Jump to content

Motorola RAZR XT910

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα!

Ερώτησης: Υπάρχει κάποιο θέμα με το Google Maps; 3 στις 10 δείχνει ότι βρίσκομαι 3 δρόμους παράλληλα από αυτόν που όντως είμαι. Τα έχω ενεργοποιημένα όλα, wifi,GPS, αλλά και πάλι δείχνει εντελώς άσχετα. Και με το προηγούμενο Android που είχα, Samsung Galaxy S, είχα το ίδιο πρόβλημα. Ή εγω είμαι ο άτυχος ή κάτι άλλο συμβαίνει.

Galaxy S8 / 8.0

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γενικά η χρήση που κάνω είναι 'λίγο από όλα'. Και social networking, και e-mail, και youtube, και browsing, και music player. Αλλά γενικά κράταγε αρκετά. Ετάξει το κινητό το έχω μόλις 1,5 εβδομάδα και οι πρώτες μέρες δεν είναι αντικειμενικές, αλλά τις τελευταίες 2 μέρες με το που θα βγω από το σπίτι έχω πέσει κοντά στο 30% για πλάκα. Επίσης μετά από λίγη ώρα το κινητό ψήνεται. Σκέφτηκα πως μπορεί να έχει σχέση με το σήμα και ότι ψάχνει μόνιμα για σήμα 3G. Αλλά και σε σημεία που το σήμα είναι καμπάνα και πάλι ανέβαζε θερμοκρασία. Επίσης τις τελευταίες 2 μέρες τραβάει κάτι σκαλώματα με την κάρτα SIM και χάνει το σήμα γενικά. Έχει κανείς κάποιο παρόμοιο περιστατικό;; Γενικά με το κινητό είμαι υπερευχαριστημένος, ερωτευμένος θα έλεγα, Kevlar rules!!!!!, και αυτά τα μεμονομένα περιστατικά δεν θα μου αλλάξουν γνώμη, αλλά θα ήθελα να δω μήπως δεν το έχω παραμετροποιήσει σωστά.

Το προβλημα με το sim error εχει λυθει απο το πρωτο update. Οσο για την αυξηση της θερμοκρασιας, γενικα το τηλεφωνο δεν εχει καθολου τετοιο θεμα. Αν ανεβασει θερμοκρασια θα ειναι λογω εντατικης χρησης 3g ή επειδη καποιο προγραμμα απασχολει τον επεξεργαστη συνεχεια για πολυ ωρα. Ενα restart εκει επιβαλλεται. Αλλα σου λεω γενικα δεν εχει τετοια προβληματα το κινητο.

Αν η εκδοση σου ειναι η fr, δοκιμασε να περασεις την εκδοση EU που ειναι πιο προσφατη και δεν εχει κανενα προβλημα.

Διαβασε τους οδηγους πιο πανω. :)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Το προβλημα με το sim error εχει λυθει απο το πρωτο update. Οσο για την αυξηση της θερμοκρασιας, γενικα το τηλεφωνο δεν εχει καθολου τετοιο θεμα. Αν ανεβασει θερμοκρασια θα ειναι λογω εντατικης χρησης 3g ή επειδη καποιο προγραμμα απασχολει τον επεξεργαστη συνεχεια για πολυ ωρα. Ενα restart εκει επιβαλλεται. Αλλα σου λεω γενικα δεν εχει τετοια προβληματα το κινητο.

Αν η εκδοση σου ειναι η fr, δοκιμασε να περασεις την εκδοση EU που ειναι πιο προσφατη και δεν εχει κανενα προβλημα.

Διαβασε τους οδηγους πιο πανω. :)

Αρχικά να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά για τις απαντήσεις τους!!:D

Η έκδοση που έχω είναι 651.73.18.ΧΤ910.Retail.en.EU και δεν μου έχει έρθει κάποια αναφορά για ΟΤΑ. Αυτή που αναφέρεις είναι η 651.150.1.XT910 που θα αλλάξει από 2.3.5 σε 2.3.6;;;

Επίσης άλλη ερώτηση. Στο γράφημα της μπαταρίας η μπάρα 'Awake' είναι μόνιμα σε χρήση πέρα από ελάχιστες περιπτώσεις. Σχετίζεται με οτιδήποτε τρέχει στο background;;;

Ρητορικό ερώτημα: Έβγαλα το κινητό από το φορτιστή στις 7 το πρωί, πλήρης φόρτιση. Για καμιά ώρα άκουγα μουσική και διαβαζα e-book. Μέχρι και τώρα πέρασα μερικές εφαρμογές μέσω υπολογιστή, αντάλλαξα μηνύματα με Whatsapp, ασχολήθηκα με αυτά που πέρασα και η μπαταρία είναι στο 60% από το 100% που ήταν το πρωί. Είναι φυσιολογικό;;; Smart Actions, 3G,WiFi είναι ενεργοποιημένα. Οι εφαρμογές στο background όσον αφορά χρήση μνήμης είναι: Running Processes : 381mb, Cached Processes: 327mb.

Να με συγχωρείτε για το πρήξιμο απλά ψάχνομαι λίγο :blink: :D

Ευχαριστώ πολύ!!!:D

Galaxy S8 / 8.0

Καταρχην το με το update θα παραμείνεις στη 2.3.5. Η χρηση μπαταριας με αυτα που λες ειναι πολυ καλη. Δυστηχως τα καινουργια κινητα δεν αντεχουν τοσο οσο ειχαμε συνηθισει. Προταση μου βαλτε το juice defender και θα παρετε περιπου 15% παραπανω μπαταρια.

Για παιχνιδι που κανει χρηση του κινητου στο επακρο ειναι το Shadowrun.

Για το root: ακολουθήστε τις οδηγίες που θα βρείτε http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1341578 ΑΛΛΑ χρεισημοποιηστε το zergrush v4 που θα βρείτε εδώ http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=841876&d=1325678726 και βάλτε το κινητό πριν αρχίσει η διαδικασία σε charge only usb mode.

Δεν φέρνω καμία ευθήνη σε περίπτωση προβλήματος.

το λίνκ σου οδηγεί στην 651.73.30(2.3.5)!!

Ετσι φαινεται στο αρχειο αλλα ειναι η ΟΤΑ αναβαθμιση για να μπει η 651.150.1.XT910 , ακολουθησε τον οδηγο εγκατεστησε το αρχειο και θα δεις οτι στο τελος θα εγκατασταθει η 2.3.6 . Και αξιζει ειναι πολλες τελικα οι αλλαγες .

Τωρα οσον αφορα την διαρκεια της μπαταριας επειδη προσωπικα αλλα και οι περισσοτεροι εδω μεσα εχουμε δοκιμασει ολα τα τελευταια smartphones ,πιστευω ολα κρατουν το ιδιο αρκει να εφαρμοσουμε καποιες αρχες του android που ειναι χρηση 2G οταν δεν μας χρειαζεται το 3G . κλεισιμο δεδομενων παρασκηνιου , οχι χρηση ζωντανων ταπετσαριων , κατα προτιμηση μαυρο φοντο ταπετσαρια (ειδικα στο razr λογω amoled οθονης) και κλεισιμο ανοιχτων εφαρμογων με καποιο task killer και μια επανεκινηση του κινητου καθε δυο μερες για να αδειαζει η μνημη του .

Edited by keltonas

Καλησπέρα παιδιά, αγόρασα και εγώ το τηλέφωνο και έχει μέσα την Rom : Blur_Version.651.73.17.XT910.T-Mobile.en.EU. Πως μπορώ να περάσω 2.6 retail ?
“Flash is disabled” warning, saying that “The iPhone needs to cool down before you can use the flash.” :lol:

Καλησπέρα παιδιά, αγόρασα και εγώ το τηλέφωνο και έχει μέσα την Rom : Blur_Version.651.73.17.XT910.T-Mobile.en.EU. Πως μπορώ να περάσω 2.6 retail ?

H εκδοση 651.73.17.XT910 ειναι η πρωτη που βγηκε δες πρωτα αν εχεις update απο το μενου -ρυθμισεις--σχετικα με το τηλεφωνο-ενημερωσεις συστηματος .

Αν δεν εχεις αναβαθμιση , με τον οδηγο τον πρωτο περνας την 651.73.30 και μετα με τον δευτερο οδηγο περνας και την 2.3.6 .

Αν δεν εγινα κατανοητος μπορεις να με ρωτησεις οποια απορια εχεις .

H εκδοση 651.73.17.XT910 ειναι η πρωτη που βγηκε δες πρωτα αν εχεις update απο το μενου -ρυθμισεις--σχετικα με το τηλεφωνο-ενημερωσεις συστηματος .

Αν δεν εχεις αναβαθμιση , με τον οδηγο τον πρωτο περνας την 651.73.30 και μετα με τον δευτερο οδηγο περνας και την 2.3.6 .

Αν δεν εγινα κατανοητος μπορεις να με ρωτησεις οποια απορια εχεις .

Έκανα ΟΤΑ update στην 651.73.30. Το T mobile πως το διώχνω? Δεν θέλω να βλέπω άλλο Γερμανούς:lol:

Tην 2.3.6 τι οδηγο λες?

“Flash is disabled” warning, saying that “The iPhone needs to cool down before you can use the flash.” :lol:

Έκανα ΟΤΑ update στην 651.73.30. Το T mobile πως το διώχνω? Δεν θέλω να βλέπω άλλο Γερμανούς:lol:

Tην 2.3.6 τι οδηγο λες?

Ο οδηγος εγκαταστασης της 2.3.6 ειναι στην προ προηγουμενη σελιδα Νο 73 .

Ο οδηγος εγκαταστασης της 2.3.6 ειναι στην προ προηγουμενη σελιδα Νο 73 .

Τον βρήκα τον οδηγό. Το t-mobile θα αφαιρεθεί αν περάσω την :

Branding: RETAIL en.EU

Market Segment: EuropeAustraliaEMEA

Version: 651.73.30

Android Version: 2.3.5

Τον βρήκα τον οδηγό. Το t-mobile θα αφαιρεθεί αν περάσω την :

Branding: RETAIL en.EU

Market Segment: EuropeAustraliaEMEA

Version: 651.73.30

Android Version: 2.3.5

Θα αφαιρεθει και θα εχεις μια καθαρη εγκατασταση χωρις την Tmobile.

Για οσους θελουν να βλεπουν την ενδειξη της μπαταριας τους ανα 1% αντι για 10% στην πανω μπαρα περαστε δωρεαν απο το market το battery circle .

Καλησπέρα …

Θα ήθελα να Κάνο τρεις ερωτήσεις για το κινητό razr ...

1.) Το έχω βρει εδώ στα 450 ευρώ δηλαδή 150 ευρώ κάτω από ότι το

Δίνουν η εταιρίες κινητής τηλεφωνίας (599.e) τη λέτε …

http://www.mobilehellas.com/index.php?dispatch=products.view&product_id=8437

2.) Που μπορώ να βρω προστατευτική μεμβράνη για την οθόνη

3.) Κανένα sait για αγορά θήκης για το κινητό

:):):)

Στέφανος

Καλησπέρα …

Θα ήθελα να Κάνο τρεις ερωτήσεις για το κινητό razr ...

1.) Το έχω βρει εδώ στα 450 ευρώ δηλαδή 150 ευρώ κάτω από ότι το

Δίνουν η εταιρίες κινητής τηλεφωνίας (599.e) τη λέτε …

http://www.mobilehellas.com/index.php?dispatch=products.view&product_id=8437

2.) Που μπορώ να βρω προστατευτική μεμβράνη για την οθόνη

3.) Κανένα sait για αγορά θήκης για το κινητό

:):):)

Καλημέρα!

1. Και εγώ από εκεί το αγόρασα. Μια χαρά το κινητό. Απλά οπωσδήποτε πριν πας πάρε τηλ για διαθεσιμότητα. Μπορεί να λέει διαθέσιμο και να μην υπάρχει. Εγώ πήγα να την πατήσω έτσι. Οπότε πάρε τηλέφωνο και αν υπάρχει οπωσδήποτε πες να στο κρατήσουν για αγορά. Εξαφανίζονται ακαριαία!!

2+3. Ψάξε λίγο στο Skroutz!!! Υπάρχουν αρκετά μαγαζιά. Αν και μεμβράνη δεν θα χρειαστείς, Gorilla Glass.

Edited by elrik428
Galaxy S8 / 8.0

• Administrators
Και το gorilla glass γρατζουνιεται!! οποτε καλο ειναι αν θελει να βαλει!!

Θα με βρεις σύμφωνο, όλες οι οθόνες θέλουν screen protector.

Modpic.gif

Θα με βρεις σύμφωνο, όλες οι οθόνες θέλουν screen protector.

Εγώ πάντως δεν έχω βάλει (κακώς) και ο λόγος είναι ότι δυσκολεύομαι πάρα πολύ να το τοποθετήσω. Έχω αγοράσει τρείς τέσσερις φορές και τελικά τα πέταξα τα λεφτάκια μου. Ξέρει κάποιος κάποιο screen saver το οποίο να τοποθέτησε σχετικά εύκολα;

3>4

Ευχαριστώ πολύ!!

Ερώτηση: Γενικά με τη μπαταρία τι αυτονομία παίζει;; Έχει σχέση αν υπάρχουν ενεργοποιημένα τα Smart Actions;;; Μήπως τελικά δεν είναι μη χρονοβόρες;;;

Παντως, η ρομ αυτη υπαρχει πολυ καιρο στους xda. Πριν βγει το update.

Δεν ξερω, αλλα προσωπικα αμφιβαλλω για την γνησιοτητα της. Δεν μπορει να ειχε βγαλει η μοτορολα 2.3.6 και μετα να εβγαλε update για την 2.3.5.

Εσυ που τη δοκιμαζεις κελτονα, βλεπεις διαφορες ως προς την αποκριση σε σχεση με την 73.30? το wifi ειναι καλυτερο ή τα ιδια?

καποιος να μου πει τι εχω αλαξει στο τηλεφωνο μου γιατι δεν το ξερω, και οταν κανω κληση και απομακρύνω το ακουτικο απο το αυτι μου δεν αναβη η οθονη για να πατήσω διακοπη της κλησης και αναγκαζόμε να πατήσω το παουερ για να αναψη η οθονη ( νομιζω κατι με τον αισθητήρα φωτισμου εχει σχεσει αλα δεν ξερω που ειναι ) ευχαριστω

Καλημερα σε ολους τους φιλους

Προχτες κλεψανε το sansung galaxy S της γυναικας μου

Δηστυχως εκ των υστερων εμαθα για καποια προγραματακια antiteft

Υπαρχουν προγραμματα η app antiteft για το ΧΤ910 ;

Παντως, η ρομ αυτη υπαρχει πολυ καιρο στους xda. Πριν βγει το update.

Δεν ξερω, αλλα προσωπικα αμφιβαλλω για την γνησιοτητα της. Δεν μπορει να ειχε βγαλει η μοτορολα 2.3.6 και μετα να εβγαλε update για την 2.3.5.

Εσυ που τη δοκιμαζεις κελτονα, βλεπεις διαφορες ως προς την αποκριση σε σχεση με την 73.30? το wifi ειναι καλυτερο ή τα ιδια?

Καλημέρα!

Σήμερα το πρωί ήρθε ΟΤΑ η 651.167.19 Retail.en.eu official!!

Πρώτες εντυπώσεις: Smoother εφέ μεταξύ των καρτελών, φαίνεται να εμφανίζει ένα κόμπιασμα όταν πατάς το κουμπί της αρχικής οθόνης για να κλείσει της τρέχουσα εφαρμογή, καινούργια Lock Screen, καινούργια εικονίδια Settings, το μαύρο φόντο στις επαφές που έχουν αναφέρει άλλα παιδιά δεν το είδα και γενικά με το WiFi δεν έχω δει κάποιο πρόβλημα τόσο υπερβολικά έντονο όσο το αναφέρετε πάρα πολλοί. Ούτε με την προηγούμενη έκδοση είχα βέβαια. Επίσης αναβαθμίστηκε σε 2.3.6. Και επίσης για εξοικονόμηση μπαταρίας Juice Defender!! Απλα δεν υπάρχει το πρόγραμμα! Και όσοι είναι τρελαμένοι αξίζει να δώσουν τα 2€ για την Plus έκδοση.

Galaxy S8 / 8.0

Καλημέρα!

Σήμερα το πρωί ήρθε ΟΤΑ η 651.167.19 Retail.en.eu official!!

Πρώτες εντυπώσεις: Smoother εφέ μεταξύ των καρτελών, φαίνεται να εμφανίζει ένα κόμπιασμα όταν πατάς το κουμπί της αρχικής οθόνης για να κλείσει της τρέχουσα εφαρμογή, καινούργια Lock Screen, καινούργια εικονίδια Settings, το μαύρο φόντο στις επαφές που έχουν αναφέρει άλλα παιδιά δεν το είδα και γενικά με το WiFi δεν έχω δει κάποιο πρόβλημα τόσο υπερβολικά έντονο όσο το αναφέρετε πάρα πολλοί. Ούτε με την προηγούμενη έκδοση είχα βέβαια. Επίσης αναβαθμίστηκε σε 2.3.6. Και επίσης για εξοικονόμηση μπαταρίας Juice Defender!! Απλα δεν υπάρχει το πρόγραμμα! Και όσοι είναι τρελαμένοι αξίζει να δώσουν τα 2€ για την Plus έκδοση.

Πριν ποια εκδοση ειχες??

Πριν ποια εκδοση ειχες??

651.73.17.XT910 και το παράδοξο είναι πως έγινε απ'ευθείας αναβάθμιση σε 651.167.19 και οχι πρώτα σε 651.73.30!

Galaxy S8 / 8.0

Εμένα μου βγάζει: Προς το παρον ο ελενχος δεν ειναι διαθεσιμος. Προσπαθηστε ξανα αργοτερα.

Εκανα και hard reset και παλι τα ιδια.

Γιατί εμένα ξεκινάει να γίνεται το update και όταν κάνει verify current system, βγάζει error και σταματάει;Ξέρει κανείς πως να περάσω αυτό το στάδιο;Έχω 651.73.30 και αντιγράφω το update.zip στο /sdcard-ext σωστά;

Για οσους θελουν να μεταβουν απο την 651.73.30(2.3.5) και μονο στην 651.150.1.XT910 (2.3.6)

Η διαδικασια αυτη την φορα ειναι πανευκολη και γινεται με την εκτελεση του αρχειου απο την εξωτερικη καρτα μνημης του κινητου

- Κατεβαζουμε απο το παρακατω link την ΟΤΑ εκδοση 651.150.1.XT910

http://api.viglink.com/api/click?format=go&drKey=1359&loc=http%3A%2F%2Fforum.xda-developers.com%2Fshowthread.php%3Ft%3D1362956&v=1&libid=1329057250833&out=http%3A%2F%2Fdlhg.eternityproject.eu%2Fmtspyder%2Fofficial%2Fxt910%2Fota%2F11m12Blur_Version.651.73.30.XT910.Retail.en.EU.zip&title=%5BGSM%2FCDMA%5D%20The%20EternityProject%20Official%20Motorola%20RAZR%20ROMs%20Thread%20-%20xda-developers&txt=EternityProject%20Website&jsonp=vglnk_jsonp_13290578536401

- Αλλαζουμε το ονομα του αρχειου σε update.zip και το αντιγραφουμε στην καρτα μνημης .

- Ανοιγουμε την συσκευη αφου περιμενετε πρωτα να σβησει καλα , παταμε τα πληκτρα μαζι Vol DOWN + Vol UP και κρατωντας τα πατημενα παταμε και το PWR button .

- Απο το μενου που θα εμφανιστει , επιλεγουμε το Recovery (Vol DOWN για πανω κατω στο μενου, Vol UP για να επιλεξουμε ) και οταν εμφανιστει το πρασινο εικονιδιο του android παταμε ταυτοχρονα Vol DOWN + Vol UP και ετσι μπαινουμε στο κανονικο recovery οπου επιλεγουμε apply update from sd και στο επομενο μενου επιλεγουμε update.zip και αφηνουμε την διαδικασια αναβαθμισης να ολοκληρωθει . Μετα την επανεκινηση του κινητου βρισκομαστε πλεον στην 2.3.6 χωρις αλλαγες στα αρχεια μας ή στις ρυθμισεις μας .

- Καλο ειναι οταν τελειωσει με επιτυχια η διαδικασια να κανουμε ολικη επαναφορα του τηλεφωνου για να μπει καθαρη η καινουργια εκδοση .

Ανοιγουμε την συσκευη αφου περιμενετε πρωτα να σβησει καλα , παταμε τα πληκτρα μαζι Vol DOWN + Vol UP και κρατωντας τα πατημενα παταμε και το PWR button .

Απο το μενου που θα εμφανιστει , επιλεγουμε το Recovery (Vol DOWN για πανω κατω στο μενου, Vol UP για να επιλεξουμε ) και οταν εμφανιστει το πρασινο εικονιδιο του android παταμε ταυτοχρονα Vol DOWN + Vol UP και ετσι μπαινουμε στο κανονικο recovery οπου επιλεγουμε wipe και ετσι γινεται φορματ στην συσκευη μας .

Δεν φερω καμμια ευθυνη για το αποτελεσμα στο κινητο σας , εγω με δικη μου ευθυνη το εκανα και δεν ειχα κανενα προβλημα και περασα με επιτυχια την 651.73.30 EU στο δικο μου .

Αν εντοπισει καποιος καποιο λαθος ειναι ευπροσδεκτη καθε παρατηση για να διορθωσουμε η να βελτιωσουμε τον οδηγο .

Εγω την περασα για ενα και μονο λογο , το viber το οποιο με την 651.73.30 δεν δουλευε και τωρα δουλευει επιτελους αλλα τελικα ειδα οτι αξιζε τον κοπο . .

Πλην των παρακατω αλλαγων ανεβηκε και η αναλυση στο βιντεο στα 1080p(HD+) απο 720 .

- Operator name has been removed from the notification bar entirely. Previously, it took up nearly a third of the bar space, which I felt was a bit over the top. Normally, with Android devices, you can can view it when dragging the bar down. Now, it's nowhere to be seen. Interesting.

- Settings has had a redesign, as shown in the OP.

- New Music Store, Videos, and Webtop Bookmarks apps. Also includes a few other things like Google+ by default. Check inside the update for a full rundown of the included apps.

- Scrolling and animations are much smoother.

- Mobile Hotspot gets a new icon (The old icon is still on my desktop, mind)

- There's a few new wallpapers and a 'reset to default' option in the wallpaper picker. Nothing we haven't seen before in the DROID RAZR dump, but still.

- There's a new 'Motion Detector' option in Smart Actions. Note that this did erase all my existing smart actions, so be sure to write down any you want to add back in.

- Contacts now have a black background. Yay, Moto know white + AMOLED is a bad idea.

- No more screen app

- Phone app no longer crashes at startup with wireless

- Improved wireless reception

- System runs a bit smoother in the whole

- New icons of apps for Motorola

- New icons / redesign in the settings

- New apps (Webtop bookmarks MOTOACTV ...)

- Camera takes better pictures

- Camera settings are finally open liquid / service, etc.

- Camera comes directly from the lockscreen without a safety lock (lock pattern, etc.) gallery is locked until you unlock the device.

Σιγουρα θα υπαρχουν και αλλες αλλαγες που δεν εντοπισα η δεν βρηκα σε αλλα site . H βοηθεια προηλθε απο το site των XDA .

Πέρασαν...panasonic g500,sony z1,motorola startac,ericsson 768,nokia 3210,sony z5,siemens sl45i,sonyericsson t68i,nokia 7210,panasonic gd87,sonyericsson p800,orange spv,nokia 6600,qtek 8080,sonyericsson t610,samsung sgh-i530,qtek 8010,qtek s100,treo 650,motorola mpx220,nokia n70,qtek 8310,qtek s200,ubiquio 401,htc TyTN, htc p3300, apple iphone 2G, iphone 3G, iphone 3GS, iphone 4, Motorola Droid Razr, HTC One X, Samsung S3, S4, Sony Z1, 1+1, Note4 ...... :p

• The title was changed to Motorola RAZR XT910