Enema Δημ. May 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2006 Υπαρχει λυση για 2003 και 2003se. Paragon Leng λεγεται το προγραμμα, αλλα δεν μπορω να βρω το link. :worry: [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. May 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2006 http://pocket-pc.penreader.com/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Drioannis Δημ. May 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2006 Εχτές που λέτε κλείνω το Qtek S200 με 52% μπαταρία.Σήμερα πάω να ανοίξω το κινητό και πάνω που φόρτωνε τα WM5 κλείνει.Φρίκη.Δεν άνοιγε με τίποτα.Βγάζω μπαταρία ξαναβάζω τίποτα.Λέω ας το βάλω για φόρτιση.Το βάζω για φόρτιση και για 1 δευτ. άναψε κόκκινο λαμπάκι και μετά πορτοκαλί(σημάδι ότι φορτίζει).Το ανοίγω και δούλευε.Τώρα το έχω για φόρτιση να δω.Ανοιχτό να το άφησα ΌΛΗ τη νύχτα δεν θα είχε ξεφορτίσει.Τι έγινε τώρα:blink: . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. May 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2006 http://pocket-pc.penreader.com/index.html Σωστα. :) Αλλα δεν μπορω να καταλαβω που κολλαει το penreader, αφου σε καθε εγκατασταση που κανω το leng δεν το αναφερει πουθενα, αντιθετα αναφερει μονο την Paragon. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stergios69 Δημ. May 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2006 Έχω το mio 168 και σε κάρτα 1gb έβαλα καμιά 700 mb mp3 σκέτα ή σε φακέλους... To mio στο explorer δεν βλέπει το φάκελο αλλά το player βλέπει κανονικά τους υποφακέλους και τα mp3. Τι μπορεί να συμβαίνει; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jean-Paul Δημ. May 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2006 μπορει να μου στειλει καποιος που το δολευει το resco keyboard στο jjeanppaul@hotmail.com ? αυτο ομως με τους 160 χαρακτηρες για σμσ γιατι εμενα δουυει μονο με 70 thx http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6396my_car.jpg https://www.facebook.com/JpaulsCarWash?ref=hl ^^Autoglym Detail Center^^ βιολογικοί καθαρισμοί, γυάλισμα-κέρωμα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. May 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2006 καλημέρα έχω τον Opera 8.5 Β2 και συσκευη ένα Qtek 9100. Οταν το έχω συνδεδεμένο στο PC δεν μπορεί να διαβάσει καμία σελίδα, τι μπορεί να φταίει? Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teohaz Δημ. May 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2006 exw to pocket ths mio to a201 mporw na pw oti me thn vohtheia sas exoun luthei ta xeria mou kai mpika kai sto net!! exw mono ena provlhma anoigoun kanonika site to msn messenger mou leei to exeis mhnhma ( logon to msn messenger service failed because the service is not responding ) ayto to mhnmh too vgazei apo thn stigmh pou paei na kanei login sto kanoniko pc omws vlepw oti to account mou to kleinei kai sto msn tou pocket vriskei mexri kai ti nick exw sto msn Xalara Gia Ola Yparxei Lush.... - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Nokia-> 6610 , 6100 , 6600 , 7610 , 6630 , 6680 , N70 , N90... εχουμε και φυσικα μελλον..:!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjXT250 Δημ. May 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2006 Παιδιά έχω το s200 και με εκνευρίζει αφάνταστα το ότι έχει τρομερή κάμερα αλλά σέρνεται (η camera πάντα)... Τι φταίει και τι μπορεί να γίνει γι'αυτό??? Επειδή ούτε μπορώ/θέλω να πάρω αλλά ούτε και να γίνω τρίποδο!!!!!! Ευχαριστώ!!! http://briefcase.pathfinder.gr/download/DjXT250/19703/229825/1/%20%C7+%CA%C1%D4%C5%CC%CF%D5%CA%CB%C1+%CC%CF%D5%21%21%21.jpg Ride to the limit!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. May 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2006 Ισως φταει ο επεξεργαστης, αλλα πιο πολυ πιστευω οτι φταει η rom. Ισως να λυθει καπως αυτο το προβλημα, με καποια αναβαθμιση. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Always_Learning Δημ. May 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2006 Καλησπέρα σε όλους! Εδώ και 3-4 μήνες, κατά διαστήματα, παρατηρώ μερικές φορές στο συγχρονισμό των δεδομένων του outlook με το ipaq 2750 το εξής πρόβλημα : αλλάζει μόνη της η γραμματοσειρά των σημειώσεων (και ποτέ του θέματος) μιας συνάντησης από τα ελληνικά στα κυριλλικά!!! :angry: Δεν έχω καταφέρει να συσχετίσω το πρόβλημα με κάποια άλλη ενέργεια. Γίνεται ξαφνικά, άλλες φορές στο Ipaq και άλλες φορές στο pc και αν δεν αλλάξω - διορθώσω το κυριλλικό κείμενο, έχει τύχει να χαλάσει το κείμενο και στα 2 και να μην ξέρω μετά τι έχω γράψει!!!!:confused: :confused: :confused: Γράφω με Topkey στο ipaq...τα regional είναι greek και στους 2 υπολογιστές... Τι μπορεί να φταίει?...καμμιά ιδέα??? (εκτός του hard reset :worry: !) Try to be a fan...not a fanatic ! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teohaz Δημ. May 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2006 update gia to pocket pws ginontai gia to leitourgiko ennow!!! Xalara Gia Ola Yparxei Lush.... - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Nokia-> 6610 , 6100 , 6600 , 7610 , 6630 , 6680 , N70 , N90... εχουμε και φυσικα μελλον..:!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. May 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2006 παιδια τα φωτα σας!!!!!εκανα μια μ.....ια:mad: εκανα φορματ στην sd καρτα μου απο τον card reader και απο εκεινη την στιγμη δεν μπορω να αποθηκευσω τιποτα γιατι προφανως ο ηλιθιος διεγραψα ορισμενα στοιχεια που δεν επρεπε!!!υπαρχει περιπτωση να την κανω να λειτουργηση η παει για τα σκουπιδια;:( :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexisco10 Δημ. May 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2006 Δοκίμασε να την κάνεις φορμάτ και από το qtek (αν υποστηρίζει αυτή τη λειτουργία βέβαια) και λογικά θα δουλέψει. Who cares?... It won't work anyway!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. May 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2006 δεν την βλεπει φιλε μου δυστυχως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. May 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2006 δεν την βλεπει φιλε μου δυστυχως φορματ με fat εκανες ? (οχι fat32) [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. May 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2006 οχι φιλε μου,δεν το δοκιμασα αυτο ακομα,μεσω card reader το κανω;:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. May 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2006 Ναι. Κάνεις δεξί κλικ στο drive από το My Computer->Format και στο filesystem επιλέγεις FAT. Η δική μου πάντως είναι σε FAT32 και παίζει κανονικά. [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. May 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2006 ok παιδια,ευχαριστω για την συμπαρασταση:happy: θα το κανω το βραδυ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjXT250 Δημ. May 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2006 Παιδιά S O S!!! Ξαφνικά χάθηκε ο ήχος από το s200 μου! Όλα ενεργά και δεν ακούω τίποτα! Διάβασα κάπου ότι χαλάει το auto path του ήχου...??? Έκανα μέχρι και hard reset και δε δούλεψε... Tα ακουστικά δουλεύουν μια χαρά... Tι μπορεί να φταίει??? Κανείς που αντιμετώπισε κάτι παρόμοιο??? http://briefcase.pathfinder.gr/download/DjXT250/19703/229825/1/%20%C7+%CA%C1%D4%C5%CC%CF%D5%CA%CB%C1+%CC%CF%D5%21%21%21.jpg Ride to the limit!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. May 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2006 Καλησπερα παιδια,εχω ενα προβλημα.Πριν απο λιγο με πηρε η κοπελα μου τηλεφωνο και μου ειπε οτι της επεσε το κινητο (SPV M1000) και εσπασε η οθονη,δεν δειχνει τιποτα κατα τα αλλα το τηλεφωνο λειτουργει κανονικα.Μπορω να κανω κατι?Να βρω πουθενα καμια οθονη? Γενικα υπαρχει λυση εντος συνορων η και εκτος ακομα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. May 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2006 εντος συνορων δυσκολα τα πραγματα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. May 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2006 Τι να κανω?Που να το στειλω?Εξαλλου και να γινεται επισκευη δεν νομιζω να συμφερει.Καλυτερα να βρω κανενα αλλο μαλλον... Δε συμφωνεις? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. May 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2006 στο fleamarket εχει αγγελια καποιος που αναλαμβανει επισκευες,δεν θυμαμαι πως τον λενε ομως,παντως λενε καλα λογια για αυτον,για ριξε μια ματια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red Δημ. May 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2006 Exo to eksis provlima mou stelnoyn sto hotmail attachment se word kai mpaino na to katevaso kai mou grafei tin epomeni fora pou tha ksana mpo tha to kano download. Pos tha mporousa to do?? Life is beautiful!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts