Jump to content

Help Desk: Προβλήματα και λύσεις για software+hardware

Alexkass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μια βοήθεια ρε παιδιά. Έπεσε στα χέρια μου ένα iPaq 3970 και ψάχνω 2 πράγματα απεγνωσμένα 1. Ελληνικά γιατί δεν έχει, 2. αν μπορώ να του κάνω win update και που - πως.

Θα το εκτιμήσω αφάνταστα οποιαδήποτε σχετικό μήνυμα.

..na eimaste kalla na ginomaste xalia...

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μια βοήθεια ρε παιδιά. Έπεσε στα χέρια μου ένα iPaq 3970 και ψάχνω 2 πράγματα απεγνωσμένα 1. Ελληνικά γιατί δεν έχει, 2. αν μπορώ να του κάνω win update και που - πως. :cry: :O

Opws 8a deis kai sto site tis HP to 3970 paizei kai me M$ Pocket Pc 2003 kai me M$ Win for Pocket PC 2002.

Gia 2002 Pata EDW

Gia 2003 Pata EDW

Ean exei 2002 kai 8es na peraseis 2003 malon 8a prepei na kaneis ena Rom Dump... diladi h apo kapou na vreis kai na katevaseis tis ROm twn 2003 h kapoios pou to exei kai exei perasei ta 2003 na sou ta perasei se mia SD kartoula kai na ta peraseis kai esy meta.

Oso gia ta ellhnika uparxoun programmata pou kanoun afth tin douleia.

"Ολυμπιακός τε και αιγάλεω αεί νικάν, έτεροι δε γαμησθώσιν" :D

Μητροπουλέων ο Παράγκιος 330 BC

πως καταφερες και τις εβαλες; :confused: με ποιο τροπο;

Here

Το λινκ περιεχει ενα κωδικο της καθε περιοχης (πχGRXX0025) τον εισαγεις στην επιλογη custom του spb weather. :)

█║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███

Guest lagoudakis
Here

Το λινκ περιεχει ενα κωδικο της καθε περιοχης (πχGRXX0025) τον εισαγεις στην επιλογη custom του spb weather. :)

να εισαι καλα φιλε μου ;)ο κωδικος που στο καλο ειναι; :O πχ ζωγραφου,μα τετοια στραβομαρα με δερνει; :confused: :confused:

να εισαι καλα φιλε μου ;)ο κωδικος που στο καλο ειναι; :O πχ ζωγραφου,μα τετοια στραβομαρα με δερνει; :confused: :confused:

Πας τον κέρσορά σου πάνω από την περιοχή που σε ενδιαφέρει (χωρίς να κάνεις κλικ) και βλέπεις στην γραμμή κατάστασης (status bar) του προγράμματος περιήγησης το πλήρες λινκ. Μέρος αυτού του λινκ είναι ο κωδικός της περιοχής.

Π.χ. για Ζωγράφου το πλήρες λινκ είναι:

"http://www.weather.com/weather/local/GRXX0025?countryName=Greece&countryCd=GR&lswe=greece&itemName=

Greece&lswa=WeatherLocalUndeclared&what=WeatherLocalUndeclared&geoCd=4&itemCd=GR&geoCdChild=1"

και ο κωδικός είναι το GRXX0025

Τόσο απλό! :cool: :p :lol:

Aυτο εννουσα με το λινκ. Αναλογως αλλαζουν οι 2-3 τελευταιοι αριθμοι(για την Ελλαδα).
█║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███

Guest lagoudakis
σας ευχαριστω παιδια!!!μετα απο 10 ωρες δουλεια δεν λειτουργει ο εγκεφαλος :O !!!ειναι και η ηλικια..... :p :p

καλησπερα παιδια. εχω ενα προβλημα ερώτηση...

έχω φτιαξει στο outlook καποιες επαφες αλλα εχω εκτος απο τα contacts φτιαξει και αλλο ενα φακελλο που λεγεται business contacts. οταν κανω συγχρονισμο με το s100 δεν μου προσθετει και τα business contact para mono ta kanonika ta contacts. πως μπορώ να εχω και τα δύο στο κινητο χωρίς καποιο αλλο προγραμμα να εγκαταστήσω στο κινητο?

ευχαριστω.....

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6396my_car.jpg

https://www.facebook.com/JpaulsCarWash?ref=hl

^^Autoglym Detail Center^^

βιολογικοί καθαρισμοί, γυάλισμα-κέρωμα

Μετά από ένα hard reset,το back up σε ένα hp 6340 μετά από πόση ώρα γίνετε;Έχουν περάσει πάνω από 10 λεπτά και τίποτα.Έχει περίπου 10,31 mb στην κάρτα για buck up και έχει μείνει στα 9,70.

Παιδια σχετικα με το Slovoed. Βγαινει καθε βραδυ στις 12 ενα flashcard το οποιο ειναι ενοχλητικο. Ξερει κανεις πως φευγει?

Επισης συνεργαζεται με καποιο αλλο λεξικο γιατι αυτο στα γερμανικα και ιταλικα ειναι πολυ φτωχο (πχ απο magenta για pc)

SV9PFY

Νομίζω έχει ξαναρωτηθεί, αλλά δεν βρίσκω την απάντηση.

Θέλω να εγκαταστήσω τις εφαρμογές σε συγκεκριμένο φάκελο στην κάρτα μου. Να μην μπαίνουν όλες χύμα.

Πως γίνεται αυτό;

Θέλω να εγκαταστήσω τις εφαρμογές σε συγκεκριμένο φάκελο στην κάρτα μου. Να μην μπαίνουν όλες χύμα.

Πως γίνεται αυτό;

Με ενα registry hack sto HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\APPS\MICROSOFT APPLICATION INSTALLER\, νομιζω το faskdest το κανεις 1.

Πως γίνεται αυτό;

Αν θέλεις να εγκαταστήσεις cab αρχεία στο pocket , εκτός από το registry hack , υπάρχει κ κάποιο σχετικό program ( νομίζω cab install λέγεται. ) . Κάνε ένα google search κ θα το βρείς .

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλησπερα παιδια. μια ερωτηση. εχω κατι επαφες στο outlook που λεγονται contacts(klasika) allα εχω φτιαξει αλλους τρεις φακελους με αλλες επαφες και ονομασιες. οταν κανψ συγχρονισμο με το qtek s100 μου περναει μονο τις επαφες που εχω στο contacts. ξερει κανεις αν μπορω na περασω kai τις αλλες επαφες οπως τις εχω κατηγοροποιησει εγω στο Outlook ?

ευχαριστω πολυ

Kalispera paidia..Exo psaksei olo to forum alla den exo katali3ei stis kaliteres liseis gia auta pou thelo na kano...Mporeite na me boithisete??

1. Na mporo na kano call se kapoio contact mou eukola xoris tin xrisi tou stylous i akomi kai se kapoio tilefoniko arithmo(exo to Vito.QuickContact.v1.10)
  2. Na mporo na blepo tin fatsa autou pou me kalei stin othoni tou s100 kai na xtipaei o analogos ixos(exo to Photo Contacts PRO 3.2)
  3. Na exo ena kalo eipnitiri me mp3 ringtones (exo to pTravel Alarm 2.08)
  4. Na mporo na elegxo to desktop tou pc mou apo to krebati meso bt
  5. Na blepo tin problepsi kairou sto kinito mou (exo to pocket weather 1.0)

Thanks ek ton proteron :rolleyes:

geia sas!

Tha hthela na rothsw pos tha mporesw na perasw to KG Power Toys Official programma pou metraei twn xrono twn klhsewn,tou xrhsth (kounadisk) sto kinhto mou qtek(s100), giati exei mono 4 arxeia kai kanena apo auta den einai ektelesima.einai 000,001,002... kai paei legontas.An mporeite na me bohthisete?

euxaristw!

Guest lagoudakis
βαζεις το αναλογο cab αναλογα τι εχεις ,δηλαδη se η απλα 2003,στο κινητο σου και το τρεχεις απο εκει

καμια απαντησουλα οσο αφορα τις επαφες που ρωταω πιο πανω γιατι ψιλοκαιγομαι και παει καμια βδομαδα που ρωταω.....

thx...

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...