Tasos19s Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Τάσο καλημέρα, οι τρόποι που έχεις υποδείξει δεν είναι μόνιμοι, και αναφέρομαι στη gevey και στην r-sim. από εκεί κι έπειτα το να φέρει μία συσκευή εδώ και να χρειαστεί και αλλά 70€ για να την ξεκλειδώσει μόνιμα, νομίζω είναι ασύμφορο. Α και είναι η προσωπική μου άποψη μπορείς κάλλιστα να διαφωνήσεις! Αν συμφέρει η όχι δεν μας αφορά. Πάντως υπάρχει τρόπος και επίσημα όπως είπες να πληρώσει. Από 30 ευρώ νομίζω ανάλογα την εταιρεία ξεκινάνε οι τιμές Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeverMind Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Δεν είναι προβληματική η παρτίδα. Κάποια ολοκληρωμένα έχει γίνει κάποιο λάθος στο software και ανέβαζαν θερμοκρασία και ξεκολλάνε. Γι αυτό η εταιρεία δεν παραδέχεται το πρόβλημα αλλιώς αν ήταν hardware θα το διορθωναν Αμα ηταν software, θα χαλουσαν μερικα στην πρωτη αναβαθμιση, θα εντοπιζαν το προβλημα και θα διορθωνοταν. Δεν γινεται μετα απο 1.5 χρονο να μην εχει βρει η apple το λαθος στο software. Το hardware οτι και να κανουν δεν μπορουν να το αλλαξουν στις συσκευες που εχουν ηδη κυκλοφορησει. Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnstantinos88 Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Καλησπέρα σας και σας ευχαριστώ για το όλο ενδιαφέρον που δείχνετε ώστε να με βοηθήσετε!!!Είπα στον φίλο μου να επικοινωνήσει με τον πωλητή και να τον ρωτήσει αν μπορεί ο ίδιος ως ιδιοκτήτης να αιτηθεί official unlock από την Sprint θα επικοινωνήσω σε λίγες ώρες μαζί του που θα είναι πρωί στην Αλάσκα ώστε να μου πει τα μαντάτα...Θα σας ενημερώσω και σας ευχαριστώ και πάλι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Καλησπερα παιδια εχω θεμα με το κουμπι στο πανω μερος δεν πατιεται καθολου το πηγα σε ενα μαγαζι και μου ζητησε 40 ευρωωωω! Μηπως εχετε κανα αλλο μαγαζι service να το παω καπου αθηνα? Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iphonakias28_ Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Καλησπερα ειμαι νεο μελος και απο οταν πηρα το 4ς εχω σκαλοση οτι ειχα πριν [και πιστεπσε με ηταν ειχα πολλα...] τα θεωρο πλεον για πεταμα κυριολεκτικα...για να πεζις και να ταφηνης μετα στο συρταρι..λοιπον μια ερωτηση γινεται να κανεις και 2 ικλουντ , η πρεπει να σβησης το πρωτο αν το εχεις παρει απο φιλο ενοω οπως εγω π.χ..και 2 αν κανεις διαγραφη λογαριασμου , ικλουντ μετα πως κανεις νεο ικλουντ, το κανεις απο το κινητο η απο το πσ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Καλησπερα παιδια εχω θεμα με το κουμπι στο πανω μερος δεν πατιεται καθολου το πηγα σε ενα μαγαζι και μου ζητησε 40 ευρωωωω! Μηπως εχετε κανα αλλο μαγαζι service να το παω καπου αθηνα? καλησπέρα φίλε μου, χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω η συγκεκριμένη βλάβη απαιτεί την πλήρη αποσυναρομολόγηση της συσκευής, και την αντικάτάσταση το power flex το κόστος των 40€ (ανταλλακτικό + επισκευή) με απόδειξη, θεωρείται λογική τιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Καλησπερα ειμαι νεο μελος και απο οταν πηρα το 4ς εχω σκαλοση οτι ειχα πριν [και πιστεπσε με ηταν ειχα πολλα...] τα θεωρο πλεον για πεταμα κυριολεκτικα...για να πεζις και να ταφηνης μετα στο συρταρι..λοιπον μια ερωτηση γινεται να κανεις και 2 ικλουντ , η πρεπει να σβησης το πρωτο αν το εχεις παρει απο φιλο ενοω οπως εγω π.χ..και 2 αν κανεις διαγραφη λογαριασμου , ικλουντ μετα πως κανεις νεο ικλουντ, το κανεις απο το κινητο η απο το πσ Σου είναι εύκολο να διορθώσεις τη σύνταξη του μηνύματός σου, γιατί αδυνατώ να κατανοήσω το πρόβλημά σου; ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakisd Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Καλησπερα ειμαι νεο μελος και απο οταν πηρα το 4ς εχω σκαλοση οτι ειχα πριν [και πιστεπσε με ηταν ειχα πολλα...] τα θεωρο πλεον για πεταμα κυριολεκτικα...για να πεζις και να ταφηνης μετα στο συρταρι..λοιπον μια ερωτηση γινεται να κανεις και 2 ικλουντ , η πρεπει να σβησης το πρωτο αν το εχεις παρει απο φιλο ενοω οπως εγω π.χ..και 2 αν κανεις διαγραφη λογαριασμου , ικλουντ μετα πως κανεις νεο ικλουντ, το κανεις απο το κινητο η απο το πσ Μάλλον η apple πρέπει να δώσει οδηγίες πως οι συσκευές της για να πωλούνται ο κάτοχος πρέπει να πιστοποιεί πως έχει βγάλει την υποχρεωτική εκπαίδευση..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 [ATTACH]42581[/ATTACH] Καλησπέρα, ξέρει κανείς γιατί γράφει safari στο κέντρο ελέγχου όπως φαίνεται στη φωτο; Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Omen Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Έβλεπες ή άκουγες κάτι στο σαφάρι; Παράθεση SugarFree.gr - Ελληνικό Portal για το Σακχαρώδη Διαβήτη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Κι εμένα έτσι κάνει. Μουσική ακούω την κλείνω μετά πάλι εμφανίζεται αυτό. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Κι εμένα έτσι κάνει. Μουσική ακούω την κλείνω μετά πάλι εμφανίζεται αυτό. Έβλεπες ή άκουγες κάτι στο σαφάρι; Όχι δεν άκουγα μουσική απλά ήμουν στον safari πριν αλλά παρόλο που το κλείνω απο την διαχείρηση αυτό παραμένει εκεί. Επίσης αυτό μου το κάνει και με την μουσική όπως λέει κι ο Τάσος παρόλο που το κλείνω πάλι. Επομένως ποιο το νόημα της ένδειξης; Παραμένει η εφαρμογή ενεργή ακόμη; Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Όχι δεν άκουγα μουσική απλά ήμουν στον safari πριν αλλά παρόλο που το κλείνω απο την διαχείρηση αυτό παραμένει εκεί. Επίσης αυτό μου το κάνει και με την μουσική όπως λέει κι ο Τάσος παρόλο που το κλείνω πάλι. Επομένως ποιο το νόημα της ένδειξης; Παραμένει η εφαρμογή ενεργή ακόμη; Δοκιμάστε ένα hard reset πατώντας παρατεταμένα home+power buttons δεν διαγράφεται τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Δοκιμάστε ένα hard reset πατώντας παρατεταμένα home+power buttons δεν διαγράφεται τίποτα. Το έχω κάνει 4-5 φορές αλλά παραμένει. Η μουσική ειδικά εμφανίζεται πολλές φορές χωρίς καν να την έχω ανοίξει πριν! Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Το έχω κάνει 4-5 φορές αλλά παραμένει. Η μουσική ειδικά εμφανίζεται πολλές φορές χωρίς καν να την έχω ανοίξει πριν! Τα συγκεκριμένα χειριστήρια αφορουν κυρίως τη μουσική οπότε έχει λογική να φαίνεται. Τώρα για το safari ενδεχομένως να παραμένει μετά από αναπαραγωγή video. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Το χιούμορ έχει και ένα όριο πιστεύω. Ας επιμένουμε να αλλάξει το μήνυμα και να το διορθώσει ο χρήστης γιατί εδώ είναι ένα σοβαρό site τεχνολογίας που δεν μπαίνουμε για 1 λεπτό να λυθεί το πρόβλημα μας και φεύγουμε. Πολύς κόσμος γράφει greeklish σε αλλα site. Εδώ θελουμε σωστή γραφή σύμφωνα με τους όρους. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Τα συγκεκριμένα χειριστήρια αφορουν κυρίως τη μουσική οπότε έχει λογική να φαίνεται. Τώρα για το safari ενδεχομένως να παραμένει μετά από αναπαραγωγή video. Επομένως δεν σημαίνει ότι τρέχει στο περασκήνιο η εφαρμογή μουσική ή ο safari δηλαδή; Διότι δεν γινόταν αυτό στις προηγούμενες εκδόσεις του ios. Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Επομένως δεν σημαίνει ότι τρέχει στο περασκήνιο η εφαρμογή μουσική ή ο safari δηλαδή; Διότι δεν γινόταν αυτό στις προηγούμενες εκδόσεις του ios. Οι συγκεκριμένες εφαρμογές δεν έχουν κανένα λόγο να τρέχουν στο background έιτε ανοιχτές (παγωμένες) είτε όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soiramk Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Όχι δεν άκουγα μουσική απλά ήμουν στον safari πριν αλλά παρόλο που το κλείνω απο την διαχείρηση αυτό παραμένει εκεί. Επίσης αυτό μου το κάνει και με την μουσική όπως λέει κι ο Τάσος παρόλο που το κλείνω πάλι. Επομένως ποιο το νόημα της ένδειξης; Παραμένει η εφαρμογή ενεργή ακόμη; Αυτό προστέθηκε στο iOS 7.1 και δείχνει την τελευταία εφαρμογή που χρησιμοποιήθηκε, που δύναται "να παράγει ήχο". Παράθεση · iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb · iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb · MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19) · Apple Watch Series 7 45mm · AirPods Pro 2nd Gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Οι συγκεκριμένες εφαρμογές δεν έχουν κανένα λόγο να τρέχουν στο background έιτε ανοιχτές (παγωμένες) είτε όχι. Εγκυκλοπαιδικά λοιπόν τι λόγο έχουν να εμφανίζονται εκεί; Edit: Δεν έκανα ανανέωση και δεν είδα το reply του φίλου ακριβώς απο πάνω. Οκ λοιπόν σας ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grigoris1987 Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Καλημερα σε ολη τη παρεα. Ηθελα να ρωτησω αν γινεται να ακυρωσω το update μιας εφαρμογης του navigon συγκεκριμενα σε iphone 4s με jailbreak 7.0.4 γιατι εμφανιζει εκεινο το 1 στο app store..Ευχαριστω!!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Καλημερα σε ολη τη παρεα. Ηθελα να ρωτησω αν γινεται να ακυρωσω το update μιας εφαρμογης του navigon συγκεκριμενα σε iphone 4s με jailbreak 7.0.4 γιατι εμφανιζει εκεινο το 1 στο app store..Ευχαριστω!!!:) Καλημέρα στο cydia θα βρείτε αρκετά tweaks που κάνουν αυτή τη δουλειά, ενδεικτικά, OTA Begone No Cydia Badges No AppStore Badges Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 (edited) Γεια σας, παιδιά Σκέφτομαι μήπως δώσω τα χρήματα και το πάρω. Αλλά αυτό με τα 8GB, λόγω του ότι δεν μπορώ να δώσω παραπάνω λεφτά - και 300 που το βρίσκω είναι πολλά ήδη για το μπάτζετ μου. Λέτε να έχω πόβλημα χωρητικότητας, να μη φτάνουν τα 8 (ή οσα απομένουν) GB; Επίσης, θέλω να μου πείτε για την μπαταρία του, αν γίνεται. Η χρήση που κάνω μέσα σε μια μέρα,πάνω-κάτω, έχει ως εξής: Γυρω στα 50 λεπτά κλήσεις. Εισερχόμενες κι εξερχόμενες. Κάμια 20αριά ανταλλαγή μηνυμάτων. Πολύ ανταλλαγή e-mail (και εδώ έχω μια ερώτηση: έχει άμεση ανταπόκριση με mail -όταν στο στέλνουν έρχεται απευθείας όπως γίνεται στο blackberry, αν γνωρίζετε- ή πρέπει να μπεις στα mails σου για να το δεις; ) Περίπου 20 με 30 λεπτά περιήγηση στο ίντερνετ. Μπόλικη περιήγηση στο μενού. (Ειδικά στην αρχή μάλλον θα το σκίσω). Πολύ viber. Δεν χρησιμοποιώ facebook και twitter. Βγάζω ελάχιστες φωτογραφίες και βίντεο. Μουσική, άντε να ακούσω 10 λεπτά την ημέρα. Και αν. Αυτά. Τη βγάζει με όλα αυτά μια μέρα άνετα ή μπα; Edited March 19, 2014 by mplamplakas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Γεια σας, παιδιά Σκέφτομαι μήπως δώσω τα χρήματα και το πάρω. Αλλά αυτό με τα 8GB, λόγω του ότι δεν μπορώ να δώσω παραπάνω λεφτά - και 300 που το βρίσκω είναι πολλά ήδη για το μπάτζετ μου. Λέτε να έχω πόβλημα χωρητικότητας, να μη φτάνουν τα 8 (ή οσα απομένουν) GB; Επίσης, θέλω να μου πείτε για την μπαταρία του, αν γίνεται. Η χρήση που κάνω μέσα σε μια μέρα,πάνω-κάτω, έχει ως εξής: Γυρω στα 50 λεπτά κλήσεις. Εισερχόμενες κι εξερχόμενες. Κάμια 20αριά ανταλλαγή μηνυμάτων. Πολύ ανταλλαγή e-mail (και εδώ έχω μια ερώτηση: έχει άμεση ανταπόκριση με mail -όταν στο στέλνουν έρχεται απευθείας όπως γίνεται στο blackberry, αν γνωρίζετε- ή πρέπει να μπεις στα mails σου για να το δεις; ) Περίπου 20 με 30 λεπτά περιήγηση στο ίντερνετ. Μπόλικη περιήγηση στο μενού. (Ειδικά στην αρχή μάλλον θα το σκίσω). Πολύ viber. Δεν χρησιμοποιώ facebook και twitter. Βγάζω ελάχιστες φωτογραφίες και βίντεο. Μουσική, άντε να ακούσω 10 λεπτά την ημέρα. Και αν. Αυτά. Τη βγάζει με όλα αυτά μια μέρα άνετα ή μπα; Τα 8gb τα θεωρώ πολύ λίγα. Email ποιας εταιρείας χρησιμοποιείς? Μπαταρία περίπου 1 μέρα θα σε βγάζει φυσικά με αυτά που λες και πιστεύω. Ίσως παραπάνωιίσως λιγότερο. Είναι πολλά 300 και για 8αρι Μεταχειρισμενο 16αρι βρες Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapet Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Γεια σας, παιδιά Σκέφτομαι μήπως δώσω τα χρήματα και το πάρω. Αλλά αυτό με τα 8GB, λόγω του ότι δεν μπορώ να δώσω παραπάνω λεφτά - και 300 που το βρίσκω είναι πολλά ήδη για το μπάτζετ μου. Λέτε να έχω πόβλημα χωρητικότητας, να μη φτάνουν τα 8 (ή οσα απομένουν) GB; Επίσης, θέλω να μου πείτε για την μπαταρία του, αν γίνεται. Η χρήση που κάνω μέσα σε μια μέρα,πάνω-κάτω, έχει ως εξής: Γυρω στα 50 λεπτά κλήσεις. Εισερχόμενες κι εξερχόμενες. Κάμια 20αριά ανταλλαγή μηνυμάτων. Πολύ ανταλλαγή e-mail (και εδώ έχω μια ερώτηση: έχει άμεση ανταπόκριση με mail -όταν στο στέλνουν έρχεται απευθείας όπως γίνεται στο blackberry, αν γνωρίζετε- ή πρέπει να μπεις στα mails σου για να το δεις; ) Περίπου 20 με 30 λεπτά περιήγηση στο ίντερνετ. Μπόλικη περιήγηση στο μενού. (Ειδικά στην αρχή μάλλον θα το σκίσω). Πολύ viber. Δεν χρησιμοποιώ facebook και twitter. Βγάζω ελάχιστες φωτογραφίες και βίντεο. Μουσική, άντε να ακούσω 10 λεπτά την ημέρα. Και αν. Αυτά. Τη βγάζει με όλα αυτά μια μέρα άνετα ή μπα; Εχω 6 λογαριασμούς email και δεν χάνω τίποτα. Τα λαμβάνω αμέσως χωρίς καθυστέρηση! Για τη χρήση που θές βγάζεις άνετα 1 μέρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts