kostas275 Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 Καλησπέρα με πολύ ζέστη . θα ήθελα να ρωτήσω έχω τραβήξει 3 video στο κινητό και όταν είναι να τα μεταφέρω στο υπολογιστή μου μεταφέρει τα 2 και μου λέει ότι το ένα είναι κατεστραμμένο ενώ στο κινητό τα παίζει κανονικά . τι έχει γίνει και πώς μπορώ να το μεταφέρω στον υπολογιστή ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimval86 Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 Καλησπέρα με πολύ ζέστη . θα ήθελα να ρωτήσω έχω τραβήξει 3 video στο κινητό και όταν είναι να τα μεταφέρω στο υπολογιστή μου μεταφέρει τα 2 και μου λέει ότι το ένα είναι κατεστραμμένο ενώ στο κινητό τα παίζει κανονικά . τι έχει γίνει και πώς μπορώ να το μεταφέρω στον υπολογιστή ? Περίεργο , κοίτα αν έκλεισες την εφαρμογή της κάμερας καλά και προσπαθεί να το συνεχίσει από εκεί που το άφησες, ειδάλως κάνε respring , ελπίζω να βρεις μια άκρη . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Σαν να μπουκωνουν τα ακουστικα πολυ ευκολα στα μπασσα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Καλησπέρα με πολύ ζέστη . θα ήθελα να ρωτήσω έχω τραβήξει 3 video στο κινητό και όταν είναι να τα μεταφέρω στο υπολογιστή μου μεταφέρει τα 2 και μου λέει ότι το ένα είναι κατεστραμμένο ενώ στο κινητό τα παίζει κανονικά . τι έχει γίνει και πώς μπορώ να το μεταφέρω στον υπολογιστή ? Φίλε , για ρίξε μια ματιά εδώ?? (Μήπως είναι μεγάλο το αρχείο που θες να μεταφέρεις και έχεις και λειτουργικό XP ?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas275 Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Σε ευχαριστώ για την λύση και έπιασε αλλά γιατί το κάνει αυτό ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_JiMMiS_ Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 Παίδες καλησπέρα! Πως μπορω να περάσω ένα αρχείο PDF απο το pc στο iPhone??? Γίνεται μέσω iTunes? και αν ναι, πως ακριβώς; Σόρρυ αλλα είναι επείγον να αποθήκευση κάτι... Ευχαριστω πολυ εκ των προτέρων!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soiramk Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 Παίδες καλησπέρα! Πως μπορω να περάσω ένα αρχείο PDF απο το pc στο iPhone??? Γίνεται μέσω iTunes? και αν ναι, πως ακριβώς; Σόρρυ αλλα είναι επείγον να αποθήκευση κάτι... Ευχαριστω πολυ εκ των προτέρων!!! Γίνεται κ μέσω iTunes. Να βάλεις την εφαρμογή iBooks (αν δεν την έχεις) κ αφού έχεις συνδεδεμένο το iPhone στο iTunes, στο tab menu των εφαρμογών, προς τα κάτω θα την δεις. Με Drag & Drop πέτα μέσα το αρχείο .pdf που θες. Παράθεση · iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb · iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb · MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19) · Apple Watch Series 7 45mm · AirPods Pro 2nd Gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_JiMMiS_ Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 Γίνεται κ μέσω iTunes. Να βάλεις την εφαρμογή iBooks (αν δεν την έχεις) κ αφού έχεις συνδεδεμένο το iPhone στο iTunes, στο tab menu των εφαρμογών, προς τα κάτω θα την δεις. Με Drag & Drop πέτα μέσα το αρχείο .pdf που θες. σε ευχαριστώ πολύ φιλαράκι για την άμεση απάντησή σου!!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrisxali Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 (edited) Καλησπερα θελω να ρωτησω που μπορω να βρω την θηκη τακτικ?Ξερει κανεις που την πουλανε στην ελλαδα και ποσο κανει?Αν ξερει καποιος ας μου πει.Ευχαριστω εκ των προτερων. Edited June 27, 2012 by xrisxali Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pificos Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 Καλησπερα θελω να ρωτησω που μπορω να βρω την θηκη τακτικ?Ξερει κανεις που την πουλανε στην ελλαδα και ποσο κανει?Αν ξερει καποιος ας μου πει.Ευχαριστω εκ των προτερων. μήπως θα μπορούσες να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος ? Παράθεση OnePlus 5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrisxali Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 Η θηκη λεγεται τακτικ ειναι για το 4ς και το λινκ ειναι αυτο http://kck.st/KPj4wK..Αν ξερεις φιλε μου πεζμου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris88 Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 Η θήκη που λες φίλε μου από ότι φαίνεται δεν έχει βγει στην παραγωγή ακόμα. Είναι ένα concept που έψαχνε (και βρήκε) χρηματοδότιση για να βγει στην αγορά. Παράθεση Nokia 3310 | Nokia 5510 | Nokia 6100 | SE K700i | SE K500i | Motorola V3i | Samsung U700 | SE C902 | SE G900 | HTC Desire HD | Apple iPhone 4S 64GB | Apple iPhone 5 64GB | Apple iPhone 6 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimval86 Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 Η θήκη που λες φίλε μου από ότι φαίνεται δεν έχει βγει στην παραγωγή ακόμα. Είναι ένα concept που έψαχνε (και βρήκε) χρηματοδότιση για να βγει στην αγορά. Κι εγώ που το έψαξα λίγο τα ίδια συμπεράσματα έβγαλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pificos Δημ. June 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2012 [5,1,1 οχι jb ]εχω θέμα με μπαταρία... οπως εγραψα και παρακάτω παρατηρησα η μπαταρία να φευγει γρηγοροτερα αφοτου εγκατεστησα ενα παιχνιδι (air supremacy http://itunes.apple.com/gr/app/sky-gamblers-air-supremacy/id505730036?mt=8) Σε μιση ώρα σε αναμονη εχει καταναλωσει 4% σε αλλεσ μεριπτώσεις μπορει να περναγαν και δυο ωρες ωσπου να κατεβει 1% τι κανω? τι κοιτάω? :(:( background τι παιζει? το παιχνίδι εννοείται το έβγαλα Παράθεση OnePlus 5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos2004dj Δημ. June 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2012 Τελευταία οταν χτυπάει το ξυπνητηρι μερικές φορές δεν φαίνεται με αποτέλεσμα να πρέπει να το κάνω respring για να σταματήσει .. 5.1.1 jb το έχω .. Ξέρει κανείς τι μπορεί να είναι ; Παράθεση My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. July 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2012 υπαρχει περιπτωση να δουμε ελληνικα στο σιρι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. July 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2012 ενα αφιερωμα κολαφος στο νοητικο επιπεδο των iphone-users....http://www.sportygossip.com/gynaikes-me-i-phoneeinai-oti-pio-kayto-tha-thelame-na-blepoyme Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkyNet Δημ. July 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2012 υπαρχει περιπτωση να δουμε ελληνικα στο σιρι? Υπάρχει σίγουρα αλλά φαντάζομαι η Ελληνική γλώσσα δεν είναι και στις προτεραιότητες της Apple... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damokles Δημ. July 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2012 Υπάρχει σίγουρα αλλά φαντάζομαι η Ελληνική γλώσσα δεν είναι και στις προτεραιότητες της Apple... Εκτός αυτού ειναι και σχετικά δύσκολη σε όρους πολυπλοκότητας (γραμματική, συντακτικό, προφορά...). Και τα κινεζικά έτσι ειναι αλλα ειναι αλλου μεγέθους συνδρομητική βάση. Παράθεση iPhone XS max 256GB iPad Pro 10.5" WiFi 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccinderella Δημ. July 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2012 που ακριβως θα το χρησιμοποιησεις και το θελεις? δεν νομιζω οτι μπορει να βοηθησει πραγματικα καποιον Παράθεση iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXALHS_PSYCHO Δημ. July 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2012 Πρόσφατα απέκτησα ένα 4S και έχω παρατηρήσει τρομακτική αύξηση κατανάλωσης στα MB του πακέτου internet. Πριν με το 3GS είχα 100MB διαθέσιμα και οριακά τα ξεπερνούσα κάθε μήνα. Δεν έχω αλλάξει τίποτα στη χρήση (κάνω σχεδόν ίδια) και τώρα πχ στα μισά του μήνα μου έχω ήδη καταναλώσει 180 από τα 350 του πακέτου.Πάω δλδ για να ξεπεράσω τα 350/μήνα ενώ πριν είχα 120-140. Νομίζω κάτι έχει πάρει το μάτι μου στο συγκεκριμένο τόπικ αλλά ήθελα να ρωτήσω αν το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος και που μπορεί να οφείλεται αυτό... Παράθεση Opel Astra OPC Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damokles Δημ. July 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2012 Πρόσφατα απέκτησα ένα 4S και έχω παρατηρήσει τρομακτική αύξηση κατανάλωσης στα MB του πακέτου internet. Πριν με το 3GS είχα 100MB διαθέσιμα και οριακά τα ξεπερνούσα κάθε μήνα. Δεν έχω αλλάξει τίποτα στη χρήση (κάνω σχεδόν ίδια) και τώρα πχ στα μισά του μήνα μου έχω ήδη καταναλώσει 180 από τα 350 του πακέτου.Πάω δλδ για να ξεπεράσω τα 350/μήνα ενώ πριν είχα 120-140. Νομίζω κάτι έχει πάρει το μάτι μου στο συγκεκριμένο τόπικ αλλά ήθελα να ρωτήσω αν το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος και που μπορεί να οφείλεται αυτό... Η μεγάλη αλλαγη συντελέστηκε απο το iPhone 3GS στο 4, και ειδικά με το iOS 5.0. Πλέον ένα iPhone σε κατάσταση ηρεμίας καταναλώνει πάγια 100ΜΒ το μήνα. Παράθεση iPhone XS max 256GB iPad Pro 10.5" WiFi 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nin Δημ. July 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2012 Καλημέρα Πώς μπορεί να διαπιστώσει κανείς αν ένα 4S -που υποτίθεται είναι καινούργιο, του κουτιού, από κατάστημα- έχει χρησιμοποιηθεί ή όχι; Δυστυχώς δεν γνωρίζω το iOS. Υπάρχουν κάποιες ενδείξεις που να δείχνουν χρήση (ή καλύτερα μη χρήση); Π.χ. την πρώτη φορά που το θέτουμε σε λειτουργία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. July 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 Καλημέρα Πώς μπορεί να διαπιστώσει κανείς αν ένα 4S -που υποτίθεται είναι καινούργιο, του κουτιού, από κατάστημα- έχει χρησιμοποιηθεί ή όχι; Δυστυχώς δεν γνωρίζω το iOS. Υπάρχουν κάποιες ενδείξεις που να δείχνουν χρήση (ή καλύτερα μη χρήση); Π.χ. την πρώτη φορά που το θέτουμε σε λειτουργία; Θα σου ζητηθεί να ενεργοποιήσεις τη συσκευή, θα χρειαστείς wifi Βέβαια ο άλλος μπορεί να το χρησιμοποίησε και να έκανε restore, οπότε θα σου εμφανίσει την ίδια οθόνη έναρξης όπως παραπάνω για την ενεργοποίηση. Αν είναι σφραγισμένη η συσκευασία δεν φοβάσαι κάτι... Τώρα όλα τα υπόλοιπα.... Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taigetos Δημ. July 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 Καλημέρα Πώς μπορεί να διαπιστώσει κανείς αν ένα 4S -που υποτίθεται είναι καινούργιο, του κουτιού, από κατάστημα- έχει χρησιμοποιηθεί ή όχι; Δυστυχώς δεν γνωρίζω το iOS. Υπάρχουν κάποιες ενδείξεις που να δείχνουν χρήση (ή καλύτερα μη χρήση); Π.χ. την πρώτη φορά που το θέτουμε σε λειτουργία; Ψάξε στο Google για itools κατέβασε το στον υπολογιστή σου συνδεσε το iphone και θα σου γράψει πότε έγινε η πρώτη ενεργοποίηση και πότε λήγει η εγγύηση. Παράθεση Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts