giannis_13 Δημ. April 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2007 Ξέρει κανείς τι πάιζει στο 294 ΤΕ στις Καλλιθιές Ρόδου? Για ΔΕΑ είναι καλά λένε...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. April 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2007 Δηλαδή τι ακριβώς λένε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_13 Δημ. April 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2007 Οτι είναι βυσματίας όποιος πάρει μετάθεση εκει! Και αυτό θέλω να διασταυρώσω και εγω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. April 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2007 Αναβολή για προπτυχιακές σπουδές: 28. για μεταπτυχιακές: 30-1. Lathos! H anavoli einai h idia gia proptuxiakes kai metaptuxiakes spoudes (ta 28). 31 einai gia phd. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papias Δημ. April 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2007 Χμ.. Αυτό πως το βλέπετε; http://www.omhroi.gr/modules.php?op=modload&name=NS-FAQ&file=index&myfaq=yes&id_cat=23&categories=%CF%E4%E7%E3%FC%F2+%C1%ED%E1%E2%EF%EB%FE%ED&parent_id=0#268 Το omhroi.gr είναι πάντοτε ενημερωμένο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odontiatros Δημ. April 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2007 Παίδες καλημέρα! Είμαι 401 οδοντίατρος για ''μετεκπαίδευση'' τώρα (όλο σκάβουμε και σηκώνουμε βαρέλια 300 κιλών με γράσο...αλλα όπως λέει και στο παλιό Λούφα Και Παραλλαγή...εις το στρατό παιδί μου δε γίνονται διακρίσεις,και επιστήμων να είσαι σκατά θα καθαρίζεις...!!!) Πηγαίνω στο 88 ΤΥΓ στη Λήμνο και θέλω πληροφορίες...πρόσφατες αν γίνεται όσο το δυνατόν Καλή συνέχεια σε όλους σας αδέρφια Παράθεση ΤΟ Σ' ΑΓΑΠΩ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΣΑΝ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΥ ΤΗ ΛΕΓΑΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΙ ΑΓΑΠΕΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spanaks Δημ. April 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2007 Ηλίθια ερώτησης... Όταν κινούμεθα με φύλλο πορείας (intercity) να φοράμε στολή εξόδου? (1η μετάθεση... πως φαίνονται τα λέπια αχ...:D ) Παράθεση People choose the paths that grant them the greatest rewards for the least amount of effort. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosnikaia Δημ. April 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2007 Ηλίθια ερώτησης... Όταν κινούμεθα με φύλλο πορείας (intercity) να φοράμε στολή εξόδου? (1η μετάθεση... πως φαίνονται τα λέπια αχ...:D ) Edit : Καμία ερώτηση δεν είναι ηλίθια! Στην μονάδα πρέπει να μπείς με την στολή εξόδου, αλλά στο ταξίδι δεν είσαι υποχρεωμένος να την φοράς. Αυτό αν έχεις ατομικό φύλλο πορείας. Αν μπορείς, να αλλάξεις κάπου, κάνε το ταξίδι με τα πολιτικά σου και άλλαξε πριν μπεις στην μονάδα... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. April 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2007 Εγώ πάντως στη μονάδα όταν πήγα με ατομικό φύλλο πορείας. Στη 2η μετάθεση δλδ, μπήκα με πολιτικά κατα τις 9 το βραδύ. Δεν έγινε τπτ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosnikaia Δημ. April 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2007 Στη δεύτερη μετάθεση , ναί. Κι' αν πάει αργά το πιό πιθανό είναι ότι θα τον "υποδεχτεί" κανένας ΑΥΔΜ και... ...σιγά μην νοιαστεί για την στολή εξόδου! Αλλά ο Spanaks, ρωτάει για την 1η μετάθεση! Εγώ πιστεύω ότι είναι καλύτερα να πάει με την στολή εξόδου και να είναι "στην τρίχα"! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. April 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2007 Tι 2η τι 1η; Αν έχει ατομικό φύλλο πορείας δεν υπάρχει διαφορά. Μερικοί κα στη πρώτη μετάθεση πήγαν με πολιτικά. Εμάς δυστυχώς μας πήγαν μαντρωμένους, κοπάδι από το κέντρο, οπότε αναγκαστικά έπαιξε στολη εξόδου. Εγώ θα πρότεινα να μπεις απογευματάκι με τα πολιτικά σου, αν έχεις ατομικό φύλλο πορείας εννοείται. Ειναι καγκουριά η στολή εξόδου. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GR.04 Δημ. April 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2007 Όταν από το κέντρο φύγαμε για την 1η μονάδα σαν ψαράκια μπήκαμε με στολή εξόδου. (Αν και είχαμε 2 μέρες φύλλο πορείας). Στον Έβρο πήγαμε με πολιτικά και -εννοείται- ότι δεν μας είπαν απολύτως τίποτα. Η πλάκα είναι ότι το διοικητήριο και οι θάλαμοι ήταν στο ίδιο κτίριο. Πηγαίνοντας είδαμε έναν τύπο ημίγυμνο (βέβαια από την φάτσα καταλάβαμε ότι ο άνθρωπος δεν ήταν στα καλά του) να χτυπάει το στήθος του και να ουρλιάζει, οπότε σκεφτήκαμε όλοι σε τι στρατόπεδο μας έστειλαν (Νέα Βύσσα). Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosnikaia Δημ. April 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2007 Αν έχει ατομικό φύλλο πορείας δεν υπάρχει διαφορά. Εμάς δυστυχώς μας πήγαν μαντρωμένους, κοπάδι από το κέντρο, οπότε αναγκαστικά έπαιξε στολη εξόδου. Μόνος σου το είπες! Σας πήγαν μαντρωμένους. Άρα : ομαδικό φύλλο πορείας = υποχρεωτική στολή εξόδου! Tι 2η τι 1η; Καμία σχέση η 1η με την 2η μετάθεση! Στην 2η μετάθεση δεν υπάρχει περίπτωση να μετακινηθείς με ομαδικό φύλλο πορείας! Μόνο με ατομικό! Άρα, δεν ασχολείται κανένας με το αν φοράς ή δεν φοράς στολή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. April 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2007 Εγώ πάντως στη μονάδα όταν πήγα με ατομικό φύλλο πορείας. Στη 2η μετάθεση δλδ, μπήκα με πολιτικά κατα τις 9 το βραδύ. Δεν έγινε τπτ.... Μα δεν μιλάμε για τα βύσματα... εμείς λέμε για τους normal στρατιώτες!:ρ Άλλο εσύ και άλλο εμείς! Παρέλειψες να μας πεις και για το τζιπάκι που σε περίμενε στην πύλη για να σε μεταφέρει στον κοιτώνα σου ξεκούραστα και γρήγορα...! Πέρα από την πλάκα , καλό είναι να πηγαίνεται μέσα με στρατιωτικά και (ψιλο)ξυρισμένοι γιατί όπως είπε πολύ σωστά ένας φίλος πριν.... θα σας περιμένει ο ΑΥΔΜ και θα σας "φτιάξει" καταλλήλος! Βέβαια , αυτό εξαρτάται και από τον βαθμό "παρταλότητας" της εκάστοτε μονάδας και από τον βαθμό "γνωριμιών" που έχει ο καθένας - :) Εγώ μπήκα με τα πολιτικά για παράδειγμα και με μούσι παπαδοπαιδιού.... ήξερα όμως ότι θα μου την πουν και θα με βάλουν στο μάτι , αλλά το έκανα εις γνώσην μου γιατί δεν τους πάω τους καραβανάδες - το ότι χώθηκα σε αγγαρείες και μάζευα σφαίρες στις βολές δεν ήταν και τυχαίο...:lol: οπότε αν θέλετε να είστε ήσυχοι κάντε τα προβλεπόμενα... ή κοινώς do the ducks!!! Υ.γ. ... πήξτε παλιοψαράδες !:tease: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosnikaia Δημ. April 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2007 Εγώ μπήκα με τα πολιτικά για παράδειγμα και με μούσι παπαδοπαιδιού.... ήξερα όμως ότι θα μου την πουν και θα με βάλουν στο μάτι , αλλά το έκανα εις γνώσης μου γιατί δεν τους πάω τους καραβανάδες - το ότι χώθηκα σε αγγαρείες και μάζευα σφαίρες στις βολές δεν ήταν και τυχαίο...:lol: οπότε αν θέλετε να είστε ήσυχοι κάντε τα προβλεπόμενα... ή κοινώς do the ducks!!! Υ.γ. ... πήξτε παλιοψαράδες !:tease: Όχι φίλε! Δεν έφταιγαν ούτε τα πολιτικά, ούτε το μούσι! Κι' εγώ που πήγα παντού "προβλεπόμενα" μέχρι αηδίας, (ξυρισμένος, κουρεμένος και με στολή εξόδου την ίδια μέρα από καθαριστήριο) έκανα ακριβώς τα ίδια! Οπότε "παιδί μου Παπαδόπουλε, και επιστήμων να είσαι..." :p ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. April 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2007 Μόνος σου το είπες! Σας πήγαν μαντρωμένους. Άρα : ομαδικό φύλλο πορείας = υποχρεωτική στολή εξόδου! Προφανώς (όχι και τόσο μάλλον) εννοούσα ότι δεν έχει διαφορα 1η με 2η μετάθεση αν έχεις ατομικο φύλλο. Οπότε τα ίδια λέμε. Καμία σχέση η 1η με την 2η μετάθεση! Στην 2η μετάθεση δεν υπάρχει περίπτωση να μετακινηθείς με ομαδικό φύλλο πορείας! Μόνο με ατομικό! Άρα, δεν ασχολείται κανένας με το αν φοράς ή δεν φοράς στολή! Δεν σημαίνει αναγκαστικά ότι άμα πάρεις ατομικό φύλλο δεν θα ασχοληθεί κανένας. Πολλοί που σκάγανε για δευτερη μετάθεση (=ατομικό φύλλο) φορούσαν στολή εξόδου γιατί μάλλον έτσι τους είχαν πει από τη προηγουμενη τους μονάδα. Απλά ισχύει οτί ομαδικό φύλλο = στολή εξόδου. Τα υπόλοιπα παίζουν ανάλογα την μονάδα, τον εκαστοτε ΑΥΔΜ. Πάντως πρέπει να είναι πολύ κολλημένος ο άλλος για να σου κάνει σκηνικό με τον δίκα την επόμενη μέρα αν πήγες με πολιτικά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spanaks Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 Τελικά δεν χρειάστηκε η στολή... Δόξα το θεό... Παράθεση People choose the paths that grant them the greatest rewards for the least amount of effort. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 Τι με περιμένει ρε παιδια στο 508 ΜΤΠ στα Ριζια έβρου?? την άλλη βδομαδα φευγουμε για γυθειο και σε περιπου τρεις βδομαδες την κανουμε για τις μοναδες μας... Εχει παει κανεις ρίζια?? Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 Τι με περιμένει ρε παιδια στο 508 ΜΤΠ στα Ριζια έβρου?? την άλλη βδομαδα φευγουμε για γυθειο και σε περιπου τρεις βδομαδες την κανουμε για τις μοναδες μας... Εχει παει κανεις ρίζια?? Ημουν εγω πριν 8χρονια.παρε μαζι σου κουνοπελαιο (citronella) και μπολικη δοση αντοχης,η υπηρεσια θα σε παει καλα αλλα δεν θα την χαρεις γιατι ολο σε σχινακια θα εισαι.πολυ ασκηση αυτο το ταγμα.το μονο που σε σωζει ειναι οτι θα κατσεις λιγο,εγω ειχα κατσει 12 μηνες :cry: Οτι αλλο θελεις εδω ειμαστε...επισης δεν εχει τραπεζα(οσο ημουν εγω δεν ειχε) μονο ταχυδρομικο ταμιευτηριο και λεφτα μονο με τηλεφωνικη επιταγη.επισης το χωριο εχει 10 καφενεια?(που ειναι ιντερνετ,cinema,σουπερ μαρκετ,μπαρακια) 5 σε 1. το χωριο απεχει απο την πολη της Ορεστιαδας,συγγνωμη Νεας Ορεστιαδας..ετσι λεγεται εκει πανω 14 χιλιομετρα,ισως εχουν ανοιξει κανεναν νεο δρομο.οτι αλλο θελεις στειλε μου pm.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GR.04 Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 Έχει γίνει καινούργιος δρόμος και κυκλοφορείς πλέον άνετα και με ασφάλεια. Το στρατόπεδο είναι λίγο έξω από το χωριό από την πλευρά του ποταμού Άρδα. Λογικά για έξοδο θα πηγαίνετε Ορεστιάδα και εκεί θα βρείς τα πάντα. Σίγουρα πάρε κουνουπέλαιο γιατί έρχεται και το καλοκαίρι, και ετοιμάστου επίσης για τις εκδηλώσεις του Άρδα τον Ιούλιο. Είναι κοντά στα Ελληνοτουρκικά σύνορα, σίγουρα θα σας πάνε επάνδρωση εκεί για να τα δείτε (ουσιαστικά πορεία και θα επανδρώσετε τις θέσεις που θα πάτε σε περίπτωση πολέμου ορύγματα του αναχώματος και της αντιαρματικής τάφρου). Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 Τι είναι οι εκδηλώσεις του Αρδα?? βασικά μάγειρας θα είμαι ρε παιδια οπότε θα με πηγαίνει χαλαρά! (έτσι θέλω να πιστεύω...) η πληρότητα απ'οτι μου λένε ειναι 100% και τους πάει 1-1, σαν στρατόπαιδο τι λέει?? μεγάλο? τι εγκαταστάσεις έχει; Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 294 λελεεεεεεε λιγο ασχετο αλλα αυτο μου ειρθε στο μυαλο με το που ειδα το θεμα :) :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 Τι είναι οι εκδηλώσεις του Αρδα?? βασικά μάγειρας θα είμαι ρε παιδια οπότε θα με πηγαίνει χαλαρά! (έτσι θέλω να πιστεύω...) η πληρότητα απ'οτι μου λένε ειναι 100% και τους πάει 1-1, σαν στρατόπαιδο τι λέει?? μεγάλο? τι εγκαταστάσεις έχει; Οι χειροτερες που εχω επισκεφτει στα στρατιωτικα μου χρονια.και εγω συτιστης ημουν και εφαγα τρελη εμπλοκη απο ασκησεις πεκτο με 2 μαγειρες.ετσι ειναι αυτα..:blink: Επισης στο ιδιο στρατοπεδο ειναι και μια πυροβολαρχια.κανετε μαζι τις υπηρεσιες..το στρατοπεδο ειναι πανω απο το ποταμι και εξω απο το χωριο(διπλα απο το γηπεδο). Ο αρδας ειναι φεστιβαλ που γινεται καθε χρονο διπλα στο ποταμι με συναυλιες.κατι παρομοιο με το river party στον ποταμο Νεστο! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria24 Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 Είναι ζώα που αυτοκτονούν. Οι ένδοξες ένοπλες δυνάμεις δε θα χαλάσουν τη λειτουργία τους για 5-6 αγοράκια που δε μπόρεσαν να γίνουν άντρες. :down: τωρα αυτο το λες σοβαρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 τωρα αυτο το λες σοβαρα? Γιατί να μην μιλάει σοβαρά? Μερικοί είναι ...πολύ παιδιά και δεν μπορούν να καταλάβουν την σοβαρότητα της κατάστασης όταν κρατούν το όπλο. Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts