Jump to content

Motorola RAZR XT910

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ έχω την ίδια έκδοση με τα παιδιά που έλαβαν την ενημέρωση, αλλά ακόμα τίποτα... Δεν έχω πειράξει πάντως το κινητό καθόλου.

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Με 651.167.21.XT910.NonEFIGRetail.en.EU εδώ και δεν μου ήρθε η ενημέρωση .
LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

Με 651.167.21.XT910.NonEFIGRetail.en.EU εδώ και δεν μου ήρθε η ενημέρωση .

Με την ίδια έκδοση, ούτε εγώ την έχω λάβει... Με κάποιο άλλο τρόπο μάλλον την μοιράζουν προς το παρόν. Ίσως με το ΙΜΕΙ;

Μου ηρθε η 41 αλλα ειμαι εκτος σπιτιου... Το βραδυ τα νεοτερα

Siemens S25, Nokia 3310, Nokia 5100, Samsung V200, Siemens SX1, Sony Ericsson P990, Nokia N80, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung i900 Omnia, LG Nexus 4 E960, Motorola DEFY, Apple iPhone 4S, Motorola DROID RAZR XT912, Samsung Galaxy Nexus I9250, Samsung Galaxy Note II N7100, Huawei Honor 6, LG G2, Sony Xperia Z3 Compact, Xiaomi Mi 4 LTE, HTC One (M8), Xiaomi Mi 4c, OnePlus 2, LG G4 Dual, Xiaomi Mi 5, Motorola Moto Z, OnePlus 3T, OnePlus 5, OnePlus 5T, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P20 Pro, OnePlus 6, Xiaomi Mi Mix 3, OnePlus 6T, Xiaomi Mi 9, Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Mi Note 10, Huawei Mate 30 Pro, Realme X2 Pro, OnePlus 7T, OnePlus 7T Pro, Huawei P40 Pro, Samsung Galaxy S20 Ultra 5G, Samsung Galaxy S20 FE 5G, OnePlus 8 Pro, Xiaomi Mi 11 Ultra, Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, Honor 50, OnePlus 9 Pro, Xiaomi Poco F4, Samsung Galaxy S22 Ultra 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Google Pixel 8 Pro, OnePlus 12

Thanks for all your comments. We are finalising the complete roll out in the UK and expect to roll out to remaining users soon. Please stay tuned.

We can further confirm that the ICS upgrade for Motorola RAZR and RAZR MAXX owners from the Middle East and Africa, Poland, Greece and Spain (Telefónica) is now rolling out to select users, and will also be available more widely over the coming week.

Τα Λογια της ιδιας motorola europe σε ποστ στο προφιλ μου facebook

αλλα ακομη εμενα τιποτα παιδες

το λεει ξεκαθαρα βρε παιδια ".. is now rolling out to select users". Οποτε η πλειοψηφια θα το παρει αργοτερα καποια στιγμη οπως εγινε και στην Αμερικη,Ινδιες κλπ... Το κακο ειναι οτι ερχεται Σ/Κ ! Οποτε απο δευτερα το κοβω...

Η διαδικασία περιγράφεται στο ποστ 3622 με τη διαφορά ότι θα βάλετε το νέο boot αρχείο το οποίο υπάρχει στη σελίδα που βρίσκεται το νέο update zip.

Προσοχή στην ονομασία του boot αρχείου, πρέπει να είναι ίδια με τις εντολές που πληκτρολογούμε μετά στο cmd. Στο site παραπάνω το ονομάζει boot_new_41.img αν θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε τις ίδιες εντολές με τον οδηγό θα πρέπει να το μετονομάσουμε σε boot_new.img

Ενημέρωση

Εγώ πριν δεν έκανα factory reset άλλα μόνο wipe cache partition, όλα πήγανε οκ και το κινητό πάει σφαίρα. Έτσι δεν έχασα τίποτα και δεν χρειάστηκε ''στήσιμο'' από την αρχή. Βέβαια αν θέλεις κάποιος να κάνει όσο το δυνατόν clean install αυτό είναι άλλο θέμα, πάντως ήμουνα σε ICS NonEFIGS και με την νέα αναβάθμιση πήγε οκ χωρίς factory reset.

Που είναι τα καινούρια αρχεία? Ας τα ποστάρει κάποιος παρακαλώ.

φίλε μου με συγχωρείς άλλα δεν διαβάζεις τι γράφουνε τα ποστ; τα έχουμε δώσει σε λινκ λίγο νωρίτερα και λίγο search δε βλάπτει:blink:

frastgr

Ρε παιδιά ψάξτε και λίγο, 3 φορές τα βάλαμε σήμερα....

εδώ post 3781

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4240191#post4240191

κι εδώ 3782

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=318317&page=253

κι εδώ post 3798

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4240409#post4240409

Edited by achillesgk

φίλε μου με συγχωρείς άλλα δεν διαβάζεις τι γράφουνε τα ποστ; τα έχουμε δώσει σε λινκ λίγο νωρίτερα και λίγο search δε βλάπτει:blink:

Ρε παιδιά ψάξτε και λίγο, 3 φορές τα βάλαμε σήμερα....

εδώ post 3781

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4240191#post4240191

κι εδώ 3782

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=318317&page=253

κι εδώ post 3798

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=318317&page=254

Σε συγχωρώ φυσικά frastgr και βεβαίως διαβάζω όλες τις σελίδες.

Απλά δεν κατάλαβα ποια είναι τα καινούρια αρχεία. Πριν λίγες μέρες έκανα το πέρασμα από Retail σε NonEFIGS με τον οδηγό σου.

Τα ίδια αρχεία τα έχω. Δεν κατάλαβα ποια αρχεία είναι τα καινούρια που πρέπει να κατεβάσω.

Δηλαδή με ένα boot new 41 img και αυτό είναι όλο?

Και αλήθεια στο λέω ακόμη δεν έχω καταλάβει ποιο είναι το άλλο αρχείο update που πρέπει να κατεβάσω για να ρίξω μέσα στην microSD.

Απλά δεν κατάλαβα ποια είναι τα καινούρια αρχεία. Πριν λίγες μέρες έκανα το πέρασμα από Retail σε NonEFIGS με τον οδηγό σου.

Τα ίδια αρχεία τα έχω. Δεν κατάλαβα ποια αρχεία είναι τα καινούρια που πρέπει να κατεβάσω.

Και αλήθεια στο λέω ακόμη δεν έχω καταλάβει ποιο είναι το άλλο αρχείο update που πρέπει να κατεβάσω για να ρίξω μέσα στην microSD.

Το παρακάτω θα βάλεις στην SD.

https://hotfile.com/dl/167461766/1e24d34/Blur_Version.651.167.21.XT910.NonEFIGSRetail.en.EU.zip.html

frastgr

Φίλε μου όλα τα αρχεία που χρειάζεσαι είναι εδώ λέμε!

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4240409#post4240409

Tο 1 & τα 2 έχεις, χρειάζεσαι το 3 (μπαίνει στην sd) και το 4.

edit: Αντρέα με πρόλαβες. Σε παρακαλώ κάνε ένα κόπο και άνοιξε το link μου και κάνε copy paste τα 3 & 4 στον οδηγό σου.

Edited by achillesgk

Τα ίδια ερωτήματα έχω και εγώ , μόνο το boot new 41 αλλάζουμε , και τίποτε άλλο , απο την διαδικασία που μας πρότεινες ? ,

Ευχαριστώ πολύ και συγνώμη για την αναστάτωση φίλοι μου. :)

Ξεκίνησα τη διαδικασία.

Συγνώμη, όσοι έχετε κάνει ήδη τη διαδικασία για να πάτε από το retail.eu leak στον nonefigs.rerail.eu leak και τα καταφέρατε, πραγματικά δεν καταλάβατε τίποτα από την όλη διαδικασία?

Θα κάνετε ακριβώς το ίδιο πράγμα και τώρα. Θα χρειαστείτε το ΝΕΟ UPDATE που είναι και το επίσημο και το νεο boot img που είστε τυχεροί γιατί είναι έτοιμο και δε χρειάζεται να το φτιάξετε εσείς όπως κάνατε την πρώτη φορά. Οι οδηγίες είναι ξεκάθαρες όπως και το τι καινούργιο πρέπει να κατεβάσετε και από που...

Μπορεί κάποιος που έχει βάλει ήδη το upadte να μου πει τι έχει γίνει με το webtop partition? Υπάρχει ακόμη? Δείτε το από τον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο, εαν είναι μεγαλύτερος από πριν, σημαίνει ότι το update έσβησε όλο το partition. Δεν μπορώ να πιστέψω αν η μοτορόλα μετά από την επίσημη αναβάθμιση μας άφησε με ένα σχεδόν 2 Gb άχρηστο partition που θα μπορούσαμε να το χρησιμοποιούμε (άσχετα με το ότι το έχω κάνει ήδη format και εκεί βρίσκεται η δεύτερη ρομ μου θέλω να μάθω τι έχει γίνει με αυτό επίσημα γιατί αν το έχει σβησει δε θα δουλεύει το dualboot)

Edited by SpArchon

...and will also be available more widely over the coming week...

Δώστε βάση στον ενικό, week, όχι weeks. Πάλι καλά να λέμε κιόλας! Απ' ότι φαίνεται, για σήμερα, όποιος το πήρε το πήρε. Οι υπόλοιποι ας περιμένουμε από εβδομάδα. Άντε να δούμε...

Όλα κομπλέ. Όντως το wifi δείχνει να έχει δυναμώσει. Αν και θέλω να το δοκιμάσω εκτός σπιτιού.

Ευχαριστώ ξανά τα παιδιά με τους οδηγούς.

Τώρα με αυτή την έκδοση που περάσαμε, θα μπορούμε να πάρουμε μελλοντικό ΟΤΑ update?

Και εγω εχω την εκδοση 651.73.30.XT910.NonEFIGSRetail.en.EU (2.3.5) του εκανα ενημερωση συστηματος και εγω το ιδιο δεν εχω λαβει τιποτα ως τωρα δυστυχως!!!Μηπως επρεπε να του εχουμε περασει την 2.3.6 για να το δουμε και εμεις η το 2.3.6 δεν ειναι μαμα??

Καλα τα νεα παντως μακαρι να το βγαλει γρηγορα για ολους!!! ;) ;)

Την 2.3.6 φοραω

τι εγινε ρε μοτορολα εμεις στο πηγαδι κατουρησαμε; :mad:

Όλα κομπλέ. Όντως το wifi δείχνει να έχει δυναμώσει. Αν και θέλω να το δοκιμάσω εκτός σπιτιού.

Ευχαριστώ ξανά τα παιδιά με τους οδηγούς.

Τώρα με αυτή την έκδοση που περάσαμε, θα μπορούμε να πάρουμε μελλοντικό ΟΤΑ update?

Λογικά θα μπορούμε..Το θέμα είναι αν θα δώσουν άλλο update...Όσον αφορά το wifi άποψη μου είναι ότι στην retail έκδοση ήταν καλύτερο.

Συγνώμη, όσοι έχετε κάνει ήδη τη διαδικασία για να πάτε από το retail.eu leak στον nonefigs.rerail.eu leak και τα καταφέρατε, πραγματικά δεν καταλάβατε τίποτα από την όλη διαδικασία?

Θα κάνετε ακριβώς το ίδιο πράγμα και τώρα. Θα χρειαστείτε το ΝΕΟ UPDATE που είναι και το επίσημο και το νεο boot img που είστε τυχεροί γιατί είναι έτοιμο και δε χρειάζεται να το φτιάξετε εσείς όπως κάνατε την πρώτη φορά. Οι οδηγίες είναι ξεκάθαρες όπως και το τι καινούργιο πρέπει να κατεβάσετε και από που...

Μπορεί κάποιος που έχει βάλει ήδη το upadte να μου πει τι έχει γίνει με το webtop partition? Υπάρχει ακόμη? Δείτε το από τον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο, εαν είναι μεγαλύτερος από πριν, σημαίνει ότι το update έσβησε όλο το partition. Δεν μπορώ να πιστέψω αν η μοτορόλα μετά από την επίσημη αναβάθμιση μας άφησε με ένα σχεδόν 2 Gb άχρηστο partition που θα μπορούσαμε να το χρησιμοποιούμε (άσχετα με το ότι το έχω κάνει ήδη format και εκεί βρίσκεται η δεύτερη ρομ μου θέλω να μάθω τι έχει γίνει με αυτό επίσημα γιατί αν το έχει σβησει δε θα δουλεύει το dualboot)

Αγαπητέ μου φίλε αν εννοείς το ΝΕΟ UPDATE αυτό το αρχείο που πρέπει να βάλουμε στην sd card το "Blur_Version.651.167.21.XT910.NonEFIGSRetail.en.EU.zip" σε πληροφορώ ότι είναι ακριβώς το ίδιο με αυτό που μας είχε δώσει σε παλαιότερα post ο frastgr διότι έχει ακριβώς το ίδιο μέγεθος με τα προηγούμενο και ψάχνοντάς το αναλυτικά διαπίστωσα ότι είναι ακριβώς το ίδιο περιεχόμενο αρχείων τόσο σε μέγεθος όσο και σε ημερομηνία , διαφέρει μόνο η ημερομηνία δημιουργίας του ζιπ αρχείου που είναι ο ιούλιος . Εκτός εάν υπάρχει άλλο και δεν το γνωρίζω , οπότε μας το λες .

Το άλλο αρχείο όμως το "boot_new_41.img" έχει όντως διαφορετικό περιεχόμενο απο το προηγούμενο ασχέτα που έχει και το ίδιο μέγεθος.

Και ερωτώ πάλι λοιπόν , είναι μια πραγματική αναβάθμιση - αλλαγή , ή μόνο αλλαγή στις επιγραφές και εννοώ στους τίτλους της τελικής έκδοσης και αυτό ήταν όλο .

Και ένα τελευταίο που δεν το έχω καταλάβει , εμείς όλοι που κάναμε την κίνηση και πήγαμε στην έκδοση που μας πρότεινε ο frastgr , εάν περιμένουμε θα πάρουμε την αναβάθμιση απο την Motorora μέσω ΟΤΑ ή οχι ??? :cool: :!:

Ευχαριστώ .

Αγαπητέ μου φίλε αν εννοείς το ΝΕΟ UPDATE αυτό το αρχείο που πρέπει να βάλουμε στην sd card το "Blur_Version.651.167.21.XT910.NonEFIGSRetail.en.EU.zip" σε πληροφορώ ότι είναι ακριβώς το ίδιο με αυτό που μας είχε δώσει σε παλαιότερα post ο frastgr διότι έχει ακριβώς το ίδιο μέγεθος με τα προηγούμενο και ψάχνοντάς το αναλυτικά διαπίστωσα ότι είναι ακριβώς το ίδιο περιεχόμενο αρχείων τόσο σε μέγεθος όσο και σε ημερομηνία , διαφέρει μόνο η ημερομηνία δημιουργίας του ζιπ αρχείου που είναι ο ιούλιος . Εκτός εάν υπάρχει άλλο και δεν το γνωρίζω , οπότε μας το λες .

Το άλλο αρχείο όμως το "boot_new_41.img" έχει όντως διαφορετικό περιεχόμενο απο το προηγούμενο ασχέτα που έχει και το ίδιο μέγεθος.

Και ερωτώ πάλι λοιπόν , είναι μια πραγματική αναβάθμιση - αλλαγή , ή μόνο αλλαγή στις επιγραφές και εννοώ στους τίτλους της τελικής έκδοσης και αυτό ήταν όλο .

Και ένα τελευταίο που δεν το έχω καταλάβει , εμείς όλοι που κάναμε την κίνηση και πήγαμε στην έκδοση που μας πρότεινε ο frastgr , εάν περιμένουμε θα πάρουμε την αναβάθμιση απο την Motorora μέσω ΟΤΑ ή οχι ??? :cool: :!:

Ευχαριστώ .

Φίλε μου η προηγούμενη έκδοση του frastgr ( 6.7.2-180_SPU-19-TA-11.5) ήταν ένα leak από τους server της motorola. Αν ήταν να το πήγαινες στο service θα ήταν καλύτερο να το πήγαινες με το αρχείο που έδωσε ο frast παρά με μία έκδοση που δεν προορίζεται για την χώρα μας- κινητό μας (Με την retail έκδοση σίγουρα θα το έβγαζαν εκτός εγγύησης).

To σημερινό αρχείο κατά 99.999% είναι η αναβάθμιση που όλοι περιμέναμε.

Θεωρώ δεδομένο ότι με το σημερινό αρχείο ( 6.7.2-180_SPU-19-TA-11.6) κάθε αναβάθμιση ΟΤΑ θα είναι διαθέσιμη στο κινητό μας. Όσο για το αρχείο που έχεις ήδη περασμένο 6.7.2-180_SPU-19-TA-11.5 κανείς δεν είναι σίγουρος αν θα πάρει ΟΤΑ ή όχι. Άποψη μου είναι πως όχι.

εχω το galaxy s2 kαι λεω να παρω αυτο....τι λετε?αξξιζει?

κατα τη γνωμη μου τα 2 κινητα ειναι σχεδον ισοδυναμα... δεν νομιζω οτι υπαρχει σημαντικη διαφορα υπερ/κατα του ενος η του αλλου.

• The title was changed to Motorola RAZR XT910