Jump to content

iPhone 4S

geovass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους. Επειδη θελω να παρω το 4S για την αδερφη μου. Το προβλημα που ειχαν με το wifi που καιγοταν το τσιπακι μετα απο αναβαθμιση συνεχιζει να υφισταται και σε νεες συσκευες;

Γιατι εχω ακουσει απο πολλους γνωστους που μετα τον χρονο ειχαν θεμα με το wifi.

Με το ios7 πως παει σερνεται η ειναι οκ;

Ευπαθής συσκευη για το wifi ήταν κυρίως το iPhone 4 πολύ λιγότερο το iPhone 4S, τώρα με το iOS 7 ειναι καλά ανεκτό για το iOS 8 που αναμένουμε δεν μπορώ να εγγυηθώ!

Αν το θέλει για social χρήση και κάνα τηλέφωνο μια χαρά είναι.

Νίκος

Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official).

- 001 με την όπισθεν

Αν το θέλει για social χρήση και κάνα τηλέφωνο μια χαρά είναι.

Τα κλασσικα καμια φωτο κανα facebook,instagram και χαρτες.Τετοια χρηση. Παιχνιδια καθολου.

Απλα επεσε η τιμη του για αυτο σκεφτομαι οτι αξιζει.

Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!!

Τα κλασσικα καμια φωτο κανα facebook,instagram και χαρτες.Τετοια χρηση. Παιχνιδια καθολου.

Απλα επεσε η τιμη του για αυτο σκεφτομαι οτι αξιζει.

Μια χαρά είναι η συσκευή για normal χρήση. Αυτό με το wifi είναι γεγονός δεν μπορεί κανείς να ξέρει. Ίσως πέσεις σε προβληματική συσκευή άλλα το ποσοστό είναι μηδαμινό.

Θα πρότεινα να ψάξεις ένα καλό 4s μεταχειρισμένο 16gb γιατί αυτό που θα πάρεις θα είναι 8gb.

Nokia 8800 Scirocco

ρε παιδια να κανω μια απληη ερωτηση γτ ειχα χρονια να πιασω στα χερια iphone. παω στο gallery και επιλεγω μια φωτογραφια και θελω να την στειλω στο viber/whatsapp ή οπουδηποτε αλλου. πως γινεται? και γιατι μου βγαζει να το στειλω μονο στο facebook?

ρε παιδια να κανω μια απληη ερωτηση γτ ειχα χρονια να πιασω στα χερια iphone. παω στο gallery και επιλεγω μια φωτογραφια και θελω να την στειλω στο viber/whatsapp ή οπουδηποτε αλλου. πως γινεται? και γιατι μου βγαζει να το στειλω μονο στο facebook?

Δεν γίνεται απο το γκαλερί, οι επιλογές που σου βγάζει στο γκαλερί ειναι για mail, για ανέβασμα στον τοίχο του Facebook για twitter και τέτοια ! Πρέπει να ανοίξεις την εφαρμογή και να πατησεις εκεί μέσα ανέβασμα φωτογραφίας και ανεβάζεις απο εκεί!

Μεσα από την εφαρμογη που θέλεις μονο γίνεται στην προκειμένη στιγμη μέσα απο το viber πηγαινεις και μετα σε βγαζει στην γκαλερι και επιλέγεις τι θέλεις

Nokia 8800 Scirocco

εχω ορισει δυο εμαιλ hotmail kai aol. αλλα οταν παω να στειλω ας πουμε μια φωτογραφια απο τις εικονες μεσω εμαιλ μου το στελνει απο το aol. πως μπορω να ορισω το κεντρικο εμαιλ να ειναι το hotmail.?

----- προσθήκη μηνύματος 92 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

εχω ορισει δυο εμαιλ hotmail kai aol. αλλα οταν παω να στειλω ας πουμε μια φωτογραφια απο τις εικονες μεσω εμαιλ μου το στελνει απο το aol. πως μπορω να ορισω το κεντρικο εμαιλ να ειναι το hotmail.?

το βρηκα μονος μου. οκ

ειμαι στις φωτογραφιες και παταω πανω σε μια και διαλεγω να την ανεβασω στο facebook. εκει μου βγαζει τρεις επιλογες album location audience. στα αλμπουμ ομως δεν μου τα εμφανιζει ολα μου εμφανιζει μονο 3. και επισης αν θελω να κανω comment αλλα με το ονομα του πως γινεται? για παραδειγμα θελω να πω. ειναι πολυ ωραια @zspanos

με τα καταλαβατε?

Μετά από 5 μήνες και 4 αποτυχημένες προσπάθειες να υιοθετήσω το Android στην καθημερινότητά μου, λέω να γυρίσω πάλι σε 4S. Ο λόγος που θέλω να το πάρω είναι αυστηρά επειδή 2 χρόνια που το είχα δεν μου έβγαλε κανένα θέμα. Ήταν το μοναδικό κινητό που 24 μήνες με έκανε να το κρατήσω και δε σκέφτηκα να το πουλήσω ούτε μια φορά, γιατί ήταν υποδειγματικότατο. Μετά από αυτό πήρα 5C το οποίο κράτησα με το ζόρι 4 μήνες και το έδωσα.

Απ' ό,τι βλέπω με την 7.1.2 πάει καλά και θεωρώ ότι αν το κάνω jb και βάλω κανα 2-3 tweaks ίσα να κάνω πιο γρήγορα εφέ κίνησης και να κλείσω θολότητες και parallax θα πάει καλά. Τι λέτε; Το βρίσκω καινούριο 16άρι γύρω στα 200. Θα το παίρνατε; Θέλω να βγάλω 2 χειμώνες μαζί του. Προβληματίζομαι από τη μια που δε θα πάρει iOS 9, αλλά από την άλλη για την ηλικία του δε ξέρω άλλο τηλέφωνο που να πάει τόσο καλά. Η χρήση που θα κάνω θα ναι messenger, instagram, viber... Eίμαι power χρήστης, αλλά οι βασικές εφαρμογές που χρησιμοποιώ είναι αυτές.

Μετά από 5 μήνες και 4 αποτυχημένες προσπάθειες να υιοθετήσω το Android στην καθημερινότητά μου, λέω να γυρίσω πάλι σε 4S. Ο λόγος που θέλω να το πάρω είναι αυστηρά επειδή 2 χρόνια που το είχα δεν μου έβγαλε κανένα θέμα. Ήταν το μοναδικό κινητό που 24 μήνες με έκανε να το κρατήσω και δε σκέφτηκα να το πουλήσω ούτε μια φορά, γιατί ήταν υποδειγματικότατο. Μετά από αυτό πήρα 5C το οποίο κράτησα με το ζόρι 4 μήνες και το έδωσα.

Απ' ό,τι βλέπω με την 7.1.2 πάει καλά και θεωρώ ότι αν το κάνω jb και βάλω κανα 2-3 tweaks ίσα να κάνω πιο γρήγορα εφέ κίνησης και να κλείσω θολότητες και parallax θα πάει καλά. Τι λέτε; Το βρίσκω καινούριο 16άρι γύρω στα 200. Θα το παίρνατε; Θέλω να βγάλω 2 χειμώνες μαζί του. Προβληματίζομαι από τη μια που δε θα πάρει iOS 9, αλλά από την άλλη για την ηλικία του δε ξέρω άλλο τηλέφωνο που να πάει τόσο καλά. Η χρήση που θα κάνω θα ναι messenger, instagram, viber... Eίμαι power χρήστης, αλλά οι βασικές εφαρμογές που χρησιμοποιώ είναι αυτές.

εάν αναφέρεις πως η κατάσταση του είναι καινούρια, μπορείς να προχωρήσεις στην αγορά, μου κάνει εντύπωση όμως γιατι΄έδωσε το iPhone 5c. :(

Καλό σαν τηλεφωνο δεν λεω αλλα όντως θα κρατούσα το 5c δεν θα γύρισα προς τα πισω.

Για την ηλικία του δεν υπάρχει καλύτερο αλλα θα έπαιρνα κάτι νεότερο να εχω καλύτερη απόδοση καλύτερη μπαταρία καλύτερη κάμερα και υποστήριξη για λίγο παραπάνω.

Εσύ αποφασίζεις αλλα σκέψου και ένα 5αρι και θα εισαι σίγουρα για 2 χειμώνες ακόμα άψογα

Nokia 8800 Scirocco

Καλό σαν τηλεφωνο δεν λεω αλλα όντως θα κρατούσα το 5c δεν θα γύρισα προς τα πισω.

Για την ηλικία του δεν υπάρχει καλύτερο αλλα θα έπαιρνα κάτι νεότερο να εχω καλύτερη απόδοση καλύτερη μπαταρία καλύτερη κάμερα και υποστήριξη για λίγο παραπάνω.

Εσύ αποφασίζεις αλλα σκέψου και ένα 5αρι και θα εισαι σίγουρα για 2 χειμώνες ακόμα άψογα

Παιδιά πραγματικά το δέσιμο που έχω με το 4S είναι άλλο :p

Ειλικρινά πέρασα με αυτή τη συσκευή 2 χρόνια και την καταευχαριστήθηκα. Δε μου κόλλησε μια, δεν είχα θέματα. Μόνο με τη μπαταρία και την άλλαξα και όταν βγήκε το iOS 7 σε μερικά σημεία που είχε κολληματάκια τα οποία διορθώθηκαν. Το 5C το έδωσα λόγω του πλαστικού του και το γεγονός ότι έτριζε κάτω δεξιά η οθόνη γιατί είχε ξεκολλήσει από το πλαίσιο.

Το μόνο που με προβληματίζει στο 4S είναι η άθλια μπροστινή κάμερά του αλλά δε ξέρω. Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά. 5C δε θέλω, 5 καινούριο δε βρίσκεις και θέλω να πιστεύω ότι με το 6 τα 4S θα αρχίσουν να κοστίζουν ακόμη φθηνότερα. Θεωρώ ότι με iOS 7 το 4S τρέχει μια χαρά. Καλό θα ήταν βέβαια να μπορούσα να κατεβώ σε iOS 6 αλλά δε πειράζει :ρ

Άσχετο, ξέρετε τι θα γίνει με όσα μείνουν σε στοκ στα σκρουτζομάγαζα; Θα πέσει η τιμή η μπα;

Παιδιά πραγματικά το δέσιμο που έχω με το 4S είναι άλλο :p

Ειλικρινά πέρασα με αυτή τη συσκευή 2 χρόνια και την καταευχαριστήθηκα. Δε μου κόλλησε μια, δεν είχα θέματα. Μόνο με τη μπαταρία και την άλλαξα και όταν βγήκε το iOS 7 σε μερικά σημεία που είχε κολληματάκια τα οποία διορθώθηκαν. Το 5C το έδωσα λόγω του πλαστικού του και το γεγονός ότι έτριζε κάτω δεξιά η οθόνη γιατί είχε ξεκολλήσει από το πλαίσιο.

Το μόνο που με προβληματίζει στο 4S είναι η άθλια μπροστινή κάμερά του αλλά δε ξέρω. Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά. 5C δε θέλω, 5 καινούριο δε βρίσκεις και θέλω να πιστεύω ότι με το 6 τα 4S θα αρχίσουν να κοστίζουν ακόμη φθηνότερα. Θεωρώ ότι με iOS 7 το 4S τρέχει μια χαρά. Καλό θα ήταν βέβαια να μπορούσα να κατεβώ σε iOS 6 αλλά δε πειράζει :ρ

Άσχετο, ξέρετε τι θα γίνει με όσα μείνουν σε στοκ στα σκρουτζομάγαζα; Θα πέσει η τιμή η μπα;

Νομίζω ότι δε θα πέσουν πολύ. Θα πέσουν λίγο ακόμα κοντά στα 240 και μετά θα αποσυρθούν.

iPhone 5 πάρε δεν θα το μετανιώσεις.

Το 5c εντάξει πλαστικό είναι αλλα το 5αρι έχει ποιότητα καλη.

Nokia 8800 Scirocco

φιλε one!! και γω 4s ειχα και πηγα σε 5!! ειναι μεγαλες διαφορες!! αλλο τηλεφωνο!! και θα το ευχαριστηθεις οσο δεν παει!! :D το 4s εκανε τον κυκλο του και τελειωσε!! το 5 θα κρατησει ακομα σιγουρα για το ios 8 απροβληματιστα!! για τα υπολοιπα υγεια να εχουμε και να μεταβουμε στις επομενες !!

Ρε παιδιά το θέμα είναι ότι το 5 πλέον μόνο μεταχει μπορείς να το βρεις με ό,τι αυτό συνεπάγεται σε μπαταρία κλπ. Σε 4S τουλ αλλάζει εύκολα

Ρε παιδιά το θέμα είναι ότι το 5 πλέον μόνο μεταχει μπορείς να το βρεις με ό,τι αυτό συνεπάγεται σε μπαταρία κλπ. Σε 4S τουλ αλλάζει εύκολα

Στο skroutz νομίζω καποιοι το έχουν καινούριο το 5

Στο skroutz νομίζω καποιοι το έχουν καινούριο το 5

Υπάρχει στα skroutzομάγαζα καινούριο το 5άρι αλλά είναι σε παραπλήσια τιμή με το 5S, οπότε για εκεί σε κόβω:p

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

5αρι μόνο μεταχειρισμένο. Θα βρεις καλό σε τιμή 300+.

Εγω τώρα το πήρα εγω αγοράσει πάνω από 30-40 iPhone όλα αυτά τα χρόνια μόνο μεταχειρισμένα.

Ποτε ούτε ένα πρόβλημα δεν είχα και με αυτούς που τα μεταπώλησα.

Λίγο κοίταξε το από έξω λίγο το ακουστικό και από κάτω αν δεις τις σιτες μικροφώνου και ηχειου καθαρές σημαίνει είναι καλό το τηλεφωνο το πρόσεχε ο ιδιοκτήτης.

Nokia 8800 Scirocco

Καλημερα. Έχω εδω και 2 χρονια περίπου έχω το iPhone 4s και έχω την εντύπωση οτι αρχίζει και "τα φτύνει". Κάθε 4-5 μέρες θέλει την επανεκίννησή του γιατι αρχίζει και κολλαει και κάποιες εφαρμογές κλείνουν στα καλα καθούμενα. Είναι απο φυσική φθορά που συνεπάγεται τη μείωση των επειδωσεων ή απλα έχει θεματάκια με το iOS 7 ??

Καλημερα. Έχω εδω και 2 χρονια περίπου έχω το iPhone 4s και έχω την εντύπωση οτι αρχίζει και "τα φτύνει". Κάθε 4-5 μέρες θέλει την επανεκίννησή του γιατι αρχίζει και κολλαει και κάποιες εφαρμογές κλείνουν στα καλα καθούμενα. Είναι απο φυσική φθορά που συνεπάγεται τη μείωση των επειδωσεων ή απλα έχει θεματάκια με το iOS 7 ??

Η τελευταια 7.1.2 δουλευει καλα στην συσκευη.

Αρχικα αν εχεις καιρο να κανεις restore και set up as new καλο ειναι να κανεις.

Μετα μπορεις να πας ρυθμισεις/γενικα/προσβασιμοτητα και εκει να βρεις στην αυξηση αντιθεσης 3 επιλογες και να τα κλεισεις θα παρει ανασα η συσκευη.

Nokia 8800 Scirocco

Ευχαριστω πολύ! Να κανω ακόμη μια ερώτηση .. Αν κανω set up as new μετά δεν θα επαναφερθούν όλα όσα έχω στο κινητο ;; (Αφου βαλω το Apple ID)

Ευχαριστω πολύ! Να κανω ακόμη μια ερώτηση .. Αν κανω set up as new μετά δεν θα επαναφερθούν όλα όσα έχω στο κινητο ;; (Αφου βαλω το Apple ID)

Το set up as new γινεται για να μην επαναφερει τιποτα απο πριν και υπαρχει παλι προβλημα. Οποτε πρεπει να σωσεις ολα σου τα απαραιτητα πριν την ολη διαδικασια.

Nokia 8800 Scirocco

Ακόμα και τις επαφές και το ημερολόγιο ;; Ζητώ συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις απλά δεν θέλω να κάνω καμία χαζομάρα και μετά να το μετανιώνω ....

• The title was changed to iPhone 4S
  • The topic was unpinned