hydro Δημ. October 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2006 Εγώ έχω έναν γνωστό που είναι μέσα ΕΠΟΠ, και δεν μου λεει και πολλά. Μόνο ότι θα φάμε καλα!!!:( σιγα ρε που θα φατε καλα:p λες και ειναι κανα μαυρο ταγμα η μοναδα...ειπαμε ελεος τφ ειναι η ορισμος της λουφας και φυσικα ποτε δεν παμε με τομπ μεσα σε νερο αν δεν θελετε να βγαζει μπουρμπουληθρες:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yiannis24 Δημ. October 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2006 Μου ηρθε κ εμενα το χαρτακι... 7/11 στην σπαρτη ΣΕΜ Του εχει ερθει κανενος το χαρτι για εκει? οσο για 18 μηνο παιδεσ ακουστηκε οτι θα αυξανεται απο τον ιανουαριο κ μετα....θα γινει 14 μηνο... Καλημέρα φίλε.Μαζί μπαίνουμε με την διαφορά ότι εγώ μπαίνω στις 6/11. Εχεις σπουδάσει κάτι? Αντε καλή θητεία σε όλα τα ψαρια που κατατασόμαστε.......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. October 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2006 μετα τον Νοεμβριο, ποιον μηνα μπαινουν; φεβρουαριο ή μαρτιο; Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EVI4KRITI Δημ. October 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2006 παίδες καλημέρα, Λοιπόν μια συμβουλή απο κόρη πρώην στρατιωτικού και με πολλούς φίλους που έχουν ήδη πάει στρατό... Για Αυλώνα έχω ακούσει καλά λόγια εκτός και εαν πέσετε σε κάνα στραβάδι μονιμά (δυστηχώς υπάρχουν και αυτοί...)!!! Γενικότερα έχουν γίνει καλύτερα τα πράγματά σε σχέση πάντα το πως ήταν... Έτσι λοιπόν χαλαρά και όλα θα πάνε καλά και προσοχή στους παλιούς μην σα ψαρώσουν,φαντάροι είναι και αυτοι μην το ξεχνάτε...δεν διαφέρουν σε κάτι απο εσάς... απλά πλησιάζει η ώρα της ελευθερίας τους και είναι επάνω στην τρέλλα.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] που παω??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NeC_ Δημ. October 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2006 Καλημέρα φίλε.Μαζί μπαίνουμε με την διαφορά ότι εγώ μπαίνω στις 6/11. Εχεις σπουδάσει κάτι? Αντε καλή θητεία σε όλα τα ψαρια που κατατασόμαστε.......... Την ημέρα που θα μπείτε απολύεται ένας ψάρακλας φίλος μου απο εκεί αν τον δείτε θα είναι αυτός που θα σας πληρώσει ή που θα σας ντύσει πείτε του myphone.gr. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. October 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2006 παίδες καλημέρα, Λοιπόν μια συμβουλή απο κόρη πρώην στρατιωτικού και με πολλούς φίλους που έχουν ήδη πάει στρατό... Για Αυλώνα έχω ακούσει καλά λόγια εκτός και εαν πέσετε σε κάνα στραβάδι μονιμά (δυστηχώς υπάρχουν και αυτοί...)!!! Γενικότερα έχουν γίνει καλύτερα τα πράγματά σε σχέση πάντα το πως ήταν... Έτσι λοιπόν χαλαρά και όλα θα πάνε καλά και προσοχή στους παλιούς μην σα ψαρώσουν,φαντάροι είναι και αυτοι μην το ξεχνάτε...δεν διαφέρουν σε κάτι απο εσάς... απλά πλησιάζει η ώρα της ελευθερίας τους και είναι επάνω στην τρέλλα.. E ντάξει φυσικά και είναι καλύτερα τα πράγματα σε σχέση με παλαιότερα. Ένα πράγμα να ξέρετε πάντως όσοι γίνετε μαύροι. Στους τεθωρες ισχύει ακόμα σε μεγαλύτερο βαθμό σε σχεση με άλλα όπλα και σώματα η παλαιότητα. Όσο είστε νέοι θα πήξετε, όπως θα πήξετε και στο κέντρο. Άλλα όταν παλιώσετε. ..:D Kαι μη ξεχνάτε "ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ"... Κουβαλάνε και κάποιους μήνες στη πλάτη τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. October 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2006 σεβασμο στα ποντικια σιγα το μαυρο :p 4 ετεθ ειναι η μαυριλα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis_10 Δημ. October 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2006 E ντάξει φυσικά και είναι καλύτερα τα πράγματα σε σχέση με παλαιότερα. Ένα πράγμα να ξέρετε πάντως όσοι γίνετε μαύροι. Στους τεθωρες ισχύει ακόμα σε μεγαλύτερο βαθμό σε σχεση με άλλα όπλα και σώματα η παλαιότητα. Όσο είστε νέοι θα πήξετε, όπως θα πήξετε και στο κέντρο. Άλλα όταν παλιώσετε. ..:D Kαι μη ξεχνάτε "ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ"... Κουβαλάνε και κάποιους μήνες στη πλάτη τους. Αντε μωρε...οι παλιοι 4-5 μηνων.:lol::p Δεν κανατε 25μηνη θητεια στην Κυπρο και να εισαι 13 μηνες νεος.:D:shifty: Παράθεση Nexus 4 & iPad mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Capone Δημ. October 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2006 Εμενα μου ηρθε για 6/11 Υγειονομικο, Αρτα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beck18 Δημ. October 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2006 Καλημέρα φίλε.Μαζί μπαίνουμε με την διαφορά ότι εγώ μπαίνω στις 6/11. Εχεις σπουδάσει κάτι? Αντε καλή θητεία σε όλα τα ψαρια που κατατασόμαστε.......... nai file mou exo teleiosei 2 sxoles.. psyktikos k texnikos texnologias internet... esi filos? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beck18 Δημ. October 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2006 διασκεδαστε μαγκες....2 εβδομαδες εμειναν ακομα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos74 Δημ. October 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2006 Λιγοτερο απο 2 εβδομαδες εμειναν... Σημερα ηρθε και σε μενα το χαρτι για 6/11 - 295 ΤΕ ΚΩ . Εχει περασει κανεις απο αυτο το ταγμα? Παράθεση http://www.kalymnos.tk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_13 Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 Κανείς άλλος για Ρέθυμνο?! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Capone Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 Ξερει κανεις αν εχουν βγει οι μεταταξεις? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabai Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 Tίποτα ακόμα.Να ξέρεις ότι 2-3 νοεμβρίου θα είναι όλα ok Παράθεση :cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sangelos Δημ. October 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 Εγω παρουσιαζομαι 6/11 Υλικου πολεμου στη Λαμια (ΚΕΥΠ). Γνωριζει κανεις ρε παιδια για παραμεθωριο κανενα καλο ταγμα ; Κατι ακουσα για το 98 ΤΥΛΠΕΘ στη Μυτιληνη. Οποιος ξερει κατι ας μας ενημερωσει:) Ευχαριστω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pneuma1629398144 Δημ. October 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 Ειμαι κυπρο παιδες και εδω εχει καλα αλλα εχει και στραβα οσο αφορα παραμεθωριο.εσεις που παρουσιαζοσαστε τωρα φροντηστε καθε μερα να την περνατε καλα γιατι μετα ξεχαστε την πολιτικη ζωη και μπενετε σε ενα κοσμο με αρκετες δυσκολιες και λιγα καλα.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. October 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 Αντε μωρε...οι παλιοι 4-5 μηνων.:lol::p Δεν κανατε 25μηνη θητεια στην Κυπρο και να εισαι 13 μηνες νεος.:D:shifty: Τα πάντα ειναι σχετικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panikos83 Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 εγω μπαινω 7/11 στην Κορινθο..κανεις αλλος???:D ενα χρονακι ειναι, που θα παει δεν θα περασει:wacko: ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabai Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 Ξερει κανεις αν εχουν βγει οι μεταταξεις? Nαι.Από δευτέρα πάρε το βύσμα σου να ρωτήσεις... Παράθεση :cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Capone Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 Οντως οι μεταταξεις εχουν βγει. Απο Δευτερα θα ξερουμε ολοι..... Για να δουμε! Εγινε πανικος σε αυτη τη σειρα, θελει να μπει παρα πολυς κοσμος!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 Εγινε πανικος σε αυτη τη σειρα, θελει να μπει παρα πολυς κοσμος!!! Άρα έπιασαν τόπο οι φήμες ότι θα αυξηθεί η θητεία ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ergaleios Δημ. October 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2006 paidia.. ektos apo to igeionomiko artas (logika stratos ksiras einai ekei etsi?)..kseroume gia igeionomika se alla meri (px kai gia aeroporia kai nautiko)? opoios kserei plz help giati aurio proi pao na zitiso diakopi anavolis kai thelo na do ti soma na zitiso (oxi toso stin aitisi oso sto visma mou). Παράθεση Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panda Δημ. October 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2006 αεροπορια πας πρωτα Τριπολη που ειναι κεντρο καταταξης και μετα εαν παρεις ειδικοτητα υγειονομικου πας στο 251 ΓΝΑ για "εκπαιδευση" και μετα αναλογα με τις γνωριμιες σου και τις γνωριμιες των αλλων:lol: Παράθεση Δώσε στους άλλους αυτό που θέλουν να δούν,και κάντους να πιστέψουν αύτο που βλέπουν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ergaleios Δημ. October 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2006 oraia...i aeroporia kala akougetai. i ekpaideusi auti kseroume poso kairo diarkei kai me ti orous ginetai? px ego pou meno peiraia..tha pigaino proi sto nosokomeio kai tha fevgo mesimeri-apogeuma gia to spitaki mou? gia nautiko tipota? ta analoga kentra katataksis ktl? ekpaideusi logika sto nautiko nosokomeio etsi? Παράθεση Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts