kalagas Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 πολύ σωστά εσύ φίλε μου κάνεις λάθος Ο ίδιος είμαι φίλε μου...:lol::lol::lol: Το "Λάθος" πήγανε στο ότι έκανα διπλό ποστ... @Προς Διαχειριστές... Καμιά φορά δεν γίνεται να κάνεις "Πολλαπλή Παράθεση", γιατί μπορεί να γράφεις από Tapatalk... Έτσι λοιπόν μπορεί να έχεις 2 συνεχόμενα Posts χωρίς να το θες... Το myphone.gr είναι Tapatalk enabled οπότε πρέπει να σταματήσετε πλέον να την λέτε σε όποιον κάνει συνεχόμενα posts, κάνοντας "Παράθεση" σε 2 διαφορετικά posts... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Heartl3ss21 Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 Πωπώ!! Μόλις τώρα παρατήρησα οτι το RAZR δεν έχει Gyro Sensor, Digital Compass, Proximity Sensor, Ambient Light Sensor..!! Ξενέρωσα..!! Είναι δυνατόν ρε παιδιά? Να έχουν όλους αυτούς τους φτηνούς και ελαφριούς αισθητήρες πλέον ακόμα και τα πιό φτηνά κινητά και να μην το έχει η "ναυαρχίδα" της Motorola..?? Ελπίζω να μην ισχύει..γιατί αν όντως ισχύει, είπαμε θα δώσουμε 600 ευρά να πάρουμε κάτι απο τα καλύτερα. Θα ανεχόμουν την μέτρια κάμερα, θα ανεχόμουν το lag, θα ανεχόμουν το μέγεθος, θα ανεχόμουν και την μέτρια οθόνη αλλά είπαμε..αν είναι να μην έχει ούτε τα ασήμαντα μικροπράγματα θα πάω πάσο...καταναλωτές είμαστε όχι κορόιδα. Ελπίζω να μην αποδιχτεί το RAZR σαν το iPhone 4S, δηλαδή μόνο διαφήμιση και διαφορά με το 4 καμία. Είμαι απο τους τύπους που πλέον κοιτάω πιο πολύ την εμφάνιση μιας και οι επιδόσεις του hardware έχει κορυφωθεί τόσο πολύ που όλα τα κινητά σχεδόν έχουν το ίδιο hardware και ίδιες αν όχι παρόμοιες επιδόσεις..Αλλά σε ένα μικρό ποσοστό όπως και να έχει κοιτάμε και λίγο το hardware...Και αυτό απλά για να είμαστε σίγουροι οτί τόσα λεφτά που θα ξοδέψουμε για να πάρουμε ένα τόσο ακριβό smartphones(ένας μισθός πλέον) τα αξίζει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 Το πήρα και εγώ από VNP σήμερα στα 575 ευρώ. Έχει αρκετά κομμάτια ακόμα για όποιον ενδιαφέρεται. Αυτή τη στιγμή φορτίζει και ελπίζω αργότερα να βρω χρόνο να ασχοληθώ. Πρώτες εντυπώσεις: καταπληκτική ποιότητα κατασκευής, πολύ λεπτό και ελαφρύ, οθόνη με πολύ ζωντανά χρώματα και σίγουρα μεγαλύτερο στο μέγεθος από το Galaxy s2. Το καλοκαίρι στην παραλία σίγουρα δεν θα ξεμείνουμε από ρακέτα:lol: Όπως και αν έχει είναι ένα εντυπωσιακό τηλέφωνο που αποκλείεται να περάσει απαρατήρητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 @Heartl3ss21 σιγουρα εγραψες ποστ στο σωστο θεμα?μηπως μπερδευτηκες???? Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Heartl3ss21 Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 @Heartl3ss21 σιγουρα εγραψες ποστ στο σωστο θεμα?μηπως μπερδευτηκες???? Φίλε μου σωστά έγραψα για το RAZR μιλάω απο το λινκ που έδωσε παραπάνω ένας φίλος στον πίνακα χαρακτηριστικών που το συγγρίνει με το HTC δεν αναγράφονται τα εξής χαρακτηριστικά, ενώ το HTC τα έχει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 Φίλε μου σωστά έγραψα για το RAZR μιλάω απο το λινκ που έδωσε παραπάνω ένας φίλος στον πίνακα χαρακτηριστικών που το συγγρίνει με το HTC δεν αναγράφονται τα εξής χαρακτηριστικά, ενώ το HTC τα έχει.. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν.και να σου πω την αλήθεια μου φαίνεται πάρα πολύ παράξενο ως απίστευτο...μπορεί απλά να μην έχει πάρει πλήρη χαρακτηριστικά από τον κατασκευαστή. Sent from my Desire HD using Tapatalk Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 (edited) Όλους τους σενσορες έχει ρε παιδιά, μη φρικαρετε!! Τη μέτρια οθονη που τη βρήκες φίλος; θα μας τρελανετε τελείως;; Edited November 10, 2011 by ddr2 Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 Ερώτηση προς τους κατόχους: Μπορείτε να τσεκάρετε αν ο default dialer έχει t9 smartdialing??? Αν δηλαδή την ώρα που πληκτρολογήτε, ψάχνει σε αριθμούς κινητών κ σε ονόματα επαφών??? Ευχαριστώ... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miketra Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 Βρήκα κάπου: SAR - Head 1.45 W/kg; Body-worn 0.71 W/kg Read more: http://www.differencebetween.com/difference-between-htc-rezound-and-vs-motorola-droid-razr/#ixzz1dJyYXe6X Ενταξει δεν τα λες κ χαμηλα!! Σιγουρα δεν "ψηνεις" το κεφαλι σου αμεσως αλλα νουμερα samsung δεν ειναι!! :p Παράθεση Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 Ενταξει δεν τα λες κ χαμηλα!! Σιγουρα δεν "ψηνεις" το κεφαλι σου αμεσως αλλα νουμερα samsung δεν ειναι!! :p Αν είναι τόσο, είναι αρκετά υψηλό. Προσωπικά, τα τελευταία 3 χρόνια μιλάω μόνο μέσω bt και δεν με ενδιαφέρει πόσο σάρ έχει το εκάστοτε κινητό, όμως, 1.45 είναι υψηλή τιμή. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 (edited) Ερώτηση προς τους κατόχους: Μπορείτε να τσεκάρετε αν ο default dialer έχει t9 smartdialing??? Αν δηλαδή την ώρα που πληκτρολογήτε, ψάχνει σε αριθμούς κινητών κ σε ονόματα επαφών??? Ευχαριστώ... Έχει κανονικά. Όσον αφορά την οθόνη θα έλεγα ότι είναι απλά ότι καλύτερο έχω δει σε κινητό μέχρι αυτή τη στιγμή τόσο απο φωτεινότητα όσο και από ζωντάνια χρωμάτων. Θέλω όμως να την τσεκάρω και στο φως του ήλιου οπότε αύριο θα έχω ολοκληρωμένη άποψη. Edited November 10, 2011 by tsourisg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 Έχει κανονικά. Όσον αφορά την οθόνη θα έλεγα ότι είναι απλά ότι καλύτερο έχω δει σε κινητό μέχρι αυτή τη στιγμή τόσο απο φωτεινότητα όσο και από ζωντάνια χρωμάτων. Θέλω όμως να την τσεκάρω και στο φως του ήλιου οπότε αύριο θα έχω ολοκληρωμένη άποψη. Για λύσε μου μια απορία, στο πίσω μέρος, το γύρω γύρω από το κέβλαρ, το τελάρο δηλαδή, είναι μεταλλικό ή πλαστικό? Γενικά, πού έχει πλαστικό το κινητό? σε ποιά σημεία? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 Για λύσε μου μια απορία, στο πίσω μέρος, το γύρω γύρω από το κέβλαρ, το τελάρο δηλαδή, είναι μεταλλικό ή πλαστικό? Γενικά, πού έχει πλαστικό το κινητό? σε ποιά σημεία? Το γύρω από το κέβλαρ έχω την εντύπωση χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος ότι είναι μεταλλικό όπως και το γύρω από την οθόνη ότι είναι πλαστικό. Σίγουρα πλαστικό είναι το μέρος που φιλοξενεί την έξοδο hdmi και την υποδοχή για ακουστικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 Το γύρω από το κέβλαρ έχω την εντύπωση χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος ότι είναι μεταλλικό όπως και το γύρω από την οθόνη ότι είναι πλαστικό. Σίγουρα πλαστικό είναι το μέρος που φιλοξενεί την έξοδο hdmi και την υποδοχή για ακουστικά. Key meets Kevlar on Droid RAZR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 Το γύρω από το κέβλαρ έχω την εντύπωση χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος ότι είναι μεταλλικό όπως και το γύρω από την οθόνη ότι είναι πλαστικό. Σίγουρα πλαστικό είναι το μέρος που φιλοξενεί την έξοδο hdmi και την υποδοχή για ακουστικά. Thx.:) Και εγώ αυτό πιστεύω, ότι εκεί που είναι το hdmi είναι πλαστικό, αλλά γίνεται "σάντουιτς" από το μεταλλικό μέρος πάνω και κάτω, δηλαδή γύρω από την οθόνη και γύρω από το κέβλαρ. Τώρα μου λες ότι μάλλονξ, γύρω από την οθόνη είναι πλαστικό... Από τη διαφορά θερμοκρασίας το καταλαβαίνεις, το ξέρει ε? το μεταλικό όταν το πιάνεις είναι πια παγωμένο κάπως. Σε πρήζουμε , αλλά καταλαβαίνεις... πώς τρέχει η συσκευή? πώς ρολάρει? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 Thx.:) Και εγώ αυτό πιστεύω, ότι εκεί που είναι το hdmi είναι πλαστικό, αλλά γίνεται "σάντουιτς" από το μεταλλικό μέρος πάνω και κάτω, δηλαδή γύρω από την οθόνη και γύρω από το κέβλαρ. Τώρα μου λες ότι μάλλονξ, γύρω από την οθόνη είναι πλαστικό... Από τη διαφορά θερμοκρασίας το καταλαβαίνεις, το ξέρει ε? το μεταλικό όταν το πιάνεις είναι πια παγωμένο κάπως. Σε πρήζουμε , αλλά καταλαβαίνεις... πώς τρέχει η συσκευή? πώς ρολάρει? Αυτή τη στιγμή είμαι μέσα στο σπίτι οπότε δεν μπορώ να καταλάβω διαφορά θερμοκρασίας. Σίγουρα το πίσω μέρος δεν είναι ίδιο υλικό με το μπροστινό. Λαγκ μέχρι στιγμής δεν έχω εντοπίσει και στον launcher pro που έβαλα από την πρώτη στιγμή αλλά και σε όσες εφαρμογές έχω τρέξει. Είναι όμως μισή μέρα στα χέρια μου οπότε εννοείται πως δεν το έχω ξεζουμίσει:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 Αυτή τη στιγμή είμαι μέσα στο σπίτι οπότε δεν μπορώ να καταλάβω διαφορά θερμοκρασίας. Σίγουρα το πίσω μέρος δεν είναι ίδιο υλικό με το μπροστινό. Λαγκ μέχρι στιγμής δεν έχω εντοπίσει και στον launcher pro που έβαλα από την πρώτη στιγμή αλλά και σε όσες εφαρμογές έχω τρέξει. Είναι όμως μισή μέρα στα χέρια μου οπότε εννοείται πως δεν το έχω ξεζουμίσει:) Λοιπον...Αποριες/ερωτησεις: Σημα wifi Σημα τηλεφωνου Ηχοι (κλησεις,μεγαφωνου κτλ) Και με ποια συσκευη προηγουμενη το συγκρινεις... Ευχαριστω...:D Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 Λοιπον...Αποριες/ερωτησεις: Σημα wifi Σημα τηλεφωνου Ηχοι (κλησεις,μεγαφωνου κτλ) Και με ποια συσκευη προηγουμενη το συγκρινεις... Ευχαριστω...:D Wifi το desire ειχε καλύτερο αφού όμως είχα αλλάξει κάμποσα radio. Σήμα άψογο. Ηχείο πολύ πιο δυνατό απο το desire. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 Κοιταω για θηκες και screen protectors, αλλα δεν υπαρχει τιποτα ακομη σε ελληνικα μαγαζια τουλαχιστον.... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 Καλορίζικο και σε σένα tsourisg :) ! Μερικά requests και από μένα όταν βρείτε λίγο χρόνο : Δοκιμάστε κάποιο HD game(demo πχ) για stress test και δείτε θερμοκρασίες που είναι "φλέγον " ζήτημα :) ; Gps κλείδωμα χωρίς net υποβοήθηση πως τα πάει; Στην οθόνη στις διαγώνιες γραμμές έχει τελικά pixelιασμα (λόγο pentile ) ή μερικοί reviewers και χρήστες έχουν βιονικά μάτια; Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 100 κομμάτια +, expansys http://www.expansys.com.gr/motorola-razr-black-16gb-224360/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Heartl3ss21 Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 Παιδιά τελικά όσοι το πήρατε απο οποιοδήποτε μαγαζί είχε τελικά ελληνική πρίζα φορτιστή ή αγγλική? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 Παιδιά τελικά όσοι το πήρατε απο οποιοδήποτε μαγαζί είχε τελικά ελληνική πρίζα φορτιστή ή αγγλική? Αγγλική. (Πολύ μικρό το κακό) Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 Εσωτερική μονάδα αποθήκευσης 8gb! Που πήγαν τα 16; Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Heartl3ss21 Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 Εσωτερική μονάδα αποθήκευσης 8gb! Που πήγαν τα 16; Σοβαρά μιλάς? Τελικά 8GB είναι η μνήμη του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts