Jump to content

Motorola RAZR XT910

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μπορω να δημιουργησω φακελο με μουσικη εικονες κτλπ στο μενου των εφαρμογων παιδια;;;

-Ομάδα Διαχείρισης- Απαγορεύεται η άσκοπη μορφοποίηση κειμένου σε ολόκληρο το post.

Edited by navi55
Motorola Z8 , Motorola Razr Xt910 ,Lg G2 32gb

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Tι ακουστικα εχει στο δικο σας κουτι ; Τα στρογγυλα ή τα αλλα ;

Update: στο αριστερο και πανω μερος της συσκευης, μεταξυ του λευκου και της μαυρης μεσαιας λωριδας, βλεπω λιγο μεταλλο. Να φανταστω δεν ειναι καλο αυτο ετσι ;

Edited by inactiveaccount25012014

Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Πάω να γράψω νέο μήνυμα κ όταν πατάω στην μπάρα που εισάγεις το όνομα ή τηλέφωνο της επαφής, γράφω πχ "Γιάννης" που αντιστοιχεί σε υπάρχουσα επαφή κ δεν μου εμφανίζει τίποτα. Ούτε υπάρχει κάπου να διαλέξω απ' την λίστα επαφων κατ' ευθείαν. Ξέρει κανείς γιατί;

edit: Είχα το μενού στα Αγγλικά κ μόλις το γύρισα στα Ελληνικά κ δουλεύει η αναζήτηση αλλά το θέλω στ Αγγλικά το μενού κ να δουλεύει η αναζήτηση.

Edited by Dinos_Patra

Παίδες καλησπέρα! Βασικά σας γράφω εκ μέρους ενός φίλου. Έχει κρατήσει ένα κομμάτι στα 280 για απόψε και σκέφτεται να πάει να το πάρει αύριο, μάλλον από άλλο μαγαζί και όχι mm, ανταγωνισμός γαρ. Επηρεασμένος κι από το φόρουμ του είπα ότι είναι πολύ καλή ευκαιρία, με ρώτησε όμως παραπάνω λεπτομέρειες, τις οποίες μόνο εσείς, οι κάτοχοι μπορείτε να απαντήσετε. Καταρχάς ξέρω ότι δεν έχει πολύ καλή κάμερα, ισχύει; Το άλλο και βασικό, πως είναι η ποιότητα ακουστικού και ηχείου; Και τέλος, για να μην σας κουράζω, γενικά το κινητό ρολάρει καλά, έχει lags, στο σερφάρισμα φορτώνει γρήγορα σελίδες;; Βλέπω ότι πρόκειται και να δροσιστεί σύντομα. :lol: Σας ευχαριστώ :)

Το κινητό από άποψη ακουστικού και ηχείου αν όχι το καλύτερο είναι από τα καλύτερα.

η κάμερα του είναι τουλάχιστον πέντε κλάσεις πάνω από το κινητό που έχεις στο avatar, εγώ τρέχω την 2.3.6 και δεν έχω lags και κολλήματα πάει σφαίρα και έχω και 115 εφαρμογές εγκατεστημένες.

Edited by frastgr
frastgr

Το κινητό από άποψη ακουστικού και ηχείου αν όχι το καλύτερο είναι από τα καλύτερα.

η κάμερα του είναι τουλάχιστον πέντε κλάσεις πάνω από το κινητό που έχεις στο avatar, εγώ τρέχω την 2.3.6 και δεν έχω lags και κολλήματα πάει σφαίρα και έχω και 115 εφαρμογές εγκατεστημένες.

τα παραλες λιγο για την καμερα... επισημα reviews απο γνωστα site αλλα και απο προσωπικη αποψη η καμερα δεν ειναι τοσο καλη για ενα κινητο τετοιας αξιας και φυσικα υστερει στο συγκεκριμενο τομεα σε σχεση με τους ανταγωνιστες του (iphone 4s, samsung g S2 klp) το auto focus εχει κακη ανταποκριση και κακη εστιαση και παρολο που η αναλυση της καμερας ειναι πολυ καλη υστερει πολυ σε χρωμα και φωτισμο. Επισης πολλες φορες αργει υπερβολικα να εστιασει ενα συγκεκριμενο αντικειμενο αν ειναι σε περιεργη θεση και χρειαζεσαι...τριποδο για να μη βγει η φωτο κουνημενη. αυτα! κατα την αποψη μου (και μερικων ακομα forums) η καμερα θα μπορουσε και θα επρεπε να ειναι καλυτερη!

για το ακουστικο και το ηχειο συμφωνω!:p

Καλησπέρα κια από εμενα. Έγινα κάτοχος του Razr πριν απο 2 μερες και εχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος.

Screen Protector: Αγόρασα το παρακάτω http://www.play247.gr/index.php?referrer=true&main_page=product_info&products_id=38666 από την οποία δεν έμεινα καθόλου ικανοποιημένος. Δεν καλύπτει το σύνολο της οθόνης με αποτέλεσμα να μένει εκτεθειμένη περιμετρικά για περίπου 2 χιλιοστά. Επίσης έχει μια ματ μορφή, με αποτέλεσμα να υπάρχει αλλόιωση της εικόνας σε σχέση με πριν που δεν είχα protector. Σαν να έχει καλυφθέι η οθόνη με πολλές μικρές κουκίδες...

Case: Έχετε να προτείνετε κάτι δοκιμασμένο?

Τέλος κάποιο πρόγραμμα καταγραφής καταναλωθέντος χρόνου ομιλιας?

Καλησπέρα κια από εμενα. Έγινα κάτοχος του Razr πριν απο 2 μερες και εχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος.

Screen Protector: Αγόρασα το παρακάτω http://www.play247.gr/index.php?referrer=true&main_page=product_info&products_id=38666 από την οποία δεν έμεινα καθόλου ικανοποιημένος. Δεν καλύπτει το σύνολο της οθόνης με αποτέλεσμα να μένει εκτεθειμένη περιμετρικά για περίπου 2 χιλιοστά. Επίσης έχει μια ματ μορφή, με αποτέλεσμα να υπάρχει αλλόιωση της εικόνας σε σχέση με πριν που δεν είχα protector. Σαν να έχει καλυφθέι η οθόνη με πολλές μικρές κουκίδες...

Case: Έχετε να προτείνετε κάτι δοκιμασμένο?

Τέλος κάποιο πρόγραμμα καταγραφής καταναλωθέντος χρόνου ομιλιας?

Χα! Την εχω πατησει κι εγω με αυτο το screen protector. Πραγματικα κοροιδια!!

Παρε οτιδηποτε αλλο.

Οσο για θηκη, αυτη η θηκη της case mate ειναι πολυ καλη. Την εχω μηνες.

http://www.mobilecenter.gr/index.php?target=products&product_id=33206

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

τα παραλες λιγο για την καμερα... επισημα reviews απο γνωστα site αλλα και απο προσωπικη αποψη η καμερα δεν ειναι τοσο καλη για ενα κινητο τετοιας αξιας και φυσικα υστερει στο συγκεκριμενο τομεα σε σχεση με τους ανταγωνιστες του (iphone 4s, samsung g S2 klp) το auto focus εχει κακη ανταποκριση και κακη εστιαση και παρολο που η αναλυση της καμερας ειναι πολυ καλη υστερει πολυ σε χρωμα και φωτισμο. Επισης πολλες φορες αργει υπερβολικα να εστιασει ενα συγκεκριμενο αντικειμενο αν ειναι σε περιεργη θεση και χρειαζεσαι...τριποδο για να μη βγει η φωτο κουνημενη. αυτα! κατα την αποψη μου (και μερικων ακομα forums) η καμερα θα μπορουσε και θα επρεπε να ειναι καλυτερη!

Επειδή έχω και το Sgsii και πραγματικά το μεγάλο του μειονέκτημα είναι η κάμερα του η οποία είναι άθλια κατά τη γνώμη μου και είναι πολύ υποδεέστερη του razr. Στο δικό μου razr τα προβλήματα που αναφέρεις δεν τα αντιμετώπισα ΠΟΤΕ. Ίσα ίσα που η κάμερα του είναι εντυπωσιακά γρήγορη και ακριβής.

Edited by frastgr
frastgr

Το άσπρο που είχα πάρει εγω, και όλα τα άσπρα που είδα στο ΜΜ, είχαν κομμένη την ταινία ασφαλείας και ειχαν το updated αυτοκόλλητο. Το πιο πιθανό είναι οτι μετά το update δεν τα ξανασφαγισαν στην Μοτο. Αν δεν είναι updated (2.3.6) τότε μπορεί και να το είχαν βιτρίνα. Αλλά σίγουρα βιτρίνα εχουν βγάλει τα προστατευτικα και είναι λίγο δύσκολο στο RAZR να τα ξαναβαλουν τέλεια.

Φιλε μου γεια σου. Εχεις δικιο εχει το αυτοκολλητο που λει update και εχει την 2.3.6. Αρα ολα καλα οπως λες. Σε ευχαριστω.:)

Αγόρασα τη συσκευή και την εφαρμογή cerberus από το store. Το root δεν καλύπτεται από εγγύηση. Επειδή θέλω την εφαρμογή ως system app διαβάζω στο help:

I don't want to root my device, but it has an unlocked bootloader. Can I have the root features anyway?

Yes! You have to install a custom recovery first (google "your device model custom recovery" for more info). Then download cerberus.zip, rename it to update.zip and put it on the sd card. Reboot into recovery and install it.

μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι σημαίνει αυτό απλά, αν θα έχω εγγύηση και αν μπορώ να το κάνω στη συσκευή μας;

TO CALL OR NOT TO CALL??

Μετά το update σε ICS με τις οδηγίες του taygetos, το κινητό θα δέχεται κανονικά τα επόμενα Updates από Moto ή θα πρέπει να περαστούν και τα υπόλοιπα (όσα έρθουν) χειροκίνητα όπως η ICS για τους ανυπόμονους;

Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Πάω να γράψω νέο μήνυμα κ όταν πατάω στην μπάρα που εισάγεις το όνομα ή τηλέφωνο της επαφής, γράφω πχ "Γιάννης" που αντιστοιχεί σε υπάρχουσα επαφή κ δεν μου εμφανίζει τίποτα. Ούτε υπάρχει κάπου να διαλέξω απ' την λίστα επαφων κατ' ευθείαν. Ξέρει κανείς γιατί;

edit: Είχα το μενού στα Αγγλικά κ μόλις το γύρισα στα Ελληνικά κ δουλεύει η αναζήτηση αλλά το θέλω στ Αγγλικά το μενού κ να δουλεύει η αναζήτηση.

Μου εκανε κι εμενα κατι κουφα με την αναζητηση επαφων σε καποια στιγμη αλλα ειχα συγχρονισει και τις επαφες της Σιμ μαζι και με gmail και με to utility της motorola...

Εκανα ενα hard reset ετσι κι αλλιως λογω περασματος ics και συγχρονισα μονο το gmail κι εφτιαξε!

Υποθετω οτι μπορεις να σβησεις τους λογαριασμους σου και να ξαναπερασεις μονο τα απαραιτητα και θα στρωσει.

Μου εκανε κι εμενα κατι κουφα με την αναζητηση επαφων σε καποια στιγμη αλλα ειχα συγχρονισει και τις επαφες της Σιμ μαζι και με gmail και με to utility της motorola...

Εκανα ενα hard reset ετσι κι αλλιως λογω περασματος ics και συγχρονισα μονο το gmail κι εφτιαξε!

Υποθετω οτι μπορεις να σβησεις τους λογαριασμους σου και να ξαναπερασεις μονο τα απαραιτητα και θα στρωσει.

Βρήκα λύση τελικά. Πήγα Ρυθμίσεις>Γλώσσα κ πληκτρολόγιο>Γλώσσα πληκτρολογίου κ επέλεξα Ελληνικά και τώρα δουλεύει.

Σχετικά με προστασίες οθόνες κ θήκες, μπορείτε να πείτε τι έχετε επιλέξει γιατί έχω μια βδομάδα που ψάχνω κ δεν ξέρω τι να πάρω. Δυστυχώς παρήγγειλα τις προστασίες οθόνης Case Mate που στην προγούμενη σελίδα είπαν πως δεν είναι καλές... Κάτι άλλο;

Σχετικά με θήκες και προστασία οθόνης, υπάρχουν φυσικά παρά πολλές επιλογές ανάλογα το κόστος φυσικά. Από την δεύτερη βδομάδα κιόλας χρησιμοποιώ την συγκεκριμένη θήκη + προστασία οθόνης και είναι απλά φοβερή. Αυτό είναι το σαιτ του κατασκευαστή άλλα την αγόρασα από Ebay γύρω στα 20 ευρώ και σε 3 μέρες ήταν σπίτι. http://www.spigen.com/sgp-motorola-droid-razr-case-ultra-capsule-series.html είναι προφανές ότι δεν είναι θήκη για όλους κυρίως λόγο τιμής άλλα και λόγο του οτι δύσκολα θα τη βρει κάποιος σε ελληνικό κατάστημα, θέλει λίγο ψάξιμο. Άλλα απλά σας λέω ότι είναι σαν να μην υπάρχει κάλυμμα στην οθόνη..δε φαίνεται καθόλου ούτε αλλοιώνει την εικόνα

Σχετικά με θήκες και προστασία οθόνης, υπάρχουν φυσικά παρά πολλές επιλογές ανάλογα το κόστος φυσικά. Από την δεύτερη βδομάδα κιόλας χρησιμοποιώ την συγκεκριμένη θήκη + προστασία οθόνης και είναι απλά φοβερή. Αυτό είναι το σαιτ του κατασκευαστή άλλα την αγόρασα από Ebay γύρω στα 20 ευρώ και σε 3 μέρες ήταν σπίτι. http://www.spigen.com/sgp-motorola-droid-razr-case-ultra-capsule-series.html είναι προφανές ότι δεν είναι θήκη για όλους κυρίως λόγο τιμής άλλα και λόγο του οτι δύσκολα θα τη βρει κάποιος σε ελληνικό κατάστημα, θέλει λίγο ψάξιμο. Άλλα απλά σας λέω ότι είναι σαν να μην υπάρχει κάλυμμα στην οθόνη..δε φαίνεται καθόλου ούτε αλλοιώνει την εικόνα
μοιαζει με αυτη http://www.extreme-mobile.gr/p.Motorola-RAZR-XT910-strong-polycarbonate-cover-thiki-kalymma-black-Screen-Protector-HD-new-patented.624045.html την οποια εχω και ειναι πολυ καλη

Αυτα που λες για την καμερα, ισχυαν πολλους μηνες πριν. Με τις αναβαθμισεις η καμερα εχει βελτιωθει πολυ.

O media player δείχνει κανονικά τα Ελληνικά;

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αγόρασα τη συσκευή και την εφαρμογή cerberus από το store. Το root δεν καλύπτεται από εγγύηση. Επειδή θέλω την εφαρμογή ως system app διαβάζω στο help:

I don't want to root my device, but it has an unlocked bootloader. Can I have the root features anyway?

Yes! You have to install a custom recovery first (google "your device model custom recovery" for more info). Then download cerberus.zip, rename it to update.zip and put it on the sd card. Reboot into recovery and install it.

μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι σημαίνει αυτό απλά, αν θα έχω εγγύηση και αν μπορώ να το κάνω στη συσκευή μας;

Δεν γίνεται στην συσκευή μας μιας και ο bootloader είναι κλειδωμένος και η παραπάνω διαδικασία απαιτεί unlocked bootloader.

Οσο για την εγγύηση αν χρειαστεί για κάποιο λογο να το πας στο sevice (μακριά απο εμάς) φλασάρεις με RSD καθαρή ROM και είσαι εντάξει απο όσο ξέρω.

Νίκος

Αυτα που λες για την καμερα, ισχυαν πολλους μηνες πριν. Με τις αναβαθμισεις η καμερα εχει βελτιωθει πολυ.

Δεν ξερω αν ειμαι απλα καντεμης η απλα εχει προβλημα η συσκευη μου αλλα στο δικο μου ξυραφακι η καμερα δεν εχει βελτιωθει καθολου... μερικες φορες προσπαθω να τραβηξω μια φωτογραφια και αν ο φωτισμος ειναι λιγο περιεργος, αν η θεση του αντικειμενου ειναι λιγο περιεργη η ακομα και τιποτα απο τα δυο, απλα ο φακος δεν εστιαζει με τιποτα!! καμια ιδεα για το τι μπορει να φταιει? :O

Δεν ξερω αν ειμαι απλα καντεμης η απλα εχει προβλημα η συσκευη μου αλλα στο δικο μου ξυραφακι η καμερα δεν εχει βελτιωθει καθολου... μερικες φορες προσπαθω να τραβηξω μια φωτογραφια και αν ο φωτισμος ειναι λιγο περιεργος, αν η θεση του αντικειμενου ειναι λιγο περιεργη η ακομα και τιποτα απο τα δυο, απλα ο φακος δεν εστιαζει με τιποτα!! καμια ιδεα για το τι μπορει να φταιει? :O
Τι έκδοση λογισμικού έχεις?

Hw πρόβλημα πολύ δύσκολο να έχεις, ειδικά στην κάμερα.

Αν είσαι με 2.3.5 , τότε είσαι με παλιά έκδοση, που είχε κάποια προβλήματα στην εστίαση. (Μεταξύ μας, και οι περισσότερες compact δεν εστιάζουν αν δεν έχει αρκετό φώς, ειδικά οι Nikon).

Στην ics τα πράγματα θεωρώ ότι έχουν βελτιωθεί πολύ, χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια ότι εστιάζει τέλεια σε όλες τις συνθήκες. Αυτό το κάνουν μόνο οι επαγγελματικές μηχανές.

Βέβαια, η κάμερα εξακολουθεί να είναι μέτρια, όπως και στις περισσότερες συσκευές android, αλλά τη δουλειά σου την κάνεις, αν δεν έχεις υψηλές απαιτήσεις (όπως εγώ).

Επίσης, φαντάζομαι ξέρεις ότι πατώντας πάνω στην οθόνη, ρυθμίζεις εσύ σε ποιό σημείο θα εστιάσει η κάμερα.

Το βίντεο από την άλλη είναι υψηλών επιδόσεων. Δεν έχω κανένα παράπονο σε αυτόν τον τομέα.

Τι έκδοση λογισμικού έχεις?

Hw πρόβλημα πολύ δύσκολο να έχεις, ειδικά στην κάμερα.

Αν είσαι με 2.3.5 , τότε είσαι με παλιά έκδοση, που είχε κάποια προβλήματα στην εστίαση. (Μεταξύ μας, και οι περισσότερες compact δεν εστιάζουν αν δεν έχει αρκετό φώς, ειδικά οι Nikon).

Στην ics τα πράγματα θεωρώ ότι έχουν βελτιωθεί πολύ, χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια ότι εστιάζει τέλεια σε όλες τις συνθήκες. Αυτό το κάνουν μόνο οι επαγγελματικές μηχανές.

Βέβαια, η κάμερα εξακολουθεί να είναι μέτρια, όπως και στις περισσότερες συσκευές android, αλλά τη δουλειά σου την κάνεις, αν δεν έχεις υψηλές απαιτήσεις (όπως εγώ).

Επίσης, φαντάζομαι ξέρεις ότι πατώντας πάνω στην οθόνη, ρυθμίζεις εσύ σε ποιό σημείο θα εστιάσει η κάμερα.

Το βίντεο από την άλλη είναι υψηλών επιδόσεων. Δεν έχω κανένα παράπονο σε αυτόν τον τομέα.

Ναι δυστυχως την 2.3.5 εχω ακομα. Και γω με το βιντεο δεν εχω κανενα παραπονο, μονο με την καμερα που οπως λες ειναι μετρια δυστυχως..! ειναι το μονο για το οποιο ζηλευω το iphone 4s!

Ναι δυστυχως την 2.3.5 εχω ακομα. Και γω με το βιντεο δεν εχω κανενα παραπονο, μονο με την καμερα που οπως λες ειναι μετρια δυστυχως..! ειναι το μονο για το οποιο ζηλευω το iphone 4s!

Βάλε την ics. Έχει βελτιώσεις παντού!!!

Βάλε την ics. Έχει βελτιώσεις παντού!!!

ελεγα να περιμενω την official...αλλα...η μοτορολα το εχει παρακανει! σαν να εχω αγορασει το κινητο απο κινεζικο μαγαζι ονλινε χωρις υποστηριξη ειναι, κατι τετοιο μου θυμιζει! τετοια απαθεια ειναι αξιοσημειωτη

ελεγα να περιμενω την official...αλλα...η μοτορολα το εχει παρακανει! σαν να εχω αγορασει το κινητο απο κινεζικο μαγαζι ονλινε χωρις υποστηριξη ειναι, κατι τετοιο μου θυμιζει! τετοια απαθεια ειναι αξιοσημειωτη
Μα...κι εμείς την official έχουμε. Απλά δεν έχει γίνει ακόμη διαθέσιμη στην Ελλάδα.

Μα...κι εμείς την official έχουμε. Απλά δεν έχει γίνει ακόμη διαθέσιμη στην Ελλάδα.

Δεν είναι ακριβώς official. Είναι official αν ρωτήσεις ποιος την έφτιαξε, δεν είναι όμως το official τελικό release (τουλάχιστον προς το παρόν) καθώς σε καμία χώρα δεν δόθηκε με ota, και αυτή που ο περισσότερος κόσμος αποτελεί official δεν είναι η NonEFIS έκδοση που έχουνε τα περισσότερα κινητά στην Ελλάδα. ;-)

Το official είναι σχετικό λοιπόν, και αφού δεν μπορείς να κάνεις rollback στην 2.3.6 και όλες οι 4 έχουν πρόβλημα με flash player, εγώ είπα να δείξω ψυχραιμία μέχρι τέλος του μήνα. :-P

Βέβαια, ο φίλος με την 2.3.5 έχει ένα λόγο παραπάνω για να κάνει update στη 4.0.4 ;-)

Nokia 3310 (RIP από τον πατέρα μου) > Nokia 3650 (εχάθη σε παραλία) > Nokia 6600 (εχάθη σε μπαρ) > Nokia N93 (εκλάπη σε λεοφωρείο) > Nokia N95 (εκλάπη από αυτοκίνητο) > Nokia 5800 (ακόμα ζωντανό) > HTC Decire (εδώθη) > Motorola RAZR (RULES!)

• The title was changed to Motorola RAZR XT910