anapospastos Δημ. August 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 Κλασσικό ράδιο αρβύλα που παίζει στο στρατό. Επίτηδες κυκλοφορεί από άτομα μέσα στις μονάδες για να τρομάζουν κάποιοι με αναβολή, να τη σπάνε (τρέχουν να προλάβουν 9μηνο) και να αποσυμφορείται κάπως η κατάσταση με τη λειψανδρία. Μη μασάς. Αν γίνει κάτι θα ανακοινωθεί επίσημα από το Υπ. Εθνικής Άμυνας. Αλλά η κατάσταση με τις ελλείψεις προσωπικού είναι γενικό φαινόμενο στην Ελλάδα μετά τη ΔΝΤ εποχή. Για κάθε 10 υπαλλήλους που φεύγουν προσλαμβάνεται 1. Δε νομίζω να τολμήσουν να αυξήσουν τη θητεία για να εξυπηρετηθεί ειδικά ο στρατός. Και σίγουρα συμφέρει παραπάνω να έχεις φαντάρους αντί για μισθοφόρους αλλά ακόμη περισσότερο συμφαίρει να μην έχεις τίποτα. Γιατί και ο φαντάρος είναι μεγάλο έξοδο για το κράτος. Πρέπει να τον ποτίσεις, να τον ταΐσεις, να φροντίσεις την υγεία του, να τον εκπαιδεύσεις κλπ. Αυτά όλα δε βγαίνουν τσάμπα στο κράτος. Και σίγουρα είναι η πιο φτηνή μορφή εργασίας αλλά δε παύει να αποτελεί έξοδο. Και έτσι όπως είναι τα πράγματα θεωρώ ότι προτιμούν να τους έχουν όλους στο ζόρι με τη λειψανδρία παρά να αυξήσουν τα έξοδα. Ευχαριστώ για την επιβεβαίωση. Εννοείται ότι δεν μάσησα γιατί πρώτον δεν τους ήξερα καν αυτούς που μου το είπανε και δεύτερον δεν είναι τόσο εύκολη η αύξηση της θητείας, πρέπει τουλάχιστον να ψηφιστεί και να περάσουν κάποιοι μήνες μέχρι να εφαρμοστεί. Sent from my Nook Color Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. August 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 παίδες. κάτι άκουσα για ποινές αν δεν κόψεις την αναβολή σου αμέσως μετά τις σπουδές. ισχύει κάτι τέτοιο? η αγχώθηκα τζάμπα? εγώ τελείωσα τον ιούνιο, αλλά ακόμα δεν έκοψα την αναβολή γιατί ήθελα να μπω το φεβρουάριο (για να δουλέψω ένα 6μηνο). τώρα έχω σκοπό να την κόψω, αλλά μήπως μου πούνε τίποτα στο στρατολογικό κέντρο γιατί δεν την έκοψα νωρίτερα? κανείς που να ξέρει στα σίγουρα? γιατί εδώ που ρώτησα μου είπαν ότι μπορείς όποτε θες να κόψεις την αναβολή σου στα χρονικά περιθώρια που σου δίνει η αναβολή σπουδών :blink: Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabylonX Δημ. August 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 κανείς που να ξέρει στα σίγουρα? γιατί εδώ που ρώτησα μου είπαν ότι μπορείς όποτε θες να κόψεις την αναβολή σου στα χρονικά περιθώρια που σου δίνει η αναβολή σπουδών :blink: Στα σίγουρα απάντηση από φόρουμ μη περιμένεις. Απόψεις ανταλλάσσουμε. Άλλος θα σου πει "δε τρέχει τίποτα" άλλος θα σου πει "τρέξε γιατί θα φας καμπάνα". Γνώμη μου, επειδή με αυτά τα πράγματα δε παίζουν, πάρε ένα τηλέφωνο στη στρατολογία της περιοχής σου να ρωτήσεις. Και αν το έχεις εύκαιρο, ρίξε μια ματιά στο χαρτί της αναβολής. Υπάρχει περίπτωση να λέει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. August 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 σιγουρα οπως σου λεει και ο BabylonX παρε ενα τηλεφωνο να εισαι σιγουρος ή ακομη καλυτερα περνα απο εκει γιατι δεν εχουν και μεγαλο ταλεντο εκει στο να σηκωνουν τηλεφωνα που χτυπανε ... εγω πχ εφαγα καμπανα , γιατι εκοψα την αναβολη εκ των υστερων απο οσο θα επρεπε , αλλα οτι και να φας αν φας θα ειναι φυλακη σε χρηματα ,που τα πληρωνεις καποια στιγμη μεσα στην διαρκεια της θητειας σου , εκτος αν θελεις να την υπηρετησεις...που δεν νομιζω , Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis13 Δημ. August 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2011 Επειδή έφτασε και εμένα η "'ωρα" μου σιγά-σιγα ήθελα να ρωτησω αν γνωρίζει κανεις τι παίζει σε περίπτωση που τους έρθει και μου πουν οτι έκανα κακή χρήση αναβολής (σε μένα και στον καθένα). Υπάρχει στάνταρ ποινή ή ανάλογα με την ημέρα που θα βρισκονται :p ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mij Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 Για την ελλάδα μιλάς. Εννοείται πως εξαρτώνται όλα από τη μέρα που βρίσκονται, αλλά δε νομίζω να έχεις τέτοιο θέμα. Παράθεση Naxos Guide App - Ο οδηγός για κινητά τηλέφωνα που σας οδηγεί κατευθείαν στα καλύτερα… Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdanasto Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 κανείς που να ξέρει στα σίγουρα? γιατί εδώ που ρώτησα μου είπαν ότι μπορείς όποτε θες να κόψεις την αναβολή σου στα χρονικά περιθώρια που σου δίνει η αναβολή σπουδών :blink: Ισχύει. Εγώ μπήκα φαντάρος 1+ χρόνο αφού τελείωσα τη σχολή και δεν μου είπαν τίποτα στη στρατολογία. Είχα μάλιστα αναβολή μέχρι το 2014 και μου είπαν ότι μπορούσα να διακόψω όποια στιγμή ήθελα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 Λογικό το βρίσκω απ τη στιγμή που σου λένε ότι μέχρι εκείνη την ημερομηνία είσαι εντάξει. Αν πχ έλεγε το χαρτί ότι υποχρεούσαι να παρουσιαστείς μόλις τελειώσεις τη σχολή σου τότε ναι, θα έπαιζε πρόβλημα. Κι εγώ που μπαίνω σε περισσότερο από ένα χρόνο αφού τελείωσα τη σχολή όταν πήγα προχθές στη στρατολογία δεν μου είπανε απολύτως τίποτα. Sent from my Nook Color Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 Λογικό το βρίσκω απ τη στιγμή που σου λένε ότι μέχρι εκείνη την ημερομηνία είσαι εντάξει. Αν πχ έλεγε το χαρτί ότι υποχρεούσαι να παρουσιαστείς μόλις τελειώσεις τη σχολή σου τότε ναι, θα έπαιζε πρόβλημα. Κι εγώ που μπαίνω σε περισσότερο από ένα χρόνο αφού τελείωσα τη σχολή όταν πήγα προχθές στη στρατολογία δεν μου είπανε απολύτως τίποτα. Sent from my Nook Color μακαρι να μην σου πουν τιποτα , αλλα για περιμενε και δωσε λιγο χρονο , γιατι και ενας αλλος σειρα μου τα ιδια ελεγε και μετα στους 5 μηνες του ηρθε στον Εβρο ενα χαρτακι ωραιο και βαρυ απο Αθηνα που ελεγε για +3 μηνακια ή εξαγορασιμα για τον ιδιο λογο .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 Απ τη στιγμή που σου δίνουν μόνοι τους περιττό χρόνο αναβολής είναι δικό τους το λάθος. Σχετικά με το φίλο σου προφανώς θα έπαιξε και κάτι άλλο που δεν θα ξέρεις και την πάτησε έτσι. Sent from my Nook Color Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdanasto Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 Απ τη στιγμή που σου δίνουν μόνοι τους περιττό χρόνο αναβολής είναι δικό τους το λάθος. Σχετικά με το φίλο σου προφανώς θα έπαιξε και κάτι άλλο που δεν θα ξέρεις και την πάτησε έτσι. Sent from my Nook Color +1. Επρόκειτό για κάτι άλλο μάλλον, το οποίο δεν σου ανέφερε. Δεν έχω ξανακούσει από κανέναν κάτι τέτοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 Απ τη στιγμή που σου δίνουν μόνοι τους περιττό χρόνο αναβολής είναι δικό τους το λάθος. Σχετικά με το φίλο σου προφανώς θα έπαιξε και κάτι άλλο που δεν θα ξέρεις και την πάτησε έτσι. Sent from my Nook Color παντα δινουνε λιγο παραπανω χρονο αναβολη , δεν ξερω τον λογο αλλα παντα δινουν , αλλα εσυ οφειλεις αν εχεις τελειωσει να πας να διακοψεις.Οχι δεν επαιξε κατι αλλο.Και δεν ειναι λαθος αν σου δινουν λιγο παραπανω χρονο , αν σου εδιναν ακριβως ολοι θα φωναζανε τους αλητες το μπ***δο το κρατος και τετοια , χρωσταω ακομη ενα μαθημα και πρεπει να ξανακανω χαρτια και να παρω παραταση κτλ κτλ .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis13 Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 Μια ψιλο κουφή ερώτηση για πιο... ψαγμενους :P Οταν πήρα αναβολή το 2007 την πήρα (λογικα) λίγες ημέρες πριν μου έρθει χαρτι να παρουσιαστώ. Όταν πέρασα περιοδεύων το 2006-07 θυμάμαι πως 3-4 άτομα από την παρεα μου είχαμε δηλώσει Ναυτικό. Δύο εξ αυτών μπήκαν τον περασμένο χρόνο και προς μεγάλη τους έκπληξη μπήκαν στο Ναυτικό. Υπάρχει περίπτωση να μου συμβεί κάτι ανάλογο ή ήταν κάτι που έτυχε 1 στο 1000000; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdanasto Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 Μια ψιλο κουφή ερώτηση για πιο... ψαγμενους :P Οταν πήρα αναβολή το 2007 την πήρα (λογικα) λίγες ημέρες πριν μου έρθει χαρτι να παρουσιαστώ. Όταν πέρασα περιοδεύων το 2006-07 θυμάμαι πως 3-4 άτομα από την παρεα μου είχαμε δηλώσει Ναυτικό. Δύο εξ αυτών μπήκαν τον περασμένο χρόνο και προς μεγάλη τους έκπληξη μπήκαν στο Ναυτικό. Υπάρχει περίπτωση να μου συμβεί κάτι ανάλογο ή ήταν κάτι που έτυχε 1 στο 1000000; Απ'όσο γνωρίζω, μόνο βυσματικά μπαίνεις πλέον σε αεροπορία και ναυτικό. Αν τύχει, θα είναι μεμονωμένη περίπτωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 Μια ψιλο κουφή ερώτηση για πιο... ψαγμενους :P Οταν πήρα αναβολή το 2007 την πήρα (λογικα) λίγες ημέρες πριν μου έρθει χαρτι να παρουσιαστώ. Όταν πέρασα περιοδεύων το 2006-07 θυμάμαι πως 3-4 άτομα από την παρεα μου είχαμε δηλώσει Ναυτικό. Δύο εξ αυτών μπήκαν τον περασμένο χρόνο και προς μεγάλη τους έκπληξη μπήκαν στο Ναυτικό. Υπάρχει περίπτωση να μου συμβεί κάτι ανάλογο ή ήταν κάτι που έτυχε 1 στο 1000000; πες και στους 2 αν δεν ειχαν βυσμα να παιξουν σιγουρα κανενα τζοκερ ή να παιρνουν λαχεια ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maya2011 Δημ. August 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 Μια ψιλο κουφή ερώτηση για πιο... ψαγμενους :P Οταν πήρα αναβολή το 2007 την πήρα (λογικα) λίγες ημέρες πριν μου έρθει χαρτι να παρουσιαστώ. Όταν πέρασα περιοδεύων το 2006-07 θυμάμαι πως 3-4 άτομα από την παρεα μου είχαμε δηλώσει Ναυτικό. Δύο εξ αυτών μπήκαν τον περασμένο χρόνο και προς μεγάλη τους έκπληξη μπήκαν στο Ναυτικό. Υπάρχει περίπτωση να μου συμβεί κάτι ανάλογο ή ήταν κάτι που έτυχε 1 στο 1000000;. τόσο μεγάλη τύχη που δεν μπορώ να το πιστέψω. :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. August 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 πες και στους 2 αν δεν ειχαν βυσμα να παιξουν σιγουρα κανενα τζοκερ ή να παιρνουν λαχεια ... Έχω και εγώ γνωστό που του τυχε....Ήξερα ότι από την στιγμή που θα κόψεις αναβολή δεν είναι σίγουρο ότι θα σου έρθει στο ίδιο σώμα να πας και μετά....Αυτό μου λεγε ότι στο ναυτικό σε ξαναπαίρνουν και όντως έγινε...Τώρα αν είχε βάλει βύσμα θα μου το λεγε γιατί έχει βάλει αλλού γιατί να κρύψει αυτό;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. August 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 Η απορεια μου πριν ηταν να παω δοκιμος η απλος φανταρος. Εψαξα στο νετ αλλα και παλι ειμαι λιγο αναποφασιστος. Μαλλον για απλος το κωβο να κανω 8 μηνες να τελειωνω. Με πειραξε και το οτι στη σχολη δοκιμων δεν πληρωνεσαι οποτε κανω 4-5 μηνες τζαμπα. Τελικα θα παω φεβρουαριο γιατι δε μπορεσα να κοψω πιο νωρις την αναβολη να παω νοεμβρη. Καλοκαιριατικα ετσι, θα ειμαι στο στρατο. Ισως αυτο ειναι και καλο δε ξερω-μπορει να με στειλουνε σε κανενα νησι.Μπορει στη μυκονο!!:lol: Θελω να ρωτησω κατι που ειναι συνηθισμενο αλλα οκ καθε χρονο οι απαντησεις,οι γνωμες, οι κανονες κτλ αναθεωρουνται,τροποποιουνται,ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΟΝΤΑΙ! :p Να παω στρατο ξηρας, αεροπορια η ναυτικο?? Οσον αφορα το ναυτικο εχουμε καποιο μεσο αλλα νομιζω η θητεια ειναι 12 μηνη και οχι 9μηνη. Επισης τη θαλασσα δε την μπορω και πολυ και δε ξερω καλο καλο κολυμπι. Ο στρατος ξηρας οκ εχουν παει ολοι οι φιλοι μου τις γυμναστικουλες κτλ τις αντεχω. Αεροπορια εχω ακουσει ειναι χαλαρα τα πραγματα αλλα ομως δεν θα εχω περισσοτερες ευθυνες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slash7 Δημ. August 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 Η απορεια μου πριν ηταν να παω δοκιμος η απλος φανταρος. Εψαξα στο νετ αλλα και παλι ειμαι λιγο αναποφασιστος. Μαλλον για απλος το κωβο να κανω 8 μηνες να τελειωνω. Με πειραξε και το οτι στη σχολη δοκιμων δεν πληρωνεσαι οποτε κανω 4-5 μηνες τζαμπα. Τελικα θα παω φεβρουαριο γιατι δε μπορεσα να κοψω πιο νωρις την αναβολη να παω νοεμβρη. Καλοκαιριατικα ετσι, θα ειμαι στο στρατο. Ισως αυτο ειναι και καλο δε ξερω-μπορει να με στειλουνε σε κανενα νησι.Μπορει στη μυκονο!!:lol: Θελω να ρωτησω κατι που ειναι συνηθισμενο αλλα οκ καθε χρονο οι απαντησεις,οι γνωμες, οι κανονες κτλ αναθεωρουνται,τροποποιουνται,ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΟΝΤΑΙ! :p Να παω στρατο ξηρας, αεροπορια η ναυτικο?? Οσον αφορα το ναυτικο εχουμε καποιο μεσο αλλα νομιζω η θητεια ειναι 12 μηνη και οχι 9μηνη. Επισης τη θαλασσα δε την μπορω και πολυ και δε ξερω καλο καλο κολυμπι. Ο στρατος ξηρας οκ εχουν παει ολοι οι φιλοι μου τις γυμναστικουλες κτλ τις αντεχω. Αεροπορια εχω ακουσει ειναι χαλαρα τα πραγματα αλλα ομως δεν θα εχω περισσοτερες ευθυνες? Γενικοτερα το να μπεις ναυτικο και αεροπορια ειναι πιο δυσκολο καθως πρεπει να εχεις μεσο για να μπεις. Οταν θα μπεις θα σου δωσουν να επιλεξεις 4 στρατοπεδα που θα ηθελες να πας, σημειωσε 4 νησια αμα θελεις καλοκαιρι να εισαι σε νησι, αν και ακομα κι ετσι δεν ειναι σιγουρο οτι θα πας εκει. Οπου εχουν αναγκη σε στελνουν. Εγω θα σου ελεγα να μην πας δοκιμος απλος φανταρος. Να ξερεις ομως οτι η συζητηση για αυξηση της θητειας παιζει πολυ και απ οτι μαθαινω ισχυει οτι θα παει απο 9 μηνες στους 12. Λογω του οτι απολυουν τους ΕΠΟΠ και δεν εχουν ατομα. Αρα το πεζικο παει 12, το ναυτικο 14 και η αεροπορια 15 οπως ακουγεται. Τελη Αυγουστου θα συζητηθει εκτενως. Φημες λενε οτι θα ισχυσει απο Α Εσσο του 12. Παράθεση :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 Δόκιμος, γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι και δεν μπορείς να τρως από τα έτοιμα ή να σε συντηρεί η οικογένειά σου. Εμείς είχαμε δόκιμους που μένανε στη μονάδα, οπότε γλύτωναν και το ενοίκιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 Δόκιμος, γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι και δεν μπορείς να τρως από τα έτοιμα ή να σε συντηρεί η οικογένειά σου. Εμείς είχαμε δόκιμους που μένανε στη μονάδα, οπότε γλύτωναν και το ενοίκιο. Γινεται αυτο? Δεν ειναι υποχρεωτικο να βρεις σπιτι να μενεις εξω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdanasto Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 Γινεται αυτο? Δεν ειναι υποχρεωτικο να βρεις σπιτι να μενεις εξω? Όχι. Και οι ΕΠ.ΟΠ. ακόμα μπορούν να μένουν μέσα στο στρατόπεδο αν θέλουν. Γι αυτό έχουν δικό τους θάλαμο. Να ξέρεις όμως ότι αν μένεις μέσα θα είσαι το πρώτο άτομο που θα σκέφτονται για χώσιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 Όχι. Και οι ΕΠ.ΟΠ. ακόμα μπορούν να μένουν μέσα στο στρατόπεδο αν θέλουν. Γι αυτό έχουν δικό τους θάλαμο. Να ξέρεις όμως ότι αν μένεις μέσα θα είσαι το πρώτο άτομο που θα σκέφτονται για χώσιμο. Aνάλογα την μονάδα...σε μας ο δόκιμος είχε σχεδόν πρακτικώς τις αρμοδιότητες του βαθμού του....π.χ. μπορεί να μην έκανε επόπτης αλλά αυδμ....κοινώς χώσιμο από εποπ δεν έτρωγε για κανένα λόγο.... Απλώς από μια άποψη είναι καλό γιατί ενώ τώρα τα πράγματα έξω είναι πολύ δύσκολα εσύ τους τελευταίους μήνες πληρώνεσαι...Αν είσαι μικρός σε ηλικία θα σου λεγα να το ξανασκεφτείς αν είσαι μεγαλύτερος τότε καλύτερα όχι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 Δεν έχουν όλες οι μονάδες θάλαμο ξεχωριστό για τους ΕΠΟΠ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2011 Να κάνω μια πρόταση: Επειδή βλέπω κάθε φορά που έρχεται η ώρα για κατατάξεις να ζητάνε πολλοί συμβουλές για κινητά για το στρατό. Θα πρότεινα να κάνουμε έναν οδηγό. Βέβαια έχει ένα μειονέκτημα, ότι κάθε 3 μήνες θα πρέπει να το ανανεώνουμε μιας καιβγαίνουν καινούρια μοντέλα στην αγορά. Τι λέτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts