Bayern7 Δημ. February 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2007 Πηξιμο ε; τοτε γιατι με πηραν ΥΕΑ στα (λιγα) κιλα που ειμαι.. δηλαδη οι ΥΕΑ κανουν περισσοτερες υπηρεσιες; να περασω για ΔΕΑ προτινειτε ή ειναι παλουκι; Λάθος τα κατάλαβες γιατί τα είπα μπερδεμένα. Σαν φαντάρος θα κάνεις πολλές υπηρεσίες. Σαν ΔΕΑ θα κάνεις τις προβλεπόμενες, άντε και καμία παραπάνω χωσέ γιατί είσαι έφεδρος. Καμία σχέση ο ΔΕΑ με τους φαντάρους... Απλά είναι αυτοί οι 5 έξτρα μήνες. Ίσως αν ξαναπήγαινα στρατό να το σκεφτόμουν περισσότερο (είχα αρκετά δύσκολη θητεία).. Όσο για τις δοκιμασίες. Θα λάβεις μέρος και θα πεις και ένα τραγούδι.. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 Wirelessly posted (Mozilla/5.0 (SymbianOS/9.1; U; en-us) AppleWebKit/413 (KHTML, like Gecko) Safari/413) Lesxi mageirwn sto gutheio pws mporei na paei kapoios; Κατ'αρχήν δήλωσε ότι έχεις πτυχίο μαγειρικής όταν παρουσιαστείς στο κέντρο εκπαίδευσης που θα πας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 ...Μωρέ θα συμετάσχεις στις δοκιμασίες και θα πεις και 2 τραγουδάκια! Στρατό πας , όχι για πικ νικ! :p Όλοι τις κάνουν και σε κόβουν ή όχι! Απλά προσπάθησε να μην κοπείς φανερά, γιατί θα σε βάλουν στο "μάτι" μετά και καλή λάντζα... στην WC ! Και αν είσαι στα "μέτρα" τους για ΥΕΑ θα σε πρήξουν για να σε πάρουν! Εμένα στην πάτρα (τεχνικο- με είχαν και μενα για ΥΕΑ) με πρήξαν για να με πάρουν! 100 συνεντεύξεις μου πήραν .. αλλά τελικά είμουν τυχερός και με "τσίμπησε" η στρατονομία ... (ξέρω , ξέρω.. καρακώλη:p ) Πάντως έχουν πολύ γέλιο οι δοκιμασίες για ΥΕΑ, ...δεν πέρασα κανένα άθλημα και ήταν πανεύκολα...! Έχει πολύ γέλιο να δεις τι σκαρφίζετε ο κάθε ένας για να κοπεί! Αλλά και πάλι ΟΛΟΥΣ μας πήγαν για συνεντεύξεις και ιατρικά.... με λίγα λόγια παίξτο τρελός ή :* (:lol: ) Απο κάθε σειρά πάνε πολύ λίγα άτομα για ΥΕΑ τεχνικό.Κάτω απο 10 ενώ στα άλλα σώματα ~35.Γι'αυτό σε παρακαλούσαν...:lol: Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GR.04 Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 Καμία σχέση ο ΔΕΑ με τους φαντάρους... Όντως καμιά σχέση γιατί ο φαντάρος δεν έχει από πάνω του ούτε τον διοικητή ούτε τον ταξιάρχο να τον τρέχει. Και βέβαια περνάς πολύ καλά σαν δόκιμος αν σε βάλουν αρχιφύλακα σε κανένα φυλάκιο στον Έβρο και κάνει να δεις άδεια μήνες. Πολύ ωραία περνάνε βρε! Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/csarad/24825/530117/ardas06.jpg ARDAS FESTIVAL - KASTANIES, EVROS, GREECE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 Όντως καμιά σχέση γιατί ο φαντάρος δεν έχει από πάνω του ούτε τον διοικητή ούτε τον ταξιάρχο να τον τρέχει. Και βέβαια περνάς πολύ καλά σαν δόκιμος αν σε βάλουν αρχιφύλακα σε κανένα φυλάκιο στον Έβρο και κάνει να δεις άδεια μήνες. Πολύ ωραία περνάνε βρε! Συμφωνώ μαζί σου. Μερικοί όμως δεν έχουν καταλάβει ακόμα την διαφορά ΥΕΑ και φαντάρου. Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrikosBO Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 ...α ρε βυσματάρες :whistle: Προσέξτε μην πάθετε τίποτα από την υπερκόπωση (:zzz: ) όλοι έτσι μου λένε, αλλά αν δεν μπω να το δώ με τα μάτια μου δεν πιστεύω τίποτε. Αποκλείεται να είναι ΤΟΣΟ χαλαρά τα πράγματα.:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 όλοι έτσι μου λένε, αλλά αν δεν μπω να το δώ με τα μάτια μου δεν πιστεύω τίποτε. Αποκλείεται να είναι ΤΟΣΟ χαλαρά τα πράγματα.:ninja: Ετσι και χειρότερα είναι φιλαράκο μου... αλλά ας μην μιλάω εγώ, ήμουν στο υγιειονομικό.....:whistle: :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 Συμφωνώ μαζί σου. Μερικοί όμως δεν έχουν καταλάβει ακόμα την διαφορά ΥΕΑ και φαντάρου. Πόσοι ειναι αυτοί οι ΔΕΑ που τρώνε εμπλοκή στα φυλάκια σε σύγκριση με το συνολικό αριθμό των ΔΕΑ; Που τρώνε εμπλοκή. Όχι που πάνε σε φυλάκια. Γιατί ξέρω μερικούς ΔΕΑ που γούσταραν τρελά να πηγαίνουν αρχιφύλακες. Πήγαιναν 1 φορά το μήνα για 1 βδομάδα, έξυναν το πουλί τους απάνω (όπως και οι φαντάροι βέβαια) και μετά δεν έκανα καμιά υπηρεσία... Στο άλλο που λες για τον δίκα πάνω από το κεφάλι έχεις δίκιο. Αλλά τον έχεις από το πρωί μέχρι το μεσημέρι (και αυτό παίζεται), το μεσημεράκι πας σπίτι σου να αράξεις. Σαν φαντάρος τρως όλα τα σπαστικά του στρατού από το πρωί μέχρι το μέσημερι, τις αγγαρίες και τις μαμακίες, και μετά βαράς και την υπηρεσία σου. Και όταν κάνεις πάνω από 28 υπηρεσίες το μήνα τότε ****** τα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ergaleios Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 Ετσι και χειρότερα είναι φιλαράκο μου... αλλά ας μην μιλάω εγώ, ήμουν στο υγιειονομικό.....:whistle: :whistle: esi mou dineis polles elpides oti telika isos peraso kala sto igeionomiko.. giati ki ego mexri na to do den to polipisteuo :p Παράθεση Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 esi mou dineis polles elpides oti telika isos peraso kala sto igeionomiko.. giati ki ego mexri na to do den to polipisteuo :p Πίστεψέ το, έχει πολύ γέλιο η κατάσταση, Βέβαια έχει να κάνει και με το που ακριβώς θα πας μετά την Αρτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ergaleios Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 Πίστεψέ το, έχει πολύ γέλιο η κατάσταση, Βέβαια έχει να κάνει και με το που ακριβώς θα πας μετά την Αρτα... auto ligo poli to exo dromologisei idi ;) opote an kai stin arta einai ok..mia xara! :happy: Παράθεση Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 στο κεντρο εκπαιδευσης ποσο καιρο καθομαστε; Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 auto ligo poli to exo dromologisei idi ;) opote an kai stin arta einai ok..mia xara! :happy: Και που με το καλο? Με προβληματιζει το γεγονος οτι ΟΛΟΙ εχουμε μεσων!Τι θα γινει στο τελος?Θα βολευτουμε ΟΛΟΙ?Δε θα βολευτοι κανενας? ΤΕλικα ποια μερα μπαινεις ειπες?Εγω μπαινω 13 και θα μαστε αλλα 3 παιδεια γυρω στις 10 λεμε! Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 παρών ! Α07 ΚΕ.ΠΑΛ. Δευτέρα 05/02/2007 ! Αντε καλή μας θητεία ! Ζήτω το ΠΝ !:) με το καλο να σας υποδεχτουμε πως το θελετε? το πρωι καπνογονο η νερακι της θαλασσας?:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makosss Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 Εσεις που θα πατε ΠΝ..Καλες διακοπες κ μη ξεχασετε τις κρεμουλες σας!:p Εχω εναν φιλο μεσα (τι μεσα..μια μεσα 2 εξω ειναι).. κ μου λεει ποσο γιατονπουτς ειναι.:whip: Παράθεση http://www.mototriti.gr/jpg/mtr/100/NEWS/Akrapovic_logo.jpg Ban Me I'm Famous Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 στο κεντρο εκπαιδευσης ποσο καιρο καθομαστε; 5 βδομάδες είναι η βασική εκπαίδευση (μπορεί να είναι και 4) το αλλάζουν σε κάθε σειρά. Ρδελο το χουν κάνει. Και μετά είναι η ειδικότητα. Άλλο ένα μηνα χαλαρά... Αναάλογα την ειδικότητα. Αν είσαι γιωτάς ή ΤΦ πας σε μονάδα με τη μια, αλλιώς ή παραμένεις στο ίδιο κέντρο ή πας σε άλλο για την απόκτηση ειδικότητας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 θελω να δω τι παλουκι ειναι τα τεθωρακισμενα. μετα τι ειδηκοτητες υπαρχουν; Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosnikaia Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 θελω να δω τι παλουκι ειναι τα τεθωρακισμενα. μετα τι ειδηκοτητες υπαρχουν; Πάρα (μα) πάρα πολλές : Αρχηγός πληρώματος μέσου άρματος (ΑΠΜΑ) Αρχηγός πληρώματος ανιχνευτικού οχήματος (ΑΠΑΟ) [καλό] Τυφεκιοφόρος Ολμιστής [Δύσκολο] Χειριστής TOW και πολλές, πολλές άλλες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bororo Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 Για την ναυτάρα που παρουσιάζετε Α07, δώσε τα φιλιά μου στο POROS RESORT :D και όταν θα σου λένε στον καιρό εσυ ξεφύσα :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 Θανάσιμα τραυματίστηκε το Σάββατο ένας 21χρονος στρατιώτης, ο οποίος υπηρετούσε σε Μονάδα της Χίου. Όπως ανακοινώθηκε από το Γενικό Επιτελείο Στρατού, πρόκειται για τον στρατιώτη πεζικού Κ.Γ. του Παναγιώτου, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά, ενώ εκτελούσε καθήκοντα σκοπού. Εξέπνευσε κατά την διάρκεια της διακομιδής του στο Νοσοκομείο της Χίου. Τα αίτια του θανάτου διερευνώνται από τις αρμόδιες στρατιωτικές αρχές. Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 Πόσα χρόνια πρέπει να έχει συμπληρώσει κάποιος ως μόνιμος κάτοικος εξωτερικού για να δικαιούται μειωμένη θητεία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 Θανάσιμα τραυματίστηκε το Σάββατο ένας 21χρονος στρατιώτης, ο οποίος υπηρετούσε σε Μονάδα της Χίου. Όπως ανακοινώθηκε από το Γενικό Επιτελείο Στρατού, πρόκειται για τον στρατιώτη πεζικού Κ.Γ. του Παναγιώτου, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά, ενώ εκτελούσε καθήκοντα σκοπού. Εξέπνευσε κατά την διάρκεια της διακομιδής του στο Νοσοκομείο της Χίου. Τα αίτια του θανάτου διερευνώνται από τις αρμόδιες στρατιωτικές αρχές. Μόλις το διάβασα κι εγώ, αλλά δεν θέλησα να το ποστάρω.....:( :( :( Είναι τουλάχιστον λυπηρό.....:( :( :( :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 Μόλις το διάβασα κι εγώ, αλλά δεν θέλησα να το ποστάρω.....:( :( :( Είναι τουλάχιστον λυπηρό.....:( :( :( :( να ταν ο μονος θα ηταν μια χαρα αλλα βλεπετε στο πλασιο καλης γειτονιας ολοι κρυβουν πραγματα...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. February 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2007 να ταν ο μονος θα ηταν μια χαρα αλλα βλεπετε στο πλασιο καλης γειτονιας ολοι κρυβουν πραγματα...... Δυστυχώς αυτό είναι αλήθεια, όταν υπηρέτησα εγώ, είχαμε αρκετά συχνά ατυχήματα, αλλά κανένα από αυτά δεν βγήκε προς τα έξω..:mad: :mad: :mad: :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. February 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2007 φυσικα οι τουρκοι να δεις τι εχουν περασει με τις καταλαθος αποβασεις και καταδρομικες:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts