Jump to content

Motorola RAZR XT910

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το έκανα καθαρή εγκατάστασή και δεν παίζει, άνοιξέ μόνο την πρώτη φορά μετά μου βγάζει σφάλμα... τώρα το ξαναεβγαλα....θα το περάσω πάλι να δω...

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

άρα να φανταστώ ότι δν χρειάζεται επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.η γραμματοσειρά γενικά είναι μικρότερη κ διαβάζεται δυσκολότερα από gb.ένα θέμα που έχω είναι με τις επαφές κ τους ήχους κλήσης,που θέλω να βάλω ξεχωριστά.στην ics εμφανίζει μόνο την λίστα τραγουδιών που υπάρχει στην μουσική κ όχι όλες τις επιλογές τραγουδιών κ ringtones του κντ.στην προηγούμενη έκδοση δν είχα θέμα.μπορούσα να επιλέξω όλη την γκάμα του τηλεφώνου.τώρα με απομονώνει σε όσα θέλει.καμιά άποψη?
KT23

Εγώ έκανα καθαρή εγκατάσταση, επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων πριν και μετά. Αν δεις ότι όλα λειτουργούν σωστά και χωρίς κολλήματα δεν χρειάζεται να κάνεις.

Μεγάλο πακέτο.....:mad:

Υπαρχει πουθενα καποια φωτο εσωτερικα της συσκευης που να δειχνει , τι και που βρισκετε μεσα του?

εχω στην δουλεια ενα Router dlink!!!

λοιπον εβαλα ics βαζω κωδικό κανονικα και δέν πάιρνω με τίποτα ΙP.

ψάχνω να βρώ κάπου να την βάλω manual αλλά πουθενα όπως ήταν στην GB

ξέρεις κανέις κατι?

Καλημέρα! μου ήρθε και εμένα χθες η αναβάθμιση και εχω να διαπιστώσω τα εξής:

Η μπαταρία αρκετά μεγάλη διαφορά!πολύ καλή τώρα

Σήμα wifi το ίδιο καμία βελτίωση!

Πληκτρολόγιο χειρότερο αν και εβαλα το swiftkey!

γενικότερα interface προσωπικά δεν μου άρεσε και πιο δύσκολα μπαίνουν τα γραφικά στοιχεία και οι συντομεύσεις!Επίσης όταν γράφεις κάτι σου εμφανίζει στην μπάρα ειδοποιήσεων να διαλέξεις μέθοδο εισαγωγής!μεγάλη βλακεία μόνο και που το εμφανίζει!

Έχω την αίσθηση ότι ο ήχος είναι πιο καθαρός!

Ξέρει κανείς γραμματοσειρά ή το χρώμα το μπλέ που έχει δώσει στα γράμματα αν αλλάζει κάπως;

Θα σου πρότεινα να αλλάξεις launcher, εγώ προσώπικά χρησιμοποιώ τον nova.

Ρε παιδια πως κανουμε συγχωνευση επαφων τωρα στην ics?

Το εψαχνα κ εγω για να συνδέσω επαφές κινητού με τα προφίλ τους στο facebook. Πήγαινε στις επαφές, διάλεξε αυτή που θες, πατας το αριστερό κουμπί απ'τα 4 (αυτό με τις 3 γραμμούλες), πατάς επεξεργασία, ξαναπατάς το ίδιο κουμπί μόλις μπει στην επεξεργασία κ επιλέγεις ένωση και διαλέγεις την επαφή που θες να συγχωνευτεί μαζί της. Είναι πιο πολύπλοκο απ' ότι με την GB.

Μόλις γύρισα από καφεδάκι με φίλο που έχει το razr με GB 2.3.6... καμια σχέση.. τα συγκρίναμε πριν αναβαθμίσει για να είναι σίγουρος...πολύ πιο γρήγορο με το παγωτό.

Μπορεί να αργήσανε στην Moto αλλα η διαφορα είναι πραγματικά μεγάλη!

Camera ICS από Moblynx. Απενεργοποιεί κανονικά τον ήχο του "κλείστρου"

Σωστος πολυ καλο:)

καποιο καλο widget για την μπαταρια υπαρχει??

Το Circle Battery Widget που ειχα δεν δουλευει πια.

Edited by pok

Παιδες και εγω εχω την 672.180.39.ΧΤ910.NonEFIGSRetail.en.EU που περασα μονος μου..ξερει κανεις πως περναω την .41 ?που βρισκω τα αρχεια κτλπ?

Ευχαριστω...

Μόλις γύρισα από καφεδάκι με φίλο που έχει το razr με GB 2.3.6... καμια σχέση.. τα συγκρίναμε πριν αναβαθμίσει για να είναι σίγουρος...πολύ πιο γρήγορο με το παγωτό.

Μπορεί να αργήσανε στην Moto αλλα η διαφορα είναι πραγματικά μεγάλη!

Δοκιμάσατε να ανοίξετε το μενού με σήμα το τηλέφωνο? (κλήσεις). :)

Επίσης την εφαρμογή gmail?

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Υπαρχει πουθενα καποια φωτο εσωτερικα της συσκευης που να δειχνει , τι και που βρισκετε μεσα του?

Σε ευχαριστώ φίλε μου αλλα αυτό που ψάχνω είναι να μάθω τι είναι το κάθε εξάρτημα πάνω στην πλακέτα., κάπου υπήρχε μια φωτο που ονόμαζε το κάθε εξάρτημα αλλα τώρα δεν την βρίσκω πουθενά.

πειτε μου κατι,οσοι εχουμε την retail 4.0.4 ics μπορουμε να την αντικαταστησουμε με την επισημη; η οχι;

και αν γινετε με ποιο τροπο μπορουμε να το κανουμε?

επισης μια απορια που εχω ειναι πως εμεις που εχουμε την retail (update λογισμικου κτλπ) απο την μοτορολα παιρνουμε κανονικα;

απαντηστε μου παρακαλω!!!!!!

Motorola Z8 , Motorola Razr Xt910 ,Lg G2 32gb

Δοκιμάσατε να ανοίξετε το μενού με σήμα το τηλέφωνο? (κλήσεις). :)

Επίσης την εφαρμογή gmail?

Ναι τις επαφές τις ανοίξαμε και παρόλο που εμφανίζει και τις φορτωμένες φώτο που έχω ήταν ελάχιστα πιο γρήγορο αν και θα έπρεπέ να λαγκαρει!

Gmail δεν άνοιξα. Ανοίξαμε διάφορα από σελίδες μέχρι παιχνίδια, ανοίξαμε κλείναμε Wifi GPS αλλά η διάφορές ήταν τόσο εμφανείς που δεν ασχοληθήκαμε περισσότερο. Το βλέπεις πως κυλάει... να μην είχε αυτό το καταραμένο πληκτρολόγιο... καμία ιδέα πιο να βάλω που ομοιάζει με αυτό που είχαμε?

Ναι τις επαφές τις ανοίξαμε και παρόλο που εμφανίζει και τις φορτωμένες φώτο που έχω ήταν ελάχιστα πιο γρήγορο αν και θα έπρεπέ να λαγκαρει!

Gmail δεν άνοιξα. Ανοίξαμε διάφορα από σελίδες μέχρι παιχνίδια, ανοίξαμε κλείναμε Wifi GPS αλλά η διάφορές ήταν τόσο εμφανείς που δεν ασχοληθήκαμε περισσότερο. Το βλέπεις πως κυλάει... να μην είχε αυτό το καταραμένο πληκτρολόγιο... καμία ιδέα πιο να βάλω που ομοιάζει με αυτό που είχαμε?

To swype που ειχε πριν, το εχει παλι και πιο ωραιο. Μπορεις να βγαλεις off και οσες γλωσσες δεν θελεισ

καλησπερα παιδια..με επισημη ics εχω ενα προβλημα. οταν στελνω sms οι περισσοτεροι ληπτες μου λενε οτι λειπουν καποια γραμματα οπως το α και το σ..γνωριζει κανεις τπτ για αυτο?

Όταν κάνεις σκρόλ στις αγαπημένες επαφές (με τις μεγάλες εικόνες) δεν κολλάει λίγο?

καλησπερα παιδια..με επισημη ics εχω ενα προβλημα. οταν στελνω sms οι περισσοτεροι ληπτες μου λενε οτι λειπουν καποια γραμματα οπως το α και το σ..γνωριζει κανεις τπτ για αυτο?

Θα πρέπει να γράφεις με κεφαλαία (είναι πρόβλημα της ics αυτό).

Edited by navi55
συνεχόμενα posts

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Παιδια να ρωτησω κατι (ασχετο με το παγωτο) εχετε παρατηρησει καθολου burrn-in effects(αποτυπωση εικονιδιων οπως μπαταρια η ωρα κτλ)στην οθονη(σε μπλε φοντο φαινεται καθαρα)?

Το wifi πιανει σιγουρα αρκετα καλυτερα.. Προβλημα με το gps δεν ειδα..

Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι ποιον browser προτεινεται.. εβαλα τον chrome αλλα νομιζω κανει το κινητο να αργει λιγο αν μενει ανοιχτος..

Όταν κάνεις σκρόλ στις αγαπημένες επαφές (με τις μεγάλες εικόνες) δεν κολλάει λίγο?

Αν πας στα μυνήματα και πατήσεις το κουμπί με τις 3 βούλες που γενικά βγάζει τις ρυθμίσεις, σου βγάζει "ρυθμίσεις μυνηνάτων", το επιλέγεις. Μετά επιλέγεις "Μέθοδος κωδ/ποίησης SMS" και στη συνέχεια "Ομάδα χαρακτήρων 16bit".

Αν εννοείς αυτό. Εκτός αν το πρόβλημα σου το βγάζει με αυτές τις ρυθμίσεις.

:dizzy: Οχι δα ρε παιδια... Μια χαρα δουλευει το δικο μου εδω και καιρο ετσι.

• The title was changed to Motorola RAZR XT910