Jump to content

Φανταριλίκια και λοιπά στρατιωτικά

PrivateeR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σωστά.

Βέβαια υπάρχουν και περιπτώσεις που ισχύει το αντίθετο, καθώς μου είχε τύχει σε στρατόπεδο που ήμουν, ο λοχαγός να χρησιμοποιεί τους παλιούς για να κάνουν κουμάντο στους νέους. (όχι νέους στον στρατό. Νέους στη μονάδα)

-Ο παλιός ήταν κάθε μέρα εξοδούχος, ο νέος κάθε μέρα υπηρεσία.

-Οτι έλεγε ο παλιός ήταν νόμος, ότι έλεγε ο νέος ήταν ενα τίποτα.

-Ο παλιός για τις "υπηρεσίες" του επαιρνε απο τον λοχαγό δωράκια (20ήμερες άγραφες άδειες, καλύτερη μεταχείριση κλπ), ο νέος έπαιρνε τον ... να μην πω τη λέξη.

-Όταν ο λοχαγός εκανε συνάντηση με τους παλιούς, όλοι οι νέοι επρεπε να "χαθούν απο μπροστά του"

-Όταν ανάμεσα στους παλιούς υπάρχουν παιδιά στρατηγών, και όταν ο λοχαγός προσπαθεί με κάθε τρόπο να σκαρφαλώσει την κλίμακα της ιεραρχίας, συμβαίνουν όλα τα παραπάνω.

Και όπως λένε και στα έργα "Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα ή καταστάσεις είναι τελείως συμπτωματική" :lol:

Και καψόνια γίνονται ανεπίσημα με μορφή προσωπικής "υπηρεσίας" ,χωσίματος κλπ ,δεν σημαίνει ότι είναι κανόνας.

Στην πεντάμηνη ως τώρα θητεία μου,κατάλαβα ότι τα πάντα είναι σχετικά.Σχετικό το πού θα πας,σχετικό το πόσα άτομα θα έχει εκεί που θα πας,σχετικό το τι διοικητή θα έχεις,σχετικό το τι στρατιώτες συναδέλφους θα έχεις,πολύ σχετικό αν και τι βύσμα θα έχεις...Τίποτα δεν είναι δεδομένο.

2010 Β' ΕΣΣΟ :)

+1 :)

• Απαντήσεις 8,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ωραιος ηταν τελικα ο στρατός... Τωρα που εχω τελειωσει και το θυμαμαι νοσταλγικα χαμογελαω.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Kαλά, αυτό με τους φωτογράφους εξαρτάται και διαφέρει απο στρατόπεδο σε στρατόπεδο.

Άλλοι σου φέρνουν τη φωτογραφία μέσα στο στρατόπεδο, άλλοι στη στέλνουν αντικαταβολή στο σπίτι(!), και άλλοι τις εχουν στο φωτογραφείο τους και πας τις διαλέγεις μόνος σου...

Αυτό που με προβληματίζει είναι αν τα λεφτά απο τις φωτογραφίες πάνε 100% στον φωτογράφο, ή αν κάποιο χρηματικό ποσοστό πάει σαν "δωράκι" στους υπεύθυνους ή μή των στρατοπέδων :worry:

Γίνεται διαγωνισμός κ αν έχει γυρνά ο φωτογράφος μπαίνει πιο εύκολα. Πληρώνει ένα χιλιαρικο από ότι μου είπε ο φωτογράφος κ πρέπει να ανανεώνει κάθε εσσο που αλλάζει. Τουλάχιστον αυτό ισχύει στην Καλαμάτα.

iPhone 5 16GB

iPad 2 16GB

iMac i5 27"

Γίνεται διαγωνισμός κ αν έχει γυρνά ο φωτογράφος μπαίνει πιο εύκολα. Πληρώνει ένα χιλιαρικο από ότι μου είπε ο φωτογράφος κ πρέπει να ανανεώνει κάθε εσσο που αλλάζει. Τουλάχιστον αυτό ισχύει στην Καλαμάτα.

Eυχαριστώ για την απάντηση! :)

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

Μην ορκιζεσαι... επειτα απο καθε διανυκτερευση επεστρεφα με τα στρατιωτικα... ανετος ωραιος, με το κρανος στο χερι, τον φραππε στο αλλο χερι και το τσιγαρο στο στομα...:!:

Οταν περασουν 10 μηνες και φτανει η ωρα σου, ετσι γινεται...ακομα και να μπαινοβγαινεις σε εμπιστευονται... ειδικα αν δεν εισαι και κανενα κωλοπαιδο...;)

Ανέφερα τι ισχύει τυπικά. Επειδή έμενα 10 λεπτά από το στρατόπεδο σαν νεοσύλλεκτος αλλά και όταν γύρισα με τη 2η μετάθεση, έβγαινα πάντα με στολή εξόδου. Ούτε καν πολιτικά δεν είχα μέσα :p

Πολλά στελέχη μου είχαν κάνει μανούρα, όμως όταν τους έλεγα οτι μένω δίπλα πάντα με άφηναν. :)

ρε παιδια ποτε στο καλο θα μου ερθει το παλιοχαρτο?πρωτον προστατευομαι και δεν μπορουν να με απολυσουν απο την δουλεια μου,και δευετερον πρεπει να κανονισς την αδεια στην δουλεια γτ ειναι πολλά άτομα...

Όταν την έκοψα εγώ την αναβολή πάντως μου είπαν τέλη οκτώμβρη πως θα πάει το χαρτί στο ΑΤ που ανήκω και θα πρέπει να πάω να το πάρω απο εκεί.
http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490

Κανά 2οήμερο πριν παρουσιαστείτε έρχεται συνήθως.

Δεύτερον,προσπαθείστε να γράφετε ολοκληρωμένες τις λέξεις.Απαγορεύεται από τους ΟΠΧ η γραφή sms.

τι ναι ναι ναι;;αλήθεια λέω!μέχρι και εγώ μπήκα και το δοκίμασα και μου έβγαλε την καρτέλα μου!το έκαναν για να αντικαταστήσουν το ρουφ σιγά σιγά

Πρόσκληση Κατάταξης Στρατευσίμων 2010/Δ ΕΣΣΟ (6/10/2010)

Με εγκύκλιο διαταγή του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κυρίου Ευάγγελου Βενιζέλου καλούνται για κατάταξη στην Πολεμική Αεροπορία την 15, 16 και 17Νοεμβρίου 2010 οι στρατεύσιμοι της 2010 Δ΄/ ΕΣΣΟ, που ανήκουν :

* Στην κλάση 2012 (γεννημένοι το έτος 1991), που είναι γραμμένοι στα μητρώα αρρένων των Νομών Αττικής (αρμοδιότητας ΣΓ Δυτ. Αττικής κα Β΄ΣΓ Αθηνών), Κυκλάδων, Χίου, Σάμου, Λέσβου, Ηρακλείου, Λάρισας, Θεσπρωτίας, Κέρκυρας, Ροδόπης, Έβρου, Ευρυτανίας, Λευκάδας και Γρεβενών.

* Στις κλάσεις 1987 έως και 2012 (γεννημένοι το 1966 έως και το 1991), από όλους τους Νομούς που υπέχουν υποχρέωση στράτευσης και είναι πλήρους ή μειωμένης θητείας, ανεξάρτητα αν έχουν τελειώσει ή όχι τη βασική ή ειδική εκπαίδευση και οι λόγοι της υποχρέωσής τους για κατάταξη δημιουργήθηκαν στο διάστημα από 1 Μαϊου 2010 έως και 31 ιουλίου 2010.

* Στις κλάσεις 1987 έως και 2012 (γεννημένοι το 1966 έως και το 1991), από όλους τους Νομούς, που έτυχαν αναβολής κατάταξης για λόγους υγείας, εφόσον η ημερομηνία λήξης της περιλαμβάνεται στο διάστημα από 1 Αυγούστου 2010 έως και 31 Οκτωβρίου 2010.

Περισσότερες πληροφορίες για τα κέντρα κατάταξης, τις ακριβείς χρονολογίες και τις υποχρεώσεις αυτών που καλούνται, παρέχονται από τα Στρατολογικά Γραφεία.

==============================================

Ρε παιδια τι ειναι αυτο το θεμα με την εξαγορα της θητειας γιατι προκειται?

Παρεμπιπτωντος συγγνωμη για την ελλειψη τονων προβλημα του πληκτρολογιου

http://www.paybox.me/r/syrvagah

PAYMENT PROCCESSOR ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΤΟ PAYPAL. ΔΩΡΟ 25 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ACCOUNT;)

Ρε παιδια τι ειναι αυτο το θεμα με την εξαγορα της θητειας γιατι προκειται?

Παρεμπιπτωντος συγγνωμη για την ελλειψη τονων προβλημα του πληκτρολογιου

Πρεπει να εισαι πανω απο μια συγκεκριμενη ηλικια νομιζω

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Δεν αφορά μόνο ηλικία αλλά και περιπτώσεις ομογενών ,κατοίκων εξωτερικού ,υγείας κλπ.

Περισσότερα ρωτάς κανείς για την περίπτωση του στη Στρατολογία.

Για Δ ΕΣΣΟ 2010 δεν έχει βγει ακόμα το "Μάθε πού θα καταταγείς".

πότε περίπου θα είναι διαθέσιμο?

οσοι φανταροι ειναι τησ 2010 α εσσο δειτε αυτο και χαρειτε με την καρδια σας

http://www.et.gr/idocs-nph/search/pdfViewerForm.html?args=5C7QrtC22wGYK2xFpSwMnXdtvSoClrL8lj0jDA0wBrgliYHTRwL0-OJInJ48_97uHrMts-zFzeyCiBSQOpYnTy36MacmUFCx2ppFvBej56Pu3hxZzkOTz5qZnsIAdk8Lv_e6czmhEembNmZCMxLMtazJfcdZYJQ0gniEsstLwJ_8ojXO0bt9qp1DBN2-EANr

δειτε το νουμερο 8. καλοι πολιτες

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τυχερή η 310 και οι εξάμηνοι της 311!Απολύονται μια βδομάδα νωρίτερα!

6 μερες λιγοτερης θητειας ειναι μεγαλο χρονικο διαστημα, οντως.

ειδικα αν δεν το περιμενεις κιολας

[sIGPIC][/sIGPIC]

ποιος δε το περιμενε?

εμεις που ειμαστε μεσα και ειδικα στα γραφεια το ξερουμε απο αρχες Σεπτεμβρη οτι θα γινει αυτο και επειδη δεν ειχε ερθει διαταγη μαλιστα αλλα ηταν κοινο μυστικο εγω τους προετοιμασα ολους πριν απο τα σκηνακια να κατεβασουν αδειες που να τελειωνουν 1-3 νοεμβρη ωστε να μη χασουν μερες αδειας! :P

καλη απολυση στα παιδια και καλη συνεχεια σε μας!!!!

η σειρα 310 απολυεται 4/11/10 λογω δημοτικων εκλογων

οριστε το αποσπασμα απο το ΦΕΚ

http://img87.imageshack.us/img87/6128/apolusi.th.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.