SpArchon Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 @Dinos_Patra αδερφε σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου δουλεψε μια χαρα!:) Μπορεις να κατεβάσεις και το ringdroid. Εμένα με έχει βολέψει πολύ, γιατί εκτός του ότι κάνει αυτό που ακριβώς θέλεις εσύ (δλδ έχει επιλογή για set as ringtone κτλ) έιναι και editor και μπορείς να βάλεις όποιο σημείο θέλεις ενός τραγουδιού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 παιδια μια ερωτηση ηχο κλησης πως μπορω να αλλαξω στη συσκευη; δεν θελω να βαλω καποιον ηχο απο αυτους που εχει εργοστασιακα αλλα καποιον δικο μου.το εψαξα στις ρυθμισεις αλλα δεν βρηκα κατι. Eγω βαζω οποιον θελω μεσω καποιον player οπως οι n7 player και Fusion (ελληνικος και φοβερος αυτος) που πατωντας παρατεταμενα σε καποιο κομματι σου εχει την επιλογη Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apathya Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 Παιδια καλησπερα και χρονια πολλα. Μια βοηθεια παρακαλω! Δυστυχως, απο μεγαλη μου ατυχια (και γκαντεμια), ραγισε η οθονη του RAZR μου, απο κατω-προς τα πανω υψους 4εκ. περιπου. Σε περιπτωση επισκευης ποσο θα μου κοστισει; Το κινητο ειναι ακομα εντος εγγυησης, να το στειλω στη Motorola; Ευχαριστω! Παράθεση Proud HTC User! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 Έκανα αναβάθμιση το nova launcher και δεν μου εμφανίζει επιλογή για live Wallpaper στο καινούριο picker . Σε άλλες συσκευές το βγάζει κανονικά. Το έχει κανείς άλλος το πρόβλημα; Αν ναι ή όχι, είστε με ics ή jb; Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dilimma Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 @SpArchon , @antrenik σας ευχαριστω πολυ για την βοηθεια τωρα μολις εψαξα τους players που μου ειπατε και ειναι αψογοι! ευχαριστω και παλι!! Παράθεση Motorola Z8 , Motorola Razr Xt910 ,Lg G2 32gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
const_ili Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 @SpArchon , @antrenik σας ευχαριστω πολυ για την βοηθεια τωρα μολις εψαξα τους players που μου ειπατε και ειναι αψογοι! ευχαριστω και παλι!! να πω και για όσους δε θέλουν να εγκαταστήσουν ολόκληρες εφαρμογές για αλλαγή ήχου κλήσης: 1. βάζουμε/κατεβάζουμε το mp3 στην κάρτα μνήμης 2. κάνουμε μετακίνηση το mp3 με το My Files (Τα αρχεία μου) στο φάκελο Ringtones της Εσωτερικής Μνήμης /mnt/sdcard ...όχι sdcard-ext) εμφανίζεται στο μενού ήχων κλήσης Παράθεση TO CALL OR NOT TO CALL?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 @SpArchon , @antrenik σας ευχαριστω πολυ για την βοηθεια τωρα μολις εψαξα τους players που μου ειπατε και ειναι αψογοι! ευχαριστω και παλι!! Ελπιζω να τους ευχαριστηθεις :D Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Παιδια καλησπερα και χρονια πολλα. Μια βοηθεια παρακαλω! Δυστυχως, απο μεγαλη μου ατυχια (και γκαντεμια), ραγισε η οθονη του RAZR μου, απο κατω-προς τα πανω υψους 4εκ. περιπου. Σε περιπτωση επισκευης ποσο θα μου κοστισει; Το κινητο ειναι ακομα εντος εγγυησης, να το στειλω στη Motorola; Ευχαριστω! Δεν ξέρω αν θα στο καλύψει η εγγύηση αλλά το κόστος είναι μεγάλο γιατί η οθόνη πάει μαζί με touchscreen πλαίσιο. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Ξέρει κάποιος πώς γίνεται απόκρυψη αριθμού κλήσης σε στοκ ρομ; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apathya Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Δεν ξέρω αν θα στο καλύψει η εγγύηση αλλά το κόστος είναι μεγάλο γιατί η οθόνη πάει μαζί με touchscreen πλαίσιο. Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου. Με μια ματια στο ebay, και εγω αυτο καταλαβα....:( Παράθεση Proud HTC User! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Ξέρει κάποιος πώς γίνεται απόκρυψη αριθμού κλήσης σε στοκ ρομ; Ευχαριστώ Πας στο τηλέφωνο, πατάς μενού-->ρυθμίσεις--> Πρόσθετες ρυθμίσεις (κάτω κάτω)--> Αναγνώριση κλήσης-->Απόκρυψη αριθμού. Σε στοκ ICS. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Ξέρει κάποιος πώς γίνεται απόκρυψη αριθμού κλήσης σε στοκ ρομ; Ευχαριστώ Δεν νομίζω ότι υπάρχει ρύθμιση συστήματος. Χειροκίνητα, μπορείς να πληκτρολογείς #31# πριν τον αριθμό που καλείς (ή να αποθηκεύεις με αυτό το πρόθεμα τον αριθμό στις επαφές σου). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Δεν νομίζω ότι υπάρχει ρύθμιση συστήματος. Χειροκίνητα, μπορείς να πληκτρολογείς #31# πριν τον αριθμό που καλείς (ή να αποθηκεύεις με αυτό το πρόθεμα τον αριθμό στις επαφές σου). Ναι το φαντάστηκα γιατί κι αυτό που προτείνει ο φίλος R_Bachman δεν το βρίσκω κάπου στις Ρυθμίσεις (με την ICS είμαι). Ευχαριστώ και τους δύο πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Ναι το φαντάστηκα γιατί κι αυτό που προτείνει ο φίλος R_Bachman δεν το βρίσκω κάπου στις Ρυθμίσεις (με την ICS είμαι). Ευχαριστώ και τους δύο πάντως. Μπήκες στην εφαρμογή του τηλεφώνου(στον dialer), έκανες ότι σου είπα και δεν το βρήκες; Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Μπήκες στην εφαρμογή του τηλεφώνου(στον dialer), έκανες ότι σου είπα και δεν το βρήκες; Ναι, στις Ρυθμίσεις του Dialer υπάρχει "Επιλογές εμφάνισης" και "Χώρος αποθ/σης επαφών". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Ναι, στις Ρυθμίσεις του Dialer υπάρχει "Επιλογές εμφάνισης" και "Χώρος αποθ/σης επαφών". Στην εφαρμογή τηλέφωνο δες . Εκεί που έχει τα νούμερα για να πάρεις τηλέφωνο. Εκεί πατάς μενού. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Στην εφαρμογή τηλέφωνο δες . Εκεί που έχει τα νούμερα για να πάρεις τηλέφωνο. Εκεί πατάς μενού. Ω! 1000 ευχαριστώ. Ούτε που είχα φανταστεί ότι θα έχει διαφορετικές ρυθμίσεις εκεί που έχει τα νούμερα! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 (edited) Ω! 1000 ευχαριστώ. Ούτε που είχα φανταστεί ότι θα έχει διαφορετικές ρυθμίσεις εκεί που έχει τα νούμερα! :) Στο android πάτα μενού παντού :lol: . Είπα και εγώ , να μου δώσανε ics advanced :p ; Έκανα αναβάθμιση το nova launcher και δεν μου εμφανίζει επιλογή για live Wallpaper στο καινούριο picker . Σε άλλες συσκευές το βγάζει κανονικά. Το έχει κανείς άλλος το πρόβλημα; Αν ναι ή όχι, είστε με ics ή jb; Λύθηκε τελικά με beta που βγήκε σήμερα. Edited May 13, 2013 by R_Bachman Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alnotas Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Εχω την αγγλική 4.1.2 και έχω τουλάχιστον μια φορά την μέρα το μήνυμα Unfortunately, the process com.google.process.gapps has stopped. Δοκίμασα οτι λύση μπορούσα να βρω, αλλά τίποτα δεν δούλεψε. Καμιά ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpArchon Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Πήγαινε στις ρυθμίσεις λογαριασμοί, μπες στο Google account σου πάτα πάνω στο μέιλ σου και εκεί που σου βγάζει τις επιλογές συγχρονισμού πάτα το μενού και διαγραφή λογαριασμού. Μετά ξανά στησε το λογαριασμό σου από την αρχή και λογικά θα λυθεί το πρόβλημα σου. Εννοείται δε θα χάσεις κάτι κάνοντας την παραπάνω διαγραφή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
const_ili Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Εχω την αγγλική 4.1.2 και έχω τουλάχιστον μια φορά την μέρα το μήνυμα Unfortunately, the process com.google.process.gapps has stopped. Δοκίμασα οτι λύση μπορούσα να βρω, αλλά τίποτα δεν δούλεψε. Καμιά ιδέα? άσχετο!-> [περίεργο αλλά 3 λεπτά πριν διάβαζα αυτό εδώ που το πέτυχα όταν κοιτούσα τα screenshots της εφαρμογης Facebook στο play store και μου έκανε εντύπωση που το group "team android" έχει ένα skull για notification icon και μπήκα να δω ποιοι είναι...] Εδώ θα βρεις μια σειρά λύσεων για το συγκεκριμένο θέμα.. http://www.teamandroid.com/2013/04/11/fix-process-com-google-process-gapps-has-stopped-error-message/ Παράθεση TO CALL OR NOT TO CALL?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k0uman Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Καλησπερα σας εχθες μου επεσε το motorola razr xt910 που εχω και μου ραγισε η οθονη εξωτερικα...που θα μπορουσα να το επισκευασω και αν ξερετε ποσο θα μου κοστισει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Καλησπερα σας εχθες μου επεσε το motorola razr xt910 που εχω και μου ραγισε η οθονη εξωτερικα...που θα μπορουσα να το επισκευασω και αν ξερετε ποσο θα μου κοστισει??? MOTOROLA SERVICEΗλεκτρονικά Εξαρτήματα - Ηλεκτρονικά Είδη A Λεωφόρος Αργυρουπόλεως 65 Αργυρούπολη, Τ.Κ. 16451 Δήμος Ελληνικού - Αργυρούπολης, Νομός Αττικής Τηλ.: 2109902582 Φαξ: 2109952167 Κιν.: 6932530389 εδω ,αλλα δεν ξερω κοστος Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
const_ili Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 μα τί γίνεται πέφτουν τα xt910 και ραγίζουν οθόνες δεν πήρατε update επίσημα και δεν το αγαπάτε πολύ.. work and play kit προσφορά στο e-shop.. ξέρει κανείς αν φορτίζει στο dock? Παράθεση TO CALL OR NOT TO CALL?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloialone Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Ναι φορτίζει και αν είναι αυτό που δίνει μαζί πληκτρολόγιο ποντίκι είναι παρααααααα πολύ καλό. Το έχω και εγώ. Αξίζει τα λεφτά του. Παράθεση FLASHTOOL P780 - TWRP P780 http://ul.to/9txmvih8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts