mirrorofsorrow Δημ. October 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2009 Το Leleja και να μην το έχεις, το βρίσκεις πανεύκολα. Να δεις που θα το έχουν όλοι όταν παρουσιαστείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
breakdancer Δημ. October 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2009 Λαμια ΚΕΥΠ μια χαρα ειναι. 1ο λοχος χαλαρα, 2ος και 3ος λιγο πιο ζορικα. αν δεν εχεις βυσμα θα πας 2ο η 3ο λοχο. αν δεν εχεις βυσμα το πιθανοτερο μετα θα σε στειλουν πεζικο η πυροβολικο οπως εγινε και σε εμας σε πολλα παιδια και θα φας το αγγουρι στην παραμεθοριο. παντως και εγω που εμεινα υλικου πολεμου, ολη μερα σκαβουμε κουβαλαμε σαν αλβανοι παλετες και βαραμε μερα νυχτα σκοπετα. Παράθεση http://memimage.cardomain.com/member_images/4/web/700000-700999/700852_28.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. October 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2009 Πηγαιντε στο 4ο ΤΥΛ! Μιλαμε εκει τα παιδια δεν τους φτανει ο χρονος που εχουν για να περνανε με το λαπτοπ τους και ετσι πηγαιναμε εμεις απο το ΚΕΤΘ και τους καναμε τα σκοπετα και το περιπολο. Ετσι εμενε για 20 ατομα θαλαμοφυλακας (με μποξερακι κ παντοφλα) και ενας στην πυλη..Δυσκολα, πολυ δυσκολα... Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. October 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2009 Εγώ δεν έμεινα Υλικού Πολέμου. Πήρα μετάταξη για Μηχανικό αλλά πήγα σε μία από τις καλύτερες παραμεθόριους (Ξάνθη). Άλλα όπως έχω ξαναπει, είναι τι θα σου τύχει. Μπορεί να πάρεις την χειρότερη ειδικότητα, να πας σε χάλια στρατόπεδο και να περάσεις ζωάρα, να μην θες να φύγεις. Πολλοί 303 που ήμασταν μαζί στο κέντρο, πήραν την καλύτερη μετάθεση και όμως μου λέγαν ότι δεν πέρασαν καθόλου καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispolyc Δημ. October 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2009 Πηγαιντε στο 4ο ΤΥΛ! Μιλαμε εκει τα παιδια δεν τους φτανει ο χρονος που εχουν για να περνανε με το λαπτοπ τους και ετσι πηγαιναμε εμεις απο το ΚΕΤΘ και τους καναμε τα σκοπετα και το περιπολο. Ετσι εμενε για 20 ατομα θαλαμοφυλακας (με μποξερακι κ παντοφλα) και ενας στην πυλη..Δυσκολα, πολυ δυσκολα... :tease: Οι θυσίες που εμείς οι νέοι κάνουμε για την πατρίδα είναι πραγματικά τεράστιες... :tease: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. October 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2009 :tease: Οι θυσίες που εμείς οι νέοι κάνουμε για την πατρίδα είναι πραγματικά τεράστιες... :tease: Ησουν 4ο ΤΥΛ??:ninja: Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispolyc Δημ. October 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2009 Ησουν 4ο ΤΥΛ??:ninja: Όχι, στις 9/11 μπαίνω ΚΕΥΠ στην Λαμία και παρόλο που δεν έβελα βύσμα και δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα είμαι αραχτός σε διαβεβαιώνω πως είμαι έτοιμος για......"θυσιες" :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. November 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2009 Στις 10/11 παρουσιαζομαι στο 557 ΤΠ ΛΥΒ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ-ΞΑΝΘΗΣ,εχει κανεις πληροφοριες απο το εν λογο κεντρο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StandArd Δημ. November 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2009 Ξέρει κανείς πόσες άδειες δικαιούμαστε στην 8μηνη (μειωμένη) θητεία; Η 3ήμερη της ορκομωσίας μετράει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. November 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2009 Μετράς ως εξής: 1.5 μέρα άδεια για κάθε μήνα παραμονής εκτός παραμεθορίου και 2 μέρες άδεις για κάθε μήνα παραμονής στην παραμεθόριο. Κατά κανόνα την 3ημερη της ορκωμοσίας τη γράφουνε. Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StandArd Δημ. November 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2009 Μετράς ως εξής: 1.5 μέρα άδεια για κάθε μήνα παραμονής εκτός παραμεθορίου και 2 μέρες άδεις για κάθε μήνα παραμονής στην παραμεθόριο. Κατά κανόνα την 3ημερη της ορκωμοσίας τη γράφουνε. Άρα έχω 12 μέρες κανονική άδεια και 6 μέρες παραμεθόριου (3 μήνες). Δε πρόκειται να έχω περισσότερα ΤΑΠ αφού στους 4 μήνες προβλέπεται να επιστρέψω κοντά στο τόπο διαμονής μου. Νομίζω υπάρχουν και οι άδειες μικρής χρονικής διάρκειας (10 μέρες) ή κάνω λάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itseto Δημ. November 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2009 Στις 10/11 παρουσιαζομαι στο 557 ΤΠ ΛΥΒ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ-ΞΑΝΘΗΣ,εχει κανεις πληροφοριες απο το εν λογο κεντρο? Καλησπέρα φίλε μου, Και εγώ εκεί παρουσιάστηκα 2008 Α εσσο. Είναι πολύ καλό κέντρο με λίγες σκοπιές. Έχει κρύο βέβαια καθώς είναι σχετικά ψηλά οπότε πάρε μαζί σου ισοθερμικά. Ο Δικοικητής έχει στυλάκι αλλά είναι καλός! Το μόνο κακό του στρατοπέδου είναι ότι οι τουαλλέτες είναι έξω οπότε είναι λίγο ζόρι! Χαλαρα!:) Παράθεση ΑΜ: 9936 (ευτυχώς κάτω από 10.000) Εγγραφή στον ΔΣΘ 22-2-2010 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. November 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2009 Όχι, στις 9/11 μπαίνω ΚΕΥΠ στην Λαμία και παρόλο που δεν έβελα βύσμα και δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα είμαι αραχτός σε διαβεβαιώνω πως είμαι έτοιμος για......"θυσιες" :lol::lol::lol: Αύριο μπαίνω και εγώ ακριβώς εκεί, ΚΕΥΠ Λαμίας. 9 μήνες είναι, θα περάσουν.... Καλή μας θητεία! Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. November 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2009 Καλη θητεια μαγκες, 9 μηνες εκανα και γω, τιποτα δεν ειναι και μπορω να πω οτι τους θυμαμαι με νοσταλγια! Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 Άρα έχω 12 μέρες κανονική άδεια και 6 μέρες παραμεθόριου (3 μήνες). Δε πρόκειται να έχω περισσότερα ΤΑΠ αφού στους 4 μήνες προβλέπεται να επιστρέψω κοντά στο τόπο διαμονής μου. Νομίζω υπάρχουν και οι άδειες μικρής χρονικής διάρκειας (10 μέρες) ή κάνω λάθος; Αν έχεις 6 μέρες παραμεθορίου και κάνεις 9μηνο, τότε από τους υπόλοιπους 6 μήνες παίρνεις 9 μέρες και όχι 12. 10ήμερα δεν υπάρχουν. Από κει και έπειτα ανάλογα που θα πέσεις. Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 Αν έχεις 6 μέρες παραμεθορίου και κάνεις 9μηνο, τότε από τους υπόλοιπους 6 μήνες παίρνεις 9 μέρες και όχι 12. 10ήμερα δεν υπάρχουν. Από κει και έπειτα ανάλογα που θα πέσεις. 12 μέρες θα έχει κανονική άδεια και 2 μέρες για κάθε μήνα που υπηρετεί σε παραμεθώρια περιοχή. Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 306 ΛΕΛΕ σειρουλες!!!! Καλοι πολιτες και τα παιδια που μολις απολυθηκαν! Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 Πολίτης! :happy: Η 305 πρέπει να ήταν η πιο γκαντεμοσειρά πάντως. Ούτε μία μέρα μείωση και δύο εκλογές :lol: Εγώ έφαγα και δυό αλλαγές Ταξιάρχων, επισκέψη Ταξίαρχου, Στρατηγού και ΑΣΔΕΝάρχη τον ίδιο μήνα και mini εμπλοκή 15 μέρες πριν την απόλυση λόγω παρελάσεων της 28ης :D Καλή συνέχεια στην 306 (από τις καλύτερες σειρές) :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. November 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 Κάτι άκουσα για μείωση θητείας 20 ημερών για την 307 σήμερα, ξέρει κανείς τίποτα. :worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. November 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 Τα ίδια λέγανε και για την 305 αλλά δεν έγινε τίποτα. Και για την 306 ακούστηκε, αλλά μάλλον δεν πρόκειται. Οπότε μην ελπίζεις κατά τη γνώμη μου :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. November 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 Βρε παιδιά πόσο να την μειώσουν πια;;;:p:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 Πιστεύω θα γίνει και άλλη μείωση. Όχι άμεσα αλλά, σε 2-3 χρόνια δεν το αποκλείω να το κάνουν 6μηνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. November 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 Μα ειναι λογικο να το μειωσουν κι αλλο, μονο πολιτικα ρουσφετια εξυπηρετει πλεον ο στρατος...ας το κανουν 3μηνες ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ και μετα να τους διωχνουν,ετσι ουτε λογος θα υπαρχει να ερθουν οι φανταροι κοντα στο σπιτι τους ουτε τιποτα...χασιμο χρονου ειναι τωρα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 Καλα και οι πολιτικοι m@λακeς ειναι να χασουν τα ρουσφετια... Αυτοι εξυπηρετουνται περισσοτερο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 Καλα και οι πολιτικοι m@λακeς ειναι να χασουν τα ρουσφετια... Καλά τώρα, τα ρωτάν αυτά? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts