troublefun Δημ. February 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2007 Πως γίνεται όταν παίζει o media player full screen η οθόνη να περιστρέφεται δεξιά και όχι αριστερά? (s100) Start/Settings/System/Screen/ Landscape (right + left handed). Αν το έχεις σε συντόμευση σε κουμπί νομίζω θυμάται πως το έκανες τελευταία φορά. y4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoristos Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 Paidia Exw ena provlima Sto XDA Atom Exec mou pou exei Wm5 paratirw to eksis provlima Otan to ksekinaw me "Soft Resset" exw diathesimi mnimi giro sta 22Mb kata tin diarkeia tis imeras alla kai an perasoun merikes meres xoris na to zviso i diathesimi mnimi katevenei sta 16 me 17Mb me apotelesma na ginete kitrini i endiksi tis stathmis tis elefteris mnimis. Vlepo ti trexei sto ppc mou alla den mou emfanizei kapoio programa ekei ...... Ti mporei na fteei ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? metefere merika programmata sthn sd mipos exis to pocke mechanic h kapoio antistoixo an nai 8a soe symboyleya na to kanis unistall ean synexiseis na exis to idio problem den kanis kanena hard reset afoy kanis backup fysika ola apo thn main meory Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicesat Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 File "exoristos" Exo to Pocket mechanic alla to provlima auto ipirxe kai prin To an kano Hard Reset kai epanafero ta dedomena apo kapoio Backup ti mporei na allaksei..... nomizo oti ola tha einai opos kai tora!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoristos Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 File "exoristos" Exo to Pocket mechanic alla to provlima auto ipirxe kai prin To an kano Hard Reset kai epanafero ta dedomena apo kapoio Backup ti mporei na allaksei..... nomizo oti ola tha einai opos kai tora!!!! hardware den einai me to hard epanaferis sthn arxikh katastasi to ppc metefere pantos sthn sd apo thn main osa eiani dynaton trexe to memaid mipos ka8arisei tipota to pocket mechnaic bgalto!!!! se kammia 10ria users mas exi bgalei problimata eixes kapoio programma me trial egkatastasi poy elixe ? Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoo Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 Paidia Exw ena provlima Sto XDA Atom Exec mou pou exei Wm5 paratirw to eksis provlima Otan to ksekinaw me "Soft Resset" exw diathesimi mnimi giro sta 22Mb kata tin diarkeia tis imeras alla kai an perasoun merikes meres xoris na to zviso i diathesimi mnimi katevenei sta 16 me 17Mb me apotelesma na ginete kitrini i endiksi tis stathmis tis elefteris mnimis. Vlepo ti trexei sto ppc mou alla den mou emfanizei kapoio programa ekei ...... Ti mporei na fteei ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? Τυπικά κακή διαχείριση μνήμης των windows είναι. Δεν ελευθερώνεται όλη η μνήμη που έπιανε ένα πρόγραμμα όταν το κλείσεις. Ειδικά το Active Sync δημιουργεί κάτι ωραία memory leaks... Συμβαίνει και στο δικό μου αλλά και σε όλα μου τα ppc με windows mobile μέχρι τώρα. Εγώ κάνω κάθε πρωί ένα soft reset και όλη την ημέρα το ppc δουλεύει μια χαρά με αρκετή μνήμη (η οποία παρά το κλείσιμο των εφαρμογών μειώνεται όσο περνά η μέρα...), σου προτείνω να κάνεις το ίδιο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 Πώς μπορώ να κάνω εάν γίνετε πατώντας το πράσινο αριστερό κουμπί του PPC, για να πάρουμε τηλέφωνο να μού ανοίγει το address book της inesoft που έχω βάλει, και όχι να μου ανοίγει το γνωστό keyboard των windows? Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gold Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 an mpori kapoios na voithisi ,pao na peraso mia efarmogi me to activesync eno ksekinaei na kani egatastasi meta mou leei oti den anagnorizi tin siskeui, eno prin itan ola mia xara , ti simveni tou exo kani ena soft reset alla tipota den leei na epikinonisei! milao gia to s100 meto P3300 ola eine ok. kai sindesi me to usb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 "Internet Explorer: Η σελίδα που αναζητάτε δεν μπορεί να προβληθεί εξαιτίας αγνώστου σφάλματος 0x80072f78" Αυτό μου βγάζει όταν πάω να συνδεθώ www όταν έχω το G100 στο ActiveSync.. Στο νετ δεν βρήκα τίποτα. :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 Πώς μπορώ να κάνω εάν γίνετε πατώντας το πράσινο αριστερό κουμπί του PPC, για να πάρουμε τηλέφωνο να μού ανοίγει το address book της inesoft που έχω βάλει, και όχι να μου ανοίγει το γνωστό keyboard των windows? Ευχαριστώ Γιατί δεν το βάζεις σε ένα από τα softkeys; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 Γιατί δεν το βάζεις σε ένα από τα softkeys; Τι εννοείς softkeys? Πώς γίνετε? Thanks Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest a778899 Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 Ρε παιδια ας με βοηθησει καποιος σχετικα με τις υπενθυμισεις του ημερολογιου. Οσο και αν προσπαθησα δεν καταφερα να το κανω να χτυπαει παρα μονο στις 08:00, και ειναι σπαστικο να ξυπνας Κυριακατικα στις 08:00 επειδη καποιος γιορταζει.... μπορω να του ευχηθω και στις 11:00 (δεν νομιζω οτι θα ενοχληθει). Αναφερωμαι στ ολοημερα γεγονοτα. Υπαρχει καποιος τροπος; Και ενα δευτερο, αν γνωριζει καποιος, Στις "ρυθμισεις">"σημερα">"στοιχεια" τι σημαινει το "Ληξη Σημερα" και τι ρυθμιζει κανεις απο εκει; :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoristos Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 εχω το 2020 ι qtek wm2003se θελω να το εχω συνεχως συνδεδεμενο με το pc via usb αλλα η μπαταρια φορτιζει συνεχως με τα γνωστα αποτελεσματα το bt το χρησιμοποιοω σε αλλη εφαρμογη ασχετη με ppc δοκιμασα μεσω registry να σταματαει αλλα δεν καταφερα τιποτα το αρχειο wceusbsh.sys poy einai o generic driver tis MS gia ta ppc exei kai inf arxeio γνωριζει καποιος τι τιμεσ περεπει να δωσω εκει για να μην τροφοδοτει την συσκευη με ρευμα? επισης δοκιμασα και διαφορα tweaks αλλα τιποτα Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 "Internet Explorer: Η σελίδα που αναζητάτε δεν μπορεί να προβληθεί εξαιτίας αγνώστου σφάλματος 0x80072f78" Αυτό μου βγάζει όταν πάω να συνδεθώ www όταν έχω το G100 στο ActiveSync.. Στο νετ δεν βρήκα τίποτα. :( Λύθηκε με μία προσθήκη του AllowLSP στο Windows CE Services στο registry.. Και ενώ κατάφερα να μπω νετ όταν είμαι με Activesync συνεχίζει να μη συνδέεται με τίποτα στο USR9108, και ενώ το λάπτοπ είναι συνδεμένο κανονικά. Έχω βγάλει όλα τα filters & τις ρυθμίσεις ασφαλείας και ενώ 'βλέπει το δίκτυο δεν συνδέεται.. Σημείωση ότι στην επιλογή 'Ασύρματο Δίκτυο' δεν αναγνωρίζει κανένα δικτύο, ενώ ο WiFi Companion και στο 'Κάρτες Δικτύου' φαίνεται κανονικά.. Τι στο καλο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unforgiven Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 Υπάρχει κάποιος τρόπος να γνωρίζουμε πόση RAM τρώει κάθε πρόγραμμα; Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 Υπάρχει κάποιος τρόπος να γνωρίζουμε πόση RAM τρώει κάθε πρόγραμμα; Mε το memmaid. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jokulsarlon Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 Καλημέρα παιδιά, εχω το Qtek s200 , ενώ μου δείχνει ελεύθερη μνήμη ( στη συσκευή) για προγράμματα 30mb όταν προσπαθώ να εγκαταστήσω το pocket plus μου δείχνει ότι έχω μόνο 2mb. Help Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogosst Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 geias sas paidia eimai kainourios sto xoro ton PDA k molis anavathmisa se win mobile 5.pos ginetai na sviso to eikonidio tis oras dipla apo to eikonidio tou ixou??ksetsekaro tin epilogi alla auto akoma yparxei k meta apo reset!! exo to xda iis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scandal_dj Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 :!: Γεια και απο μενα εχω καποια προβληματα και θα ηθελα την βοηθεια σας εχω ενα ppc HP IPAQ H 1900 SERIES MODEL 1930. και ρωτω τι μπορω να κανω με αυτο το μαραφετι το πηρε η αδερφη μου χωριw να ξερει γιατι και τωρα το εχω εγω. :mad: μπορω να βρω καινουργιους drivers που.επισης καρτα wifi παιρνει αν ναι πυ θα την βρω το ιδιο και για gps.:( ελλινικους χαρακτηρες και προγραματα που θα βρω. :cry: ευχαριστω.!:!: NOKIA 6300 70€ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. February 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2007 :!: Γεια και απο μενα εχω καποια προβληματα και θα ηθελα την βοηθεια σας εχω ενα ppc HP IPAQ H 1900 SERIES MODEL 1930. και ρωτω τι μπορω να κανω με αυτο το μαραφετι το πηρε η αδερφη μου χωριw να ξερει γιατι και τωρα το εχω εγω. :mad: μπορω να βρω καινουργιους drivers που.επισης καρτα wifi παιρνει αν ναι πυ θα την βρω το ιδιο και για gps.:( ελλινικους χαρακτηρες και προγραματα που θα βρω. :cry: ευχαριστω.!:!: δικαιολογημένος ο προβληματισμός σου φίλε μου. πραγματικά δεν μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα εκτός από το να το έχεις για μια καλή αντζέντα για επαφές, ημερολόγιο και μερικές εφαρμογές. αν ήταν το 1940 που είχε καλύτερο επεξεργαστή και bluetooth κάτι θα μπορούσε να γίνει. βέβαια το μηχανάκι υποστηρίζει sdio που σημαίνει οτι μπορείς να βάλεις μια κάρτα sd με bluetooth, wifi, gps, αλλά χάνεις σε αποθηκευτικό χώρο. ψάξε στο expansys με τη λέξη SDIO και θα βρεις κάποια αξεσουάρ. ξαναλέω όμως ότι δεν αξίζει και αν πραγματικά θέλεις να έχεις ένα ppc ψάξε για κάτι καλύτερο. εδώ μπορείς να βρεις ένα δωρεάν ελληνικό πληκτρολόγιο(νομίζω θέλει εγγραφή) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maskaras Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 μολις αγορασα ενα νεο λαπτοπ , εκανα εγκατασταση του active sync και παω να συνδεσω το g100 μου αλλα δεν το αναγνοριζει και μου λεει οτι δεν ειναι δυνατη η εγκατασταση αυτου του υλικου , παρουσιαστηκε ενα σφαλμα κατα την εγκατασταση αυτου του υλικου windows mobile device εχετε καμια ιδεα???:( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exoristos Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 μολις αγορασα ενα νεο λαπτοπ , εκανα εγκατασταση του active sync και παω να συνδεσω το g100 μου αλλα δεν το αναγνοριζει και μου λεει οτι δεν ειναι δυνατη η εγκατασταση αυτου του υλικου , παρουσιαστηκε ενα σφαλμα κατα την εγκατασταση αυτου του υλικου windows mobile device εχετε καμια ιδεα???:( TO PC BLEPEI TO G100? TO ANAGNORIZEI SAN SYSKEYH ? EKTOS TOY ACTIVESYNC EAN OXI MPOREI NA FTAEI TO KALODIO PIO ACTIVESYNC EXIS ? BALE KALITERA 4.1 KAI PANO KANE DISABLE WINDOWS FIREWALL OR OTHERS FIREWALL PROGRAMMS Πολυ αργότερα βλέπεις οσα είδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 :!: Γεια και απο μενα εχω καποια προβληματα και θα ηθελα την βοηθεια σας εχω ενα ppc HP IPAQ H 1900 SERIES MODEL 1930. και ρωτω τι μπορω να κανω με αυτο το μαραφετι το πηρε η αδερφη μου χωριw να ξερει γιατι και τωρα το εχω εγω. :mad: μπορω να βρω καινουργιους drivers που.επισης καρτα wifi παιρνει αν ναι πυ θα την βρω το ιδιο και για gps.:( ελλινικους χαρακτηρες και προγραματα που θα βρω. :cry: ευχαριστω.!:!: 200άρα cpu δεν έχει?? Μια χαρά είναι και μπορείς να κάνεις σχεδόν τα πάντα, εκτός από αναπαραγωγή πολύ υψηλής ποιότητας βίντεο. Πόσα (και πολύ ακριβά) pocket pc phone edition δεν υπάρχουν με cpu στα 200??Και με gps πάνω. Για κείμενα(pdf, word κλπ), εφαρμογές pim(agenda fusion κλπ)Mp3, video σε mp4(με υψηλή δειγματοληψία), εφαρμογές λεξικών,μικρά παιχνιδάκια, Internet κλπ είναι μια χαρά το μηχάνημα.Τώρα , αν το θέλεις για να παίζεις και να περνάς την ώρα σου, άλλο θέμα.Δίνεις 500 ευρώ και είσαι καλυμμένος. :) MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scandal_dj Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 Ευχαριστω για τισ απαντησεις αν και με μπερδεψαν λιγο. ελεγα να το πουλησω αλλα δεν νομιζω να ποιασω και τιποτα. τελικα θα το κρατησω και θα του βαλω μια καρτα wi fi πανω να εχω ιντερνετ και e mail τουλαχιστον . απο παιχνιδια μπορω να βρω πουθενα τιποτα. τι τυπο παιχνιδιων υποστιριζει. NOKIA 6300 70€ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maskaras Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 TO PC BLEPEI TO G100? TO ANAGNORIZEI SAN SYSKEYH ? EKTOS TOY ACTIVESYNC EAN OXI MPOREI NA FTAEI TO KALODIO PIO ACTIVESYNC EXIS ? BALE KALITERA 4.1 KAI PANO KANE DISABLE WINDOWS FIREWALL OR OTHERS FIREWALL PROGRAMMS εχω δοκιμασει και το 4.0 και το 4.5. δεν φταει το καλωδιο γιατι το βαζω σε αλλο κομπιουτερ και ειναι οκ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 Ευχαριστω για τισ απαντησεις αν και με μπερδεψαν λιγο. ελεγα να το πουλησω αλλα δεν νομιζω να ποιασω και τιποτα. τελικα θα το κρατησω και θα του βαλω μια καρτα wi fi πανω να εχω ιντερνετ και e mail τουλαχιστον . απο παιχνιδια μπορω να βρω πουθενα τιποτα. τι τυπο παιχνιδιων υποστιριζει. Όλα τα προγράμματα για win 2003(συνήθως με κατάληξη .exe ή .cab) ή και παλιότερα windows MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts