Jump to content

Motorola RAZR XT910

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχει τόσο μεγάλο θέμα τελικά με την μπαταρία :

Το Atrix με την ίδια θεωρώ, δεν με ειχε προβληματίσει ποτέ ,το αντίθετο θα έλεγα!

Για 4.1 τι λένε;

Γενικά αξίζει για αγορα τώρα;

tsak8 - Χρήστος

LG G6 / LG G Pad 8,3"

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εχει τόσο μεγάλο θέμα τελικά με την μπαταρία :

Το Atrix με την ίδια θεωρώ, δεν με ειχε προβληματίσει ποτέ ,το αντίθετο θα έλεγα!

Για 4.1 τι λένε;

Γενικά αξίζει για αγορα τώρα;

Ούτε μεγάλο, ούτε καν -κατά την άποψή μου- "θέμα" γενικώς.

Atrix είχα και εγώ πριν το Razr. Μπαταρία με πλούσια τα ελέη.

Είχε κάπως μεγαλύτερη αυτονομία από το Razr (ίσως λόγω μεγαλύτερης ονομαστικής χωρητικότητας της μπαταρίας και μικρότερης οθόνης), αλλά ασφαλέστατα δεν είναι δραματική η διαφορά.

Για το αν αποτελεί "καλή" αγορά, αυτό κρίνεται πάντα σε σχέση με το τι άλλο προσφέρεται σε παραπλήσια τιμή. Αντικειμενικά είναι ένα σύγχρονο smartphone, με αρκετή δύναμη για βίντεο και παιχνίδια, καλό αποθηκευτικό χώρο και ξεχωριστή ποιότητα υλικών. Ασφαλώς δεν είναι πλέον high end, αλλά θα είναι αξιοπρεπές -και βάλε- για αρκετό καιρό ακόμα (ειδικά αν η μαμά Motorola ευαρεστηθεί να δώσει JB και στας Ευρώπας σε εύλογο χρονικό διάστημα). Όμως υπάρχει και το Nexus, που βγαίνει συχνά - πυκνά σε προσφορά -€300- και αλλού κερδίζει, αλλού χάνει, σε σχέση με το Ξυράφι. Ποιο σου ταιριάζει περισσότερο, εσύ θα το κρίνεις...

Εγώ εχω φτάσει να το φορτίζω 3 φορές την ήμερα άλλα με πολλή λιώσιμο στα games και browsing ταινίες και video απειροελάχιστα έως καθόλου και music 60-80 λεπτά την ήμερα όσο είμαι στο αστικό .

Με lapdock για games και browsing πώς θα πάει

τα παιχνίδια που παίζω ειναι angry birds και minecraft :lol: το οποίο ρουφάει σαν βρυκόλακας την μπαταριά

:ninja:

Ούτε μεγάλο, ούτε καν -κατά την άποψή μου- "θέμα" γενικώς.

Αυτή θα ηταν και η δική μου σκέψη, Λίγη προσοχή στις ρυθμίσεις για να βγάζει μέρα άνετα.

Atrix είχα και εγώ πριν το Razr. Μπαταρία με πλούσια τα ελέη.

Είχε κάπως μεγαλύτερη αυτονομία από το Razr (ίσως λόγω μεγαλύτερης ονομαστικής χωρητικότητας της μπαταρίας και μικρότερης οθόνης), αλλά ασφαλέστατα δεν είναι δραματική η διαφορά.

πιστεύεις αξίζει η αναβάθμιση;

Για το αν αποτελεί "καλή" αγορά, αυτό κρίνεται πάντα σε σχέση με το τι άλλο προσφέρεται σε παραπλήσια τιμή. Αντικειμενικά είναι ένα σύγχρονο smartphone, με αρκετή δύναμη για βίντεο και παιχνίδια, καλό αποθηκευτικό χώρο και ξεχωριστή ποιότητα υλικών. Ασφαλώς δεν είναι πλέον high end, αλλά θα είναι αξιοπρεπές -και βάλε- για αρκετό καιρό ακόμα (ειδικά αν η μαμά Motorola ευαρεστηθεί να δώσει JB και στας Ευρώπας σε εύλογο χρονικό διάστημα). Όμως υπάρχει και το Nexus, που βγαίνει συχνά - πυκνά σε προσφορά -€300- και αλλού κερδίζει, αλλού χάνει, σε σχέση με το Ξυράφι. Ποιο σου ταιριάζει περισσότερο, εσύ θα το κρίνεις...

Μόνο αυτο φοβάμαι, αλλα επίσης σιχαινομαι και την θεώρηση της Μοto προς τους Ευρωπαίους σαν παιδια κατώτερου θεού.

Κατα τα αλλα σήμερα το περι εργάστηκα live και μου άρεσε παρά παρα πολυ, πράγματι premium αίσθηση ,και ωραία οθόνη.

Το nexus σούπερ, αλλα όχι sd(fail σε κινητο ΚΑΤ εμε ) και 2 φορές που το χαζεψα απο κοντά δεν μου έκανε το κλικ..

tsak8 - Χρήστος

LG G6 / LG G Pad 8,3"

Σιγουρα δεν εχει 4g το κινητο μας? http://geekaphone.com/phones/Motorola-DROID-RAZR-specs αλλα λεει εδω...

Siemens S25, Nokia 3310, Nokia 5100, Samsung V200, Siemens SX1, Sony Ericsson P990, Nokia N80, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung i900 Omnia, LG Nexus 4 E960, Motorola DEFY, Apple iPhone 4S, Motorola DROID RAZR XT912, Samsung Galaxy Nexus I9250, Samsung Galaxy Note II N7100, Huawei Honor 6, LG G2, Sony Xperia Z3 Compact, Xiaomi Mi 4 LTE, HTC One (M8), Xiaomi Mi 4c, OnePlus 2, LG G4 Dual, Xiaomi Mi 5, Motorola Moto Z, OnePlus 3T, OnePlus 5, OnePlus 5T, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P20 Pro, OnePlus 6, Xiaomi Mi Mix 3, OnePlus 6T, Xiaomi Mi 9, Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Mi Note 10, Huawei Mate 30 Pro, Realme X2 Pro, OnePlus 7T, OnePlus 7T Pro, Huawei P40 Pro, Samsung Galaxy S20 Ultra 5G, Samsung Galaxy S20 FE 5G, OnePlus 8 Pro, Xiaomi Mi 11 Ultra, Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, Honor 50, OnePlus 9 Pro, Xiaomi Poco F4, Samsung Galaxy S22 Ultra 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Google Pixel 8 Pro, OnePlus 12

Σιγουρα δεν εχει 4g το κινητο μας? http://geekaphone.com/phones/Motorola-DROID-RAZR-specs αλλα λεει εδω...

Αυτό είναι το xt912 το Αμερικάνικο μοντέλο με LTE. Το δικό μας είναι το XT910 χωρίς.

Δες τα εδώ http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4273&idPhone2=4101 .

Παιδια θα μου πειτε καποια καλη custom Rom με ICS να δοκιμασω στο κινητο μας?

Περι rom υπάρχει και αυτό το θέμα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=343774. Απλά να το έχεις υπ'οψιν και έχει αρκετά πόστ που αξίζει να διαβάσεις. Για συγκεκριμένη rom μάλλον από τον Sparchon θα πάρεις απάντηση.

Edited by R_Bachman
LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

Παιδια θα μου πειτε καποια καλη custom Rom με ICS να δοκιμασω στο κινητο μας?

Δυστυχώς δεν υπαρχει πλέον υποστηριξη για καμια ics rom. Οι ελαχιστοι που ασχολουνται με το razr δουλεουν πανω σε jb roms και συντομα σε 4.2. Η πιο λειτουργικη ics ηταν η fts του frasertag που ειναι βασισμενη στη στοκ και ειναι σχεδον 100% debloated και με πολυ καλη αυτονομία αλλα καθολου customization. Μετα πας σε cm9 με ολα τα καλα αυτου αλλα καποια μικρα bugs υπηρχαν. Μη βαλεις cm9 με ημερομηνία μετα απο 20 sept. Γιατι ειχαν διαφορα θεματακια. Τελος εαν δε σε ενοχλουν τα μεχρι στιγμής αλυτα bugs των jb roms που ειναι το φλας το hd recording και το bluetooth τοτε βαλε τη d wiz του dtrail. Απο της πιο καλες ρομ που εχω περασει σε ολες μου τις συσκευές. Βασισμενη σε cda (codename android) και η επομενη εκδοση μαλλον σε aokp. Εχει ενα μιγμα ρυθμισεων απο cm10 aokp και PA. αλλά το σημαντικοτερο ειναι τα kernel tweaks που εχει..

Το αγόρασα τελικα σε ασπρο:D αλλα δεν πρόλαβα να ασχοληθώ ακόμη..

Ξεχωριστό πάντως!μπορει κάποιος να μου πει με σιγουριά τι καλώδιο hdmi χρειάζεται για να το συνδέσω με το lapdock? USB έχω το κατάλληλο.

tsak8 - Χρήστος

LG G6 / LG G Pad 8,3"

Δεν άντεξα....το φαγε το root. Δεν θα έπρεπε να είχα su στις εφαρμογές; Με root checkers απο μαρκετ με βγάζεί οκ rooted.
LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

Εγώ ακόμα περιμένω jb hahaha...

Δεν ξέρω αν χάσω την εγγύηση. Το είχα αχτι πάντως :p .

Το solid explorer ζητησε το busybox και το έβαλα(απο market). Το ζήτησε 1-2 φορές ακομα και μετά σταμάτησε. Παντως το wifi kill δούλεψε κανονικά οπότε το root το έχω λογικά.

Κρατάω στοκ rom προς το παρόν.

Αγόρασα χτες το quick office pro και στην εγκατάσταση το βγάζει μη έγκυρο αρχείο 3 φορές γιατί? Τι κάνω?

Παρατήρησα ότι ο browser της συσκευής έχει τους σελιδοδείκτες του chrome απο το κινητό και του λαπτοπ που έχω. Αυτό που με χαλάει είναι ότι δεν έχει και τους αποθηκευμένους κωδικόυς μου. Γίνετε να τους έχω και αυτούς και να τους συμπληρώνει μόνο του? Ευχαριστώ.

Παρατήρησα ότι ο browser της συσκευής έχει τους σελιδοδείκτες του chrome απο το κινητό και του λαπτοπ που έχω. Αυτό που με χαλάει είναι ότι δεν έχει και τους αποθηκευμένους κωδικόυς μου. Γίνετε να τους έχω και αυτούς και να τους συμπληρώνει μόνο του? Ευχαριστώ.

Ρωτάει κανονικά αν θέλεις να αποθηκεύσει κωδικό.

Μια που αναφέρθηκε, έκοψα τον opera για τον στοκ. Σε δοκιμές που έκανα ο στοκ μου βγήκε πιο γρήγορος.

Ρωτάει κανονικά αν θέλεις να αποθηκεύσει κωδικό.

Μια που αναφέρθηκε, έκοψα τον opera για τον στοκ. Σε δοκιμές που έκανα ο στοκ μου βγήκε πιο γρήγορος.

Μπορει να μη το διατυπωσα σωστα. Οπως εχει συγχρονιστει με τους σελιδοδεικτες του gmail, θα ηθελα να εχει και τους αποθηκευμενους κωδικους που εχω για καθε site. Γινετε αυτο ? Δηλεδη να συμπληρωνει μονο του σε καθε site το pass και username.

Μπορει να μη το διατυπωσα σωστα. Οπως εχει συγχρονιστει με τους σελιδοδεικτες του gmail, θα ηθελα να εχει και τους αποθηκευμενους κωδικους που εχω για καθε site. Γινετε αυτο ? Δηλεδη να συμπληρωνει μονο του σε καθε site το pass και username.

Αν κατάλαβα καλά θέλεις να συγχρονίσεις σελιδοδείκτες μαζί με κωδικούς από το pc; Να πάρει η συσκευή σελιδοδείκτες και τα passwords αυτόματα απ'το pc; Δεν το άκουσα ή διάβασα πουθενα κάτι.

Οι σελιδοδείκτες συγχρονίζουν, τους κωδικούς δεν κατάφερα και εγώ να τους περάσει ότι και αν δοκίμασα.

Τελικά τους πέρασα έναν έναν.

Καλημέρα!

Εχει κανείς λινκ απο eBay για καλώδιο hdmi που χρειάζεται για σύνδεση με το lapdock;USB έχω παραγγείλει αλλα για αυτο δεν είμαι σίγουρος.

Επίσης, έχω αγορασμενο το titanium backup pro, το εγκατέστησε και πάω να κάνω restore τις εφαρμογές απο το atrix, αλλα πατώντας το κουμπί μενού δεν μου βγάζει την ομαδική λειτουργία κλπ αλλα κατευθείαν στο μενού των ρυθμισεων:blink:

Ξέρει κανείς πως το κάνω γιατι 150+ apps μια μια είναι βάσανο να το κάνω.

tsak8 - Χρήστος

LG G6 / LG G Pad 8,3"

Δεν ξερω με ποιον τροπο ο browser της συσκευης, πως βρηκε τους σελιδοδεικτες μου , αλλα θελω να βρει και τα username-passwords που εχω να τους περνα μονο του γιατι εινια παρα πολλοι. Αυτο θελω να μαθω αν γινετε.

Καλημέρα!

Εχει κανείς λινκ απο eBay για καλώδιο hdmi που χρειάζεται για σύνδεση με το lapdock;USB έχω παραγγείλει αλλα για αυτο δεν είμαι σίγουρος.

http://www.ebay.com/itm/160911600765?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649

Yo estoy aqui.todos estamos aqui...

Humanidad ahora habita dos mundos

(I am here.We are here...

Mankind now inhabits two worlds...)

Deus Ex 2

Καλημέρα!

Επίσης, έχω αγορασμενο το titanium backup pro, το εγκατέστησε και πάω να κάνω restore τις εφαρμογές απο το atrix, αλλα πατώντας το κουμπί μενού δεν μου βγάζει την ομαδική λειτουργία κλπ αλλα κατευθείαν στο μενού των ρυθμισεων:blink:

Ξέρει κανείς πως το κάνω γιατι 150+ apps μια μια είναι βάσανο να το κάνω.

Αν και λογικά θα το έχεις βρει μέχρι τώρα, το κουμπί πάνω δεξιά.

http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg

Δεν ξερω με ποιον τροπο ο browser της συσκευης, πως βρηκε τους σελιδοδεικτες μου , αλλα θελω να βρει και τα username-passwords που εχω να τους περνα μονο του γιατι εινια παρα πολλοι. Αυτο θελω να μαθω αν γινετε.

Εαν πας ρυθμισεις>λογαριασμοι>και επιλεξεις το google account σου, θα δεις οτι στα sync options εχει επιλογη για browser. Αυτο θα σου κανει sync μονο τα bookmarks σου. Εαν κατεβασεις τον chrome και σε αυτον κανεις sign in και sync με το Google account σου, τοτε θα αποθηκεύσει και τους κωδικούς σου.

Ρε πεδία τι γίνεται και πρωί κολλάει το ξυπνητήρι εχω κλείσει όλα τα ξυπνητήρια εχω κλείσει όλες εφαρμογές και αυτό συνεχίζει να βαράει ακόμα και στο sleep mode :confused::blink: μόνο με powerOFF σταματάει και επίσης όταν το εχω σε sleep mode δεν χτυπάει το ξυπνητήρι τι γίνεται :wacko:

Αν και λογικά θα το έχεις βρει μέχρι τώρα, το κουμπί πάνω δεξιά.

Σας ευχαριστω και τους δυο!

Δεν το είχα βρει :wacko:

tsak8 - Χρήστος

LG G6 / LG G Pad 8,3"

• The title was changed to Motorola RAZR XT910