Jump to content

Φανταριλίκια και λοιπά στρατιωτικά

PrivateeR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ωραια... δωσε λοιπον 30 x 7 = 210 ευρω ξενοδοχεια και λιγα λεω, συν αλλα τοσα για φαγητα, μετακινησεις κλπ = στρογγυλα 500 ευρω, δωσε δηλαδη 1 μισθο σου για να πας μια βδομαδα διακοπες σε ενα μερος της Ελληνικης επικρατειας που δεν ειχες ξαναπαει....
Το τίμημα της ελευθερίας. Και στην φυλακή τσάμπα ζεις. :D

Εμενα παντως δε με χαλασε να τα κανω ολα αυτα σχεδον τζαμπα και για πολυ περισσοτερο απο μια βδομαδα.... :cool:
Κάτι μήνες στο ίδιο μέρος... http://www.myphone.gr/forum/image/icons/icon8.gif Και'γω έκανα στη μαγευτικότατη Λήμνο... :yawn:

Γιατι οποιος ΞΕΡΕΙ να περναει καλα, περναει μ'οποιον και να βρισκεται, οπου και να βρισκεται και κατω απο οποιοες συνθηκες βρισκεται...;)
Δυστυχώς δεν είμαι τέτοιος. Πως να το κάνουμε, θέλω να διαλέγω εγώ την παρέα μου και αν γίνεται να μην είναι συνέχεια μαντραχαλάδες ακόμα καλύτερα. ;)

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

• Απαντήσεις 8,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ελα να το πεις στον διοικητη μου να μμην πει τιποτα στα βυσματα που τον εχουν παρει απο φοβο ακομη και στο γεν δεν ειανι και λγιο να εχεις παει ιρακ 90 03 σερβια κυπρο 74 και να του την πει ενα βυσμα λες και θα μπορεσει κανεις υπουργος να διωξει ατομο σαν αυτον που ολοι τον εχουν στα οπα οπα ακομη και εμεις που οσο να ναι μας ριχνει χρονακια αρκετα αλλα το μπρατσο του και η δυναμη του στο κολυμπι δεν πιανεται...

Ρε hyrdo το τραβηξες λιγο αν εχει παει και Κυπρο τοτε θα επρεπε να ειναι αποστρατος ηδη 1 χρονο τωρα, 74+35χρονια υπηρεσια (+4χρονια σχολη) και αυτο εαν υποθεσουμε οτι βγηκε το 74 απο τη σχολη εαν οχι τοτε..............θα επρεπε να ειναι σπιτι του αρκεταααααα χρονια τωρα. Οσο για τα βυσματα δε νομιζω οτι θα κολλαγαν σε εναν τξχο το πολυ υπνχο..........

Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X

Η θητεία είναι 365 μέρες=8760 ώρες.

Από το να ζήσω "την περιπέτεια" τις 10 από αυτές τις ώρες και να έχω να τις θυμάμαι και τις υπόλοιπες 8750 ώρες να κάθομαι να τρέχω σαν τον χαζό και να έχω τον κάθε μαλ$%# πάνω από το κεφάλι μου, προτιμώ να είμαι 6 λεπτά από το σπίτι μου και να μιλάω στον ενικό με τον μοίραχο μου ενώ παίζουμε τάβλι και είμαι αξύριστος επι 5 μέρες.

Μετά από καιρό και αφού έχεις τελειώσει, όλα καλά σου φαίνονται στον στρατό.

Όταν είσαι μέσα όμως και 5 λεπτά ύπνου παραπάνω είναι τεράστια διαφορά.

Τώρα βέβαια ο καθένας κάπως τα δικαιολογεί μέσα στο μυαλό του, γιατί εμένα να κάθομαι να με γαμ#$@ και να λέω "τι φοβερή περιπέτεια, θα 'χω να το λέω!"...thanks αλλά δεν θα πάρω.

Μόνο το ξύρισμα που δεν είχα κάθε πρωί στην αεροπορία ή τον φάκελο στο κρεβάτι, ένιωθα άλλος άνθρωπος.

Μην λέμε ότι θέλουμε ρε παιδιά τώρα, αν δεν ήταν καλύτερα δεν θα γινόταν ο κακός χαμός σε κάθε σειρά. Δεν έχει Έβρο, άδειες άγραφες των 15 ημερών, ανθρώπινη συμπεριφορά από τους αξιωματικούς, ούτε σκηνάκια ούτε βολές ούτ τίποτα...Χίλιες φορές έτσι, πιστεύεις ότι ζηλεύω κάποιον που πέρασε σκηνάκια και λυπάμαι που δεν θα ζήσω αυτή την εμπειρία; Που δεν έκανα σκοπιά στον Έβρο με -15 να 'χω να το λέω;

Καθόλου αν γινόταν να μην πάω, λες να λεγα πώς θα γίνω άντρας τώρα;

Αστεία πράγματα...

Γι'αυτο λενε οι γυναικες οτι δεν υπαρχουν αντρες πια?

Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι.

Με κάνεις και λέω πράγματα που δε θέλω και ακούγομαι σαν *******ι βύσμα, ενώ είναι το τελευταίο που ήμουν στο στρατό.

Αυτό που προσπαθώ να πω από το πρώτο μου Post είναι πως καλώς ή κακώς ο στρατός ΓΕΝΙΚΑ είναι σκατ@, τσάμπα κούραση και χάσιμο χρόνου.

Σίγουρα, όταν τελειώσεις έχεις να θυμάσαι και καλές στιγμές, και χαβαλέ με κολλητούς και γέλια, αλλά αν σου λέγανε ξαναπάνε δε νομίζω να πήγαινε κανείς.

Τώρα απο εκεί και πέρα, επίσης καλώς ή κακώς, στην αεροπορία και στο ναυτικό τα πράγματα είναι πιο χαλαρά. Όχι πως είναι διακοπές, πάλι σκατ@ είναι, αλλά παλεύευαι σχετικά πιο εύκολα (και πάλι σε πολύ συγκεκριμένες μονάδες).

Αυτό που λέω είναι, πως είναι κοροιδία και υποκριτικό να λες σε κάποιον που πήγε αεροπορία πως ΕΧΑΣΕ που δεν πήγε Σ.Ξ. γιατί δεν κέρδισε εμπειρίες.

Τον ίδιο χαβαλέ έκανε, τα ίδια γέλια έβγαλε. Τώρα, μπορεί να μην πήγε σκηνάκια ή να μην έκανε βολή με άρμα. ΔΕΝ θα του λείψει και προκειμένου να περάσει πιο δύσκολα επί ένα χρόνο και να ΚΑΝΕΙ μια βολή παραπάνω ή άσκηση στο βουνό, ΕΓΩ λέω ότι δεν αξίζει τον κόπο.

Επίσης, η νοοτροπία του "εγώ πήγα τέθωρας/πυροβολικό/λοκ και έχω γίνει ράμπο, ενώ εσύ είσαι φλώρος" είναι τουλάχιστον αστεία.

Οι μισοί από τους φίλους μου πήγαν σε αυτά τα σώματα και κανείς δε γύρισε πιο μάγκας και πιο ψαρωτικός.

Αυτά τα λένε τα 18χρονα μεταξύ τους για να παρηγορούνται που περνάνε χάλια σε ένα χάλια μέρος. Τουλάχιστον σου λέει...ανήκουμε σε μια ελίτ! :rolleyes:

Δεν ειναι ετσι,ο καθενας εμαθε και περασε διαφορετικα πραγματα στη μοναδα που πηγε.

Εγω ξερω φιλους που μετα το στρατο γινανε αντρες.

Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι.

:lol: :lol: :up: :up:

Δεν ειναι ακριβως ετσι,αλλα τελος παντων.

Αν ψαξεις θα βρεις.τελος off-topic.

Εγω ξερω φιλους που μετα το στρατο γινανε αντρες.

Όταν λες γίνανε άντρες? Πες μου ότι ήταν gay και ο στρατός τους άλλαξε...

Καμια σχεση.Σοβαρεψανε και σκληρυνανε λιγο.

Tετάρτη παίρνω φύλλο πορείας και Παρασκευή παρουσιάζομαι Ξάνθη... Καιρός να πέσει λίγο τέντωμα.

Είχα ρουτινιαστεί πολύ στη μονάδα που είμαι μέχρι σήμερα.

Τοξότες; Πετροχώρι, ή μέσα στην πόλη; :rolleyes:

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

αυτο λεγεται καταντια ακου εκει να πινεις φραπε με τον μοιραρχο.....α ρε καψονια που θελετε για να στρωσετε θα σου πω κατι χτες ειχαν κατι νεοι για εκπαιδευση και σχεδον ολοι ειχαν βυσμα μεσα και απο την πρωτη μερα βγηκαν και εβγαζαν γλωσσα του τυπου ξερεις ποιος ειμαι εγω? θα σου κατεβασω εισαι χαμενος και τετοια και μια μερα κατεβηκε ο διοικητης κατω να τους δει αυτοι τα ιδια..... ακομη και τον διοικητη απειλουσαν και μας ειπε βγαλτε τους την παναγια στα σκατα να μαθουν να σεβονται

τρεις μερες ηθελαν και στανιαραν εφαγαν ξυλο πολυ ξυλο και σε καποια φαση βγαινει ο διοικητης για να τους τρεξει στο βουνος πρωσοπικα και τους λεει

(δεν ξερω τι σας ειπαν τα μουν.πανα τα κωλοβυσματα σας εδω ο χρονος σταματαει εδω ειναι ο δικος μου κοσμος εαν θελω θα φυγετε εαν οχι θα σας πεθανω ξεχαστε οτι ξερατε στην μοναδα σας εδω δεν ειναι κιντερλαντ εδω για σας ειναι η ιδια η κολαση και εγω ειμαι ο χαρος λοιπον σκαστε μην σας γ$%#@ την παναγια και τρεχτε ορνια) ε δεν ηθελαν και πολυ παναγιες εγιναν μετα απο 3 μερες

Καλά μην πορώνεσαι, προσπάθησε αν θες να πληκτρολογείς λίγο καλύτερα γιατί δε βάζεις καμία τελεία και δυσκολεύομαι να διαβάσω τι γράφεις. :) Καλό είναι επίσης να κρατάς και ένα επίπεδο στην κουβέντα, όσο μπορείς βέβαια ή όσο σας επιτρέπει ο διοικητής σας. :D

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Καλά μην πορώνεσαι, προσπάθησε αν θες να πληκτρολογείς λίγο καλύτερα γιατί δε βάζεις καμία τελεία και δυσκολεύομαι να διαβάσω τι γράφεις. :) Καλό είναι επίσης να κρατάς και ένα επίπεδο στην κουβέντα, όσο μπορείς βέβαια ή όσο σας επιτρέπει ο διοικητής σας. :D

το εχω ξαναπει γραφω ατονικο τυφλο ηλιθιωδες συστημα:p (αν το γυρισω σε greeklish θα γινει δουλεια?:p ) ο διοικητης μου δυστηχως τον εχουμε δει 5 φορε νευριασμενο και ολες απο βυσματα :p δεν ειναι ατομο που αντι για καλημερα θα σου ριξει καντηλια αλλα ωρες ωρες ειναι...:wacko: :confused: :X :blink:

Να ρωτήσω για κάτι που έμαθα χθες.Στη σειρά που μπήκε τώρα τα παιδιά μάθανε ότι η θητεία αυξάνεται....Εγώ παρουσιάζομαι σε 3 μήνες...γνωρίζει κάτι κάποιος??
:cry:

Να ρωτήσω για κάτι που έμαθα χθες.Στη σειρά που μπήκε τώρα τα παιδιά μάθανε ότι η θητεία αυξάνεται....Εγώ παρουσιάζομαι σε 3 μήνες...γνωρίζει κάτι κάποιος??

Πολλά ακούγονται, θεωρώ ότι αν γίνει αύξηση θητείας θα γίνει από το νέο έτος. Μιλάνε για 14μηνο αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο, μπορεί να λένε χαζομάρες απλώς δύο φίλοι μου το άκουσνα στην τηλεόραση αλλά δεν ξέρω κάτι άλλο. Έχω ακούσει και αύξηση για αεροπορία, ναυτικό ώστε να μειωθούν οι μετατάξεις, πράγμα απόλυτα φυσιολογικό.

:lol: :lol: Τhe best of myphone ever :up: :up:

Ωραια... δωσε λοιπον 30 x 7 = 210 ευρω ξενοδοχεια και λιγα λεω, συν αλλα τοσα για φαγητα, μετακινησεις κλπ = στρογγυλα 500 ευρω, δωσε δηλαδη 1 μισθο σου για να πας μια βδομαδα διακοπες σε ενα μερος της Ελληνικης επικρατειας που δεν ειχες ξαναπαει....

Εμενα παντως δε με χαλασε να τα κανω ολα αυτα σχεδον τζαμπα και για πολυ περισσοτερο απο μια βδομαδα.... :cool:

Τσάμπα διακοπές δλδ ο στρατός :p

Πολλά ακούγονται, θεωρώ ότι αν γίνει αύξηση θητείας θα γίνει από το νέο έτος.

Το νέο έτος θα είναι μάλλον προεκλογικό - οπότε δύσκολο ;)

Μη γίνει καμιά μ@μακία μετά τις εκλογές και τραβάμε τα μαλλιά μας (από την άλλη, 2 μήνες παραπάνω διακοπές που λέει κι ο WOrkman, οπότε να μη μας χαλάει ε;) :D

Το νέο έτος θα είναι μάλλον προεκλογικό - οπότε δύσκολο ;)

Μη γίνει καμιά μ@μακία μετά τις εκλογές και τραβάμε τα μαλλιά μας (από την άλλη, 2 μήνες παραπάνω διακοπές που λέει κι ο WOrkman, οπότε να μη μας χαλάει ε;) :D

Ναι όπως ότι θα γίνει 6μηνο...

Εγώ πιστεύω ότι η στρατιωτική ηγεσία δύσκολα θα δεχτεί μείβση θητείας, αλλιώς θα αρχίσει να κλείνουν μονάδες.

Ναι όπως ότι θα γίνει 6μηνο...

Εγώ πιστεύω ότι η στρατιωτική ηγεσία δύσκολα θα δεχτεί μείβση θητείας, αλλιώς θα αρχίσει να κλείνουν μονάδες.

6 μηνο δε θα γίνει, αλλά ποια κυβέρνηση θα τολμήσει να το αυξήσει πριν τις εκλογές;

Αν θέλουν να αντιμετωπίσουν την έλλειψη "προσωπικού" ας κόψουν όλα τα κ*λοβύσματα που πάνε στρατό-ναυτικό (και συγκεκριμένες μονάδες/σώματα του ΣΞ) για να κάθονται, ας τους στείλουν όλους σε μονάδες που έχουν πραγματικά ανάγκες και σου λέω πως η θητεία γίνεται κι 9 μήνες χωρίς πρόβλημα. Οργάνωση χρειάζεται.

Παιδια ακουγεται για 16μηνο λογω "σοβαρης ελλειψης στρατιωτικου σωματος"...συμφωνα με το ΝΕΤ...!!!!!
IPHONE 4 The Ultimate

6 μηνο δε θα γίνει, αλλά ποια κυβέρνηση θα τολμήσει να το αυξήσει πριν τις εκλογές;

Mην ξεχνάς οτι δεν είναι μόνο θέμα κυβέρνησης, αλλά και θέμα ΕΕ/ΟΗΕ/ΝΑΤΟ κλπ...

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

Και εγώ ακούω και τις 2 εκδοχές, αλλά δεν θα ήθελα με την καμμία να κάνω 2 μήνες παραπάνω. Άλλη όρεξη δεν είχα... αν μπορούσα να τον αποφύγω εντελώς θα το έκανα...

Ξέρει κανείς αν μπορείς να σπάσεις την θητεία σε 2 ή περισσότερες

"δόσεις"? Αν ναί ποιά η διαδικασία?

Για οτιδήποτε σχετικό με την φωτογραφία κάντε "κλίκ" στο www.dpgr.gr

Και αν έχεις seicento ή ciquecento.. www.clubcento.gr

Και 16μηνο να γινει, τα βυσματα δεν προκειται να τα πειραξει κανενας. Χαβαλε θα περασουν και παλι. Αυτοι που θα τραβηξουν το λουκι ειναι οι υπολοιποι.

Αυτη ειναι η Ελλαδα του 2006. Εχεις βυσμα? Προχωρας. Δεν εχεις? Παρε το μπ**λο. :mad:

Παντως και το 12μηνο που ειναι τωρα, ψιλομουφα ειναι. Υπαρχουν ενα σωρο διαταξεις που σου δινουν την ευκολια να κανεις 9μηνο. Και εννοειται οτι το εκαναν πολλοι. Πρεπει να εισαι πολυ γκαντεμης δηλαδη για να μην κολλας σε καμια απο αυτες τις διαταξεις και αναγκαστικα να κανεις 12μηνο...:O

No Rest for the Wicked

PERSY PHGA FANTAROS EGO, KAI 8YMAMAI THN PROTH MERA MAS KANANE 3 EMVOLIA, KAI META APO 3-4 VDOMADES NOMIZO MAS KANANE ALLO ENA.

8YMATAI KANEIS, H KSEREI, TI KAI POIA EMVOLIA HTAN AYTA?? (GIATI DE MAS EIXE PEI KAI KANENAS EPISHMA)....

PROS MODS: AFHSTE TO LIGO TO TOPIK ETSI NA FAINETAI, KAI MOLIS APANTHSEI KANEIS, METAFERETE TO STA "FANTARILIKIA". THANKS.

No Rest for the Wicked

Μια χαρά φαίνεται και στα "φανταριλίκια" μιας και το θέμα ανέβηκε πάνω πάνω. Και εν πάσει περιπτώσει, αν κάποιος ξέρει, θα σου απαντήσει κι εδώ (δε χρειάζεται να βάζεις τίτλους με κεφαλαία & greeklish).

seventh_heaven

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg