achillesgk Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Είναι ιδιαίτερο κινητό, ξεχωρίζει. Και δεν το έχουν πολλοί. Το είχα κρατήσει δίνοντας το sii. Πάντως μεταχειρισμένο το βρίσκεις σε πολύ καλές τιμές. Βέβαια το μέγεθος του είναι παρόμοιο με του s4, οπότε δεν έχει κσο τόσο καλή εκμετάλλευση χώρου. Η κάμερα του δεν με ενθουσίασε και πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 (edited) στη stock jb, κάθε λίγο χάνεται το mp3 που έχω διαλέξει από την sd, και βάζει έναν ότι να ναι ήχο.Τι φταίει?(έχω αλλάξει και εφαρμογή, αλλά πάλι τα ίδια). μετέφερε το Mp3 στην εσωτερική μνήμη και δες αν το κάνει πάλι.... αξιζει η αγορα του κινητουα αυτοτ σημερα?γτ μ φαινεται πολυ ωραιο... φίλε μου ανάλογα τι θέλεις, εμένα αυτό που με εκπλήσσει ακόμα κάθε μέρα ειναι η μπαταρία του, έχω το ΜΑΧΧ και μου βγάζει άνετα 2 μέρες, σήμερα πάντως ειναι η δεύτερη μέρα μου και έχω για άλλες δυο μέρες (ναι σωστά διάβασες) γιατί δεν το σκαλιξα πολύ ;) κατά τα άλλα ειναι ένα τίμιο εργαλείο με πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και με τεχνικά όχι απαρχαιωμένα.... Edited October 15, 2013 by alfa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekromanths Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 καλησπέρα σε όλους σήμερα ήρθε από Ταϊβάν το razor mou xt 910 και όλη μέρα το περιεργαζομαι.είχα πριν το defy kai πριν από αυτό το s3 που το έδωσα για ταμπλετ.Ελπίζω να μην με δυσαραστησει η επιλογή μου. έχετε να μου προτείνεται κάτι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james6 Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 αξιζει η αγορα του κινητουα αυτοτ σημερα?γτ μ φαινεται πολυ ωραιο... Αν το βρεις μεταχειρισμένο που λογικά θα έχει πολύ καλή τιμή ίσως να αξίζει. Τα θετικά του: πανέμορφο, πολύ καλή ποιότητα υλικών και γρήγορο. Σε σημεία πίο γρήγορο από το S3. Τα αρνητικά του: το λογισμικό. Δεν το έχουν γράψει καλά και έχει κολλήματα που μπορεί ούτε καν να προσέξιες. Αλλα αν προσέξεις κόλλημα στο λογισμικό μην περιμένεις να τα διορθώσουν στα κοντά (αν τα διορθώσουν καθόλου).Για παράδειγμα αν θες να το χρησιμοποιήσεις για κλήσεις μέσω ίντερνετ δε θα σε ικανοποιήσει. Πάντως πάρα πολύ φτηνό μπορείς να πάρεις καινούργιο το S3 mini. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekromanths Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 σήμερα παρέλαβα και ένα Lenovo a830 ταεχω και τα δυο μπροστά μου το ένα θα το πουλησω κάπου αλλά.ποιο??και τα δυο πανέμορφα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hara75gr Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 σήμερα παρέλαβα και ένα Lenovo a830 ταεχω και τα δυο μπροστά μου το ένα θα το πουλησω κάπου αλλά.ποιο??και τα δυο πανέμορφα.. για δώσε κανα link από εκεί που τα αγόρασες, να πάρουμε και καμιά ιδέα από τιμές κι εμείς;)(κάτι μου λέει ότι τα βρήκες σε καλή τιμή για να τα παίρνεις δυο δυο:p) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekromanths Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 για δώσε κανα link από εκεί που τα αγόρασες, να πάρουμε και καμιά ιδέα από τιμές κι εμείς;)(κάτι μου λέει ότι τα βρήκες σε καλή τιμή για να τα παίρνεις δυο δυο:p)τι λεει ομως το ξυραφι,δεν μου λετε και ανησυχω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 τι λεει ομως το ξυραφι,δεν μου λετε και ανησυχω... Εγώ το ξυράφι το έχω 2 χρόνια, είναι σκυλί τηλέφωνο, γρήγορο και σε συνδυασμό με Jelly bean και root ανταγωνιζεται αρκετά σημερινά τηλέφωνα και κατά περίεργο λόγο αντίθετα με άλλους δεν έχω κανένα πρόβλημα με το wi fi, που έχω φουλ σήμα σπίτι. Επισης δεν είναι πλαστικουρα, είναι γενικώς ένα τίμιο τηλέφωνο Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheoX Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 σήμερα παρέλαβα και ένα Lenovo a830 ταεχω και τα δυο μπροστά μου το ένα θα το πουλησω κάπου αλλά.ποιο??και τα δυο πανέμορφα.. Με μια γρήγορη μάτια βλέπω ότι το lenovo έχει πιο γρήγορο επεξεργαστή και πιο μεγάλη οθόνη. Επίσης έχει μαμίσιο 4.2.1. Το ξυράφι έχει καλύτερη οθόνη amoled και σίγουρα καλύτερη ποιότητα κατασκευής. Επιλέγεις τι είναι πιο σημαντικό για σένα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekromanths Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 (edited) έχω πάρει σχεδόν όλα τα τηλ και τελευταίο μου το s3 το οποίο θεωρώ το καλύτερο.όμως έχω να πω πως δεν μου έλειψε καθόλου σε συγκριση με το ξουραφι μου όπως το λέω.γίναμε αχώριστοι:) α και για wifi επειδή είδα την κουβέντα ούτε λόγος....τέζα σήμα ,τέζα με σύγκριση των καλυτέρων συν το ταμπλετ μου ταβ 2 -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνετε συνεχόμενα posts. Χρησιμοποιήστε την τροποποίηση αν θέλετε να διορθώσετε κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλετε να απαντήσετε σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited October 18, 2013 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 α και για wifi επειδή είδα την κουβέντα ούτε λόγος....τέζα σήμα ,τέζα με σύγκριση των καλυτέρων συν το ταμπλετ μου ταβ 2 Δε ξερω για'σενα,μπρος στο jiayu g3s ομως,δεν επιανε μια. Γενικά απ'οσο είχα δει στο XDA,υπαρχει θέμα με την κεραία,τα υλικά κατασκευής και που την εχουν βάλει/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekromanths Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 σε σύγκριση με το μότο εννοείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekromanths Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Από firmware τι κάνουμε??εμένα 4.0.4 γράφει,ανσβαθμιζω μένω εκεί ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekromanths Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Γράφει model XT 910s 4.0.4 Firmware gas_Asia_spydericsskt_p009 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Νομίζω πως δεν εχει εγγυηση η συσκευή σου nekromanths(ψαξτο παλι δεν ειμαι και σιγουρος 100%). Αν έχεις εγγύηση και αναβαθμίσεις πολυ πιθανόν να την χάσεις. Αν δεν έχεις εγγύηση καλό θα είναι να πας σε 4.1 jb. Την έβαλα εδώ και λίγο καιρο (την στοκ Αγγλική) και πάει πολύ καλύτερα η συσκευή. Περι wifi που αναφέρθηκε, εγω δεν έχω θέμα. Δεν το λέω και καλύτερο από πριν αλλά αποσυνδέσεις δεν είχα, ούτε πρίν , ούτε τώρα. Ερώτηση: Έχει κάποιος το plantronics legend bt μαζί με razr; Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekromanths Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 (edited) ok thanks. επειδή δεν γνωρίζω από αναβαθμίσεις κλπ πως πάω σε 4.1 ???? -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνετε συνεχόμενα posts. Χρησιμοποιήστε την τροποποίηση αν θέλετε να διορθώσετε κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλετε να απαντήσετε σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited October 19, 2013 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. October 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2013 Υπάρχει οδηγός στην σελίδα 380. καλό θα είναι να μην κάνεις συνεχόμενα μηνήματα(απαγορεύεται από τους κανόνες του φορουμ). Μπορείς να κάνεις τροποποίηση και να βάλεις ότι θες σε υπάρχον ποστ. Φιλικά. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekromanths Δημ. October 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2013 (edited) Γράφει model XT 910s 4.0.4 Firmware gas_Asia_spydericsskt_p009 δεν εχω ευρωπαικη εκδοση μαλλον με αυτα τα στοιχεια που εχει η συσκευη μου ποιας χωρας 4.1 βαζω?? KAI STO βημα 3 τησ 380 για την ευρωπαικη με βγαζει εδω,http://sbf.droid-developers.org/umts_spyder/SPDREM_U_01.6.7.2-180_SPU-19-TA-11.6_SIGNEuropeAustraliaEMEA_USASPDRICSRTGB_HWp2b_Service1FF_fastboot.xml.zip , τι κατεβαζω? Edited October 19, 2013 by nekromanths Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Καλημέρα στο thread και πάλι από εμένα! Οφείλω κατ' αρχήν να ξεκαθαρίσω ότι έχω ανταλλάξει εδώ και 5 μήνες το Ξυράφι μου με ένα SGS III. Συνεπώς, έχω χάσει την επαφή μου με τις εξελίξεις αναφορικά με το Razr. Με αφορμή, όμως, την ερώτηση του συμφορουμίτη αμέσως παραπάνω, έριξα μια ματιά στο φόρουμ των XDA-developers και είδα ότι εδώ υπάρχουν πολλές official JB ROMs έτοιμες για απ' ευθείας φλασάρισμα με το RSD Lite, μεταξύ των οποίων και η retail αγγλική. Δεν ξέρω όμως αν υπάρχει τρόπος για ρουτάρισμα της ευρωπαϊκής JB. Συνεπώς (και με κάθε επιφύλαξη, καθώς δεν εγγυώμαι για το αποτέλεσμα του απ' ευθείας φλασαρίσματος της αγγλικής JB) ο οδηγός μου (για όσους τουλάχιστον δεν ενδιαφέρονται για root) είναι πλέον obsolete :p Όσον αφορά το φλασάρισμα ευρωπαικής JB σε ασιατικό Razr κάποιος εδώ υποστηρίζει ότι γίνεται χωρίς πρόβλημα. Το μεταφέρω απλώς, χωρίς να γνωρίζω αν είναι αληθές ή όχι... Αν κάποιος γνωρίζει ότι κάνω λάθος για κάτι από τα ανωτέρω, παρακαλώ να με διορθώσει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekromanths Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Καλημέρα στο thread και πάλι από εμένα! Οφείλω κατ' αρχήν να ξεκαθαρίσω ότι έχω ανταλλάξει εδώ και 5 μήνες το Ξυράφι μου με ένα SGS III. Συνεπώς, έχω χάσει την επαφή μου με τις εξελίξεις αναφορικά με το Razr. Με αφορμή, όμως, την ερώτηση του συμφορουμίτη αμέσως παραπάνω, έριξα μια ματιά στο φόρουμ των XDA-developers και είδα ότι εδώ υπάρχουν πολλές official JB ROMs έτοιμες για απ' ευθείας φλασάρισμα με το RSD Lite, μεταξύ των οποίων και η retail αγγλική. Δεν ξέρω όμως αν υπάρχει τρόπος για ρουτάρισμα της ευρωπαϊκής JB. Συνεπώς (και με κάθε επιφύλαξη, καθώς δεν εγγυώμαι για το αποτέλεσμα του απ' ευθείας φλασαρίσματος της αγγλικής JB) ο οδηγός μου (για όσους τουλάχιστον δεν ενδιαφέρονται για root) είναι πλέον obsolete :p Όσον αφορά το φλασάρισμα ευρωπαικής JB σε ασιατικό Razr κάποιος εδώ υποστηρίζει ότι γίνεται χωρίς πρόβλημα. Το μεταφέρω απλώς, χωρίς να γνωρίζω αν είναι αληθές ή όχι... Αν κάποιος γνωρίζει ότι κάνω λάθος για κάτι από τα ανωτέρω, παρακαλώ να με διορθώσει! ευχαριστω προκαταβολικα αλλα ας μας βοηθησει ;ποιος γνωριζει κατι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Έκανα root με virtual box την Αγγλική. Γίνεται κανονικά το root. Για αλλαγή από Ασιατικό μοντελο razr σε Αγγλική rom ,νόμιζα δεν υπάρχει θέμα αλλά καλά θα ήταν να ρωτήσει ο φίλος στο xda για σίγουρα. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 Παιδια καλησπερα , μετα απο καιρο πηρα καλο τηλεφωνο στα χερια μου και για 150€ που εδωσα , δεν το μετανιωσα καθολου για την επιλογη μου. Δεν ειμαι αρχαριος απο φλασαρισματα κλπ , αλλα ειμαι στα μοτορολα .Ρουτ πως κανουμε ; Στο xda βρηκα κατι αλλα με λινκς που δεν λειτουργουν και εναν οδηγο κατεβατο ! Το τηλ πιστευω πως εχει offcial 4.1.2 . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serafino1202 Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 Συγγνώμη που ρωτάω αλλά που το πουλάνε 150 ευρω το κινητό βρε παιδιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erartemis Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 Συγγνώμη που ρωτάω αλλά που το πουλάνε 150 ευρω το κινητό βρε παιδιά Λογικά μεταχειρισμένο. Σου φαίνονται πολλά ή λίγα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 Εγώ φυσικά αναφερόμουν σε μεταχειρισμένο. Ενός έτους, με κουτί και αψεγάδιαστη συσκευή και απόδειξη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts