Jump to content

Motorola RAZR XT910

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έβγαλε ανακοίνωση η Motorola για το ξυράφι! Αντί για παγωτο θα μας δώσει αφρό ξυρισματος! Έκλεισε συμφωνία με την gillete
Βεζούβιος

Λοιπον παιδες υπαρχει καποιος να μας πει στα σηγουρα ποτε ξεκιναει η αναβαθμιση?

Η αναβάθμιση ξεκίνησε ήδη!

http://www.gsmarena.com/motorola_razr_xt910_android_40_rollout_begins_today-news-4634.php

Απο 10 Αυγούστου :)

http://25.media.tumblr.com/avatar_6feb8634e3d0_128.pnghttp://25.media.tumblr.com/avatar_6feb8634e3d0_128.png

Phoinix is i686 optimized: archlinux.org

He bursts into flames and is reborn from his ashes…

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η αναβάθμιση ξεκίνησε ήδη!

http://www.gsmarena.com/motorola_razr_xt910_android_40_rollout_begins_today-news-4634.php

Απο 10 Αυγούστου :)

Το παραπάνω αφορά το soak test που ξεκίνησε και όχι αυτό καθ' αυτό το roll out της αναβάθμισης για την Ευρώπη, αυτό απλά αναμένεται:worry:.

frastgr

Λοιπον αν μπορει καποιος να με βοηθησει,εχω την 27 june 4.0.4 ics leak και δε θελω να περιμενω την επισημη,ποιος ειναι ο τροπος να κανω root την συσκευη ετσι οπως ειναι? καποιο βημα-βημα link η video?

Ευχαριστω

Λοιπον αν μπορει καποιος να με βοηθησει,εχω την 27 june 4.0.4 ics leak και δε θελω να περιμενω την επισημη,ποιος ειναι ο τροπος να κανω root την συσκευη ετσι οπως ειναι? καποιο βημα-βημα link η video?

Ευχαριστω

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1710871

frastgr

Done!! σε 5 λεπτακια εγινε root! χωρις προβληματα,τωρα σε μελλοντικες ΟΤΑ αναβαθμισεις επισημες παντα θα πρεπει να κανω unroot η περνανε απο πανω?

Done!! σε 5 λεπτακια εγινε root! χωρις προβληματα,τωρα σε μελλοντικες ΟΤΑ αναβαθμισεις επισημες παντα θα πρεπει να κανω unroot η περνανε απο πανω?

Φίλε μου, πως να ξέρουμε από τώρα τι μπορεί να συμβεί σε κάθε μελλοντική αναβάθμιση; καλό είναι να μην είναι root, από εκεί και πέρα σε κάθε περίπτωση βλέπουμε και κάνουμε.

frastgr

Γεια σας παιδες μολις πηρα κ εγω το μοτορολα μεταχειρισμενο 2 ερωτησεις πως περναω τη στοκ ρομ ωστε να παρω την official ics μεσω ενημέρωσής?γιατι το παιδι που το πηρα εχει φλασσαρει την isc αν το λεω σωστα επισ

ης . Γιατι οταν στελνω μηνυματα σε αλα τηλ λειπουν γραμματα, ;

λογο swipe ?euxariat w

Edited by filippos_04

Καλορίζικο φίλε μου. Δεν υπάρχει στοκ επίσημο που να μπορείς να βάλεις, καθώς δεν μπορείς να γυρίσεις σε 2.3. Μπορείς να βάλεις το leak που προορίζεται για την Ελλάδα, ακολουθώντας τον οδηγό του frastgr εάν ψάξεις λίγες σελίδες πίσω. Όμως ΟΤΑ δε θα πάρεις αυτόματα μάλλον. Θα πρέπει να περιμένεις να βγει το αρχείο στα γνωστά σαιτς και μετά να ελπίζεις να περνάει απευθείας πάνω στο leak.

μισο για να καταλαβω..Αριθμος εκδοσης μου λεει ο

6.7.2-180_spu_19_TA-5 ekdosh kernel 3.0.8-g71323c3rjd378@zch45inxd... η εκδοση που φοραει δηλαδει δεν ειναι στοκ 4.0.4 αλλα custom?

Είναι δοκιμαστική διαρροή από το σέρβερ της μοτορολα. Δεν είναι η τελική επίσημη δηλαδή.

Αν θυμάμαι καλά με κάθε επιφύλαξη είναι αυτή Blur_Version.672.180.33.XT910.Retail.en.EU ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος. Είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή. Υπάρχει ένα μικρό update που μπαίνει από πάνω 35 mb και βελτιώνει αρκετά πράγματα. Απλά είσαι σε έκδοση που δεν προορίζεται για την Ελλάδα. Διάβασε λίγο κάποιες σελίδες πίσω για πληροφορίες. Πριν βγάλεις συμπεράσματα σιγουρέψου ότι έχεις την έκδοση που λέω πιο πάνω.

Edited by SpArchon

ωραια αρα θα μου ερθει επισημη αναβαθμηση στο κινητο? θελω να ξερω βασικα αν εχει περασει ρομ μεσο του leak που αν καταλαβα καλα ειναι ενα προγραμμα σαν το odin..για να ξερω πως θα περασω την official ics οταν με το καλο βγει..σε ζαλιζω αλλα ειμαι λιγο ασχετος κ προσπαθω να καταλαβω τι εχει κανει ο προηγουμενος σε ευχαριστω για το χρονο σου!

ωραια αρα θα μου ερθει επισημη αναβαθμηση στο κινητο? θελω να ξερω βασικα αν εχει περασει ρομ μεσο του leak που αν καταλαβα καλα ειναι ενα προγραμμα σαν το odin..για να ξερω πως θα περασω την official ics οταν με το καλο βγει..σε ζαλιζω αλλα ειμαι λιγο ασχετος κ προσπαθω να καταλαβω τι εχει κανει ο προηγουμενος σε ευχαριστω για το χρονο σου!πρεπει να το ειχε κανει κ ροοτ γιατι βρεικα την εφαρμογη power user mesa που σημαινει οτι εχει αλλαξει ο κερνελ κ δεν μπορω να παρω official μεσο ο.τ.α η επιδει περασε την leaked απο μοτορολα μπορω?

κοίτα η μοτορολα δεν έχει δώσει ποτέ ΟΤΑ πάνω σε leak. Και όχι μόνο αυτό, αλλά ποτέ οι επίσημες δεν μπαίνουν σαν update from stock recovery. Παρολαυτα κρατάω μια επιφύλαξη για αυτό το update καθώς το έχει καθυστερήσει πολύ η μοτορολα και ξέρει ότι οι περισσότεροι βρίσκονται στο leak. Οπότε ίσως υπογράψει το επίσημο update ώστε να περνάει χωρίς κόπο πάνω στο leak.

μαλιστα οποτε περιμενουμε οκ σε ευχαριστω πολυ!!

Ενα τελευταιο πως το βαζουμε σε gsm?γιατι δεν βλεπω να εχει τετοια επιλογη

Edited by navi55
συνεχόμενα posts

Θα μπορεί όμως η καινούργια να φλασαριστεί με το RSD μόλις βγεί σε αρχείο .sbf, σωστά;

σωστά.:) Αν και κατά τη γνώμη μου όσοι είναι στην ICS NonEFIGS ήδη με την διαδικασία που έχω παραθέσει, θα πάρουν το ΟΤΑ update απευθείας ή θα μπορούν το leak να το περάσουν από stock recovery.

Ενημέρωση

Πριν από λίγο έλαβα το παρακάτω απαντητικό email από την motorola μετά από ερώτηση μου σχετικά με την διάθεση της αναβάθμισης της ICS:

''Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με την Μοtorola.

Προς απάντηση στην ερώτησή σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η αναβάθμιση του RAZR αναμένεται να έχει κυκλοφορήσει μέχρι την επόμενη εβδμάδα. Καθώς θα γίνει σε στάδια, περιμένουμε να έχει ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία για όλους τους χρήστες μέχρι το τέλος του μήνα.

Για περισσότερες πληροφορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε ξανά μαζί μας αναφέροντας τον κωδικό πελάτη. Μπορείτε να μας καλέσετε στο 210 6800009 και να συζητήσετε το θέμα σας πιο διεξοδικα με τους έμπειρους τεχνικούς μας. Παρακαλουμε καλέστε μας 10:00 με 18:00 από Δευτέρα εώς Παρασκευή.''

Άρα λίγο υπομονή ακόμα.........!!!!!

Edited by frastgr
frastgr

Θα μπορεί όμως η καινούργια να φλασαριστεί με το RSD μόλις βγεί σε αρχείο .sbf, σωστά;

Εάν βγει ποτέ για nonefsgi θα αργήσει σε σχέση με το update.zip που θα κυκλοφορήσει αμέσως. Πάντως όπως έχω ξανά πει, εάν δεν περνιεται πάνω στο leak, θα ακολουθήσετε τον οδηγό του frastgr είτε απευθείας από το eu.retail leak είτε από το nonefsgi leak απλά ακολουθώντας τον οδηγό, όπου υπάρχει το leak, εσείς θα χρησιμοποιείσετε το καινούργιο official update. Προφανώς αν γίνουν έτσι τα πράγματα ο frastgr θα ανανεώσει τον οδηγό του. Εσύ φίλε frastgr ξέρεις από έγκυρες πηγές ότι θα περνιεται πάνω στο leak? Πάντως να το βγάλει σαν ΟΤΑ από την αναβάθμιση συστήματος, θα μου έκανε τρομερή εντύπωση...

Εάν βγει ποτέ για nonefsgi θα αργήσει σε σχέση με το update.zip που θα κυκλοφορήσει αμέσως. Πάντως όπως έχω ξανά πει, εάν δεν περνιεται πάνω στο leak, θα ακολουθήσετε τον οδηγό του frastgr είτε απευθείας από το eu.retail leak είτε από το nonefsgi leak απλά ακολουθώντας τον οδηγό, όπου υπάρχει το leak, εσείς θα χρησιμοποιείσετε το καινούργιο official update. Προφανώς αν γίνουν έτσι τα πράγματα ο frastgr θα ανανεώσει τον οδηγό του. Εσύ φίλε frastgr ξέρεις από έγκυρες πηγές ότι θα περνιεται πάνω στο leak? Πάντως να το βγάλει σαν ΟΤΑ από την αναβάθμιση συστήματος, θα μου έκανε τρομερή εντύπωση...

Φίλε μου έγκυρες πηγές μου είπανε (δεν ξέρω κατά πόσο θα επαληθευτούν) ότι οποιαδήποτε έκδοση NonEFIGS μικρότερη της τελικής, θα δει το update μέσω OTA ή θα περνιέται απευθείας από πάνω. Φυσικά και μόλις βγει κάτι θα ανανεώσω κατάλληλα τον οδηγό και επίσης αν μου έρθει ΟΤΑ η αναβάθμιση θα την κάνω extract πρώτα (μετά θα την εγκαταστήσω) και θα την ποστάρω εδώ για την περάσετε όλοι. Το ίδιο θα πρότεινα και σε οποιονδήποτε χρήστη πάρεις πρώτος την αναβάθμιση ΟΤΑ. Δηλαδή μόλις λάβει το μήνυμα ότι έχει αναβάθμιση λογισμικού να δεχτεί τη λήψη άλλα όταν τελειώσει η λήψη να μην κάνει αμέσως εγκατάσταση άλλα να διαλέξει ''υπενθύμιση αργότερα'' μετά πηγαίνοντας στον φάκελο cache στο σύστημα του τηλεφώνου (όχι της κάρτας) να αντιγράψει το update zip και να το ποστάρει εδώ. Αργότερα μπορεί να το κάνει εγκατάσταση κανονικά στο τηλέφωνο του.:)

frastgr

Ρε παιδες το ξαναρώτησα πιο πάνω, γνωρίζεται πως γίνεται unroot η συσκευή;

Είχα εγκαταστήσει το SU και μάλλον για να πάρω το update πρέπει να το βγάλω σωστά; ξέρετε πως;

Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας.

[ATTACH]26424[/ATTACH]

Ρε παιδες το ξαναρώτησα πιο πάνω, γνωρίζεται πως γίνεται unroot η συσκευή;

Είχα εγκαταστήσει το SU και μάλλον για να πάρω το update πρέπει να το βγάλω σωστά; ξέρετε πως;

Έχω αυτήν την έκδοση που είναι πιο πάνω στη φώτο

Ευχαριστώ

Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας.

κατέβασε το ota root keeper. Κάνε backup root και UN root or temporarily unroot. Μετά την αναβάθμιση με το ίδιο πρόγραμμα κάνε restore root και είσαι κομπλέ. Υπάρχει και παρόμοια ρύθμιση μέσα στο super user αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ποτε. Το update αν είναι να το πάρεις θα το πάρεις και όντας rooted, απλά θα αποτύχει κατά εγκατάσταση/αναβάθμιση. Edited by SpArchon

παιδια αυτο το update http://http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1755764%3Cbr%20/%3E%3Cbr%20/%3E676.226.3.en.EU%20(For%20Retail%20EU)%20ICS%20Leak%20 να το περασω στη συσκευη? τι αναβαθμισεις περιεχει; πρεπει να εχω εξωτερικη καρτα μνημης για να το κανω εγκατασταση;
Motorola Z8 , Motorola Razr Xt910 ,Lg G2 32gb

ναι πρέπει να έχεις εξωτερική μνήμη και να μην είσαι rooted. Επίσης πρέπει να είσαι στο στοκ 672.180.33.XT910.Retail.en.EU και να μην έχεις απεγκαταστήσει καμιά εφαρμογή συστήματος ούτε να την έχεις κάνει freeze με Titanium backup. Να το βάλεις είναι μεγάλη η διαφορά. Και στο feeling της συσκευής είναι πολύ πιο γρήγορη, αλλά βελτιώνει πολύ το wifi το σήμα και την μπαταρία. Εγώ πάντως μετά από αυτό το update που το έχω βάλει από την πρώτη μέρα που βγήκε, δύσκολα θα πάω σε νέο official update. Έχω δοκιμάσει τα πάντα και είναι σταθερότατο όλο το σύστημα. Μόνο αν προκύψει χτύπα ξύλο θέμα εγγύησης θα βάλω nonefigs.

ναι πρέπει να έχεις εξωτερική μνήμη και να μην είσαι rooted. Επίσης πρέπει να είσαι στο στοκ 672.180.33.XT910.Retail.en.EU και να μην έχεις απεγκαταστήσει καμιά εφαρμογή συστήματος ούτε να την έχεις κάνει freeze με Titanium backup. Να το βάλεις είναι μεγάλη η διαφορά. Και στο feeling της συσκευής είναι πολύ πιο γρήγορη, αλλά βελτιώνει πολύ το wifi το σήμα και την μπαταρία. Εγώ πάντως μετά από αυτό το update που το έχω βάλει από την πρώτη μέρα που βγήκε, δύσκολα θα πάω σε νέο official update. Έχω δοκιμάσει τα πάντα και είναι σταθερότατο όλο το σύστημα. Μόνο αν προκύψει χτύπα ξύλο θέμα εγγύησης θα βάλω nonefigs.

αδερφε ειμαι root αλλα θα το unrootarw :P (για να το περασω το update)! επισης ειμαι στην 672.180.33 κτλπ οπως αναφερεις και εσυ!οσο για τις εφαρμογες δεν εχω πειραξει τιποτα ουτε εχω απεγκαταστησει καποια ολες ειναι απο την μανα του!μου προτεινεις να παρω καποια συγκεκριμενη micro sd? επειδη ετσι και αλλιως θα εκανα αγορα καρτας σκευτομουν για 16 η 32 gb 10 class

Edited by dilimma
Motorola Z8 , Motorola Razr Xt910 ,Lg G2 32gb

• The title was changed to Motorola RAZR XT910