XASAPAKOS Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 καλησπερα! βγηκαν οι μεταθεσεις και εχω ειδηκοτητα ΤΤΗΛ και παω πυργο για εκπαιδευση και μετα πρωτοκλησι εβρο ειπαν αλλα θα το αλλαξω με βισμα λογικα :p γνωριζει κανεις τι γινεται αρχικα στον Πυργο; Η ειδηκοτητα καλη ειναι; γνωριζει κανεις; ευχαριστω!! Παράθεση Stay Hungry | Stay Foolish | http://www.iChas.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. September 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2010 Η ειδικότητα είναι καλή,έχει όμως αρκετή εκπαίδευση και θα καθήσεις 2+ μηνες στον Πύργο. Μετά στην μονάδα θ'ασχολείσαι με την ειδικότητα σου και θα σ'έχουν ανάγκη,συνήθως είσαι σε γραφείο, οπότε θα γλιτώνεις αγγαρίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. September 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2010 μονο εμεις πηξαμε Αυλωνα ρε γμτ???ειχαμε και τα βρωμοπευκα που τα χαν κλαδεψει και αντι για υπνο μαζευαμε κλαδια... αντε και σας ριχνω διψηφιο αριθμο σε σειρες πλεον :D Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilardino Δημ. September 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2010 ΕΛΔΥΚ εγω,απο θηβα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkie Δημ. September 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2010 (edited) Ρε παιδια εμεις που ειμαστε εκτος εσσο τι *** θα κανουμε ? Το ατομικο φυλλο πορειας ποση αδεια δινει για να ετοιμαστεις? Τελιωνει η αναρρωτικη μου αυριο, γινεται να μην μπεις την μερα που σου ειπαν με την αναρρωτικη? αλλα -αυτες τις μερες θα τις υπηρετησεις -λογικα θα στις ριξουν φυλακη -αυτο ισχυει ή θα φας και επιπλεον? Edited September 18, 2010 by Nikos_s3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. September 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2010 Το ατομικό φύλλο πορείας,γράφει πότε πρέπει να παρουσιαστείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilardino Δημ. September 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2010 ξερει κανεις,πριν φυγουμε για κυπρο ποσες μερες αδεια περνουμε;γιατι ακουω κατι για 7 μερες και δεν ξερω κατα ποσο αληθευει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
necropethamenos Δημ. September 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2010 Είναι ανάλογα πότε φεύγεις για το νησί έτσι υπολογίζονται οι μέρες απλά γυρνάς αυλώνα μία μέρα πριν φύγεις εμάς έτσι μας είχαν κάνει τουλάχιστον!τώρα οι μέρες είναι από 4, 5 μέχρι και 7, 8 αν φυσικά είναι ακόμα έτσι και δεν έχει αλλάξει κατι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. September 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2010 Τελικά παιδιά οι ραδιοαρβύλες περί "12μηνου", "15μηνου", "18μηνου + ΟΒΑ" απο τη σειρά Νοεμβρίου σταμάτησαν ή συνεχίζεται ακόμα η παραπληροφόρηση; :happy: Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. September 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2010 Τελικά παιδιά οι ραδιοαρβύλες περί "12μηνου", "15μηνου", "18μηνου + ΟΒΑ" απο τη σειρά Νοεμβρίου σταμάτησαν ή συνεχίζεται ακόμα η παραπληροφόρηση; :happy: τα διεψευσε ολα με κατηγορηματικο τροπο ο υφυπουργος αμυνας Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. September 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2010 τα διεψευσε ολα με κατηγορηματικο τροπο ο υφυπουργος αμυνας Ναι το ξέρω, απλά είμαι περίεργος για το αν συνεχίζονται ή όχι...! Γιατί πολλοί μπήκαν τον Αύγουστο πιστεύοντας στην παραφημολογία περι 12μηνου τον Νοέμβρη κλπ... Έβαζαν δηλαδή το χέρι τους στη φωτιά οτι στάνταρ θα πάει 12μηνο! Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. September 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2010 Ναι το ξέρω, απλά είμαι περίεργος για το αν συνεχίζονται ή όχι...! Γιατί πολλοί μπήκαν τον Αύγουστο πιστεύοντας στην παραφημολογία περι 12μηνου τον Νοέμβρη κλπ... Έβαζαν δηλαδή το χέρι τους στη φωτιά οτι στάνταρ θα πάει 12μηνο! Ο παραλογισμός, η παραφιλολογία και οι ανυπόστατες φήμες είναι αναπόσπαστο κομμάτι του στρατού. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zachaoulis Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 με λιγα λογια συνεχιζεται η θητεια ως εχει?γιατι οπου να ναι ερχεται και η σειρα μου! Παράθεση Δεν υπάρχουν κακοί άνθρωποι,υπάρχουν άνθρωποι που εκμεταλλεύονται την καλοσύνη σου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 με λιγα λογια συνεχιζεται η θητεια ως εχει?γιατι οπου να ναι ερχεται και η σειρα μου! Σύμφωνα με τις τελευταίες δηλώσεις της πολιτικής ηγεσίας ο χρονος της στρατιωτικής θητείας θα παραμείνει αμετάβλητος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 Εχουν σαν προυπόθεση ότι δεν θα χρειαστεί και θα πετύχει αυτό : http://www.nooz.gr/greece/neos-8esmos-epaggelmatikis-8iteias-me-amoivi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlito13 Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 Πλησιαζει ο καιρος και για εμας,τον Νοεμβριο,μηπως ξερετε ημερομηνιες που μπένουμε τον Νοέμβρη,γιατι τώρα πέφτουν και οι εκλογες 7 Νοεμβριου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisz20 Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 Παιδια ξερετε τιποτα για το 561 (Ταγμα Πεζικου) στην Καβυσο, κοντα στην Αλεξανδρουπολη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. September 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2010 Πλησιαζει ο καιρος και για εμας,τον Νοεμβριο,μηπως ξερετε ημερομηνιες που μπένουμε τον Νοέμβρη,γιατι τώρα πέφτουν και οι εκλογες 7 Νοεμβριου... υποθετω οτι θα ειναι μετα τις εκλογες . θα ηταν παραλογι να ειναι πριν τις εκλογες Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. September 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2010 Από τότε που ο Στρατός έχει επεμπλακεί από τις εκλογές,δεν είναι παράξενο να γίνει κατάταξη πρίν τις εκλογές. Εχει ξαναγίνει ,μ'έχουν πει παράδειγμα. Αν το θέμα είναι αν θα ψηφίσει κανείς ,μπορεί και στο Στρατόπεδο με τη κλασική λίστα όπως ίσχυε πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freedomandloveSW Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 ειναι να μπαινω νοεμβρη, πανω κατω ποτε θα ξερουν στα στρατολογικα γραφεια το κεντρο εκπαιδευσης που θα πρεπει να παρουσιαστω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 ειναι να μπαινω νοεμβρη, πανω κατω ποτε θα ξερουν στα στρατολογικα γραφεια το κεντρο εκπαιδευσης που θα πρεπει να παρουσιαστω ? συνήθως 20 μέρες πριν μπεις σε ενημερώνουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freedomandloveSW Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 ωραια .. και ξερουμε απο ποτε τους εχει ερθει ενημερωση αυτους ? δηλαδη αν παω σημερα θα ξερουν που θα παρουσιαστω το νοεμβρη ? ή μολις τους ενημερωσουν με ενημερωνουν στα καπακια ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 ωραια .. και ξερουμε απο ποτε τους εχει ερθει ενημερωση αυτους ? δηλαδη αν παω σημερα θα ξερουν που θα παρουσιαστω το νοεμβρη ? ή μολις τους ενημερωσουν με ενημερωνουν στα καπακια ? Όταν ενημερωθούν θα στείλουν το φύλλο κατάταξης στο αστυνομικό τμήμα τις γειτονιας σου από όπου θα σε καλέσουν για να πας να το πάρεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. September 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2010 ωραια .. και ξερουμε απο ποτε τους εχει ερθει ενημερωση αυτους ? δηλαδη αν παω σημερα θα ξερουν που θα παρουσιαστω το νοεμβρη ? ή μολις τους ενημερωσουν με ενημερωνουν στα καπακια ? πότε πέρασες περιοδεύων? και σε ποιο ΚΕΝ δήλωσες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. September 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2010 Η πρώτη αναβολή μου λήγει τέλος του 2011 (θα είμαι 27 χρόνων) και τώρα έχω ξεκινήσει μεταπτυχιακό που λήγει επίσης το Δεκέμβρη του 2011. Πιστεύετε ότι μπορώ με αυτό να ζητήσω παράταση ενός χρόνου; Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts