stendor Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 ?????!!!!!!! Περίεργο μου φαίνεται.... Δεν θυμάμαι καν πως έφτιαξα τότε τον λογαριασμό. Προφανώς όπως μου περιγράφετε.... Και όμως έτσι είναι :lol::lol::lol::lol: Και εγώ έτσι έφτιαξα τον πρώτο μου λογαριασμό στο appstore. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Καλό θα είναι λοιπόν να μην προτρέχουμε και παραπληροφορούμε όταν δεν είμαστε απόλυτα σίγουροι. Ο φίλος μας λοιπόν έφτιαξε ένα λογαριασμό πριν κατεβάσει κάποια εφαρμογή και παρότι προσπάθησε να κατεβάσει δωρεάν εφαρμογή, του ζητήθηκε μέθοδο πληρωμής. Έτσι γίνονταν ανέκαθεν από το 2008 που ενεργοποιήθηκε το App Store, όπως πολύ σωστά υπέδειξε ο Κωνσταντίνος (aka stendor) :) Προφανώς ο Κωνσταντίνος ήταν πιο επεξηγηματικός κι έγινε πιο εύκολα και άμεσα αντιληπτός.....;) ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και όμως έτσι είναι :lol::lol::lol::lol: Και εγώ έτσι έφτιαξα τον πρώτο μου λογαριασμό στο appstore. Από τα περίεργα που μπορεί να συναντήσει κάποιος. Τελικά όλες οι εταιρίες έχουν τα κουφα τους...:lol: :lol: Καλές γιορτές σε όλους και χρόνια πολλά. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Κάπου είχα πετύχει έναν οδηγό για το πως κάνω ringtone ένα mp3 μέσω itunes. Κατι για μετονομασία του αρχείου έλεγε, άνοιγμα με.... γνωρίζει κάποιος κάποιο link; Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Αυτό λες; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=251230 Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Αυτό λες; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=251230 Σωστά. Ευχαριστώ! Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 Γεια σας, το 6s ενους φιλου μου σημερα του παρουσιασε ενα προβλημα.πηγε να κανει μια ενημερωση ενους παιχνιδου και του εμφανισε οτι πρεπει να κανει επαληθευση καρτας.τοσο καιρο ειχε κανονικα μια visa και εκανε και αγορες με αυτη.Σημερα ομως του λεει να δοκιμασει αλλο τροπο πληρωμης κτλ. Δοκιμασε και αλλες καρτες,visa mastercard αλλα δεν δεχτηκε καμια. εχετε καμια ιδεα?λυση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 Γεια σας, το 6s ενους φιλου μου σημερα του παρουσιασε ενα προβλημα.πηγε να κανει μια ενημερωση ενους παιχνιδου και του εμφανισε οτι πρεπει να κανει επαληθευση καρτας.τοσο καιρο ειχε κανονικα μια visa και εκανε και αγορες με αυτη.Σημερα ομως του λεει να δοκιμασει αλλο τροπο πληρωμης κτλ. Δοκιμασε και αλλες καρτες,visa mastercard αλλα δεν δεχτηκε καμια. εχετε καμια ιδεα?λυση? Μου το έκανε και εμένα μια φορά αλλά έβαλα πάλι τα στοιχεία της κάρτας που ήδη είχα και όλα O.K. Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manospalin Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 Πιθανως τα capital control... Παράθεση Nokia 5110, 3210, 8210, Samsung M-100, Nokia 7210, 7650, 6600, Siemens Sx1, Nokia 6230, 6680, N70, Qtek S200, Nokia N80, Qtek 9000, Nokia N93, N95 8GB, samsung Omnia, iphone 3g, 3gs , 4, 4s, 5, 6+, 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 ευχαριστω για τις απαντησεις σας,τα στοιχεια τα βαζει σωστα. λογω capital controls δεν νομιζω,αφου την χρησιμοποιουσε κανονικα τοσο καιρο. αυριο θα παρει στην εξυπηρετηση μηπως βγαλει ακρη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Γεια σας, το 6s ενους φιλου μου σημερα του παρουσιασε ενα προβλημα.πηγε να κανει μια ενημερωση ενους παιχνιδου και του εμφανισε οτι πρεπει να κανει επαληθευση καρτας.τοσο καιρο ειχε κανονικα μια visa και εκανε και αγορες με αυτη.Σημερα ομως του λεει να δοκιμασει αλλο τροπο πληρωμης κτλ. Δοκιμασε και αλλες καρτες,visa mastercard αλλα δεν δεχτηκε καμια. εχετε καμια ιδεα?λυση? Η κάρτα είναι πιστωτική ή χρεωστική; μήπως έχει κάνει αγορά χωρίς απόθεμα και έχει κλειδώσει; μήπως οι κάρτες που προσπαθεί δεν έχουν απόθεμα για να γίνει δοκιμαστική χρεώση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Η κάρτα είναι πιστωτική ή χρεωστική; μήπως έχει κάνει αγορά χωρίς απόθεμα και έχει κλειδώσει; μήπως οι κάρτες που προσπαθεί δεν έχουν απόθεμα για να γίνει δοκιμαστική χρεώση; Λυθηκε το προβλημα.με την τελευταια αγορα που εκανε ειχε υπολοιπο κατω απο 1 ευρω στην αρχικη καρτα.οι αλλες που δοκιμασε δεν ειχαν λεφτα καθολου.μολις εβαλε την δεχτηκε κανονικα την καρτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Λυθηκε το προβλημα.με την τελευταια αγορα που εκανε ειχε υπολοιπο κατω απο 1 ευρω στην αρχικη καρτα.οι αλλες που δοκιμασε δεν ειχαν λεφτα καθολου.μολις εβαλε την δεχτηκε κανονικα την καρτα Για αυτό ρώτησα συνήθως κάτι τέτοιο συμβαίνει. Τέλος καλό λοιπόν :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdov Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Καλησπέρα παιδιά.Γιατί όταν συγχρονίζω το iphone 3GS με 6.1.2 με το iTunes δεν περνιούνται οι σημειώσεις και στο iPad 4th? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Αν το iPad 4 έχει λειτουργικό σύστημα 9.0 ή νεότερο, υπάρχει εξήγηση. Οι μορφή των σημειώσεων, αλλά και το πρωτόκολλο συγχρονισμού με το iCloud έχουν αλλάξει στο iOS 9.0. Αποτέλεσμα αυτού είναι να μην είναι δυνατός ο συγχρονισμός συσκευών iOS 9 και συσκευών με παλιότερης έκδοσης iOS. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotgold Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Καλησπέρα, Έχω το ipod touch 1st gen και δοκίμασα να το συνδεέσω στο itunes μετά από πολύ καιρό και μου βγάζει το error 'Itunes could not back up the iPod because the backup was corrupt or not compatible with the ipod'. Έκανα πρόσφατα φορματ στον υπολογιστή οπότε δεν υπάρχει καποιο προηγούμενο backup αρχειο να το μπερδεύει. Έχω κάνει hard reset στο ipod αλλα τίποτα. Δουλεύει μόνο αν του βάλω έκδοση itunes του 2014 ή να το συνδέσω με υπολογιστή apple. Το περίεργο είναι επίσης ότι συνδέω ένα παλαιότερο Ipod classic και δουλεύει κανονικά. 'Εχει τύχει σε κάποιον άλλον κάτι παρόμοιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdov Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Αν το iPad 4 έχει λειτουργικό σύστημα 9.0 ή νεότερο, υπάρχει εξήγηση. Οι μορφή των σημειώσεων, αλλά και το πρωτόκολλο συγχρονισμού με το iCloud έχουν αλλάξει στο iOS 9.0. Αποτέλεσμα αυτού είναι να μην είναι δυνατός ο συγχρονισμός συσκευών iOS 9 και συσκευών με παλιότερης έκδοσης iOS. Και ας τα συγχρονίζω με iTunes? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapet Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Δεν ανοίγω καινούργιο θέμα γιατί με καλύπτει αυτό. - Υστερα από πολλές δοκιμές και σπάσιμο νεύρων, διαπίστωσα ότι η εφαρμογή αυτή: https://itunes.apple.com/us/app/transit-directions-by-moovit/id498477945?mt=8 δημιουργεί πρόβλημα. Το είχα από το 5s αλλαξα τηλ πήρα το 6αρι και το πρόβλημα παρέμενε. Ποιό ήταν το πρόβλημα: Κόλλαγε η συσκευή περίεργα, δεν έπερνε πάντα back-up, μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας και άλλα κουφά.....Μόλις απεγκαταστάθηκε η συγκεκριμένη, λές και έχω άλλο τηλέφωνο. Όποιος έχει την συγκεκριμένη εφαρμογή προτείνω να το ψάξει..!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelitsa Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Καλημερα σε ολους! θα ηθελα να ρωτησω πως γινεται να βαλω στο iPhone μου συγκεκριμενα τραγουδια απο το iTunes κι οχι να γινεται συγχρονισμος με ολα τα τραγουδια με το που το συνδεω στο pc !!!???????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Καλημερα σε ολους! θα ηθελα να ρωτησω πως γινεται να βαλω στο iPhone μου συγκεκριμενα τραγουδια απο το iTunes κι οχι να γινεται συγχρονισμος με ολα τα τραγουδια με το που το συνδεω στο pc !!!???????? Η όλη λειτουργία βασίζεται στην φιλοσοφία του συγχρονισμού. Πηγαίνεις στην μουσική στο iTunes. Φτιάχνεις κάποιες λίστες. Ας πουμε μια λίστα με 10 τραγούδια που θα λέγεται πχ Abcde Μετά αφού έχεις συνδέσει την συσκευή στο iTunes πηγαίνεις στην καρτέλα iPhone η ipad και στην υποκατηγορία μουσική. Εκεί βάζεις εσύ χειροκίνητα την επιλογή να επιλέξεις οποία λίστα θέλεις. Από κάτω μετά θα εμφανιστούν οι λίστες σου. Τσεκάρεις πχ την Abcde και πατάς κάτω δεξιά apply, sync δεν θυμάμαι ακριβώς. Ετσι μπαίνουν μόνο όσα θέλεις και οχι όλη η βιβλιοθήκη Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelitsa Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Πραγματικα ειναι για φιλοσοφους ή αποφοιτους του Harvard το itunes....αργησα λιγο αλλα το εκανα τελικα...!!!! Ευχαριστω πολυυυυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelitsa Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Επισης εχω και μια αλλη απορια.....στις φωτογραφιες μου στο iphone εχει αποθηκευτει ενα βιντεο ως κρυμμενο και δε μπορω να το σβησω με τιποτα.....το αλμπουμ ΄΄κρυμμενο΄΄ δε σβηνεται..... τι να κανω???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Πραγματικα ειναι για φιλοσοφους ή αποφοιτους του Harvard το itunes....αργησα λιγο αλλα το εκανα τελικα...!!!! Ευχαριστω πολυυυυ! Άμα το μάθεις είναι πιο εύκολο μετά κι από το να συνδέσεις την συσκευή χειροκίνητα στο pc και να μπαίνεις σε φακέλους να αντιγραφείς όπως στο android Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Άμα το μάθεις είναι πιο εύκολο μετά κι από το να συνδέσεις την συσκευή χειροκίνητα στο pc και να μπαίνεις σε φακέλους να αντιγραφείς όπως στο android Άλλο είναι ότι συνηθίζεται και άλλο είναι το πιο εύκολο. Μη τα μπερδεύουμε. Κι όταν θα βρεθεί σε άλλο PC και θα θέλει να πάρει απο εκεί 2-3 φωτογραφίες, βίντεο, mp3...???? Αυτά τα χαζά να άφηνε στην άκρη η apple και θα σάρωνε (ακόμα περισσότερο). Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelitsa Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Συμφωνω απολυτα....εδω για να βαλω ringtone ενα τραγουδι μου πηρε 3 ωρες με το ρολοι !!!!!! και επρεπε να γραψω κ σε ενα χαρτι τι εκανα...γιατι δεν υπηρχε περιπτωση να τα θυμαμαι........... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapet Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Συμφωνω απολυτα....εδω για να βαλω ringtone ενα τραγουδι μου πηρε 3 ωρες με το ρολοι !!!!!! και επρεπε να γραψω κ σε ενα χαρτι τι εκανα...γιατι δεν υπηρχε περιπτωση να τα θυμαμαι........... Είναι αρχή ακόμη. Δεν θα χρειαστείς παραπάνω από 5 λεπτά, και πολλά λέω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts