Jump to content

Motorola RAZR XT910

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

τι εννοείς; φαντάζομαι όλοι πριν ανοίξουν το πρόγραμμα πλοήγησης που έχουν θα έχουν ενεργοποιήσει το gps, εκτός αν είναι κάποια ειδική ρύθμιση.

Στις ρυθμίσεις>location servises>gps source>use internal gps

Αυτό υπάρχει σε περίπτωση που κάποιος θέλει να χρησιμοποιήσει εξωτερικό δέκτη bluetooth gps. Απλά μου έχει τύχει πολλές φορές να μην είναι επιλεγμένο.

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αυτό υπάρχει σε περίπτωση που κάποιος θέλει να χρησιμοποιήσει εξωτερικό δέκτη bluetooth gps. Απλά μου έχει τύχει πολλές φορές να μην είναι επιλεγμένο.

Εγώ γιατί δεν βλέπω τέτοια επιλογή;

στην τελευταία επίσημη έκδοση δεν υπάρχει τέτοια επιλογή.

frastgr

στην τελευταία επίσημη έκδοση δεν υπάρχει τέτοια επιλογή.

Άρα ο μόνος τρόπος για την ώρα είναι root και αλλαγή radio. Μέχρι να ξυπνήσει η motorola....

Άρα ο μόνος τρόπος για την ώρα είναι root και αλλαγή radio. Μέχρι να ξυπνήσει η motorola....

πριν από λίγο που δοκίμασα, με sygic και Navigon δουλεύει το gps (όχι όπως την 2.3.6 άλλα δουλεύει) με ndrive δεν δουλεύει, ίσως να μην είναι συμβατό και το πρόγραμμα σε αυτή την έκδοση λογισμικού, δεν ξέρω!!!!!!!!:confused: πάντως μέχρι στιγμής δεν κάνω root μόνο και μόνο για αυτό το λόγο ούτως ή άλλως η δουλειά μου γίνεται. Συμπέρασμα: Δε με βλέπω να κρατάω για πολύ αυτό το κινητό σύμφωνα και με τις γνωστές ''παραξενιές'' της motorola, ....... πάντως θα περιμένω λίγο ακόμα, θα δείξει!!!!!!

Edited by frastgr
frastgr

Εμενα παντως το gps μου με το official update δουλευει και κλειδωνει ακριβως οπως και με 2.3.6. Δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα. Οπως και η μπαταρια ειναι πολυ καλη.:)

FLASHTOOL P780 - TWRP P780

http://ul.to/9txmvih8

Εμενα παντως το gps μου με το official update δουλευει και κλειδωνει ακριβως οπως και με 2.3.6. Δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα. Οπως και η μπαταρια ειναι πολυ καλη.:)

Είσαι σίγουρος; σε κλειστό χώρο με την 2.3.6 κλείδωνε σε 2-3 λεπτά και τώρα που το δοκίμασα έκανε 10 λεπτά τουλάχιστον. Βέβαια για κλειστό χώρο μιλάω όμως η σύγκριση παραπάνω είναι εμφανής. Να σημειωθεί ότι η σύγκριση έγινε με το ίδιο πρόγραμμα πλοήγησης και όχι με διαφορετικά.

frastgr

Είσαι σίγουρος; σε κλειστό χώρο με την 2.3.6 κλείδωνε σε 2-3 λεπτά και τώρα που το δοκίμασα έκανε 10 λεπτά τουλάχιστον. Βέβαια για κλειστό χώρο μιλάω όμως η σύγκριση παραπάνω είναι εμφανής. Να σημειωθεί ότι η σύγκριση έγινε με το ίδιο πρόγραμμα πλοήγησης και όχι με διαφορετικά.

Δεν το εχω δοκιμασει ποτε σε κλειστο χωρο ουτε τωρα ουτε και οταν ειχα 2.3.6 και να σου πω την αληθεια δεν βρησκω και τον λογο να το κανω. Οποτε εχω χρειαστει gps ειμαι παντα σε ανοιχτο χωρο.

FLASHTOOL P780 - TWRP P780

http://ul.to/9txmvih8

παντως με τα την αλλαγη του radio κλειδωσε στους δορουφορους μεσω sygic στα 10-15 δευτερολεπτα περιπου
Coolpad F1 (8297W)

Παιδιά συγγνώμη δεν ξέρω αν αυτή η επιλογή υπήρχε και στο leak. Απλά εγώ τρέχω cm9 και την έχει, ίσως δεν υπήρχε σε καμία στοκ

... και εμένα.

3>4

Δεν το εχω δοκιμασει ποτε σε κλειστο χωρο ουτε τωρα ουτε και οταν ειχα 2.3.6 και να σου πω την αληθεια δεν βρησκω και τον λογο να το κανω. Οποτε εχω χρειαστει gps ειμαι παντα σε ανοιχτο χωρο.

... και εμένα.

ότι υπάρχει κάποιο θέμα με το gps, όντως υπάρχει. Στο xda που κάνανε thread για να το λύσουνε ή και σε άλλα φόρουμ, δεν το βγάλανε από τη φαντασία τους αλλά είναι πραγματικό γεγονός. Από κει και πέρα αν κάποιος δεν δούλευε συχνά το gps προφανώς και δεν θα κατάλαβε τη διαφορά, με το ίδιο λογισμικό τα τηλέφωνα συμπεριφέρονται το ίδιο δεν είναι θέμα το δικό μου ''έτσι'' του άλλου ''αλλιώς'' εκτός αν κάποιο έχει hardware πρόβλημα το οποίο θα το είχε καταλάβει ο κάτοχος του από την αρχή και όχι τώρα με την ics.

frastgr

Παιδια εμενα μια χαρα μεσα σε 2-3 λεπτα ποιανει το gps τελεια κλειδωνει μια χαρα μηπως παιζει ρολο που t- mobile? Mε navigon και speedview μια χαρα και με την πλοηγηση.Δεν εχω κανενα προβλημα μεχρι τωρα να μην το ματιαξω κιολας.Ενοητε οτι εχω την official 4.0.4

Μια ερωτηση θελω να κανω! εχω την 2.3.6 εκδοση και θελω να περασω την 4.0.4 την official! να ακολουθησω αυτα τα βηματα του link http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1837971?? απλα κατευαζω το update περναω στην sd και κανω apply update from sd?? χωρις να κανω ροοτ τη συσκευη!

Μια ερωτηση θελω να κανω! εχω την 2.3.6 εκδοση και θελω να περασω την 4.0.4 την official! να ακολουθησω αυτα τα βηματα του link http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1837971?? απλα κατευαζω το update περναω στην sd και κανω apply update from sd?? χωρις να κανω ροοτ τη συσκευη!

Φίλε είναι ζήτημα ημερών να πάρεις την official από την Moto. Κάνε λίγο υπομονή.

LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

Φίλε είναι ζήτημα ημερών να πάρεις την official από την Moto. Κάνε λίγο υπομονή.

Απλα το θεμα ειναι οτι οταν παταω ενημερωσεις συστηματος μου βγαζει ''προς το παρον, ο ελεγχος για ενημερωση δεν ειναι διαθεσιμος. προσπαθηστε ξανα αργοτερα.'' για αυτο και ρωτησα να το κανω μονος μου!! και σε σας το ιδιο βγαινει?

την έχεις δοκιμάσει

κοίτα θα βολεύει πολλή όταν είσαι παράλια η ταξίδια με 1750+2400 είσαι θεός και 9μμ δεν είναι άσχημα :lol: βεβαία οτι τα 2400 είναι τόσο φθηνά με τρομάζει

και όποτε θες τη βάζεις βγάζεις ...

Κανείς για ομαδική ??

Δηλαδή ποια είναι λογική τιμή για τέτοια μπαταρία; Γιατί έμενα τα σχεδόν 30 ευρώ που κάνει η συγκεκριμένη δε μου φαίνονται και τόσα λίγα.

Επίσης δεν υπάρχει περίπτωση να προκαλέσει πρόβλημά στο κινητό, πχ υπερθέρμανση ή κακή φόρτιση της κανονικής μπαταρίας και μείωση της ζωής της;

Επίσης η συγκεκριμένη που προτείνετε είναι γνωστή εταιρία; Γιατί από Hong Kong τη στέλνουν.

Πάντως θα με ενδιέφερε κάτι τέτοιο, το κουβαλάς στην τσάντα και το χρησιμοποιείς στην ανάγκη, πχ αν χρειάστηκε παραπάνω 3G και τελείωσε η μπαταρία. Και βολεύει πολύ παραπάνω από τα άλλα μέσα backup μπαταρίας γιατί απλώς του φοράς μια θήκη, δε χρειάζεται να το αφήσεις κάπου να φορτίσει.

Καλησπέρα.Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση προς αυτους που έχει έρθει με οτα το πολυαναμενομενο update και το εχουν είδη βάλει στο κινητό τους το flash player δεν δουλευει σωστά? Σε ενα neo v ενος φιλου που εχει το ics 4.0.4. του εβαλα τον adobe flash player που το ειχα σε ξεχωριστό αρχειο apk το έκανε εγκατάσταση κανονικά και μετα βάλαμε και τον opera αλλα τίποτα... flash player πουθενά... αρα και σε μας με razr οταν έρθει με το καλό δεν θα υπάρχει κανένας τρόπος να μπορούμε να έχουμε ξανά flash πού να παίζει κανονικά?? Πάει τον ξεχνάμε δηλαδή δεν γίνεται με τίποτα με κανέναν τρόπο???

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;)

Απλα το θεμα ειναι οτι οταν παταω ενημερωσεις συστηματος μου βγαζει ''προς το παρον, ο ελεγχος για ενημερωση δεν ειναι διαθεσιμος. προσπαθηστε ξανα αργοτερα.'' για αυτο και ρωτησα να το κανω μονος μου!! και σε σας το ιδιο βγαινει?

Σε μένα τώρα που το πάτησα βγήκε ότι η συσκευή μου είναι ενημερωμένη. Αυτό που λες μου το έβγαζε τη Δευτέρα που αγωνιωδώς πατούσα να δω μήπως ήρθε η ώρα μου. Πλέον έχω βαρεθεί να ελέγχω, απλώς περιμένω να μου πετάξει μήνυμά ότι έχω αναβάθμισή.

Μην αγχώνεσαι, θα την πάρουμε κι εμείς. Απότι έχω καταλάβει είμαστε αρκετοί που δε μας έχει έρθει.

Σε μένα τώρα που το πάτησα βγήκε ότι η συσκευή μου είναι ενημερωμένη. Αυτό που λες μου το έβγαζε τη Δευτέρα που αγωνιωδώς πατούσα να δω μήπως ήρθε η ώρα μου. Πλέον έχω βαρεθεί να ελέγχω, απλώς περιμένω να μου πετάξει μήνυμά ότι έχω αναβάθμισή.

Μην αγχώνεσαι, θα την πάρουμε κι εμείς. Απότι έχω καταλάβει είμαστε αρκετοί που δε μας έχει έρθει.

Καλήσπερα και απο εμένα, με την 672.180.33.XT910.Retail.en.EU έκδοση συστήματος και με Root τι πρέπει να κάνω για να παρω το update? Να περιμένω μέω ΟΤΑ η να ακολουθησω καποιο άλλο τρόπο? Έχει κάτι καλύτερο το update η απλα για να μην έχω θέμα με την εγγύηση? Να σημειώσω ότι με την έκδοση που έχω τώρα έχω ικανοποιητικό Wi-fi και κανένα θέμα με το gps.

Xiaomi Poco X3 NFC (128GB)

Official Android 11 | MIUI 12.0.6.0 (RJGEUXM)

Αξίζει φίλε να υπάρχεις για ένα όνειρο και ας είναι η φωτιά του να σε κάψει!

Καλήσπερα και απο εμένα, με την 672.180.33.XT910.Retail.en.EU έκδοση συστήματος και με Root τι πρέπει να κάνω για να παρω το update? Να περιμένω μέω ΟΤΑ η να ακολουθησω καποιο άλλο τρόπο? Έχει κάτι καλύτερο το update η απλα για να μην έχω θέμα με την εγγύηση? Να σημειώσω ότι με την έκδοση που έχω τώρα έχω ικανοποιητικό Wi-fi και κανένα θέμα με το gps.

OTA δεν πρόκειται να πάρεις. Μπορείς να περάσεις το υpdate για το leak που έχεις περάσει. Εμείς που περάσαμε την NonEFGIS το κάναμε για την εγγύηση.

Καταρχήν ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Το υpdate για το leak που μπορώ να το βρώ? Να ακολουθήσω αυτόν τον οδηγό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4240409#post4240409 η πρέπει να κάνω κάτι άλλο?

Xiaomi Poco X3 NFC (128GB)

Official Android 11 | MIUI 12.0.6.0 (RJGEUXM)

Αξίζει φίλε να υπάρχεις για ένα όνειρο και ας είναι η φωτιά του να σε κάψει!

Καταρχήν ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Το υpdate για το leak που μπορώ να το βρώ? Να ακολουθήσω αυτόν τον οδηγό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4240409#post4240409 η πρέπει να κάνω κάτι άλλο?

Καμία σχέση. Στην retail που είσαι εσύ είναι αυτό:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1755764

Αυτο ειναι για το update για το leak της retail αν καταλαβα καλά. Για την official μπορω να κανω κατι; Πρέπει να φλασαρω με RSD?

Πρόκειται για την παραθεση του telis_pq

• The title was changed to Motorola RAZR XT910