agligoros Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 Το κουτι σφραγισμενο,επαναλαμβανω σφραγισμενο γιατι ειμαι αρκετα μυγας και τα ψαχνω ολα!Σφραγισμενο και ουτε καν σημαδια επανακολλησης,παει αυτο.Το κουτι ηταν τυλιγμενο με μια ζελατινα σφιχτα και η ζελατινα ειχε και τα λουρακια αυτα πως λεγονται δε ξερω που ειναι αρκετα σκληρα και τα κοβεις μονο με ψαλιδι-μαχαιρι...Δεν υπηρχε δειγμα οτι εχει ανοικτει,επισης το <<σακουλακι>> του κινητου ηταν κι αυτο σφραγισμενο επρεπε να το σκισεις για να βγαλεις το κινητο.Εγω παντως δε μετανιωσα σε τιποτα μιας και στα 349 ευρω τοτε και 299 τωρα ειναι SVFM της δεκαετιας!Παρτε το αφοβα!!!Σημερα μου ηρθε και καλωδιο HDMI απο ebay και με συνδεση λιγο που το εκανα με την τηλεοραση παιζει μενου και ταινιες πολυ καλα!!! το μονο που ειχε ηταν η ζελατινη ασφαλειας που θα δεις στη φωτο,τιποτε αλλο. ουτε ζελατινη σαν τα iphone ουτε λουρακια http://i49.tinypic.com/2hpsuvd.jpg και το σακουλακι της συσκευης δεν ηταν σφραγισμενο.απλο σακουλακι με ενα ανοιγμα στην επανω μερια. τελικα το 50ευρω δεν μας το κοψαν τζαμπα...ειχε λακο η φαβα:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 Ναι. Μετά από λίγο θα σου βγάζει σαν πρόταση αυτές τις επαφές με τις οποίες επικοινωνείς περισσότερο. Ευχαριστώ:) Και όταν λέμε μετά από λίγο, πόσο ακριβώς εννοούμε? Το έχω ήδη το κινητό 5 μέρες νομίζω και έχω κάνει αρκετά τηλέφωνα και έχω στείλει sms σε 4-5 επαφές μου. :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
netblaster Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 Ευχαριστώ:) Και όταν λέμε μετά από λίγο, πόσο ακριβώς εννοούμε? Το έχω ήδη το κινητό 5 μέρες νομίζω και έχω κάνει αρκετά τηλέφωνα και έχω στείλει sms σε 4-5 επαφές μου. :wacko: Αυτό δυστυχώς δεν το είχα προσέξει για να σου απαντήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
housas08 Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 Ναι, ακριβώς. Απλά αυτό το καλώδιο που βρήκα έχει και ένα usb μαζί για ταυτόχρονη φόρτιση... housas08: Θα δοκιμάσω ένα απλό hub που έχω να δω τι θα κάνει. Πρακτικά πάντως, από τη στιγμή που μπορείς να συνδέσεις ασύρματο πληκτρολόγιο και ποντίκι δεν έχει ιδιαίτερο νόημα. Μόνο αν θέλεις να κουμπώσεις κάποιο flash drive. Λοιπόν με λίγο ψάξιμο που έκανα, η λύση με τον λιγότερο κόπο είναι αυτή: Βασικά το κινητό υποστηρίζει USB OTG, αλλά είναι απαραίτητη προϋπόθεση η εξωτερική τροφοδοσία. Έχω bluetooth mouse και keyboard, αλλά ναι, για τα flash drives είναι απαραίτητο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios1981 Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 Οποτε οι συσκευες των -50 ευρω ειναι ισως ανακατασκευης η επιστροφες η δειγματα δεν εξηγειται αλλιως!Τελικα δεν χαλαστηκα καθολου που επεσε η τιμη και δε το προλαβα!!!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 Οποτε οι συσκευες των -50 ευρω ειναι ισως ανακατασκευης η επιστροφες η δειγματα δεν εξηγειται αλλιως!Τελικα δεν χαλαστηκα καθολου που επεσε η τιμη και δε το προλαβα!!!:lol: Εγώ το πήρα 299 ευρώ, είχε το αυτοκόλλητο UPDATED επάνω, απέξω τυλιγμένο με ζελατίνα και από πάνω 2 λουριά. Δηλαδή δεν παίζει αυτό το πράγμα να είχε ανοιχτεί και να είχε ξανακλειστεί στην Ελλάδα πιστεύω. Έδειχνε εργοστασιακό καθαρά. Και εγώ φυσικά σαν πελάτης, αν η συσκευασία μου προκαλούσε υποψίες, δεν θα το αγόραζα ή θα ζητούσα σωστά συσκευασμένη συσκευή. Η τιμή δεν έχει να κάνει. Μιλάμε για κατάστημα πολυεθνικής εταιρίας, δεν μιλάμε για το παζάρι της πλατείας Ιπποδαμείας στον Πειραιά. Άρα το προιόν πρέπει να είναι καθώς πρέπει συσκευασμένο. Το δικό μου είναι το μαύρο, όχι το λευκό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexanderth1981 Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 παιδια καλησπερα εγω αγορασα ενα ασπρο το κουτι ηταν μεν ανοιχτο δηλ κομμενη η ταινια ασφαλειας μου παραξενεψε οντως ο πωλητης οτι ανοιχτηκε για αναβαθμιση,το μεν κινητο ηταν εσωκλειστο σε σακουλακι πλαστικο η ταινια απανω στο κινητο ηταν αθικτη κ το τηλ το λειτοθργω εδω κ μια μερα κ ολα φυσιολογικα φαινονται μονο που η μπαταρια χτες φορτισμενο εφτασε στο 20% με μετρια χρηση!!:worry::worry::worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 παιδια καλησπερα εγω αγορασα ενα ασπρο το κουτι ηταν μεν ανοιχτο δηλ κομμενη η ταινια ασφαλειας μου παραξενεψε οντως ο πωλητης οτι ανοιχτηκε για αναβαθμιση,το μεν κινητο ηταν εσωκλειστο σε σακουλακι πλαστικο η ταινια απανω στο κινητο ηταν αθικτη κ το τηλ το λειτοθργω εδω κ μια μερα κ ολα φυσιολογικα φαινονται μονο που η μπαταρια χτες φορτισμενο εφτασε στο 20% με μετρια χρηση!!:worry::worry::worry: Τα τηλεφωνα αυτα με την ανοιγμενη συσκευασια, αν δεν εχουν τιποτα γρατζουνιες ή χτυπηματα, αλλο προβλημα δεν θα εχουν (εννοω οτι δεν θα εχουν περισσοτερες πιθανοτητες να εμφανισουν προβλημα, απο τις συσκευες που ειναι κλειστες). Με 2 λογια, αν ειναι να εχουν καποιο θεμα, θα ειναι στην εξωτερικη τους εμφανιση, οχι εσωτερικα πιστευω. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasrazr Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 εχω μια απορια μπορει να λιγο χαζη για ποιο λογο πρεπει να φλασαρω τα custom rom του razr και πως το κανω? εχω το προγραμμα rsd lite Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taigetos Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 Μου δημιουργήθηκε μια απορία από όλο τον διάλογο, γιατι πρεπει να ανοιχτεί η συσκευασία και να γίνει αναβάθμιση απο 2.3.5 σε 2.3.6; Από pc στο σπίτι μας δεν γίνεται να το κάνουμε αφού δεν γίνεται OTA; Παράθεση Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpatera Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 Σήμερα το μεσημέρι αγόρασα το κινητό από τη Media Markt . Η καρτέλα του κινητού στο ράφι του μαγαζιού έγραφε μνήμη 16gb αλλά το κινητό είχε 8 gb. Η πωλητρια μου είπε ότι μίλησε με τον προμηθευτή και της είπε ότι οι Ελληνικές συσκευές έχουν 8 και οι ξένες 16. Γνωρίζει κανείς τίποτα ? Πάντως το κινητό είναι φοβερό… και φυσικά για 299€… Προέρχομαι από το HTC Desire και η διαφορά είναι εμφανής … Φυσικά απέχει πολύ από το HTC sence… αλλά θα το συνηθίσω Βεβαία το κινητό ήταν εσώκλειστο σε σακουλάκι πλαστικό και η ταινία απάνω στο κινητό ήταν άθικτη και φαίνονταν καινούργιο… Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frpix Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 Μου δημιουργήθηκε μια απορία από όλο τον διάλογο, γιατι πρεπει να ανοιχτεί η συσκευασία και να γίνει αναβάθμιση απο 2.3.5 σε 2.3.6; Από pc στο σπίτι μας δεν γίνεται να το κάνουμε αφού δεν γίνεται OTA; Εγώ τουλάχιστον δεν μπόρεσα, επίσημα ή από xda. Σήμερα το μεσημέρι αγόρασα το κινητό από τη Media Markt . Η καρτέλα του κινητού στο ράφι του μαγαζιού έγραφε μνήμη 16gb αλλά το κινητό είχε 8 gb. Η πωλητρια μου είπε ότι μίλησε με τον προμηθευτή και της είπε ότι οι Ελληνικές συσκευές έχουν 8 και οι ξένες 16. Γνωρίζει κανείς τίποτα ? Πάντως το κινητό είναι φοβερό… και φυσικά για 299€… Προέρχομαι από το HTC Desire και η διαφορά είναι εμφανής … Φυσικά απέχει πολύ από το HTC sence… αλλά θα το συνηθίσω Βεβαία το κινητό ήταν εσώκλειστο σε σακουλάκι πλαστικό και η ταινία απάνω στο κινητό ήταν άθικτη και φαίνονταν καινούργιο… Η πωλήτρια είναι άσχετη. Το ερώτημα σου έχει απαντηθεί καμία 20άρια σελίδες πιο πίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexanderth1981 Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 Εγώ τουλάχιστον δεν μπόρεσα, επίσημα ή από xda. Η πωλήτρια είναι άσχετη. Το ερώτημα σου έχει απαντηθεί καμία 20άρια σελίδες πιο πίσω. σελ 104 η 103 γιατι κ εγω την ιδια ιδεα ειχα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taigetos Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 Εγώ τουλάχιστον δεν μπόρεσα, επίσημα ή από xda. Δηλαδή τώρα βρίσκεσαι 2.3.5 και θα πας απευθείας ics οταν με το καλό έρθει; Από που το αγόρασες; Παράθεση Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimri Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 Το κουτι σφραγισμενο,επαναλαμβανω σφραγισμενο γιατι ειμαι αρκετα μυγας και τα ψαχνω ολα!Σφραγισμενο και ουτε καν σημαδια επανακολλησης,παει αυτο.Το κουτι ηταν τυλιγμενο με μια ζελατινα σφιχτα και η ζελατινα ειχε και τα λουρακια αυτα πως λεγονται δε ξερω που ειναι αρκετα σκληρα και τα κοβεις μονο με ψαλιδι-μαχαιρι...Δεν υπηρχε δειγμα οτι εχει ανοικτει,επισης το <<σακουλακι>> του κινητου ηταν κι αυτο σφραγισμενο επρεπε να το σκισεις για να βγαλεις το κινητο.Εγω παντως δε μετανιωσα σε τιποτα μιας και στα 349 ευρω τοτε και 299 τωρα ειναι SVFM της δεκαετιας!Παρτε το αφοβα!!!Σημερα μου ηρθε και καλωδιο HDMI απο ebay και με συνδεση λιγο που το εκανα με την τηλεοραση παιζει μενου και ταινιες πολυ καλα!!! απο που το παραγγειλες και ποσο αν επιτρεπετε? 8ηκη σηλικονης απο που εχετε παρει? γιατι θελω να παραγγειλω κ γω μια (puro τουλαχιστον που εχω ακουσει οτι ειναι καλες) και screensaver... με λινκ θα με βοηθουσατε πολυ... :) σε μαυρο που το πηρα ηταν σφραγισμενο και αριστο εως τωρα παντως..! media markt παντα..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frpix Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 Δηλαδή τώρα βρίσκεσαι 2.3.5 και θα πας απευθείας ics οταν με το καλό έρθει; Από που το αγόρασες; Ναι, γιατί δεν μπόρεσα να πάω σε 2.3.6 και δεν θέλω να φλασαρω ics, ξέρω ότι δεν υπάρχει επιστροφή, το κινητό ετσι κι αλλιως είναι ταχύτατο και απροβλημάτιστο. Το πήρα την Τετάρτη από public, πριν ρίξουν επίσημα την τιμή, φυσικά τους ενημέρωσα για τα mm, ώστε να το πάρω στην ίδια τιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taigetos Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 Ναι, γιατί δεν μπόρεσα να πάω σε 2.3.6 και δεν θέλω να φλασαρω ics, ξέρω ότι δεν υπάρχει επιστροφή, το κινητό ετσι κι αλλιως είναι ταχύτατο και απροβλημάτιστο. Το πήρα την Τετάρτη από public, πριν ρίξουν επίσημα την τιμή, φυσικά τους ενημέρωσα για τα mm, ώστε να το πάρω στην ίδια τιμή. Σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σου φίλε μου :) Το περιμένω αύριο απο birdphone και (βρίσκομαι επαρχία και δεν ειχα υπομονή να περιμένω 2 εβδομάδες που θα έρθω Αθηνα) έχω ψιλοαγχωθεί με το τι θα μου έρθει. Παράθεση Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
housas08 Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 Σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σου φίλε μου :) Το περιμένω αύριο απο birdphone και (βρίσκομαι επαρχία και δεν ειχα υπομονή να περιμένω 2 εβδομάδες που θα έρθω Αθηνα) έχω ψιλοαγχωθεί με το τι θα μου έρθει. Μην ανησυχείς... Έχω πάρει συσκευές από το συγκεκριμένο κατάστημα και έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_ Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 Καλησπερα σε ολους!Νεος κατοχος κι εγω του razr απο το ΜΜ..Το κινητο δειχνει πολυ καλο εκτως απο ενα προβλημα που δεν ξερω αν ειναι ελαττωμα τις δικιας μου συσκευης ή αν ειναι γενικο..Το καπακι που υπαρχει στο σημειο που μπαινει η καρτα sim και sd δεν κουμπωνει καθολου σταθερα,δειχνει να προεξεχει και με την παραμικρη κινηση του αντιχειρα προς τα κατω αυτο ανοιγει..Υπαρχει περιπωση να μην το εχω κουμπωσει εγω καλα?Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 Σήμερα το μεσημέρι αγόρασα το κινητό από τη Media Markt . Η καρτέλα του κινητού στο ράφι του μαγαζιού έγραφε μνήμη 16gb αλλά το κινητό είχε 8 gb. Η πωλητρια μου είπε ότι μίλησε με τον προμηθευτή και της είπε ότι οι Ελληνικές συσκευές έχουν 8 και οι ξένες 16. Γνωρίζει κανείς τίποτα ? Πάντως το κινητό είναι φοβερό… και φυσικά για 299€… Προέρχομαι από το HTC Desire και η διαφορά είναι εμφανής … Φυσικά απέχει πολύ από το HTC sence… αλλά θα το συνηθίσω Βεβαία το κινητό ήταν εσώκλειστο σε σακουλάκι πλαστικό και η ταινία απάνω στο κινητό ήταν άθικτη και φαίνονταν καινούργιο… Εγω λεω οτι εχεις 8 για εφαρμογες και 8 για media συνολο 16, αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisgoku Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Καλησπερα σε ολους!Νεος κατοχος κι εγω του razr απο το ΜΜ..Το κινητο δειχνει πολυ καλο εκτως απο ενα προβλημα που δεν ξερω αν ειναι ελαττωμα τις δικιας μου συσκευης ή αν ειναι γενικο..Το καπακι που υπαρχει στο σημειο που μπαινει η καρτα sim και sd δεν κουμπωνει καθολου σταθερα,δειχνει να προεξεχει και με την παραμικρη κινηση του αντιχειρα προς τα κατω αυτο ανοιγει..Υπαρχει περιπωση να μην το εχω κουμπωσει εγω καλα?Ευχαριστω το καπάκι αυτό κλείνει τελείως άρα ή δεν το έχεις κλείσει καλά ή δεν έχεις βάλει καλά την μίκρο σιμ ή την κάρτα μνήμης και δεν το αφήνουν να κλείσει καλά Παράθεση Rules are meant to be broken :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJDB Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 (edited) Παιδιά, επειδή ενδιαφέρομαι να αγοράσω την συγκεκριμένη συσκευή (και επειδή είμαι κι εγώ μίζερος με τα θέματα του αυτοκόλλητου ασφαλείας κτλ, μου έχει τύχει κακή περίπτωση δύο φορές* στο παρελθόν και από πολύ αξιόπιστα καταστήματα), θέλω να συνοψίσω λίγο τα όσα έχετε πει, πριν πάω εκεί (για την ακρίβεια, έχω ήδη κάνει κράτηση της συσκευής από το site του Media Markt, αλλά κι αν το καθυστερήσω λίγο δεν χάλασε κι ο κόσμος). Λοιπόν, θέλω την επιβεβαίωση σας σε ένα πράγμα: για να είναι ανέγγιχτο το κουτί της συσκευής θα πρέπει αυτό να διαθέτει αυτοκόλλητο ασφαλείας, να είναι μέσα σε σακουλάκι το οποίο να είναι δεμένο με δύο ταινίες που δεν κόβονται και να γράφει πάνω την ένδειξη updated, σωστά; Επίσης, θέλω κάποιος αν είναι εύκολο να μου πει ποιο είναι το αυθεντικό αυτοκόλλητο ασφαλείας, γιατί από ότι κατάλαβα υπήρξαν περιπτώσεις που δόθηκε κουτί με ένα απλό διάφανο αυτοκόλλητο επάνω (το οποίο δεν είναι αυθεντικό). Αυτά. Από ότι είδα την ίδια προσφορά έχει και το Public, οπότε αν δεν το καταφέρω με το Media μπορεί να περάσω κι από εκεί. Πραγματικά, από το να δώσω 300 ευρώ για κάτι που άνοιξε κάποιος χωρίς να γνωρίζω τον λόγο που έγινε αυτό, προτιμώ να μην πάρω τπτ... Και μόνο το ότι συνέβη με πολλούς να πάρουν "πειραγμένο" κουτί από το συγκεκριμένο κατάστημα με έχει "φρενάρει" λίγο (έως πολύ) από το να το προτιμήσω, από εκεί που ήμουν έτοιμος να πάω σε λίγες ώρες και να πάρω το κινητό. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας. * Και οι δύο ήταν από αγορές μέσω net. Η μια είχε τελείως κομμένο αυτοκόλλητο (και η δικαιολογία ήταν πως κόπηκε κατά την μεταφορά) και η δεύτερη είχε αυτοκόλλητο δεύτερο κολλημένο πάνω από το κομμένο αυθεντικό. Edited June 26, 2012 by DJDB Παράθεση DJDB.me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios1981 Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 απο που το παραγγειλες και ποσο αν επιτρεπετε? 8ηκη σηλικονης απο που εχετε παρει? γιατι θελω να παραγγειλω κ γω μια (puro τουλαχιστον που εχω ακουσει οτι ειναι καλες) και screensaver... με λινκ θα με βοηθουσατε πολυ... :) σε μαυρο που το πηρα ηταν σφραγισμενο και αριστο εως τωρα παντως..! media markt παντα..! HDMI -> http://www.ebay.co.uk/itm/200722290566?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 Θηκη με ανθεκτικο πλαστικο -> http://www.ebay.co.uk/itm/190646271485?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 screen protector -> http://www.ebay.co.uk/itm/270892345534?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios1981 Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Παιδιά, επειδή ενδιαφέρομαι να αγοράσω την συγκεκριμένη συσκευή (και επειδή είμαι κι εγώ μίζερος με τα θέματα του αυτοκόλλητου ασφαλείας κτλ, μου έχει τύχει κακή περίπτωση δύο φορές* στο παρελθόν και από πολύ αξιόπιστα καταστήματα), θέλω να συνοψίσω λίγο τα όσα έχετε πει, πριν πάω εκεί (για την ακρίβεια, έχω ήδη κάνει κράτηση της συσκευής από το site του Media Markt, αλλά κι αν το καθυστερήσω λίγο δεν χάλασε κι ο κόσμος). Λοιπόν, θέλω την επιβεβαίωση σας σε ένα πράγμα: για να είναι ανέγγιχτο το κουτί της συσκευής θα πρέπει αυτό να διαθέτει αυτοκόλλητο ασφαλείας, να είναι μέσα σε σακουλάκι το οποίο να είναι δεμένο με δύο ταινίες που δεν κόβονται και να γράφει πάνω την ένδειξη updated, σωστά; Επίσης, θέλω κάποιος αν είναι εύκολο να μου πει ποιο είναι το αυθεντικό αυτοκόλλητο ασφαλείας, γιατί από ότι κατάλαβα υπήρξαν περιπτώσεις που δόθηκε κουτί με ένα απλό διάφανο αυτοκόλλητο επάνω (το οποίο δεν είναι αυθεντικό). Αυτά. Από ότι είδα την ίδια προσφορά έχει και το Public, οπότε αν δεν το καταφέρω με το Media μπορεί να περάσω κι από εκεί. Πραγματικά, από το να δώσω 300 ευρώ για κάτι που άνοιξε κάποιος χωρίς να γνωρίζω τον λόγο που έγινε αυτό, προτιμώ να μην πάρω τπτ... Και μόνο το ότι συνέβη με πολλούς να πάρουν "πειραγμένο" κουτί από το συγκεκριμένο κατάστημα με έχει "φρενάρει" λίγο (έως πολύ) από το να το προτιμήσω, από εκεί που ήμουν έτοιμος να πάω σε λίγες ώρες και να πάρω το κινητό. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας. * Και οι δύο ήταν από αγορές μέσω net. Η μια είχε τελείως κομμένο αυτοκόλλητο (και η δικαιολογία ήταν πως κόπηκε κατά την μεταφορά) και η δεύτερη είχε αυτοκόλλητο δεύτερο κολλημένο πάνω από το κομμένο αυθεντικό. Ετσι ακριβως οπως τα εγραψες πιο πανω ειναι σχετικα με το πως πρεπει να δειχνει η συσκευασια,επισης το αυτοκολλητο εμενα ηταν διαφανο με το σημα της Motorola ενα M μεσα σε κυκλο δηλαδη σε ασπρο χρωμα!Αν ολα αυτα ειναι οπως πρεπει τοτε παρτο αφοβα γιατι το κινητο πραγματικα φυσαει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
netblaster Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Παιδιά, το θέμα είναι περισσότερο ψυχολογικό. Όπως και να έχει, κάθε κινητό έχει 10 μέρες DOA (έτσι λένε οι εδώ αντιπροσωπείες), 30 μέρες είναι πανευρωπαϊκά, οπότε αν κάτι δεν πάει καλά, απλά επιστρέφετε το κινητό στο σημείο πώλησης και σας το αντικαθιστούν με κάτι ίσης ή μαγαλύτερης αξίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts