικο τροπο στην εσωτερική κατασκευη.

Το Kevlar όντως αποτρέπει τις γρατζουνιες απο την επαφή της συσκευής στα τραπέζια κλπ.

Σίγουρα όμως δίνει μια διαφορετική αίσθηση σε σχέση με τα Κορεατικα και δεν παύει να προέρχεται απο αμερικανική εταιρεία άσχετα αν και αυτο όπως και το iPhone περιεχει αρκετα πράγματα απο την Samsung.

Δεν παύει να δείχνει αλλιώς όταν αφήνεις στο τραπέζι ένα iPhone η Motorola και ένα Samsung.

Δεν το λέω ειρωνικά. Ειναι αλήθεια και το έχω παρατηρησει απο τον καιρο που είχα το SGS1. Πραγματικα απογοητεύονταν όταν τους έλεγα όχι δεν ειναι iPhone. :)

Τα έχω και τα δυο στην τσέπη αλλα η αλήθεια ειναι ότι με το SGS2 κάνω καλύτερα την δουλεια μου.

Ολα τα καλα παιδια, ενημερωμενα, με τη δικη τους αντιληψη και προθυμα να λυσουν ολες τις αποριες μας...:)

Κριμα που το forum δεν εχει επιλογη για ''thanks''...:(

Anyway, το moto στις φωτο φαινεται πολυ φινετσατο παντως και ηταν το πρωτο πραγμα που με προσελκυσε.Οσο για το kevlar οπως εχω αναφερει και πιο πανω,ναι μεν ειναι κατι εντυπωσιακο να το βλεπεις σε κινητο,αλλα απο την αλλη προσωπικα δεν αφηνω ποτε το εργαλειο μου εκτεθειμενο χωρις θηκη..:)

Να σου πω την αληθεια οταν επιασα στο χερι μου το sgii ψιλοξενερωσα...μου φανηκε λιγο...candies inside...:p...Ισως επειδη εχω συνηθησει τη ποιοτητα της HTC.Γιαυτο κοιταξα κατευθειαν το rarz που φαινεται...αλλιως...

Follow me on XDA

Παιδιά εγώ θα περιμένω (Αν καταφέρω το Γενάρη που έχω ανανέωση να κρατηθώ) το siii καθώς κ το άλλο της HTC με Sense 4.0 κ ICS...

Μετά θα έχω 4 Android κινητά για να συγκρίνω...

Sent from DHD with Mixed Theme

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Παιδιά εγώ θα περιμένω (Αν καταφέρω το Γενάρη που έχω ανανέωση να κρατηθώ) το siii καθώς κ το άλλο της HTC με Sense 4.0 κ ICS...

Μετά θα έχω 4 Android κινητά για να συγκρίνω...

Sent from DHD with Mixed Theme

Η πιο σωστή κίνηση.

Για μας που θελουμε να αλλάζουμε συχνά κινητο η καλυτερη κίνηση ειναι αυτη και μάλιστα τα ελαφρώς μεταχειρισμένα.:D

Εγω δυστυχώς εδω που είμαι δεν έχω τέτοια δυνατότητα. Οπότε τα Χριστούγεννα που θα ανεβω ελλαδα θα πρέπει να είμαι έτοιμος.

Έχοντας δυο συσκευές που δουλεύουν ρολόι out the box (αποφάσισα να μην φλάσαρω το SGS2, είμαι μια χαρά με την official KJ2 ξελαφρομενη απο μένα), η εμφάνιση ειναι το λιγότερο αφου σ αυτα τα μεγέθη όλα επικεντρώνονται στην οθόνη.

Σε Nexus δεν πάω γιατι δεν έμεινα ευχαριστημένος απο την όλη φάση του Nexus S.

Και τότε θυμάστε τι έλεγαν. Λίγους μήνες μετα βγήκε το Galaxy S2 και το ξεσχισε. Το ίδιο θα γίνει και φέτος.

Έπειτα βλέπουμε οι νέες κυκλοφορίες έρχονται με τα specs που ήδη έχει το SGS2 με εξαίρεση την ανάλυση στην οθόνη.

Συνεπώς η λογική λέει ότι galaxy 3 δεν θα περιοριστεί μόνο στην βελτίωση της οθόνης.

Πολυ καλο το Razr και θα το ειχα εκτος θηκης αν το επαιρνα δεδομενου οτι προσεχω πολυ τα κινητα που εχω αλλα βλεπω οτι το υλικο γυρω απο την καμερα μπορει ευκολα να αποκτησει γρατσουνιες μιας και εκει εφαπτεται η συσκευη οπου το ακουμπησεις..τωρα για το λιγο πιο αργο σχετικο ειναι αφου μπορει να το "ελαφρυνει" καποιος φανταζομαι...μεγεια στους νεους χρηστες! Οντως ειναι ξεχωριστη συσκευη και αποπνεει ενα ξεχωριστο αερα! Τωρα που δοκιμασα τα android μπορει να το δοκιμασω εξαλλου αυτο πρωτοειδα και ειπα φευγω απο μηλοσυσκευη μετα απο χρονια!!

Sent from my GS2 using Tapatalk

Κώστα έτσι είναι, αλλα μεταχείρισμενο μόνο απο άτομα που ξέρεις κι εμπιστευεσαι.

Όσο για το nexus, όχι. Εσυ για note είσαι, θα σου αρέσει πολυ και μπορεί να σε καλύψει για κανένα χρόνο...

Η πιο σωστή κίνηση.

Για μας που θελουμε να αλλάζουμε συχνά κινητο η καλυτερη κίνηση ειναι αυτη και μάλιστα τα ελαφρώς μεταχειρισμένα.:D

Εγω δυστυχώς εδω που είμαι δεν έχω τέτοια δυνατότητα. Οπότε τα Χριστούγεννα που θα ανεβω ελλαδα θα πρέπει να είμαι έτοιμος.

Έχοντας δυο συσκευές που δουλεύουν ρολόι out the box (αποφάσισα να μην φλάσαρω το SGS2, είμαι μια χαρά με την official KJ2 ξελαφρομενη απο μένα), η εμφάνιση ειναι το λιγότερο αφου σ αυτα τα μεγέθη όλα επικεντρώνονται στην οθόνη.

Σε Nexus δεν πάω γιατι δεν έμεινα ευχαριστημένος απο την όλη φάση του Nexus S.

Και τότε θυμάστε τι έλεγαν. Λίγους μήνες μετα βγήκε το Galaxy S2 και το ξεσχισε. Το ίδιο θα γίνει και φέτος.

Έπειτα βλέπουμε οι νέες κυκλοφορίες έρχονται με τα specs που ήδη έχει το SGS2 με εξαίρεση την ανάλυση στην οθόνη.

Συνεπώς η λογική λέει ότι galaxy 3 δεν θα περιοριστεί μόνο στην βελτίωση της οθόνης.

ξερουμε αν με την ανανεωση σε ICS θα μειωθει το το ευρος της οθονης ή αν το ICS εχει καμια ρυθμηση για να χρησιμοποιεις τα capasitive πληκτρα που εχει η συσκευη?

ξερουμε αν με την ανανεωση σε ICS θα μειωθει το το ευρος της οθονης ή αν το ICS εχει καμια ρυθμηση για να χρησιμοποιεις τα capasitive πληκτρα που εχει η συσκευη?

Κανείς δε μπορεί να απαντήσει σίγουρα αν δε δει το ics σε συσκευή με πλήκτρα αφής, αλλά πιστεύω ότι σίγουρα θα χρησιμοποιούνται τα πλήκτρα για τη κάθε λειτουργία.Δε πρόκειται να τα αφήσουν νεκρά.

Sent from my Desire HD using Tapatalk

Follow me on XDA

• The title was changed to Motorola RAZR XT910