button Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 καμια καλη θηκουλα με screen protector μαζι παιδες απο ελλαδα ξερουμε ? τρέχα γύρευε είναι η κατάσταση καλύτερα πάρε απέξω να γλυτώσεις φράγκο Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 αν κανα παιδί θέλει να πουλήσει το Lapdock ας μου στείλει ενα Π.Μ, θα ήθελα να το δοκιμάσω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ecep Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Παίδες, μια άσχετη-σχετική ερώτηση. Είμαι διατεθιμένος να αγοράσω το razr maxx αλλά από ότι βλέπω δεν έχει καθόλου υποστήριξη ούτε στο xda ούτε εδώ. Να μαντέψω, ουσιαστικά όλα όσα έχουν να κάνουν με το xt910 ισχύουν και για το maxx έτσι; Πιστεύετε αξίζουν 80€ παραπάνω για 3300mAh; thanks :p Το έχω κι εγώ, και πολύ απλά δε μπορεί να συγκριθεί με κανένα άλλο smartphone μέχρι σήμερα. Δες εδώ: http://blog.gsmarena.com/samsung-galaxy-note-ii-battery-life-test-is-complete-here-are-the-results/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baspats Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 Το 4g ειναι ενεργοποιημενο η' πρέπει να κάνουμε κατι??? Παράθεση [url=http://mowned.com/basilispats][img]http://mowned.com/sig/basilispats.extended.jpg[/img][/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiestointhemix Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 οσοι θελουν 4g με τη ψοφια μπαταρια του razr ας υπολογιζουν οτι ανοιχτο θα εχει το πολυ 90 λεπτα ζωης :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james6 Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 Το κινητό μας δεν έχει 4G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gustom2008 Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 καμια καλη θηκουλα με screen protector μαζι παιδες απο ελλαδα ξερουμε ? χαριζω εγω 4 screen protector που μου εχουν μεινει.αν ενδιαφερεσαι π.μ.!γενικα διαμενω επαρχια-αργολιδα.οποιος τα θελει μπορει να τα απρει.αλλιως σκουπιδια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 οσοι θελουν 4g με τη ψοφια μπαταρια του razr ας υπολογιζουν οτι ανοιχτο θα εχει το πολυ 90 λεπτα ζωης :!: Αυτό με την μπαταρία δεν το έχω καταλάβει ακόμα. Δεν το λέω για σένα προσωπικα. Το razr έχει μια normal αξιοπρεπή μπαταρία σύμφωνα με πολλές άλλες συσκευές. Μου κρατάει 4-5 ώρες ανοιχτή οθόνη με 75% φωτεινότητα και live wallpaper(κλειστά τα wifi κτλ). Πραγματικά καλή μπαταρία ,για android, έχει το maxx ή και το razr HD,HD maxx, note 2. Μετά πάμε σε λύσεις 2ης μπαταρίας, θήκη με μπαταρία κτλ ανάλογα την συσκευή. Μερικές φορές υπάρχουν εφαρμογές που βάλαμε και μένουν ανοιχτες και κάνουν ζημιά στην αυτονομία. Το κινητό μας δεν έχει 4G. Μόνο το iphone5 έχει και δεν νομίζω πως αξίζει η αγορά του για αυτό το λόγο(ίσως να μου διαφεύγει κάποια άλλη συσκευή; ). Ας έρθει το 4g για κινητά, ας δοκιμαστεί και βλεπουμε. Ελπίζω να πέσουν οι τιμές σε 3g. χαριζω εγω 4 screen protector που μου εχουν μεινει.αν ενδιαφερεσαι π.μ.!γενικα διαμενω επαρχια-αργολιδα.οποιος τα θελει μπορει να τα απρει.αλλιως σκουπιδια! Καλή η προσφορά σου gustom. Ίσως να έλεγες αν είναι μια καλή μάρκα τα protectors και αξίζει να σου στείλει κάποιος τα ταχυδρομικά; Εκτός αν βρείς κάποιο συμφορουμίτη από Αργολίδα. Κρίμα που σε χάλασε τόσο το android επι της ευκαιρίας. Θέλει λίγο ψάξιμο παραπάνω ,αλλά για μένα αξίζει. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james6 Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 Αυτό με την μπαταρία δεν το έχω καταλάβει ακόμα. Δεν το λέω για σένα προσωπικα. Το razr έχει μια normal αξιοπρεπή μπαταρία σύμφωνα με πολλές άλλες συσκευές. Μου κρατάει 4-5 ώρες ανοιχτή οθόνη με 75% φωτεινότητα και live wallpaper(κλειστά τα wifi κτλ). Πραγματικά καλή μπαταρία ,για android, έχει το maxx ή και το razr HD,HD maxx, note 2. Μετά πάμε σε λύσεις 2ης μπαταρίας, θήκη με μπαταρία κτλ ανάλογα την συσκευή. Μερικές φορές υπάρχουν εφαρμογές που βάλαμε και μένουν ανοιχτες και κάνουν ζημιά στην αυτονομία. Μόνο το iphone5 έχει και δεν νομίζω πως αξίζει η αγορά του για αυτό το λόγο(ίσως να μου διαφεύγει κάποια άλλη συσκευή; ). Ας έρθει το 4g για κινητά, ας δοκιμαστεί και βλεπουμε. Ελπίζω να πέσουν οι τιμές σε 3g. Καλή η προσφορά σου gustom. Ίσως να έλεγες αν είναι μια καλή μάρκα τα protectors και αξίζει να σου στείλει κάποιος τα ταχυδρομικά; Εκτός αν βρείς κάποιο συμφορουμίτη από Αργολίδα. Κρίμα που σε χάλασε τόσο το android επι της ευκαιρίας. Θέλει λίγο ψάξιμο παραπάνω ,αλλά για μένα αξίζει. 1) Όντως και εμένα μια χαρά μου φαίνεται η μπαταρία σε σχέση με αυτά που ακούω και για τις υπόλοιπες android συσκευές αλλά και για τα iphone. 2) Νομίζω και το Galaxy S 3 έχει αλλά δε ξέρω αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην Ελλάδα. Πραγματικά μακάρι να πέσουν οι τιμές στο 3G! Η ταχύτητα εμένα μου φτάνει και μου περισσεύει! 3) Αν κάποιος δεν έχει προφύλαξη ή σκέφτεται να αλλάξει στα κοντά πιστεύω αξίζει. Κανα ευρώ νομίζω κοστίζει να τα βάλει σε ένα γράμμα και να τα στείλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
accuphase Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 Θα ήθελα μια βοήθεια,αν μπορεί κάποιος να μου πει πως εμφανίζονται οι φωτογραφίες των επαφών στην αρχική οθόνη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 Θα ήθελα μια βοήθεια,αν μπορεί κάποιος να μου πει πως εμφανίζονται οι φωτογραφίες των επαφών στην αρχική οθόνη... Το widget με τα αγαπημένα ενοείς; Δεν κατάλαβα τι ακριβώς θέλεις να κάνεις. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiestointhemix Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 Παιδια στο θεμα της μπαταριας σε μενα βγαζει με τα βιας 1 ημερα χωρις 2η φορτιση. Οταν αναβαθμιστικε σε ICS τις πρωτες μερες μπορει να εκανε και παραπανω απο μερα χωρις να θελει φορτιση. Στη πορεια κατι στραβωσε... Εχω διαβασει διαφορα οπως οτι εφαρμογες αδειαζουν τη μπαταρια γρηγοροτερα Δε ξερω τι να προσεξω πλεον απο οσα εχω διαβασει. 1) προβλημα με τη φωτεινοτητα η οποια οπως αναφερθηκε παραπανω απο συμφορουμιτη ειναι συνεχως στο 75% (μπορει και παραπανω) 2) apps που τρεχουν στο παρασκηνιο ακομα και οταν το κινητο ειναι σε sleep mode 3) το 3g για αυτους που το θελουν να κινουνται εκτος σπιτιου (εκτος wifi) Η αληθεια ειναι οτι με εχει κουρασει. Αν ηξερα οτι θα εχει τετοια θεματα με τις φορτισεις δε θα το έπαιρνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elprimero Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 Είναι λίγο μπέρδεμα η κατάσταση με τις εφαρμογές που ξυπνάνε το κινητό και αδειάζουν την μπαταρία, ελπίζω κάποιο έμπειρο μέλος να σε βοηθήσει. Εγώ στην θέση σου θα έκανα ένα factory reset.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 Είναι λίγο μπέρδεμα η κατάσταση με τις εφαρμογές που ξυπνάνε το κινητό και αδειάζουν την μπαταρία, ελπίζω κάποιο έμπειρο μέλος να σε βοηθήσει. Εγώ στην θέση σου θα έκανα ένα factory reset.... +1 και μετά Juice Defender από το Play Store... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 +1 και μετά Juice Defender από το Play Store... ποιο απο ολα ??? https://play.google.com/store/search?q=Juice+Defender+&c=apps Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
accuphase Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 Το widget με τα αγαπημένα ενοείς; Δεν κατάλαβα τι ακριβώς θέλεις να κάνεις. αυτό ακριβώς εννοούσα τις επαφές που εμφανίζονται στην αρχική οθόνη με ταν αριθμό των τηλεφώνων τους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
james6 Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 (edited) αυτό ακριβώς εννοούσα τις επαφές που εμφανίζονται στην αρχική οθόνη με ταν αριθμό των τηλεφώνων τους Με το που βάλεις μια επαφή που έχει φωτογραφία εμφανίζεται κανονικά η φωτογραφία. Αν ρωτάς πως προσθέτεις επαφές πατάς πάνω στην "τετράδα" των επαφών (που φαίνεται σε μένα) και τη "σέρνεις" προς τα κάτω. Και σου ανοίγει fullscreen και προσθέτεις ή αλλάζεις τη σειρά από το εικονίδιο των ρυθμίσεων και τα πάντα όλα. - Για την ΜΠΑΤΑΡΙΑ, αν κάνεις ένα full reset όπως λένε παραπάνω υπάρχει διαφορά. Επίσης διαφρά είδα όταν απενεργοποίησα τα δεδομένα παρασκηνίου από τη "Χρήση δεδομένων", πατάς το κουμπί ρυθμίσεων του κινητού και επιλέγεις το "Περιορ.δεδ.παρασκ.". Πρέπει να έχεις ορίσει και όριο δεδ. κινητής τηλ/νιας, έβαλα και ένα τέτοιο. Πέρα από τη μπαταρία, ο περιορισμός δεδομένων παρασκηνίου σου γλιτώνει πολλά mbyte από το πρόγραμμα που έχεις. Τον προηγούμενο μήνα μου είχανε φάει κοντά στα 50 mb από τα 200, δεν είναι καθόλου άσχημο ποσοστό! Απλώς λέει κάποιες εφαρμογές μπορεί να μη δουλεύουν. Τι να κάνουμε! :P Επίσης αν χρειάζεσαι να το λιώνεις το κινητό και θες οπωσδήποτε μεγαλύτερη μπαταρία, υπάρχουν πάντα και εξωτερικές θήκες: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1812751 που μπορείς να ψάξεις. Και εμένα με ενδιέφερε μια τέτοια θήκη αλλά δεν είχα το χρόνο να ψάξω για να πω λεπτομέρειες. Edited November 18, 2012 by james6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 ποιο απο ολα ??? https://play.google.com/store/search?q=Juice+Defender+&c=apps Αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 Κανουν δουλεια αυτα τα προγραμματα ? (juice defender κλπ) εχετε δει διαφορα στο Razr ? thanks. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
accuphase Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 ευχαριστώ για την βοήθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 Κανουν δουλεια αυτα τα προγραμματα ? (juice defender κλπ) εχετε δει διαφορα στο Razr ? thanks. Προσωπική εκτίμηση, βασισμένη στη χρήση που κάνω στο τηλέφωνο: ένα 20-30% αύξηση της αυτονομίας. Η μεγάλη "πληγή" από όπου "αιμορραγεί" η μπαταρία, είναι η οθόνη: αν χρησιμοποιεί κανείς το τηλέφωνο συνεχώς για Internet ή ταινίες, προφανώς το όφελος από το JD είναι μικρό. Όσο περισσότερο το τηλέφωνο παραμένει σε αναμονή -με σποραδικά τηλεφωνήματα-, τόσο περισσότερο επωφελείται από τη λειτουργία του προγράμματος. Με μέτρια χρήση, έχει τύχει να ξεκινήσω από 100% στις 08:00 της πρώτης ημέρας και να φτάσω στο 10% τα μεσάνυχτα της επόμενης. Δωρεάν είναι, δεν μου "χάλασε" τίποτε στο setup, αξίζει να δοκιμάσει κανείς και να δει αν του προσφέρει αποτέλεσμα. Διατηρώ μία μικρή επιφύλαξη για το αν και κατά πόσο επεμβαίνει στη συχνότητα ενημέρωσης εφαρμογών από το internet (e-mail, facebook κλπ). Ενημερώσεις έχω, απλά δεν "κόβω το κεφάλι μου" αν αυτό γίνεται με τη συνέπεια που γινόταν χωρίς το JD. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 εγω προσωπικα, κανω νορμαλ χρηση, ουτε games, κλπ..... θα το δοκιμασω και θα πω τα νεα μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpArchon Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 Οσοι δε θέλετε να ασχοληθείτε με custom roms οπου η εξοικονόμηση της μπαταρίας είναι σημαντική, δοκιμαστε να κλεισετε το 3g. Θα κερδισετε περίπου ενα 10 με 15%. Το πρόβλημα με το 3g δεν ειναι οτι αυτό καθαυτό τρωει περισσότερη μπαταρία απο το 2g, αλλα η μπαταρία καταναλωνεται σημαντικα απο τις εναλλαγές μεταξυ 2g και 3g λογω δικτύου. Και ειδικα οταν δεν υπάρχει καλυψη 3g σε καποια περιοχη, το τηλέφωνο διαρκως ψαχνει για 3g. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiorgakis25 Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 Καλησπερα μολις απεκτησα και γω το λαπντοκ 100..θελω να περναω σε στικακι usb ταινιες και να τις βλεπω απ το lapdock..πως μπορω να το κανω αυτο γιατι το τοποθετω το αναγνωριζει και δεν ξερω πως να το ανοιξω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 Σωστός ο SpArchon για το 3g. Κάτι άλλο που μπορεί να βοηθήσει με την μπαταρία είναι τα σκουρόχρωμα wallpaper(να κυριαρχεί το μαύρο), όπως και τα dark themes σε εφαρμογές. Οι amoled το μαύρο το εμφανίζουν σβήνοντας pixels, με αποτέλεσμα να κερδίζεις σε αυτονομία. Τα μαυρα μενού πχ στην ICS ,βοήθησαν, όπως και το μαυρό μενού σε tapatalk. Μεγάλη προσοχή στις εφαρμογές. Καλό είναι να κάνουμε εγκατάσταση γνωστές/δοκιμασμένες εφαρμογές και μην βάλετε task killers με αυτόματο kill. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts