hydro Δημ. February 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2006 pigene stin agiou konstantinou.georgilakis.ekei tha vreis sigoura oso palio kinito k an exeis @ hydro : palaska oi nautes kathomaste 1 mera k meta analoga tin eidikotita epistrefoume gia ekpedeusi pou einai to palouki?? επειδη εγω δεν ειμαι ναυτης φιλε μου:lol: :p και τον mplip περιμενω μεχρι τωρα να τον δω να πουμε καμια $#@%@# να περασει η ωρα αλλα τζιφος...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. February 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2006 Παιδες δηλςσα στο ναυτικο....Τι λετε ειναι χαλαρα??Απο οτι καταλαβα μαλλον ναι... Ειμαι γενικα ηλεκτρονικως ...ξερετε αν θα εχω κανενα πλεονεκτιμα? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2006 Eπειδη δηλωσες δεν σημαινει πως θα σε στειλουν εκει σιγουρα. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. February 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2006 Eπειδη δηλωσες δεν σημαινει πως θα σε στειλουν εκει σιγουρα. ;) Ναι σιγουρα..Αλλα ποιο πολλες πιθανοτητες εχεις να πας εκει που δηλωνεις Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. February 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2006 επειδη εγω δεν ειμαι ναυτης φιλε μου:lol: :p και τον mplip περιμενω μεχρι τωρα να τον δω να πουμε καμια $#@%@# να περασει η ωρα αλλα τζιφος...:D o mplip^ είναι καονός που δε πιάνεται :p |(Αντε και σε 2 μηνες πολιτης) Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 o mplip^ είναι καονός που δε πιάνεται :p |(Αντε και σε 2 μηνες πολιτης) αμα σε βαλω πανω σε κανα exocet θα δεις που ουτε ενα γεια δεν ηρθες να πεις ουστ:p :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos23 Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 Ναι σιγουρα..Αλλα ποιο πολλες πιθανοτητες εχεις να πας εκει που δηλωνεις an den exeis meso nautiko den pas se kamia periptosi. episis oti teleioses ilektronikos den leei tpt.ase pou einai k apo tis pio xalia eidikotites sto nautiko Παράθεση Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosnikaia Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 Αν πάρεις αναβολή , δεν έχεις καμία πιθανότητα να πας εκεί που θέλεις. Κι' εγώ είχα δηλώσει ναυτικό , αλλά... Η φοβερή δικαιολογία : "Προηγούνται οι επαγγελματίες"!! :down: Πόσοι είναι πια αυτοί οι επαγγελματίες; 100.000; Όσοι παίρνουν αναβολή πηγαίνουν πεζικό (εκτός αν έχουν μεγάλο "βύσμα")!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 an den exeis meso nautiko den pas se kamia periptosi. episis oti teleioses ilektronikos den leei tpt.ase pou einai k apo tis pio xalia eidikotites sto nautiko Μεσο εχω.....Ωραια τοτε Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
osfpe Δημ. February 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2006 παιδια καλησπέρα. Είχα αναβολή μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2005 λόγω σπουδών(έτος γέννησης 1980).Με βάση αυτά που ήξερα μέχρι σήμερα, θα παρουσιαζόμουν Μάιο.Αλλά σε ένα φιλαράκι που ισχύουν και γιαυτόν τα ίδια του ήρθε χαρτί για φεβρουάριο..τώρα δηλαδή.(κανένας απο τους δυο μας δεν έχει κόψει την αναβολή αλλα έληξε κανονικά).Τι πέζει δεν ειναι νόμος οτι όσων η αναβολή λήγει 31 γεκεμβρίου μπαίνουν με την δεύτερη σειρά? Ξέρει κάποιος? Παράθεση www.sa.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosnikaia Δημ. February 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2006 παιδια καλησπέρα. Είχα αναβολή μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2005 λόγω σπουδών(έτος γέννησης 1980).Με βάση αυτά που ήξερα μέχρι σήμερα, θα παρουσιαζόμουν Μάιο.Αλλά σε ένα φιλαράκι που ισχύουν και γιαυτόν τα ίδια του ήρθε χαρτί για φεβρουάριο..τώρα δηλαδή.(κανένας απο τους δυο μας δεν έχει κόψει την αναβολή αλλα έληξε κανονικά).Τι πέζει δεν ειναι νόμος οτι όσων η αναβολή λήγει 31 γεκεμβρίου μπαίνουν με την δεύτερη σειρά? Ξέρει κάποιος? Νομίζω ότι έχει σημασία σε ποιά στρατολογία ανήκεις. Για παράδειγμα , εγώ για να διακόψω την αναβολή μου , πήγα στην Στρατολογία Πειραιά. Ο κολητός μου (του οποίου η μόνιμη κατοικία ανήκει σε διαφορετική διοικητική περιφέρεια από εμένα), πήγε σε άλλη Στρατολογία. Πάντως μην το αφήσεις έτσι. Ψάξ' το. Είναι καλύτερα να ξέρεις τι σου γίνεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. February 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2006 10 υπογραφές είναι πολλές? Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosnikaia Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 10 υπογραφές είναι πολλές? Σε τι , αναφέρεσαι; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivanas Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 Ξέρει κανείς αν η 291 σειρά θα κάνει 11μηνό ή 12μήνο; Thanks 254 88MMA/KBΠ Παράθεση kouloukith.blogspot.com = pc help και όχι μόνο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 Ξέρει κανείς αν η 291 σειρά θα κάνει 11μηνό ή 12μήνο; Thanks 254 88MMA/KBΠ 12μηνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 Σε τι , αναφέρεσαι; :confused: όταν απολύεσαι μαζευεις υπογραφες, και ναι έχω το απολελοχαρτο γιουπιιιιιιιιιιι παιδια εύχομαι στη σειρα μου 290, καλοί πολίτες Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 /me live from LELE World.. Σειρούλες καλοί πολίτες!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasVagabond Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 όταν απολύεσαι μαζευεις υπογραφες, και ναι έχω το απολελοχαρτο γιουπιιιιιιιιιιι παιδια εύχομαι στη σειρα μου 290, καλοί πολίτες Μαζευεις υπογραφες ωστε ο στρατος να ξερει οτι δεν χρωστας κατι.... ( Με πηγες 5 χρονια πισω ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jojo Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 και γω με τη σειρα μου, καλοι πολιτες!! ας αλλαξω και το προφιλ μου, δεν υπηρετω πλεον τη μαμα πατριδα!!! Παράθεση :lock: twitter.com/jojoGPS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 kalos poliths jojo!! Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikmak3 Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 kai egw telos edw kai ena mhna.........apo hellenic navy.....A 2005.....kalh synexeia stous ypoloipous..... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]http://www.dr-bet.com ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΟ ΣΑΙΤ....ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΥΒΑΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. February 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2006 kai egw telos edw kai ena mhna.........apo hellenic navy.....A 2005.....kalh synexeia stous ypoloipous..... 2005 Γ Θέε μου δωσε μου δυναμη 2 μηνες ακομη... Β Α Ρ Ε Θ Η Κ Α πια.... Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jojo Δημ. February 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2006 2005 Γ Θέε μου δωσε μου δυναμη 2 μηνες ακομη... Β Α Ρ Ε Θ Η Κ Α πια.... αριθμός διψήφιος, πολίτης υποψήφιος ;) Παράθεση :lock: twitter.com/jojoGPS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frafra Δημ. February 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2006 240 είναι πολλές;;;;; Είναι..... :( :lol: Παράθεση Nothing lasts forever, but the certainty of change... Emperistatomenos' Blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. February 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2006 Εγώ πάντως σκέφτομαιπολύ σοβαρά να πάω για δόκιμος. Είναι κανείς άλλος εδώ μέσα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts