R_Bachman Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Απ ότι κατάλαβα παιδιά για όσους θέλουμε την jb θα μπορέσουμε κανονικά να περάσουμε την αγγλική(ή γερμανική) έκδοση και σε περίπτωση προβλήματος να γυρίσουμε σε ic... γενικά πέρα από αυτό και εγώ είναι η πρώτη και τελευταία φορά που αγοράζω κάτι από αυτή την εταιρία(κι αυτό το πήρα λόγω της προσφοράς του Media Markt)...ειδικά αυτή η επιλεκτική αναβάθμιση είναι που μου τη βιδώνει περισσότερο...αφού το ίδιο κινητό είναι ρε ηλίθιοι στα σκ@τα σκέφτεστε εκεί πέρα; Κάποιος στο xda ανάφερε πως θα μπορεί να γίνει επαναφορα σε ics. Εγώ απ'οτι ήξερα, δεν μπορούσε να γίνει. Μακάρι να μπορεί και να υπάρχει μια πιθανότητα για εγγύηση. Αν το πάμε με jb για εγγύηση, την χάνουμε με το καλημέρα. Δεν θυμάμαι να αρνήθηκαν τα λεφτά μας επειδη δεν ειμαστε Αμερικανοι!! Αυτό ακριβώς. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agligoros Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 αυτό είναι το ελάττωμα του android!η κάθε εταιρία,ότι της καπνίσει κάμει!άλλωστε είναι ένας τρόπος να σε ωθήσει στην αγορά κάποιας νεότερης συσκευής.ULTRAFAIL:lol: πιστεύω όμως ότι εάν πάρουν οι άλλες χώρες το τζελιφις θα το πάρουμε και μεις.ειδάλλως θα θεωρηθεί ρατσισμός:p νομίζω ότι ήρθε η ώρα για ροοτ και ξεροοτ:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpArchon Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Εγώ πάντως φοράω ήδη το leak της Verizon με custom rom και gsm patch και το τηλέφωνο είναι καλύτερο από ποτέ και πλήρως λειτουργικό χωρίς κανένα bug. Από ότι γνωρίζω εάν περαστεί jb με επίσημο τρόπο όταν βγει μετά δεν υπάρχει επιστροφή σε ics. Χρειάζεται συγκεκριμένος τρόπος για να υπάρχει η επιλογή της επιστροφής και θα χρειαστεί σίγουρα η adb η custom recovery. Δε μιλάω φυσικά για διαγραφή Cid. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwsths87 Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 (edited) Παιδια εχω το maxx 672.180.41XT910.Retail.en.EU θα παρω αναβαθμηση;η οχι; ευχαριστω. Edited February 23, 2013 by kwsths87 λαθος ερωτηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Επειδή είμαι χρήστης και των δύο. Το καλύτερο dock το έχει η samsung στο siii και το note ii. Κάθεσαι στον καναπέ, κατεβάζεις ασύρματα το torrent σου, ασύρματα στο dock και από εκεί στην τηλεόραση χωρίς να κουνηθείς. Καλό κ χρυσό το razr αλλά το αδύναμο wifi με ενοχλεί. Επίσης ο κόσμος αγοράζει samsung γιατί είναι ξεκλείδωτα, βάζει όποια rom θέλει από όποια χώρα θέλει, μπορεί να γυρίσει σε όποια έκδοση προς τα πίσω θέλει (ο bootloader είναι ξεκλείδωτος) και φυσικά δεν χρειάζεται να περιμένει του αγίου .... για αναβάθμιση αν κάτι δεν δουλεύει σωστά. Αυτά μου λείπουν στο xt 910. Βέβαια αν δεν είχα και samsung δεν θα τα ήξερα.. τώρα όμως αυτοί οι περιορισμοί της moto με ενοχλούν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Παιδια εχω το maxx 672.180.41XT910.Retail.en.EU θα παρω αναβαθμηση;η οχι; ευχαριστω. Οχι επισημα φίλε μου Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gusS Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Εγώ πάντως φοράω ήδη το leak της Verizon με custom rom και gsm patch και το τηλέφωνο είναι καλύτερο από ποτέ και πλήρως λειτουργικό χωρίς κανένα bug... Το έβαλα και εγώ και όλα οκ! Θα μας σκάσει η moto :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpArchon Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Ναι είναι πραγματικά πολύ καλό και ειδικά στην μπαταρία. Εδώ και μία βδομάδα έχω την touchwiz με pegasusq και sio στα 1.3 max και είναι η καλύτερη ρομ που έχω βάλει στο συγκεκριμένο κινητό. Το μόνο που μου λείπει είναι τα αγορασμένα θέματα που έχω για theme engined roms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. February 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2013 Ειναι εύκολο να περάσει;χάνουμε κάτι απο μαμά ρομ;και έλεγα ότι είχα ξεμπλεξει απο φλασαρισματα..Α ρε μοτο:mad: Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hara75gr Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 όταν το επίσημο thread ενός τόσο καλού κινητού όπως το razr, γίνεται thread για root, τότε λέμε ότι η moto(και η μαμά google φυσικά) τα σκά@#$ε.Ποτέ ξανά κινητό motorola, κι ας είναι super προσφορά όπως έγινε στο razr. ps:καιρός να πάω σε root, και να του "πετάξω τα μάτια" σε roms, όπως και με την "κινεζιά" tablet που έχω:p(που btw έχει την ίδια "εξυπηρέτηση πελατών"(:lol:) με τη moto, αλλά στα μισά λεφτά:p) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 (edited) Λένε ότι ο καθένας παίρνει σε αυτή τη ζωή ό,τι του αξίζει. Δεν ξέρω κατά πόσο αληθεύει, αλλά στην περίπτωση της Motorola, η φράση αυτή επαληθεύεται. Μία συσκευή - ναυαρχίδα, με ποιότητα υλικών που έδειχνε το δρόμο στον ανταγωνισμό και άψογη, όσον αφορά το τηλεπικοινωνιακό κομμάτι (ποιότητα συνομιλίας κλπ), προδόθηκε από τις εμμονές της εταιρίας (πάσης φύσεως κλειδώματα κλπ) και -ΚΥΡΙΩΣ- την αδιαφορία της στο θέμα "επικαιροποίησης" του firmware (παροιμιώδης καθυστέρηση ICS και άφαντο προς το παρόν -και μάλλον οριστικώς, για εμάς του "εξωτικούς" βαλκάνιους- JB). Και ας μη ξεχνάμε και το ικανότατο Atrix -το οποίο επίσης κατείχα-, που "καταδικάστηκε" σε ισόβια GB. Δεν είναι λοιπόν φυσικό ότι η Samsung κάνει πάρτυ, προϋπολογίζοντας... 100 εκ. πωλήσεις SGS IV !!! Απολύτως, λέω εγώ. Μόνο παράφρων (ή αμερικάνος redneck) θα δαπανούσε, μετά ταύτα, € 600 για συσκευή της Motorola που δεν θα έφερε τα διακριτικά "Nexus" Προσωπικά, δεν μετάνιωσα για αυτά που πήρα, διαθέτοντας το καλοκαίρι € 280. Αν όμως είχα δώσει περισσότερα, θα τραβούσα τα μαλλιά μου. Είναι δε η μοναδική συσκευή -μεταξύ της μίας ντουζίνας που έχουν περάσει από τα χέρια μου την τελευταία πενταετία- που έχω αφήσει με τη stock ROM, με μοναδική "επέμβαση" το root, καθώς το τηλέφωνο λειτουργεί άψογα και απρόσκοπτα κι έτσι. Όμως είναι ΑΜΑΡΤΙΑ αυτό το τηλέφωνο να μη επωφεληθεί από το project butter, γι' αυτό και θα επωφεληθώ οπωσδήποτε, όταν μπορέσω να κάνω sideload κάποια επίσημη ευρωπαϊκή JB. ...εκτός και αν, στο μεταξύ, την "κάνω" για άλλες πολιτείες -το πιο πιθανό... Edited February 24, 2013 by cirith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lanc3lot Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 (edited) Καλημέρα σε όλους, Έχω μπερδευτεί, έχω το κινητό από Amazon Γερμανίας (δεν υπάρχει έτσι και αλλιώς το κινητό στην Ελλάδα, σωστά;), παίζει να πάρω το update; Το έχω rooted για να ξέρω αν θα το πάρω, πρέπει να αφαιρέσω το root και να unfreeze τις freezed εφαρμογές; Ή να αρχίσω το διάβασμα για νέα Rom; Απογοητευτικό που διαχωρίζει έτσι τους πελάτες της... Edited February 24, 2013 by lanc3lot Παράθεση --------------- https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. February 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2013 Σαν να περίμενα αυτή τη προδοσία :mad: Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ecep Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Καιρός να ρουτάρουμε κι εμείς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lanc3lot Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Για Root + Roms συζητάμε εδώ; Θυμάμαι παλιότερα υπήρχε ένα thread αλλά δεν το βρίσκω. Το βάλατε αλλού; Νομίζω πρέπει να το αναλύσουμε λίγο, αφού όλοι για Root + Rom πάμε από ότι φαίνεται..... Παράθεση --------------- https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Για Root + Roms συζητάμε εδώ; Θυμάμαι παλιότερα υπήρχε ένα thread αλλά δεν το βρίσκω. Το βάλατε αλλού; Νομίζω πρέπει να το αναλύσουμε λίγο, αφού όλοι για Root + Rom πάμε από ότι φαίνεται..... Εδώ είσαι http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=343774. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lanc3lot Δημ. February 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2013 Σε ευχαριστώ! Παράθεση --------------- https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dinos_Patra Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 (edited) Μου συμβαίνει κάτι περίεργο με το κινητό τις τελευταίες ώρες. Σταμάτησε να δουλεύει το ηχείο και το ακουστικό. Δεν παίζει τραγούδια το ηχείο και αν κάνω κλήση δεν ακούω τίποτα. Πρέπει να χρησιμοποιήσω το hands free για να ακούσω. Όμως αν μου ρθει μήνυμα ή κλήση μόνο τότε δουλεύει η μελωδία απλά λίγο χαμηλόφωνα... Όλες οι εντάσεις είναι στο τέρμα... Τι μπορεί να φταίει; EDIT: Άκυρο, μετά από 3 ώρες θυμήθηκε να δουλέξει ξαφνικά!!! Πω πω έλεος πια μ' αυτό το κινητό... Όλο κάτι κουσούρι το πιάνει... Edited February 26, 2013 by Dinos_Patra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 ... και εγω το παθαίνω μερικές φορές. Κάνε μια κλήση σπίτι σου ή όπου αλλού θες. Ενεργοποίησε το ηχείο για ένα δευτερόλεπτο όσο καλεί, απ ενεργοποίησε το πάλι και όλα καλά. Εγώ αυτό κάνω. Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakozzz Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 Καλημερα παιδια λοιπον εχουμε εν θεματακι! Οταν συνδεω το κινητο με την τηλεόραση και βαζω να παίξει ταινια την παιζει αλλα την ψιλοκολλαει λιγο..... Και με τον μαμα player και με το bsplayer Η ταινια ειναι 720p Λετε αμα βαλω dvdrip να πηγαινει αερας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisgoku Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 δοκίμασε τον mxplayer εμένα ταινίες 1080 τις παίζει άψογα και στην tv Παράθεση Rules are meant to be broken :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 Υπαρχει τροπος στο πληκτρολογιο να φαινονται συνεχεια οι αριθμοι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 Υπαρχει τροπος στο πληκτρολογιο να φαινονται συνεχεια οι αριθμοι ? Βάλε κάποιο άλλο keyboard. Αυτό πχ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.aitype.android&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5haXR5cGUuYW5kcm9pZCJd. Ισως να υπάρχει και κάποιο δωρεάν που να μην θυμάμαι. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alcamus06 Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 Όπως διάβασα εδώ από το φόρουμ , αναφέρει πως το motorola droid razr θα πάρει το νέο λειτουργικό ubuntu touch os . Μιλάμε για το ίδιο κινητό το MOTOROLA RAZR XT910 ? Ξέρει κάποιος κάτι περισσότερο ή αν δεν είναι αυτό αν το RAZR XT910 θα πάρει ubuntu os ? Γιατί το e-shop αυτή τη στιγμή το έχει στ 299 . Νομίζω αξίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakozzz Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 Υπαρχει τροπος στο πληκτρολογιο να φαινονται συνεχεια οι αριθμοι ? Και με το mxplayer παλι τα ίδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts