Baator Δημ. February 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2010 Στο Ναυτικό και την Αεροπορία πλέον πηγαίνουν ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ φαντάροι,πολύ λίγοι. Είχανε πει ότι έτσι θα γινόταν μέχρι που θα το κόβανε τελείως για Αεροπορία/Ναυτικό, αλλά μόνο στην τελευταία σειρά μπήκανε 3 γνωστοί μου Ναυτικό οπότε μου φάνηκε κάπως περίεργο. Δεν μπορεί να ξέρω όλα τα βύσματα, μήπως πάλι κοροιδεύουν τον κόσμο και αυτοί που είναι να κάνουν την δουλειά τους, θα την κάνουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. February 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2010 Εφεδροι φανταροι μπαινουν κανονικοτατα ακομα και τωρα σε αεροπορια και ναυτικο... Απλα πλεον μπαινουν μονο οσοι χρειαζονται! Η σειρα μας αντι να ειναι 600 σμηνιτες οπως προβλεποταν ειμασταν 2200!!! Αυτος ηταν και ο λογος για τον οποιο οι υπηρεσιες σε ναυτικο και αεροπορια ηταν πολυ λιγες... Πλεον μπαινουν οι 600 που προβλεπονται! Το πως επιλεγονται, αυτο ειναι αλλο θεμα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 Kαλημερα.. Θα ηθελα να ρωτησω εαν γνωριζετε τιποτα για το Τάγμα είναι προκαλύψεως που εδρεύει στους Φιλιάτες, ευχαριστω! Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 καλημερα, εχει ακουσει κανενας να συζητειται αυξηση παλι στο 12μηνο της θητειας ? σκεφτομουν για νοεμβρη, αλλά μαλλον θα προσπαθησω για Αύγουστο. Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XASAPAKOS Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 και εγω αυγουστο θα παω και ενα φιλαρακι μου μπηκε τωρα φεβρουαριου και μου ειπε οτι απο μαιο θα ειναι παλι 12 μηνο :( τωρα περιμενουμε, μακαρι να μην γινει :S :S Παράθεση Stay Hungry | Stay Foolish | http://www.iChas.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 και εγω αυγουστο θα παω και ενα φιλαρακι μου μπηκε τωρα φεβρουαριου και μου ειπε οτι απο μαιο θα ειναι παλι 12 μηνο :( τωρα περιμενουμε, μακαρι να μην γινει :S :S εχει καποια επισημη ενημερωση ο φιλος σου η απο ραδιο αρβυλα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XASAPAKOS Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 του ειπαν λεει οι ανωτεροι του οτι ειναι 99% σιγουρο και συντομα θα το ανακοινωσουν,αν θυμασαι και το 9μηνο εγινε σε μια μερα η ανακοινωση, ασε :( μακαρι να μην γινει Παράθεση Stay Hungry | Stay Foolish | http://www.iChas.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 ενα φιλαρακι μου μπηκε τωρα φεβρουαριου και μου ειπε οτι απο μαιο θα ειναι παλι 12 μηνο :( τωρα περιμενουμε, μακαρι να μην γινει :S :S Να γίνει τόσο γρήγορα νέα αλλαγή δεν το νομίζω. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 του ειπαν λεει οι ανωτεροι του οτι ειναι 99% σιγουρο και συντομα θα το ανακοινωσουν,αν θυμασαι και το 9μηνο εγινε σε μια μερα η ανακοινωση, ασε :( μακαρι να μην γινει στο στρατοπεδο που ειμαι εγω οι αξιωματικοι σε αντιστοιχο ερωτημα δηλωνουν πληρη αγνοια επι του θεματος Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baator Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 Απλά ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να ανέβει η θητεία. Αυτά τα "μου 'πε ένα φιλαράκι που τ'άκουσε από έναν δικό του και είναι 99% σίγουρο", είναι ο ορισμός του ράδιο αρβύλα. Μόνο προς τα κάτω θα πηγαίνει πλέον η θητεία, εκτός και αν γίνει πια κάτι το τρελά απρόβλεπτο και συνταρακτικό. Από τη στιγμή που τη μειώσανε, θα βρούνε και τρόπο να βολέψουνε τα πράγματα. Το να ανέβει ξανά η θητεία θα ήταν η τελευταία απολύτως λύση απελπισίας, πράγμα που δεν παίζει αυτή τη στιγμή. Το ότι το "9μηνο έγινε σε μια μέρα ανακοίνωση" λογικότατο είναι. Ήταν ΚΑΛΑ νέα και διαφήμιση για τους πολιτικούς, σκοτωνόντουσαν ποιος θα το ανακοινώσει. Το "ξανανεβαίνει η θητεία" ποιός θα βγει να το πει; Και τί πολιτικοί είναι αυτοί που θα ξεφτιλιστούν έτσι, δηλαδή βγάζεις μια τόσο σημαντική απόφαση που υποτίθεται μελέτησες για να τη βγάλεις και να την περάσεις, και μετά από λίγους μήνες λες "σόρρυ, άκυρο, our bad, δεν έπιασε μάγκες" ; Ούτε στην Ελλάδα δε γίνονται αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 Στο στρατό ο ήχος μεταδίδεται γρηγορότερα απο το φώς :!: Αυτά τα "μου 'πε ένα φιλαράκι που τ'άκουσε από έναν δικό του και είναι 99% σίγουρο", είναι ο ορισμός του ράδιο αρβύλα. :respect: Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabylonX Δημ. February 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2010 (edited) Όπως έχω καταλάβει εγώ, είναι πάγια τακτική των καραβανάδων να διαδίδουν τέτοιες αρβύλες κάθε φορά που μειώνεται η θητεία και μένουν με ακόμη λιγότερα άτομα για αγκαρίες. Αν περνούσε από το χέρι τους η θητεία θα ήταν ακόμη 2,5 χρόνια ίσως και περισσότερο. Και τους φεύγουν συνεχώς επόπ γιατί αλλιώς τα περίμεναν κι αλλιώς τα βρίσκουν και ο κάθε ένας πιάνει μερικούς φαντάρους και τους λέει: "είστε πολύ τυχεροί που ήρθατε τώρα γιατί μετά από 2-3 ΕΣΣΟ η θητεία θα είναι πάλι 12μηνο! Φυσικά μη το πείτε παρά έξω γιατί σας το λέω εντελώς εμπιστευτικά και δε κάνει να μαθευτεί γιατί δεν είναι τίποτα επίσημο ακόμη". Τέτοια και άλλα πολλά τους λένε και είναι σα να τους λένε να προειδοποιήσουν ότι γνωστούς έχουνε να βιαστούνε να σπάσουν αναβολές για να προλάβουν όσο η θητεία έχει μικρή διάρκεια. Κάτι αντίστοιχο έγινε το 2006 που κυκλοφόρησε φήμη από τα στρατόπεδα ότι η θητεία από 12 θα ξαναπάει στους 18 μήνες και είχε μάλιστα λάβει τόσο μεγάλες διαστάσεις που άρχισε να αναπαράγεται από τα ΜΜΕ και έγινε πανικός! Οι διακοπές αναβολών 4πλασιάστηκαν και αναγκάστηκε τελικά το υπουργείο εθνικής άμυνας να λάβει θέση και να διαψεύσει τα πάντα! Μη μασάτε. Αν ήταν αλήθεια θα το μαθαίναμε από άλλες πηγές ή δε θα το μαθαίναμε καθόλου. Οι τελευταίοι που πρέπει να εμπιστεύεστε είναι φαντάροι που το άκουσαν "από μέσα". Edited February 24, 2010 by BabylonX τυπογραφικά λάθη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. February 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2010 Επειδη συνεχεια θα ακουτε διαφορα μεσα στο στρατο κρατατε μικρο καλαθι γιατι το 99% αυτων που θα ακουσετε ειναι ραδιοαρβυλες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. February 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2010 Βέβαια μερικοί μονιμάδες έχουν IQ κάτω του 100, οπότε μπορεί όντως να τα πιστεύουν! Εδώ ενας μας έλεγε οτι "μέσα σε 1-2 χρόνια θα γίνει πόλεμος με την τουρκία για να ξαναπάρουμε την κων/πολη" :!::cry: :lol: Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
electronic396 Δημ. February 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2010 Λοιπόν 2 φίλοι μου ήταν τώρα φαντάροι και μου λέγανε τα ίδια....οτι από Μάιο θα αυξηθεί πάλι σε 12μηνο. όμως επιφυλάσσομαι γιατί α)το όλο δόγμα είναι ότι πάμε σε συρρίκνωση του στρατού σύμφωνα και με τα λεγόμενα του τωρινού υπουργού άμυνας και όχι αύξηση. β)τα ανώτατα κλιμάκια του στρατού είναι υπερευχαριστημένοι με την μείωση στο 9μηνο γιατί είχαν αν δεν κάνω λάθος κάπου 10-15% αύξηση σε φαντάρους στις ΕΣΟ που έχουν περάσει μέχρι τώρα γ)Αυτές οι φήμες περί αύξησης υπάρχουν πολύ καιρό ώρα....:P Aν γράψετε "αύξηση θητείας" στο google θα δείτε κάτι post απο αρχές 2000:p που λένε για κάτι τέτοιο. Αντί αυτού απο τότε πήγαμε απο το 18μηνο στο 15μηνο απο 15μηνο 12 μηνο και απο 12μηνο σε 9μηνο....!!! και κάτι τελευταίο....η μείωση σε 9μηνο δεν έγινε σε μια νύχτα.Αντιθέτως συζητιόταν τουλάχιστον για ένα 6μηνο-9μηνο πριν εφαρμοστεί. Οπότε ηρεμήστε....αν είναι να γίνει κάτι θα γίνει από εκεί και πέρα το πιο πιθανό είναι να είναι ράδιο αρβύλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Watermelon Δημ. February 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2010 Εδώ δεν έχει λεφτά η χώρα να ξοδέψει σε βασικά, και είμαστε στο όριο της χρεοκοπίας και θα πάμε σε αύξηση; Η λογική από δω και πέρα είναι να κλείνουμε στρατόπεδα-φυλάκια που δεν χρειάζονται πια, και γενικά να μαζεύεται η κατάσταση για να περιορίζονται οι δαπάνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariafouli Δημ. March 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2010 καλησπερα παιδια..να σας κανω μερικες ερωτησεις.το αγορι μου ειναι φανταρος στα γιαννενα.του ειπαν οτι παιρνει μεταθεση πρωτα στο 592 και μετα στο 596 σαν Οδηγός Ερπυστριοφόρου-Ασυρματιστής στο κιλκις...ξερει καποιος τι παιζει με αυτα για να τον ενημερωσω??? χιλια ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. March 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 Προς ενημερωση καποιον ανοιξε το 503 ΤΠ ΠΕΣ στη λεπτη ορεστιαδος μεχρι να μεταφερθει στο νεο στρατοπεδο στη νεα Βυσα!!! ειναι απλα αψογα στο στρατοπεδο και επικρατει ενα τρελο τρελο κλιμα :) αυτα απο μενα :) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loveisgreat Δημ. March 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2010 Είμαι 17 χρονών και από ότι έχω μάθει πρόκειται να στρατευτώ σε 2 χρόνια. Μήπως ξέρει κανείς αν μπορώ να κάνω αίτηση για να στρατευτώ νωρίτερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. March 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2010 Μπορεις,,,παρε ενα τηλ τη στρατολογια... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagpan Δημ. March 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2010 Είμαι 17 χρονών και από ότι έχω μάθει πρόκειται να στρατευτώ σε 2 χρόνια. Μήπως ξέρει κανείς αν μπορώ να κάνω αίτηση για να στρατευτώ νωρίτερα? Δε νομιζω οτι μπορεις! Ανηλικους δεν παιρνουνε. Το 19ο ετος ειναι το μικροτερο,στο οποιο στρατολογειται κανεις. Παράθεση - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis69 Δημ. March 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2010 Δε νομιζω οτι μπορεις! Ανηλικους δεν παιρνουνε. Το 19ο ετος ειναι το μικροτερο,στο οποιο στρατολογειται κανεις. Νομιζω οτι μπορει με μια ειδικη αιτηση που θα συμπληρωσει.Αλλα καλυτερα να παρει τηλεφωνο για να ειναι σιγουρος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. March 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2010 Δε νομιζω οτι μπορεις! Ανηλικους δεν παιρνουνε. Το 19ο ετος ειναι το μικροτερο,στο οποιο στρατολογειται κανεις. Το 18ο ετος νομιζω ειναι το ελαχιστο για να στρατευτεις,φιλος μου εκανε αιτηση και μπηκε απο 18 χρονων....τωρα για νωριτερα ουτε εγω πιστευω οτι σ αφηνουν αλλα με ενα τηλεφωνο θα λυθουν αυτες οι αποριες Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. March 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2010 Είμαι 17 χρονών και από ότι έχω μάθει πρόκειται να στρατευτώ σε 2 χρόνια. Μήπως ξέρει κανείς αν μπορώ να κάνω αίτηση για να στρατευτώ νωρίτερα? φυσικά μπορείς μόλις γίνεις 18 μπορείς να επιλέξεις να πας πρώτακτος που σημαίνει ότι διαλέγεις να πας στρατό πριν σε ειδοποιήσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakaontas Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 Πριν μισό μήνα απολύθηκα!!!ΧΕΧΕΧΕ! Δεν ξαναπατάω ούτε για αστείο είναι το απόλυτο χάσιμο χρόνου. Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι βιάζεστε να μπείτε coolαρετε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts