Alexakosss Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Καλησπέρα..Μου ήρθε σήμερα το κινητό από Αμερική και δεν έχει για γλώσσα συσκευής την ελληνική..Μπορεί κάποιος με βοηθήσει το κάνω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_skr Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 ξερει κανεις αν κανει 64g sd καρτα της sandisk στο motorola? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 Alexakosss said: Καλησπέρα..Μου ήρθε σήμερα το κινητό από Αμερική και δεν έχει για γλώσσα συσκευής την ελληνική..Μπορεί κάποιος με βοηθήσει το κάνω?? Μπορείς να δοκιμάσεις το morelocale https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.co.c_lis.ccl.morelocale . Δες αν σου κάνει αυτό. Απο Αμερική ποιό μοντέλο έχεις; Γράψε το system version,model number,android version. Να ξέρουμε και τι rom να προτείνουμε αν θα ήθελες να βάλεις άλλη rom(στην περίπτωση που δεν βολέψει το morelocale). Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 mobrol ακολουθώ τα βήματα σου! Μετά το Ν9 έφτασα να έχω και εγώ το motorola! Button στην επόμενη συνάντηση θα σε χρειαστώ ;-) Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakosss Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 R_Bachman said: Μπορείς να δοκιμάσεις το morelocale https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.co.c_lis.ccl.morelocale . Δες αν σου κάνει αυτό. Απο Αμερική ποιό μοντέλο έχεις; Γράψε το system version,model number,android version. Να ξέρουμε και τι rom να προτείνουμε αν θα ήθελες να βάλεις άλλη rom(στην περίπτωση που δεν βολέψει το morelocale). system verision 672.180.352.XT910.en.CA model number XT910 android verision 4.0.4 Πολύ λίγα άλλαξαν με το morelocale.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 (edited) Alexakosss said: system verision 672.180.352.XT910.en.CA model number XT910 android verision 4.0.4 Πολύ λίγα άλλαξαν με το morelocale.. Με το system version που έχεις δεν ξέρω τι rom θα μπορούσες να περάσεις και δεν ξέρω τι πάιζει με την εγγύηση(αν έχεις ή όχι στην Ελλάδα ενοώ). Αν δεν σου απαντήσει κάποιος άλλος, ψάξου στο xda. Περίεργο που δεν έχει επιλογή για Ελληνικά. Κοίταξες στα settings; Edited July 29, 2013 by R_Bachman Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 aliengoa said: mobrol ακολουθώ τα βήματα σου! Μετά το Ν9 έφτασα να έχω και εγώ το motorola! Button στην επόμενη συνάντηση θα σε χρειαστώ ;-) θα με χρειαστείς να κάνω τι παρακαλώ ?:) αν αναφέρεσαι περί flash.root k.t.p.l. οτι ξέρεις ξέρω θα μου ήταν ποιο εύκολο να βάλω triple-boot windwos 7 windows 8 ubuntu παρά το να περάσω 4.1 :lol: Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 button said: θα με χρειαστείς να κάνω τι παρακαλώ ?:) αν αναφέρεσαι περί flash.root k.t.p.l. οτι ξέρεις ξέρω θα μου ήταν ποιο εύκολο να βάλω triple-boot windwos 7 windows 8 ubuntu παρά το να περάσω 4.1 :lol: Εχει ηδη την 4.1.2 γιατι αραγε; Καλα ο mobrol βλεπω εχει παει ηδη σε λουμια! Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwsths87 Δημ. August 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2013 (edited) panos_skr said: ξερει κανεις αν κανει 64g sd καρτα της sandisk στο motorola? οχι φιλε δεν θα σου δουλευει. aplostra said: πεταμενα λεφτα,παρε ταμπλετα φιλε το εχω,μια χαρα ειναι. τα αξιζει τα λεφτα του. panos_skr said: δηλαδη περιπου στα ιδια χρηματα ποιο αλλο κινητο θα μου προτεινες? πανο δεν θα εχεις κανενα προβλημα. panos_skr said: γεια σας παιδια εχω βρει το συγκεκριμενο κινιτο στα 160 σε ασπρο χρωμα αριστο αξιζει να το παρω και να το κανω root? και βεβαια να το παρεις. -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνετε συνεχόμενα posts. Χρησιμοποιήστε την τροποποίηση αν θέλετε να διορθώσετε κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλετε να απαντήσετε σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited August 5, 2013 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikopoup Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 Καλημερα. Εχει ενας φιλος μου το razr και οταν με παιρνει τηλεφωνο αυτος με ακουει ενω εγω οχι ενω ολοι οι αλλοι ηχοι παιζουν κανονικα. Το περιεργο ειναι οτι οταν φυσαει εγω το ακουω αλλα απο φωνη τιποτα.. εκανα clear cache με ενα app αλλα και παλι τιποτα.. καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpArchon Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 nikopoup said: Καλημερα. Εχει ενας φιλος μου το razr και οταν με παιρνει τηλεφωνο αυτος με ακουει ενω εγω οχι ενω ολοι οι αλλοι ηχοι παιζουν κανονικα. Το περιεργο ειναι οτι οταν φυσαει εγω το ακουω αλλα απο φωνη τιποτα.. εκανα clear cache με ενα app αλλα και παλι τιποτα.. καμια ιδεα? Αρχικα δοκιμαστε με handsfree η bluetooth να δειτε αν ειναι θεμα μικροφωνου. Αν δεν εχετε τπτ απο τα δυο, δοκιμαστε καποια εφαρμογη που να κανει χρηση αυτου, τυπου google voice,recorder κτλ. Αν ειναι stock rom αν θυμαμαι καλα πρεπει να εχει καποιες ρυθμισεις για την ποιοτητα της φωνης, το οποιο περναει καποια φιλτρα, δοκιμαστε να παιξετε λιγο με αυτες μηπως ξεμπλοκαρει. Καποιος που εχει στοκ ρομ ας βοηθησει που ειναι αυτες οι ρυθμισεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 Έκανα root πολύ εύκολα με βάση ένα βίντεο που βρήκα στο utube. Αν έχει κάποιος την επίσημη 4.1.2 μπορεί να το κάνει Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pierce21 Δημ. August 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2013 Έχει βάλει κανείς 4.3; Παράθεση Ericsson R380s ,Sony Ericsson T68 , Sagem MyX6 , Sharp GX30, Sharp V802 ,Sony Ericsson K810i, Motorola Milestone , Motorola Razr, LG Nexus 5, Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakozzz Δημ. August 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2013 (edited) Εχω ψαξει αλα δεν βρηκα τιπουα Ρε παιδια με την εφαρμογη whatsapp οταν σας στέλνουν την τοποθεσία τους οι αλοι μπορείτε να την δειτε? Εμενα μολις ανοιγει το googlemap μου λεει δεν βρεθηκε κ μου γραφει γεωγραφικο μήκος κ πλατος Edited August 20, 2013 by navi55 συνεχόμενα posts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 pierce21 said: Έχει βάλει κανείς 4.3; εβαλα εγω την slimbean αλλα ειχε προβλημα με το ΒΤ, η Paranoid δεν μου αρεσε (εχει και αυτο το Dual panel)... οποτε επεστρεψα στην 4.2.2 την Carbon. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpArchon Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 Εγώ έχω την pac 4.3 Πολύ καλή δουλεύουν τα πάντα όπως και στην αντίστοιχη 4.2.2. http://pacman.basketbuild.com/index.php?dir=main/umts_spyder/nightly/ Μην ξεχάσετε τα gapps της 4.3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Μου τελείωσε η μπαταριά πολλή απότομα ενώ ήταν σχεδόν φορτισμένη γιατί ετσι ? Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 button said: Μου τελείωσε η μπαταριά πολλή απότομα ενώ ήταν σχεδόν φορτισμένη γιατί ετσι ? δες πρωτα μηπως καποια εφαρμογη σου εκανε το προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pierce21 Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 Cool, λογικά θα δοκιμάσω μια από τις 2 , που είναι απροβλημάτιστες. :) Παράθεση Ericsson R380s ,Sony Ericsson T68 , Sagem MyX6 , Sharp GX30, Sharp V802 ,Sony Ericsson K810i, Motorola Milestone , Motorola Razr, LG Nexus 5, Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 button said: Μου τελείωσε η μπαταριά πολλή απότομα ενώ ήταν σχεδόν φορτισμένη γιατί ετσι ? Ηρθε η ωρα να παρεις αλλο τηλ :p Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 aliengoa said: Ηρθε η ωρα να παρεις αλλο τηλ :p αλλιώς το κάνουμε MAXX δεν βρήκα τι είναι άρα θα περιμένω να πάθει ξανά Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakozzz Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 σχετικα με την pacman τραβαει κατι κολληματαρες αλλα ειναι καλη.... Το κινητο πεταει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hagic200_ Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 aliengoa said: Έκανα root πολύ εύκολα με βάση ένα βίντεο που βρήκα στο utube. Αν έχει κάποιος την επίσημη 4.1.2 μπορεί να το κάνει φιλε μου να σε ρωτησω κατι ηθελα.....κανω τη διαδικασια ολη..ολα μια χαρα αλλα οταν φτανω στο σημειο που στο κινητο βαζω την ip μετα ονομα τομεα MYGROUP μετα share μετα user name guest και τελος βαζω bionic και δεν το περνει μου ζηταει κωδικο και δεν ξερω τι να κανω και τι να βαλω το bionic δεν το περνει.Εσυ τι εκανες σε εκεινο το σημειο....:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 hagic200_ said: φιλε μου να σε ρωτησω κατι ηθελα.....κανω τη διαδικασια ολη..ολα μια χαρα αλλα οταν φτανω στο σημειο που στο κινητο βαζω την ip μετα ονομα τομεα MYGROUP μετα share μετα user name guest και τελος βαζω bionic και δεν το περνει μου ζηταει κωδικο και δεν ξερω τι να κανω και τι να βαλω το bionic δεν το περνει.Εσυ τι εκανες σε εκεινο το σημειο....:confused: Το έβαλες σωστά τον κωδικό; To IP λογικά σε σένα θα είναι διαφορετικό απο αυτό που δείχνει το βίντεο. Στο λέει νομίζω στην αρχή πριν πατήσεις το εντερ. Δεν έχω δυστυχώς άλλη εξήγηση για αυτό το σημείο! Δες ξανα τα προηγούμενα μήπως ξέχασες τίποτα. Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 καλημερα συναγωνιστές! εχω την 4.0.4 rooted (676.226.3.XT910.retail.en.eu) ποιος ειναι ο πιο ευκολος τρόπος να πάω σε 4.1 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts