Jump to content

g2306p

Members
  • Δημοσιεύσεις

    22
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by g2306p

  1. g2306p

    iPhone 4S

    Λοιπόν το πρόβλημα λύθηκε. Ακολουθώντας την συμβουλή του DINFUN. Ευχαριστώ. :)
  2. g2306p

    iPhone 4S

    Για να το διευκρινίσω μιας και από ότι φαίνεται δεν έγινα σε όλους κατανοητός. Την συσκευή την βρήκα πεταμένη στο δρόμο τόσο απλά όσο το έγραψα! Την είχα ξεχάσει στον ουρανό του αυτοκινήτου και ψάχνοντας πίσω στην διαδρομή που είχα κάνει την βρήκα κυριολέκτικα πεταμένη στο δρόμο. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο. Πέρα από τις αστυνομικού τύπου υποθέσεις που ελεύθερα μπορεί να κάνει ο καθένας, θα εκτιμούσα δεόντως αν μπορεί να μου πει κάποιος τι θα γίνει σε περίπτωση που το συνδέσω στο itunes μεσω laptop ofline προκειμένω να πάρω Backup!!! Υπάρχει περίπτωση να ανγωρίσει το κλείδωμα και να μην με αφήσει να το κάνω?
  3. g2306p

    iPhone 4S

    Μισό για να το κατανοήσω μην κάνω καμία βλακία! Η συσκευή ακόμη δουλεύει σαν να μην έχει γίνει τίποτα. Απλά την έχω εκτός δικτύου. Την ακύρωση θα την κάνω από το PC η από την συσκευή? Δεν έχω ορίσει κάποιον ιδιαίτερο κωδικό εκτός βέβαια από αυτόν του AppleID.
  4. g2306p

    iPhone 4S

    Αυτό ακριβώς προσπαθώ να βρω!! Πως την ακυρώνω την λειτουργία?
  5. g2306p

    iPhone 4S

    Καλησπέρα. Σήμερα έχασα την συσκευή μου (iphone 4s, ios 7.1) και ενεργοποίησα μέσω της εφαρμογής find my iphone τις λειτουργίες lost mode και erase my iphone. Λίγες ώρες αργότερα και ενώ η συσκευή δεν έχει συνδεθεί καθόλου στο internet ούτε από wifi ούτε απο 3g την βρήκα ψάχνοντας πεταμένη στον δρόμο. Την πήρα στα χέρια μου και δουλεύει κανονικά αλλά το ερώτημα είναι το εξής: Σκοπίμως την κρατάω ακόμα εκτός δικτύου δεδομένων γιατί φοβάμαι ότι αν συνδεθώ θα εφαρμοστούν οι λειτουργίες που είχα ενεργοποιήσει (lost mode και erase my iphone). Υπάρχει τρόπος να ανακαλέσω την λειτουργία τους πριν καν εφαρμοστούν αφού πλέον το βρήκα? Αν όχι μπορώ πρώτα να πάρω Back up απο itunes και μετά να κάνω επαναφορά αφού η erase θα έχει σβήσει όλα τα δεδομένα?
  6. Πως μπορώ να απενεργοποιήσω τον φωνητικό συλλαβισμό της επαφής που με καλεί?
  7. Έχω στην Πάτρα την forthnet μόνο internet και τηλέφωνο από ΟΤΕ εδώ και μισό χρόνο και δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα. Σκέφτομαι να βάλω το internet και τηλέφωνο της forthnet τώρα, στο ιδιόκτητο δίκτυο δηλαδή. Διαβάζω όμως και ακουω για όλα αυτα τα προβλήματα και δεν ξέρω τι να κάνω. Θα ήθελα να ρωτήσω αν το ότι εγώ μέχρι τώρα δεν είχα σχεδόν καθόλου προβλήματα σημαίνει ότι το ίδιο θα εξακολουθήσει να ισχύει και αν προσχωρήσω στο ιδιόκτητο δίκτυο της forthnet.
  8. Τελικά τι γίνεται με το νέο update?Το δοκίμασε κανείς να μας πει εντυπώσεις?
  9. Σε ποια bugs αναφέρεσαι? Δεν έχω προσέξει κάτι. Επίσης ξέρει κανείς τι κάνει ο περιβόητος αισθητήρας φωτός που βρίσκεται στο εμπρός μέρος? Δεν έχω δει τίποτα που να δηλώνει την παρουσία του.
  10. Εμένα πάντως τα κουμπιά του πληκτρολογίου έχουν και ελληνικούς και λατινικούς χαρακτήρες.
  11. Σ' ευχαριστώ. Τώρα δούλεψε κανονικά.
  12. Αυτό μου βγάζει το NSU και στην ελληνική και στην αγγλική ver. http://img178.imageshack.us/img178/4513/http://img178.imageshack.us/img178/4513/62284749gr1.th.png
  13. Το product code μου είναι 0545133... Ευχαριστώ για την εφαρμογή.
  14. Από που μπορώ να κατεβάσω την συγκεκριμένη έκδοση του λογισμικού, σαν αρχείο? Υ.Γ.: Το φλας της φωτογραγικής μηχανής υπάρχει τρόπος να μένει ανοιχτό (σαν φακός)?
  15. Η σύνδεση έχει γίνει σωστά, μάλιστα μου δείχνει τη ver. του λογισμικού του κινητού, απλώς μου την βγάζει ίδια με την νεότερη διαθέσιμη.
  16. Καλημέρα και χρόνια πολλά. Χτες αγόρασα το Ν73 ΜΕ. Το λογισμικό που "φοράει" είναι το V 3.0638.0.0.30. Ακολουθώντας τις οδηγίες το site της nokia κατέβασα τo nokia software updater για να κάνω αναβάθμιση του λογισμικού. Η εφαρμογή όμως διαπίστωσε ότι το κινητό μου διαθέτει ήδη την νεότερη έκδοση λογισμικού που υπάρχει στο web. Τι κάνω λάθος?
  17. Τι σημαίνει πρακτικά ότι ένα κινητό είναι παρεισαγωγή? Από που πρέπει να είναι κανονικά και πως μπορεί κάποιος να το εξακριβώσει πριν την αγορά?
  18. Να υποθέσω ότι ανάλογα με τον αριθμό ΙΜΕΙ συμπεραίνεις και την προέλευση ή γράφει απλώς made in ...? Ποια πρέπει να είναι η χώρα προέλευσης?
  19. Όσον αφορά την χώρα εισαγωγής του τηλεφώνου (μου είπε κάποιος φίλος πιο πάνω να προσέξω) αυτό σε τι μπορεί να επηρεάσει και πως μπορώ να το διαπιστώσω πριν την αγορά της συσκευής? P.S.1: Ευχαριστώ για την βοήθεια. P.S.2: Υπάρχει μήπως παρουσίαση του Ν73 ΜΕ? Βρήκα το απλό αλλά όχι και το ΜΕ. Μήπως επειδή δεν έχουν διαφορές?
  20. Ευχαριστώ για την ανταπόκριση. Διαβάζω όμως στο forum για διάφορα προβλήματα που παρουσιάζει το λογισμικό του. Επίσης λέγεται ότι είναι αργό στην απόκρισή του. Ισχύει κάτι τέτοιο?
  21. Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Σκέφτομαι τις προσεχείς μέρες να αγοράσω το Ν73 ΜΕ. Έχω ακούσει διάφορα περί κολλημάτων κ.λ.π. Υπάρχει κάτι που θα πρέπει να προσέξω σχετικά κατά την αγορά? Είναι πολλά τα προβλήματα που παρουσιάζει? Υπάρχει λύση για αυτά? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...