Jump to content

Motorola RAZR XT910

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

zortam said:
Ξερει κανεις αν εχει ακουστει τιποτα περι firmware upgrade σε Jelly bean ? Η δυσκολα τα πραγματα?

Στο βαθμό που μπορεί κανείς να εμπιστευτεί την επίσημη σχετική σελίδα της Motorola, η αμερικάνικη έκδοση είναι προγραμματισμένο να πάρει JB. Έχουν γίνει πολλές αναφορές στο γεγονός (ενδεικτικά, εδώ).

Ελπίζω να μην αφήσουν την Ευρώπη απ' έξω - θα ήταν πολύ χαζό (όπως ελπίζω να μη επαναληφθεί η "γκέλα" Atrix: "είπα-ξείπα"...).

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

achillesgk said:
Όταν έχει ανμακοινωθεί η 4.2 κρίμα να λέμε αν θα πάρουμε τα Χριστούγεννα 4.1.....

Δεν νομίζω πως θα δώσουν jb στο razr μαζί με τα καινούρια HD,M,i( κάτσε να δούμε αν θα πάρουν και αυτά και δεν έχουμε τα ίδια με τις υποσχέσεις για ics που έδωσε η Μοτο όταν κυκλοφόρησε το razr). Υποθέτοντας πως θα δώσουν πάλι πρώτα στην Αμερική, μπορεί να αργήσει πολύ παραπάνω από Χριστούγεννα.

LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

R_Bachman said:
Υποθέτοντας πως θα δώσουν πάλι πρώτα στην Αμερική, μπορεί να αργήσει πολύ παραπάνω από Χριστούγεννα.

+1

Προβλέπω να παίρνουμε Jelly Bean αντί για Easter Chocolate Egg :lol:

Χμ, μαλιστα. Αυτο που δε καταλαβαινω βεβαια ειναι ο λογος που που δε θα παρουμε Jelly bean, αν τελικα δε παρουμε. Ειναι μονο θεμα μαρκετινγκ και πλασαρισματος των νεων κινητων της εταιριας του τυπου "παρε το νεο κινητο που θα εχει και Jelly bean και θα ειναι φοβερο" η λογο ανικανοτητας hardware να ανταπεξελθει στο JB? Γιατι αν ειναι θεμα μαρκετινγ ειναι γελοιο πραγματικα. Οταν αγοραζεις μια συσκευη, αγοραζεις και την υποστηριξη που σου παρεσει η εταιρια ειτε αυτο λεγεται service ειτε firmware upgrade κλπ..

zortam said:
Χμ, μαλιστα. Αυτο που δε καταλαβαινω βεβαια ειναι ο λογος που που δε θα παρουμε Jelly bean, αν τελικα δε παρουμε. Ειναι μονο θεμα μαρκετινγκ και πλασαρισματος των νεων κινητων της εταιριας του τυπου "παρε το νεο κινητο που θα εχει και Jelly bean και θα ειναι φοβερο" η λογο ανικανοτητας hardware να ανταπεξελθει στο JB? Γιατι αν ειναι θεμα μαρκετινγ ειναι γελοιο πραγματικα. Οταν αγοραζεις μια συσκευη, αγοραζεις και την υποστηριξη που σου παρεσει η εταιρια ειτε αυτο λεγεται service ειτε firmware upgrade κλπ..

Το hardware μια χαρά αντέχει. Το nexus τι παραπάνω έχει δηλαδή;

LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

Χτες έφαγε την πρώτη σαβουρδα όταν πήγα με ενα χέρι να ανοίξω την κάμερα άβολο ήταν και έπεσε κάτω απο 1.70μ και έπεσε πανω σε σκληρό πράμα ανομοιόμορφο και απέκτησε στην γωνιά που είναι κάρτα ενα μικρο βαθούλωμα και λίγες εμφανές γρατζουνιες κατα τα αλλα τίποτα δεν έπαθε

Next test βροχές και πτώση σε νερά :lol: απο 30 μέτρα

:ninja:

Ναι παραεισαγωγης

το τηλ ειναι για την Γερμανικη αγορα εχει προεγκατεστημενη την Bild κλπ

Η 47 λογικα ειναι για Γερμανια δεν γνωριζω σε τι διαφερει απο την 41

Καλησπερα παιδια.μου εφερε ενα φιλαρακι απο γερμανια το hd dock (amazon.de) και το εχω συνδεσει στην τηλεοραση μαζι με logitech k400 πληκτρολογιο. Πολυ πρακτικο. Σερφαρεις στο ιντερνετ απο τον καναπε σου! Αντικαθιστα υπολογιστη και γλυτωνεις και τα εξοδα για ταμπλετ. Ανοιγει τις σελιδες πολυ γρηγορα και χωρις προβληματα εως τωρα. Με λιγο ψαξιμο και στις ρυθμισεις προβολης ερχονται ολα στα μετρα σου.

Πραγματικα αξιζει τα λεφτα του και με το παραπανω. Μου θυμιζει μια μικρη διανομη λινουξ.

Αν βρω χρονο θα ανεβασω και ενα βιντεακι με το ολο σεταρισμα και λειτουγια του.

Το κινητο ειναι πολυ μπροστα τελικα. Φανταζομαι σε 1-2 χρονια τι δυνατοτητες θα μας προσφερουν τα τετραπυρηνα smartphones και ενθουσιαζομαι!!!

http://www.amazon.de/Motorola-ASMHDMMDOCKTOP-TRI3A-Multimedia-Docking-Station/dp/B006MEJNLU/ref=pd_sxp_grid_pt_0_1

http://www.skroutz.gr/s/365730/Logitech-Wireless-Touch-Keyboard-K400.html

GFGHGFHFGHF

Τι σε ένα δυο χρόνια με την 4.2 δεν θα χρειαζεται κάν dock θα γίνεται μέσω wifi ασύρματα η προβολη στην τηλεόραση της οθόνης του κινητού και θα σερφάρεις χωρίς ούτε ένα καλώδιο μέσα στο σπίτι

Εγώ να πω την αλήθεια δεν τραβάω κανένα ζόρι να περιμένω και λίγο την jb. Υπάρχουν ακόμα apps με ασυμβατότητες κτλ στην jb .

Για άμεσο update θα ήθελα μερικά bug fixes και ίσως και ένα pintch to zoom που έχουν τα hd μοντέλα και τις εξτρα 2 αρχικές οθόνες(από μια έως 7 δηλαδή). Μένω με τον stock launcher για το contacts widget που είναι πολύ βολικό. Δοκίμασα και άλλους launcer(nova,apex,holo), αλλά τα lag στην επιλογή widgets και στα call logs(που δεν με χαλάει και πολύ αυτό στα logs), είναι τα ίδια.

zortam said:

Εδώ σηκώνει ερασιτεχνικά μαγειρεμένο JB το Desire και το Defy, το Razr θα κολλήσει;

Εξάλλου, δεν νομίζω ότι έχει ριζικά διαφορετικές απαιτήσεις η JB από την ICS (επιφυλάσσομαι για το "Project Butter"..).

jimmys said:
Το razr εχει USB OTG ?

Με πατέντα μόνο. Δες εδω

.

giorgosstamatis said:

4€ τα μεταφορικά για ενα καλώδιο 10cm .. μήπως το πουλάει κάποιο κατάστημα στην Θεσ/νικη να γλιτώσω τα έξοδα

:ninja:

giorgosstamatis said:

Την τροφοδοσία ρεύματος που χρειάζεται πως τη δίνουμε;

παιδια καλησπέρα. θα ηθελα την βοήθεια σας. εδώ και καιρό μου έχει έρθει update. έχω την 2.3.5 κατεβαίνει το λογισμικό πατάω install, κανει reboot το τηλ. ξεκιναει το install φτανει μεχρι την μέση και μετα μου βγάζει error. και μετά παλι απο την αρχή το download και ξανα error.. καμία ιδέα?

ευχαριστώ εκ των προτέρων...

button said:
4€ τα μεταφορικά για ενα καλώδιο 10cm .. μήπως το πουλάει κάποιο κατάστημα στην Θεσ/νικη να γλιτώσω τα έξοδα

έχω αγοράσει πολλές φορές από εδώ, είναι πάντα οι φτηνότεροι και 2 φορές που είχα πρόβλημα, με αποζημίωσαν πλήρως, χωρίς πολύ "πρήξιμο".Α, και μεταφορικά δωρεάν βέβαια

Να ρωτησω, το lapdock απο το atrix ταιριαζει στο κινητακι μας?Και αν ναι που θα βρουμε κανα φθηνο?Κανενας εδω δεν το βαρεθηκε να το πουλησει? :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

·۰•●_N1k0s_●•۰·

hara75gr said:
έχω αγοράσει πολλές φορές από εδώ, είναι πάντα οι φτηνότεροι και 2 φορές που είχα πρόβλημα, με αποζημίωσαν πλήρως, χωρίς πολύ "πρήξιμο".Α, και μεταφορικά δωρεάν βέβαια

του samsung δεν δουλευει στο motorola :mad:

nikolis2000 said:
Να ρωτησω, το lapdock απο το atrix ταιριαζει στο κινητακι μας?Και αν ναι που θα βρουμε κανα φθηνο?Κανενας εδω δεν το βαρεθηκε να το πουλησει? :p
απο εδω http://www.pc1.gr/ για lapdock και κανει με πατεντα ,δες εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=292044&page=140

-Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.

Edited by navi55

Siemens S25, Nokia 3310, Nokia 5100, Samsung V200, Siemens SX1, Sony Ericsson P990, Nokia N80, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung i900 Omnia, LG Nexus 4 E960, Motorola DEFY, Apple iPhone 4S, Motorola DROID RAZR XT912, Samsung Galaxy Nexus I9250, Samsung Galaxy Note II N7100, Huawei Honor 6, LG G2, Sony Xperia Z3 Compact, Xiaomi Mi 4 LTE, HTC One (M8), Xiaomi Mi 4c, OnePlus 2, LG G4 Dual, Xiaomi Mi 5, Motorola Moto Z, OnePlus 3T, OnePlus 5, OnePlus 5T, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P20 Pro, OnePlus 6, Xiaomi Mi Mix 3, OnePlus 6T, Xiaomi Mi 9, Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Mi Note 10, Huawei Mate 30 Pro, Realme X2 Pro, OnePlus 7T, OnePlus 7T Pro, Huawei P40 Pro, Samsung Galaxy S20 Ultra 5G, Samsung Galaxy S20 FE 5G, OnePlus 8 Pro, Xiaomi Mi 11 Ultra, Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, Honor 50, OnePlus 9 Pro, Xiaomi Poco F4, Samsung Galaxy S22 Ultra 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Google Pixel 8 Pro, OnePlus 12

baspats said:

Το πρώτο έχει 11,6 ίντσες οθόνη και είναι όλο αλουμίνιο, αυτό έχω και εγώ, άπλα καταπληκτικό, δεν θα πιστέψεις τι έχεις στα χέρια σου με 50 ευρό! Θέλει όμως μια μικρή μετατροπή στα βύσματα. Το δεύτερο το 100 είναι 10 ίντσες άσχημο και πλαστικό.... έχουν την ίδια ανάλυση οθόνης και δεν χρειάζεται μετατροπή.

• The title was changed to Motorola RAZR XT910