R_Bachman Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 Εμενα η μπαταρια μου κραταει γυρω στις 10 ωρες παραπανω απο πριν:happy: Με μερικές φορτίσεις θα σου κρατάει μια εβδομάδα παραπάνω :p. Μακάρι ένα update να έβγαζε τέτοια γούστα. Εγώ ακόμα να προχωρήσω Και εγώ περιμένω να βγεί και σίγουρο root και ίσως περιμένω και παραπάνω. Θα δείξει αν αντέξω. Από bugs προβλήματα κτλ δεν έχει κανείς παράπονο; Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 Τελικά εμείς που δεν έχουμε την retail θα την πάρουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dinos_Patra Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 Από bugs προβλήματα κτλ δεν έχει κανείς παράπονο; Είμαι απ'το σάββατο με την JB και μέχρι στιγμής δεν έχω παρατηρήσει κάποιο bug. Η ICS είχε μερικά bugs σε μένα τα οποία τώρα εξαφανίστηκαν. Γενικά πιο γρήγορο και μ΄αρέσει που αλλάξανε την γραμματοσειρά, ειδικά στις ειδοποιήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbalaba Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 root ειναι ή η official?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbalaba Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 Εβαλα και εγω την 4.1.2 αλλα απο μπαταρια το κινητο μαπαααααα. Ολο το βραδυ μου καιει 10℅ ενω παλια με το ζορι 2-3℅. Εκτος απο αυτο η μπαταρια πεφτει ανα 10℅. Ετσι ειναι η jelly bean 4.1.2? Γιατι στο nexuws που εχω 4.2.2 δεν ειναι ετσι. root ειναι ή η official>??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloialone Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 Official retail. Τελικα το κινητο μετα απο δυο πληρη φορτίσεις πεταει με την μπαταρια. Κραταει μια χαρα. Παράθεση FLASHTOOL P780 - TWRP P780 http://ul.to/9txmvih8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 (edited) παιδια πως παμε απο 4.0.4 σε JB? οχι OTA...και τι γινεται με root , cwm? thanks Edited April 18, 2013 by gesamfunai Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hagic200_ Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 Τελικα θα παρουμε επισημα την 4.1.2 ή οχι?Συγνωμη που ρωταω αλλα ειμαι εντελως ασχετος με το θεμα αναβαθμιση.:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloialone Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 παιδια πως παμε απο 4.0.4 σε JB? οχι OTA...και τι γινεται με root , cwm? thanks Σελιδα 380 εχει οδηγιες για οτι θες. Παράθεση FLASHTOOL P780 - TWRP P780 http://ul.to/9txmvih8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 Σελιδα 380 εχει οδηγιες για οτι θες. ευχαριστω member! Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 Τελικά εμείς που δεν έχουμε την retail θα την πάρουμε? Τελικα θα παρουμε επισημα την 4.1.2 ή οχι?Συγνωμη που ρωταω αλλα ειμαι εντελως ασχετος με το θεμα αναβαθμιση.:O Αν πας στις ρυθμίσεις ->Σχετικά με το τηλέφωνο και στην έκδοση συστήματος γράφει nonefigsretail λογικά δεν θα την πάρεις/πάρουμε την Jb. Τουλάχιστον με βάση ότι ξέρουμε τώρα. Δεν πιστεύω πως θα την δώσουν πάντως. Αν δεν σε νοιάζει η εγγύηση μπορείς να την βάλεις μόνος σου(οδηγίες στην σελίδα 380 στο παρόν θέμα). Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aero Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 Ενώ έχω κάνει όλα τα βήματα για να περάσω την JB δεν μου το αναγνωρίζει το rsd. Έχω windows 7 64bit. Μήπως οι drivers στο post είναι για 32bit και γιαυτό δεν το βλέπει;:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 (edited) Μαλλον με ματιασανε ,εκει που ηταν ωραια και καλα με την JB ,ξαφνικα δεν ανοιγει με τιποτα το wifi ,βρε τι reset του εκανα ,βρε τι την ξαναπερασα δεν ανοιγει με τιποτα:( καμια ιδεα κανεις; Μαγκες τελικα πηγα στις ρυθμισεις και εκανα χειροκινητη αναζητηση και σε οποια εχω αποθηκευσει μετα μου βγαζει το εικονιδιο,αλλα να κανει αυτοματη αναζητηση δεν κανει παρολο που ειναι τικαρισμενη η ρυθμιση....τι να πω Edited April 19, 2013 by antrenik Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hagic200_ Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 :)Τελικα εκανα την διαδικασια της σελιδας 380 ολα καλα πηγαν:p απλα δεν εχω κανει root...και για να πω την αληθεια δεν ξερω τι θα μου χρησιμευσει το root...αν μπορειτε να μου πειτε....το μονο που δεν μου αρεσε ηταν το πληκτρολογιο που δεν μου βγαζει τις λεξεις αλλα Τ9 οπως πριν:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 :)Τελικα εκανα την διαδικασια της σελιδας 380 ολα καλα πηγαν:p απλα δεν εχω κανει root...και για να πω την αληθεια δεν ξερω τι θα μου χρησιμευσει το root...αν μπορειτε να μου πειτε....το μονο που δεν μου αρεσε ηταν το πληκτρολογιο που δεν μου βγαζει τις λεξεις αλλα Τ9 οπως πριν:O Τώρα και να θέλεις να κάνεις root προς το παρόν δεν μπορείς. Ένας λόγος για να κάνεις root είναι για να κόψεις τις διαφημήσεις με κάποια adblock εφαρμογή. Διάβασε περισσότερα εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306146#post3645021. Διάβασε πρώτα και ότι δεν καταλαβαίνεις ρώτα και στο θέμα με τις απορίες για android http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=270440. Πληκτρολόγιο μπορείς πάντα να βάλεις κάποιο άλλο από το μάρκετ. Εγώ έχω το swiftkey που με βόλεψε πολύ.Πριν από αυτό είχα το smart keyboard pro που ήταν πολύ καλό με περισσότερα skins.Άλλα που θα δοκίμαζα είναι το A.I.type , Hacker's Keyboard. Τα περισσότερα έχουν trial εκδόσεις. Για περισσότερα δες εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=333930. Διάβασε τις τελευταίες 10-20 σελίδες αν έχεις χρόνο και θα πάρεις μια ιδέα . Ρωτάς και τι ακριβώς θα ήθελες . Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Μια αλλαγη με την JB ειναι πως εχει εξαφανιστει το εικονιδιο ΜΟΥΣΙΚΗ και εχει μονο ΣΥΛΛΟΓΗ,ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΜΟΥ και κατι αλλο δεν μπορω να βαλω ηχο κλησης απο τα τραγουδια μου:mad: η μου φαινεται; Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dinos_Patra Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Μια αλλαγη με την JB ειναι πως εχει εξαφανιστει το εικονιδιο ΜΟΥΣΙΚΗ και εχει μονο ΣΥΛΛΟΓΗ,ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΜΟΥ και κατι αλλο δεν μπορω να βαλω ηχο κλησης απο τα τραγουδια μου:mad: η μου φαινεται; το παρατήρησα και εγώ όταν προσπάθησα να βάλω δικό μου ήχο ειδοποίησης. Τελικά με το app "Airdroid" ανέβασα ήχο κλήσης στον αντίστοιχο φάκελο του κινητού και τότε εμφανιζόταν στις ρυθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 το παρατήρησα και εγώ όταν προσπάθησα να βάλω δικό μου ήχο ειδοποίησης. Τελικά με το app "Airdroid" ανέβασα ήχο κλήσης στον αντίστοιχο φάκελο του κινητού και τότε εμφανιζόταν στις ρυθμίσεις. Προσπαθησα με το ΑSTRO να κανω το ιδιο και εβγαλε error , πηγα να δω τις αδειες του Airdroid και ευχαριστω δεν θα παρω ,καμια αλλη ιδεα; Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dinos_Patra Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 Προσπαθησα με το ΑSTRO να κανω το ιδιο και εβγαλε error , πηγα να δω τις αδειες του Airdroid και ευχαριστω δεν θα παρω ,καμια αλλη ιδεα; Αν εννοείς τις άδειες για μηνύματα και κλήσεις, είναι γιατί όταν συνδέεσαι μπορείς να διαβάσεις και να στείλεις SMS μέσω του υπολογιστή και μπορείς να δεις εισερχόμενες και εξερχόμενες κλήσεις που έχει το κινητό σου. Μια βδομάδα με JB και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Δεν θα γύρναγα με τίποτα στην ICS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PetroSalonika Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 Προχτες μου ηλθε η jb ειμαι πολυ ευχαριστημενος και εγω δυο αλλαγες μου εκαναν εντυπωση η πρωτη ειναι οτι τα εικονιδια μπαταριας σηματος κλπ ειναι λιγο μικροτερα οπως και η αναγραφη του ποσοστου φορτισης στην κλειδωμενη οθονη και μαλλον η jb ακολουθει την ταση για μεγαλυτερες οθονες 4,5-5 ιντσες και το δευτερο ειναι οτι μονο οταν ανοιγω την οθονη ξεκιναει το wifi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheoX Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 και το δευτερο ειναι οτι μονο οταν ανοιγω την οθονη ξεκιναει το wifi Έχεις τσεκάρει τη σχετική ρύθμιση στο wifi φίλε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PetroSalonika Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 Έχεις τσεκάρει τη σχετική ρύθμιση στο wifi φίλε; Καλημερα Ti εννοεις; εχω την αισθηση οτι δουλευει σωστα που και τι τσεκαρω; Και κατι ακομη η μπαταρια κραταει πολλες επιπλεων ωρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 Αν εννοείς τις άδειες για μηνύματα και κλήσεις, είναι γιατί όταν συνδέεσαι μπορείς να διαβάσεις και να στείλεις SMS μέσω του υπολογιστή και μπορείς να δεις εισερχόμενες και εξερχόμενες κλήσεις που έχει το κινητό σου. Μια βδομάδα με JB και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Δεν θα γύρναγα με τίποτα στην ICS. Ok κατεβασα το Airdroid ,μια χαρα σε ευχαριστω Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheoX Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 Καλημερα Ti εννοεις; εχω την αισθηση οτι δουλευει σωστα που και τι τσεκαρω; Και κατι ακομη η μπαταρια κραταει πολλες επιπλεων ωρες Είναι στις ρυθμίσεις wifi, advanced, "keep wifi on during sleep", "always" αν δε θες να σου κλείνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheoX Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 Σε webtop mode στην jb δεν μου εμφανίζει επιλογή για ελληνικά στο πληκτρολόγιο. Ξέρει κανείς αν υπάρχει λύση σε αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts