alekos23 Δημ. February 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2008 συγκεκριμενα στην 595 Α/Μ ΤΠ στη νεα σαντα κοιτα σαν φανταρος ηταν ειδικες δυναμεις κ οταν μπηκε εποπ το 2002 ηταν στον ασπροπυργο αλλα εκατσε 1 χρονο κ μετα πηρε μεταθ. για πεζικο οπου ειναι τωρα 5 χρονια κ ειχε αραξει οποτε χαχαχα θα ξανα χασει τα κιλα που πηρε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2008 συγκεκριμενα στην 595 Α/Μ ΤΠ στη νεα σαντα κοιτα σαν φανταρος ηταν ειδικες δυναμεις κ οταν μπηκε εποπ το 2002 ηταν στον ασπροπυργο αλλα εκατσε 1 χρονο κ μετα πηρε μεταθ. για πεζικο οπου ειναι τωρα 5 χρονια κ ειχε αραξει οποτε χαχαχα θα ξανα χασει τα κιλα που πηρε καλυτερα ΚΟΜΑΝΤΑ παρα στην Νεα Σαντα!! λεγανε καποιοι παλιοι :cold: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. February 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2008 εγω ξερω εναν που ηταν αερομεταφερομενη ταξιαρχια...ζαχαρη περασε! αφου μου την λεει και μενα που ειμαι στην αεροπορια! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2008 εγω ξερω εναν που ηταν αερομεταφερομενη ταξιαρχια...ζαχαρη περασε! αφου μου την λεει και μενα που ειμαι στην αεροπορια! Επεσες σε μεγαλυτερο βισμα :X τωρα εχω πολλα παραδειγματα και το δικο μου οτι εκει περα εισαι στο τρεξιμο..δεν εχεις σταθερη βαση..και γενικοτερα ειναι μανικι . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. February 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2008 Επεσες σε μεγαλυτερο βισμα :X τωρα εχω πολλα παραδειγματα και το δικο μου οτι εκει περα εισαι στο τρεξιμο..δεν εχεις σταθερη βαση..και γενικοτερα ειναι μανικι . με θιγεις τωρα! γιατι οταν παω στο μαγαζι του με αθλητικο και παραλαγη δεν τον χαλαει!:lol: Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. February 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2008 Στις αερομεταφερόμενες βγαινεις εξωτερικό και πλησιαζουν κατα πολυ το πρόγραμμα των ειδικων δυναμεων. Πολύ τρέξιμο. Υλοποιειται εδω και πολυ καιρο σχέδιο για συρρικνωση των στρατοπέδων και ζητουν 100 % επάνδρωση στις αερομεταφερόμενες.Στο εξωτερικό εισαι υποχρεωμενος να πας ή πανε όσοι δηλώνουνε?Φοβαμαι μην μας ριξουνε κι εμας εκει γιατι ειναι πολυ δυσκολα για καποιον οικογενειαρχη να λειπει ολοκληρα τρίμηνα ή εξάμηνα.... Ανάλογα την ειδικότητα και συνήθως όταν σε πάνε για εκπαίδευση μετά παίρνεις μετάθεση.(έχω και εμπειρία σε αυτό:() Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bianca76 Δημ. February 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2008 Nαι εχεις δίκιο απλά εγω αναφερομαι σε μονιμα στελεχη που θα φάνε μεταθεση εκει για 3-4 χρόνια...μακαρι να ηταν μια απλη εκπαιδευση εκει και μετα ουστ. Παράθεση http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. March 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2008 Nαι εχεις δίκιο απλά εγω αναφερομαι σε μονιμα στελεχη που θα φάνε μεταθεση εκει για 3-4 χρόνια...μακαρι να ηταν μια απλη εκπαιδευση εκει και μετα ουστ. Και εγώ αυτό σου λέω... οι φαντάροι δεν πάνε εξωτερικό(τζάμπα λεφτά είναι.) Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostantinos19 Δημ. March 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2008 ego eimai 23 meres sto mesologgi. 7 fores tin imera anafora sas leei kati???? perimeno pos kai pos na pao monada i evro i nisia aigaiou .... kai to allo ?? mas eipan otan paroume metathesi den tha paroume adia alla tha pame kateytheian Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spanaks Δημ. March 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2008 kai to allo ?? mas eipan otan paroume metathesi den tha paroume adia alla tha pame kateytheian Μα κανείς δεν παίρνει άδεια με την 1η μετάθεση (ή καλύτερα τοποθέτηση)... Ειδικά όταν φεύγετε μπουλούκι με ομαδικό φύλλο πορείας.... Εξαίρεση όσοι παίρνουν ατομικά φύλλα πορείας... Παράθεση People choose the paths that grant them the greatest rewards for the least amount of effort. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2008 ego eimai 23 meres sto mesologgi. 7 fores tin imera anafora sas leei kati???? perimeno pos kai pos na pao monada i evro i nisia aigaiou .... kai to allo ?? mas eipan otan paroume metathesi den tha paroume adia alla tha pame kateytheian Στο κεντρο αυτα ειναι συνηθεια,ειδικα στο Μεσολογγι που ειναι και Συνταγμα. τωρα ατομικο φυλλο πορειας μπορεις να παρεις...αν η μεταθεση σου ειναι σε μερος που δεν στελνουν αλλο φανταρο.μονο ετσι και με καποιες προυποθεσεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. March 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2008 κι εγω μεχρι στιγμης εχω 3 μεταθεσεις και οι 3 με ομαδικο φυλλο πορειας. ουτε μια με ατομικο να παω και σπιτι μου... Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. March 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2008 Στην Θηβα, αναλογα με το πως φυσαει ο αερας, ολοκληρο το στρατοπεδο μυριζει σαν υπαιθρια δημοσια τουαλετα στα μεσα καλοκαιριου σε τιγκα παραλια που εχει να καθαριστει 2 μηνες λογω των χοιροστασιων που υπαρχουν απο διπλα...ελεος....τι βρωμα κι αυτη...και δεν μπορεις να ξεφυγεις γιατι μυριζει ΠΑΝΤΟΥ....ΟΥΦ!!!!!θα μου πειτε, αυτο σε πειραξε, τοσα αλλα συμβαινουν, αλλα αυτο το βρηκα κωμικο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. March 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2008 στο στρατπ θα δεις πολλα ακομα (κωμικο)τραγικα... α επισης πλεον ειμαι εφ δνεας!! Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feanor83 Δημ. March 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2008 στο στρατπ θα δεις πολλα ακομα (κωμικο)τραγικα... α επισης πλεον ειμαι εφ δνεας!! ti pires sardela, eisai paliouras;). se tin edose o loxagos? ego eimai diavivastis kai se 1-2 vdomades tha matho gia tin eidikotita pou tha pao... stin kalamata iparxei anisotites stous 2 loxous kai stis dimiries. exei treximo alla eimai sxetika xalaros Παράθεση Nokia 3210, 6510 Sonyericsson Z1010, W850 , τώρα X8 με 4.1.2 Jeallybean @748Mhz!!!! + 4.4 kitkat Launcher Sharp 703SH LG Arena SONY XPERIA M4 AQUA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deblnx Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 ti pires sardela, eisai paliouras;). se tin edose o loxagos? ego eimai diavivastis kai se 1-2 vdomades tha matho gia tin eidikotita pou tha pao... stin kalamata iparxei anisotites stous 2 loxous kai stis dimiries. exei treximo alla eimai sxetika xalaros Καλαματα ημουνα ΚΕΔΒ Ιουλιο του 2006 4ο λοχο , 8ο θαλαμο τερμα κρεβατι στο παραθυρο διπλα Παράθεση P1i - starsnav BT-74s && BT GPS Royaltek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bab1978 Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 Καλησπερα σε ολους, Γνωριζει καποιος ποτε ορκιζονται οι διαβιβαστες ΥΕΑ Β στο Χαιδαρι? Είναι η σειρά που μπηκε τον Νοεμβρη 2007. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
printezhs Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 καλυτερα ΚΟΜΑΝΤΑ παρα στην Νεα Σαντα!! λεγανε καποιοι παλιοι :cold: popo file eixa kani nea santa friki:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 Καλησπερα σε ολους, Γνωριζει καποιος ποτε ορκιζονται οι διαβιβαστες ΥΕΑ Β στο Χαιδαρι? Είναι η σειρά που μπηκε τον Νοεμβρη 2007. Φίλε μου δεν γνωρίζω ακριβή ημερομηνία, αλλά η εκπαίδευση κρατάει 16 εβδομάδες και η ονομασία (όχι ορκωμοσία) πέφτει ημέρα Παρασκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. March 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2008 ti pires sardela, eisai paliouras;). se tin edose o loxagos? ego eimai diavivastis kai se 1-2 vdomades tha matho gia tin eidikotita pou tha pao... stin kalamata iparxei anisotites stous 2 loxous kai stis dimiries. exei treximo alla eimai sxetika xalaros αν εισαι τριτο λοχο τοτε εχεις διοικητη λοχου εναν φιλο μου που ειναι πολυ πιο χαλαρος απο τον παιδη που ειναι στον 4ο...!:D Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaurosgate7 Δημ. March 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2008 σε λιγο καιρο παιρνω μεταθεση για 1η Στρατια Λαρισα!γενικα πως ειναι χαλαρα η συνεχεια υπηρησιες!εχω ακουσει διαφορα αλλα, ολοι λενε οτι θα ξεχασεις οτι εισαι στρατιωτης απλα εχει συνεχεια υπηρεσιες!για μαυροσκουφηδες μιλαμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WassUp Δημ. March 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2008 Φίλε μου δεν γνωρίζω ακριβή ημερομηνία, αλλά η εκπαίδευση κρατάει 16 εβδομάδες και η ονομασία (όχι ορκωμοσία) πέφτει ημέρα Παρασκευή. Από αυτή τη σειρά (301) η εκπαίδευση θα μειωνόταν στις 15 βδομάδες. Για ακριβή ημερομηνία δεν ξέρω αλλά λογικά θα ονομάστηκαν ΔΕΑ προχτές 07/03. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2008 Από αυτή τη σειρά (301) η εκπαίδευση θα μειωνόταν στις 15 βδομάδες. Για ακριβή ημερομηνία δεν ξέρω αλλά λογικά θα ονομάστηκαν ΔΕΑ προχτές 07/03. Μειώθηκε η θητεία τους, μειώθηκε και η διάρκεια εκπαίδευσης. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaurosgate7 Δημ. March 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2008 οταν λετε μειωθηκε η θητεια εννοειτε οτι κ οι 12 μηνες εγιναν 11?τελικα ψηφιστηκε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2008 οταν λετε μειωθηκε η θητεια εννοειτε οτι κ οι 12 μηνες εγιναν 11?τελικα ψηφιστηκε? Για τους ΔΕΑ. Έγινε 15 μήνες από 17. Από τη 299 σειρά με μετά. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts