Jump to content

iPhone 4S

geovass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μισό για να το κατανοήσω μην κάνω καμία βλακία! Η συσκευή ακόμη δουλεύει σαν να μην έχει γίνει τίποτα. Απλά την έχω εκτός δικτύου. Την ακύρωση θα την κάνω από το PC η από την συσκευή? Δεν έχω ορίσει κάποιον ιδιαίτερο κωδικό εκτός βέβαια από αυτόν του AppleID.

Μισό για να το κατανοήσω μην κάνω καμία βλακία! Η συσκευή ακόμη δουλεύει σαν να μην έχει γίνει τίποτα. Απλά την έχω εκτός δικτύου. Την ακύρωση θα την κάνω από το PC η από την συσκευή? Δεν έχω ορίσει κάποιον ιδιαίτερο κωδικό εκτός βέβαια από αυτόν του AppleID.

εάν η συσκευή σου δεν έχει ενεργοποιήσει τη λειτουργία απώλειας, επέλεξε από το iCloud αφαίρεση από την εύρεση iPhone, μπορείς να κάνεις μία σύνδεση στο iTunes πριν off line προκειμένου να πάρεις backup για κάθε ενδεχόμενο, δεν έχω ενεργοποιήσει έως τώρα διαγραφή και να την ακυρώσω :)

Οποιος βρει κινητο ειτε iphone ειτε αλλης μαρκας και δεν μπορει να βρει ποιανου ειναι να το δωσει, τοτε το παμε στην αστυνομια, απο το ΙΜΕΙ αν θελουν μπορουν και γινεται να βρουν ποιανου είναι, αν το εχει δηλωσει κλεμμενο ή χαμενο ακομα καλυτερα. Αν το ανοιξουμε καπως και το κανουμε restore, ξεκλειδωμα η δεν ξερω εγω τι αλλο, αν το εχουν δηλωσει κλεμμενο οχι μονο θα βρουμε μπελα αλλα θεωρουμαστε κλεπταποδοχοι με οτι αυτο συνεπαγεται, προσωπικα ΔΕΝ θα το κρατουσα με τιποτα οτι κινητο και αν ηταν και θα το παρεδιδα στην αστυνομια αν δεν εβρισκα καπως μονος μου τον ιδιοκτητη να το επιστρεψω για αποφυγη μπελαδων που γνωριζω παρα παρα πολυ καλα απο 1ο χερι.

Οποιος βρει κινητο ειτε iphone ειτε αλλης μαρκας και δεν μπορει να βρει ποιανου ειναι να το δωσει, τοτε το παμε στην αστυνομια, απο το ΙΜΕΙ αν θελουν μπορουν και γινεται να βρουν ποιανου είναι, αν το εχει δηλωσει κλεμμενο ή χαμενο ακομα καλυτερα. Αν το ανοιξουμε καπως και το κανουμε restore, ξεκλειδωμα η δεν ξερω εγω τι αλλο, αν το εχουν δηλωσει κλεμμενο οχι μονο θα βρουμε μπελα αλλα θεωρουμαστε κλεπταποδοχοι με οτι αυτο συνεπαγεται, προσωπικα ΔΕΝ θα το κρατουσα με τιποτα οτι κινητο και αν ηταν και θα το παρεδιδα στην αστυνομια αν δεν εβρισκα καπως μονος μου τον ιδιοκτητη να το επιστρεψω για αποφυγη μπελαδων που γνωριζω παρα παρα πολυ καλα απο 1ο χερι.

Μάλλον δεν κατάλαβες πως η συσκευή είναι δική του, κι ότι ενώ είχε ενεργοποιήσει την απώλεια συσκευής και πλήρη διαγραφή και μετά το βρήκε και θέλει να την απενεργοποιήσει ώστε να μη διαγραφούν τα δεδομένα του!

Dinfan, κοίτα τι γράφει: "........την βρήκα πεταμένη ψάχνωντας στο δρόμο"

Πως σου ακούγεται αυτό?

Θα χάσω εγώ το κινητό, και θα ψάχνω στο δρόμο όπου τελικά το βρήκα!!!!!

Λίγο παραμυθάκι δεν νομίζεις?

Dinfan, κοίτα τι γράφει: "........την βρήκα πεταμένη ψάχνωντας στο δρόμο"

Πως σου ακούγεται αυτό?

Θα χάσω εγώ το κινητό, και θα ψάχνω στο δρόμο όπου τελικά το βρήκα!!!!!

Λίγο παραμυθάκι δεν νομίζεις?

Η ερώτηση είναι: "Πως μπορώ να κάνω ανάκληση απώλειας;" Δεν αναφέρει πουθενά πως να ξεκλειδώσει τη συσκευή, μη βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα για συνforumιτες :)

Για να το διευκρινίσω μιας και από ότι φαίνεται δεν έγινα σε όλους κατανοητός. Την συσκευή την βρήκα πεταμένη στο δρόμο τόσο απλά όσο το έγραψα! Την είχα ξεχάσει στον ουρανό του αυτοκινήτου και ψάχνοντας πίσω στην διαδρομή που είχα κάνει την βρήκα κυριολέκτικα πεταμένη στο δρόμο. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο. Πέρα από τις αστυνομικού τύπου υποθέσεις που ελεύθερα μπορεί να κάνει ο καθένας, θα εκτιμούσα δεόντως αν μπορεί να μου πει κάποιος τι θα γίνει σε περίπτωση που το συνδέσω στο itunes μεσω laptop ofline προκειμένω να πάρω Backup!!! Υπάρχει περίπτωση να ανγωρίσει το κλείδωμα και να μην με αφήσει να το κάνω?

Για να το διευκρινίσω μιας και από ότι φαίνεται δεν έγινα σε όλους κατανοητός. Την συσκευή την βρήκα πεταμένη στο δρόμο τόσο απλά όσο το έγραψα! Την είχα ξεχάσει στον ουρανό του αυτοκινήτου και ψάχνοντας πίσω στην διαδρομή που είχα κάνει την βρήκα κυριολέκτικα πεταμένη στο δρόμο. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο. Πέρα από τις αστυνομικού τύπου υποθέσεις που ελεύθερα μπορεί να κάνει ο καθένας, θα εκτιμούσα δεόντως αν μπορεί να μου πει κάποιος τι θα γίνει σε περίπτωση που το συνδέσω στο itunes μεσω laptop ofline προκειμένω να πάρω Backup!!! Υπάρχει περίπτωση να ανγωρίσει το κλείδωμα και να μην με αφήσει να το κάνω?

Εάν δεν έχει κωδικό ασφαλείας λογικά θα πάρει backup, σε καμία περίπτωση off line δεν θα κλειδώσει! Δοκίμασε αυτό που σου είπα παραπάνω, αφαίρεση συσκευής από την εύρεση. Στο iCloud

Εντάξει κάποιοι δεν κατάλαβαν ότι το είχες χάσει, άνοιξες την διαγραφή και αφού το βρήκες δεν ξέρεις πως θα το κλείσεις διότι αν μπεις στο ίντερνετ ίσωςγγίνει η διαδικασία της διαγραφής.

Μέσα στην σελίδα του icloud από τον υπολογιστή με τα στοιχεία σου δεν βρήκες κάτι?

Σύνδεση την συσκευή στο iTunes αλλά κλείσε το ίντερνετ στον υπολογιστή ίσως κάνει καμιά ενεργοποίηση από εκεί και κάνε ένα πλήρες backup. Μετά και να σβήσει δεν σε νοιάζει θα το κάνεις όπως ήταν.

Nokia 8800 Scirocco

Λοιπόν το πρόβλημα λύθηκε. Ακολουθώντας την συμβουλή του DINFUN. Ευχαριστώ. :)

Παρακαλώ! :)

Καλημερα βρηκα σε σταση λεωφορειου

Ενα iphone

Δεν ξερω να ειναι 4 η 5

Και απο οσο ειδα πρεπει να ειναι ξενου ανθρωπου

Αν παρω απλ θα τον βρουνε;

Γιατι δεν εχει καλεσει ;

Εγω το πρωτο που θα εκανα θα ηταν να καλεσω τον αριθμο

Τι αλλο τροπο εχω;

Εχει ενα αεροπλανο πανω αριστερα

Να το βγαλω μπας και καλεσει και τον ακουσουμε;

Εντιτ

Μολις εβγαλα το αεροπλανακι

Εμφανιστηκε το κατωθι

.....vfGR

Edited by PETTROS
κουκουρουκου

Καλημερα βρηκα σε σταση λεωφορειου

Ενα iphone

Δεν ξερω να ειναι 4 η 5

Και απο οσο ειδα πρεπει να ειναι ξενου ανθρωπου

Αν παρω απλ θα τον βρουνε;

Γιατι δεν εχει καλεσει ;

Εγω το πρωτο που θα εκανα θα ηταν να καλεσω τον αριθμο

Τι αλλο τροπο εχω;

Εχει ενα αεροπλανο πανω αριστερα

Να το βγαλω μπας και καλεσει και τον ακουσουμε;

Εντιτ

Μολις εβγαλα το αεροπλανακι

Εμφανιστηκε το κατωθι

.....vfGR

Καλημέρα, έχει κωδικό ασφαλείας η συσκευή; Το αεροπλάνο δείχνει λειτουργία πτήσης, το vfGR είναι ο πάροχος Vodafone GR.

Καλημέρα, έχει κωδικό ασφαλείας η συσκευή; Το αεροπλάνο δείχνει λειτουργία πτήσης, το vfGR είναι ο πάροχος Vodafone GR.

Ναι εχει

Αν χτυπησει το τηλ μπορω να απαντησω;

Θα περιμενω μεχρι τος 9 και θα παρω αππλ

Ασε που δεν ξερω τι αλλο να κανω

κουκουρουκου

Ναι εχει

Αν χτυπησει το τηλ μπορω να απαντησω;

Θα περιμενω μεχρι τος 9 και θα παρω αππλ

Ασε που δεν ξερω τι αλλο να κανω

προφανώς δεν το έχει θέσει σε λειτουργία απώλειας, δοκίμασε το εξής, σύνδεσέ το στο iTunes μήπως σου εμφανίσει το email του Apple ID.

προφανώς δεν το έχει θέσει σε λειτουργία απώλειας, δοκίμασε το εξής, σύνδεσέ το στο iTunes μήπως σου εμφανίσει το email του Apple ID.

Δεν ειναι συμβατο με το δικο μου usb φορτιστη , οποτε δεν μπορω να το συνδεσω με το πισι

Αρα;

Πρεπει να βρω κανα φιλω να μου βρει φορτιστη;

Νομιζα ολα τα σμαρτ εχουν συμβατα usb

Τεσπα

Σιγουρα ειναι ξενου

Ερχονται κατι τυπου στα αγγλικα και μια πληροφορηση περι υπολοιπου καρτων

Και η μουσικη ειναι μονο ξενη κλαμπ

Μαλιστα

κουκουρουκου

μονο το ονομα εχει

αν δεν υπαρχει τροπος να βρουμε τον κατοχο

μονο η αππλ μπορει?

νοιμζω δεν εχει νοημα να πας αστυνομια

κουκουρουκου

μονο το ονομα εχει

αν δεν υπαρχει τροπος να βρουμε τον κατοχο

μονο η αππλ μπορει?

νοιμζω δεν εχει νοημα να πας αστυνομια

στην αστυνομία όχι θα έλεγα πρώτα να επικοινωνήσεις με το apple support, σου απαντάνε στα ελληνικά :)

Παιδιά καλησπέρα! Έχω τις τελευταίες μέρες πρόβλημα με το Facebook app στο κινητό όταν μου έρχονται ειδοποιήσεις πάω να ανοίξω το app και κρασαρει με αποτέλεσμα να πρέπει να το απεγκαταστησω και να το ξαναεγκαταστησω από την αρχη και να διαγράψω και να ξανάπερασω το λογαριασμό (όταν το εγκαθιστώ πάλι έχει ακόμα τον αριθμό τον ειδοποιήσεων πάνω στο app) . Μου το έχει κάνει 2 φορές από προχθες! Φταίει το κακογραμμενο app? Η παίζει τπτ με το κινητό? Έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα? Έχω το 4s ios 7.1.2 χωρίς jailbreak!

Παιδιά καλησπέρα! Έχω τις τελευταίες μέρες πρόβλημα με το Facebook app στο κινητό όταν μου έρχονται ειδοποιήσεις πάω να ανοίξω το app και κρασαρει με αποτέλεσμα να πρέπει να το απεγκαταστησω και να το ξαναεγκαταστησω από την αρχη και να διαγράψω και να ξανάπερασω το λογαριασμό (όταν το εγκαθιστώ πάλι έχει ακόμα τον αριθμό τον ειδοποιήσεων πάνω στο app) . Μου το έχει κάνει 2 φορές από προχθες! Φταίει το κακογραμμενο app? Η παίζει τπτ με το κινητό? Έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα? Έχω το 4s ios 7.1.2 χωρίς jailbreak!

Facebook και ομαλότητα δεν πάνε μαζί

Nokia 8800 Scirocco

Γενικά η εφαρμογή του Facebook έχει διαφορετική ανταπόκριση ανά συσκευή. Έλεγξε τη σύνδεση σου, και συνδέσε και τη συσκευη σου με το Facebook. (Ρυθμίσεις - Facebook) αν το έχεις κάνει κάνε ένα log out και sign in!

Γενικά η εφαρμογή του Facebook έχει διαφορετική ανταπόκριση ανά συσκευή. Έλεγξε τη σύνδεση σου, και συνδέσε και τη συσκευη σου με το Facebook. (Ρυθμίσεις - Facebook) αν το έχεις κάνει κάνε ένα log out και sign in!

Facebook και ομαλότητα δεν πάνε μαζί

Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση! Μάλλον το fb θελει κι άλλη βελτίωση εκτός και αν δεν ασχολούνται οι developers με συσκευές 3ων ετών. Αυτό με το log off και sing in το κάνω όταν διαγράφω το app.

Τις τελευταιες μερες το τηλ μου κανει κατι κουλά. Παιρνει τηλεφωνο απο μονο του χωρις να δειχνει την οθονη κλησης. χαρακτηριστικα το έιχα στο γραφειο και ξαφνικα ακουω φωνες (χαχαχαα) παιρνω στα χερια μου το κινητο το οποιο είχε κλειστη οθονη και μιλαω κανονικα. ειχε παρει την τελευταια κληση απο μονο του. το ξεκλειδωνω και κανονικα συνεχισα να μιλαω ενω η οθονη ηταν ανοιχτη αλλά δεν εδειχνε οτι ειμαι σε κληση. αφου πατησα ολα τα κουμπια μπας και ξεκολλήσει καταφερα να τερματισω την κλήση. Λετε να ειναι προβλημα λογισμικου ή συσκευης?
Υπογραφή....

Τις τελευταιες μερες το τηλ μου κανει κατι κουλά. Παιρνει τηλεφωνο απο μονο του χωρις να δειχνει την οθονη κλησης. χαρακτηριστικα το έιχα στο γραφειο και ξαφνικα ακουω φωνες (χαχαχαα) παιρνω στα χερια μου το κινητο το οποιο είχε κλειστη οθονη και μιλαω κανονικα. ειχε παρει την τελευταια κληση απο μονο του. το ξεκλειδωνω και κανονικα συνεχισα να μιλαω ενω η οθονη ηταν ανοιχτη αλλά δεν εδειχνε οτι ειμαι σε κληση. αφου πατησα ολα τα κουμπια μπας και ξεκολλήσει καταφερα να τερματισω την κλήση. Λετε να ειναι προβλημα λογισμικου ή συσκευης?

Πόσο καιρό έχεις να κάνεις restore στη συσκευή σου; εάν έχεις πολύ πολύ είναι καιρός να κάνεις ένα και στη συνέχεια setup as new, και να το παρακολουθήσεις, εάν συνεχίζει τότε το πρόβλημα είναι hardware και θα πρέπει να το δει τεχνικός.

η αληθεια ειναι οτι δεν τo εχω κανει ποτε restore. κανονικά κανω τα os updates αλλα μεχρι εκει. θα το κανω και θα το παρακολουθησω . Ευχαριστώ :-)
Υπογραφή....

• The title was changed to iPhone 4S
  • The topic was unpinned