necropethamenos Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 Πιστεύω πάντως πως το συγκεκριμένο θέμα θα έπρεπε να καλυπτόταν από την apple, δε μπορεί να κάνεις update το κινητό σου και να χάνεις το wifi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 Πιστεύω πάντως πως το συγκεκριμένο θέμα θα έπρεπε να καλυπτόταν από την apple, δε μπορεί να κάνεις update το κινητό σου και να χάνεις το wifi. Για να καταλάβουμε καλύτερα. Έχει πρόβλημα η συσκευή αυτήν την στιγμή που μιλάμε? Αν ναι κάνε την αναβάθμιση και αν δεν διορθωθεί θέλει επισκευή γνωρίζω το πρόβλημα μπορείς αν θέλεις να μου πεις να το δούμε μπορώ να το διορθώσω. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
necropethamenos Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 Όχι αυτή τη στιγμη η συσκευή δουλεύει μια χαρά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και τόσα χρόνια μια χαρά γίνονται οι αναβαθμίσεις απλά λέω μην κάνω το update και γίνει τίποτα τέτοιο γιατί δεν αξίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 Όχι αυτή τη στιγμη η συσκευή δουλεύει μια χαρά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και τόσα χρόνια μια χαρά γίνονται οι αναβαθμίσεις απλά λέω μην κάνω το update και γίνει τίποτα τέτοιο γιατί δεν αξίζει. Από ios 7 σε 7.1 δεν θα γίνει τίποτα μην φοβάσαι. Από 6 σε 7 υπήρχε κάποιο πρόβλημα με συγκεκριμένα ολοκληρωμένα που η Apple έκανε λάθος Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
necropethamenos Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 Και πάλι ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις παιδιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 Εάν δεν επιδιορθωθεί με την αναβάθμιση, τότε θα χρειαστείτε μία επίσκεψη σε τεχνικό. Το πρόβλημα wifi έχει αναφερθεί σε αρκετές συσκευές iPhone 4 - iPhone 4S με κοστος επισκευης? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 Εξαρτάται από τον τεχνικό. Όποιος επιθυμεί ας έρθει σε επικοινωνία μαζί μου. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeverMind Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 (edited) Από ios 7 σε 7.1 δεν θα γίνει τίποτα μην φοβάσαι. Από 6 σε 7 υπήρχε κάποιο πρόβλημα με συγκεκριμένα ολοκληρωμένα που η Apple έκανε λάθος iOS 7.1 Error: “WiFi Not Available” after upgrade my iPhone 4S to iOS 7.1 I have no Wifi, after wake up from sleep!! my 4s ios 7.1 in wifi not worked Ios upgrade 7.0.3 Wifi greyed out. Resetting network doesnt work. no wifi ios 7.0.4 iphone 4s iPhone 4S iOS 7.0.2 Wi-Fi Greyed Out Error on wifi ios 7.0.2 iPhone 4s To προβλημα αφορα ΟΛΕΣ τις αναβαθμισεις του 4S Απο 6 σε 7. Aπο 7 σε 7.0.2. Απο 7.0.2 σε 7.0.3. Απο 7.0.3 σε 7.0.4 κτλ και φυσικα ΚΑΙ απο 7.0.6 σε 7.1 Υπαρχουν ΑΠΕΙΡΕΣ αναφορες στο ιντερνετ, τι δεν καταλαβαινεις? Πως λες στον αλλο να μην φοβαται οταν υπαρχει ακομα το προβλημα? Η Apple προφανως και δεν μπορει να διορθωσει το προβλημα γιατι αν μπορουσε θα το ειχε κανει... Edited March 15, 2014 by NeverMind Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 iOS 7.1 Error: “WiFi Not Available” after upgrade my iPhone 4S to iOS 7.1 I have no Wifi, after wake up from sleep!! my 4s ios 7.1 in wifi not worked Ios upgrade 7.0.3 Wifi greyed out. Resetting network doesnt work. no wifi ios 7.0.4 iphone 4s iPhone 4S iOS 7.0.2 Wi-Fi Greyed Out Error on wifi ios 7.0.2 iPhone 4s To προβλημα αφορα ΟΛΕΣ τις αναβαθμισεις του 4S Απο 6 σε 7. Aπο 7 σε 7.0.2. Απο 7.0.2 σε 7.0.3. Απο 7.0.3 σε 7.0.4 κτλ και φυσικα ΚΑΙ απο 7.0.6 σε 7.1 Υπαρχουν ΑΠΕΙΡΕΣ αναφορες στο ιντερνετ, τι δεν καταλαβαινεις? Πως λες στον αλλο να μην φοβαται οταν υπαρχει ακομα το προβλημα? Η Apple προφανως και δεν μπορει να διορθωσει το προβλημα γιατι αν μπορουσε θα το ειχε κανει... Σύμφωνα με όσα γνωρίζω από 7 σε 7.1 δεν υπάρχει πρόβλημα. Αφού δεν είχε πρόβλημα από 6 σε 7 άρα δεν έχει μέσα η συσκευή τον συγκεκριμένο κωδικό ολοκληρωμένου που είχε το πρόβλημα. Πιστεύει ο καθένας ότι θέλει. Αν δεν θέλεις μην κάνεις την αναβάθμιση δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε φασαρία. Εγώ θα την έκανα γιατί από 6 σε 7 αφού δεν έγινε τίποτα είναι οκ η συσκευή. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeverMind Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 (edited) Σύμφωνα με όσα γνωρίζω από 7 σε 7.1 δεν υπάρχει πρόβλημα. Αφού δεν είχε πρόβλημα από 6 σε 7 άρα δεν έχει μέσα η συσκευή τον συγκεκριμένο κωδικό ολοκληρωμένου που είχε το πρόβλημα. Πιστεύει ο καθένας ότι θέλει. Αν δεν θέλεις μην κάνεις την αναβάθμιση δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε φασαρία. Εγώ θα την έκανα γιατί από 6 σε 7 αφού δεν έγινε τίποτα είναι οκ η συσκευή. Οσοι ειχαν το προβλημα κανοντας την αναβαθμιση σε 7.1 περασαν καποτε απο το σταδιο 6 --> 7 --> 7.0.2 --> 7.0.4 --> 7.0.6 ΧΩΡΙΣ να εχουν το προβλημα. Και μαντεψε. Το εμφανισε ΜΟΝΟ οταν εβαλαν την 7.1 (ή την 7.0.6 για παραδειγμα) ενω στις προηγουμενες αναβαθμισεις ηταν μια χαρα. Το αν θα κανω εγω την αναβαθμιση ειναι ενα αλλο θεμα. Το να καθησυχαζεις τον αλλο λεγοντας οτι δεν θα εχει κανενα προβλημα, ειναι παραπληροφορηση. Και προτεινω στον καθενα να εχει εμπιστοσυνη στις 100αδες αναφορες προβληματικων wifi παρα σε εσενα που εβγαλες το συμπερασμα οτι η 7.1 ειναι μια χαρα ενω ηδη υπαρχουν 10αδες περιστατικα χαλασμενου wifi Edited March 15, 2014 by NeverMind Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 Οσοι ειχαν το προβλημα κανοντας την αναβαθμιση σε 7.1 περασαν καποτε απο το σταδιο 6 --> 7 --> 7.0.2 --> 7.0.4 --> 7.0.6 ΧΩΡΙΣ να εχουν το προβλημα. Και μαντεψε. Το εμφανισε ΜΟΝΟ οταν εβαλαν την 7.1 (ή την 7.0.6 για παραδειγμα) ενω στις προηγουμενες αναβαθμισεις ηταν μια χαρα. Το αν θα κανω εγω την αναβαθμιση ειναι ενα αλλο θεμα. Το να καθησυχαζεις τον αλλο λεγοντας οτι δεν θα εχει κανενα προβλημα, ειναι παραπληροφορηση. Και προτεινω στον καθενα να εχει εμπιστοσυνη στις 100αδες αναφορες προβληματικων wifi παρα σε εσενα που εβγαλες το συμπερασμα οτι η 7.1 ειναι μια χαρα ενω ηδη υπαρχουν 10αδες περιστατικα χαλασμενου wifi Εντάξει μπορείς να εμποδίζεις τον κόσμο κι εγώ να του δίνω θάρρος ότι θέλει μπορεί να λέει ο καθένας. Εκατομμύρια συσκευές δεν είχαν πρόβλημα. Σίγουρα υπάρχουν και προβλήματα αλλά δεν είναι το σίγουρο. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeverMind Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 Εντάξει μπορείς να εμποδίζεις τον κόσμο κι εγώ να του δίνω θάρρος ότι θέλει μπορεί να λέει ο καθένας. Εκατομμύρια συσκευές δεν είχαν πρόβλημα. Σίγουρα υπάρχουν και προβλήματα αλλά δεν είναι το σίγουρο. Δεν εμποδιζω κανεναν. Ισα ισα κι εγω προτεινω να κανει την αναβαθμιση γιατι οι πιθανοτητες (ειδικα με update απο itunes) ειναι μικρες. Αλλα αυτο απεχει απο το να λεμε μπραβο στην apple, οτι επιλυθηκε με την εκδοση 7.1 και οτι εφοσον αναβαθμιστηκε στην 7 ξεπερασε τον κινδυνο...αυτα νομιζανε κι οσοι το επαθαν με αναβαθμιση σε 7.0.2, 7.0.4 κτλ και την πατησαν. Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 Δεν εμποδιζω κανεναν. Ισα ισα κι εγω προτεινω να κανει την αναβαθμιση γιατι οι πιθανοτητες (ειδικα με update απο itunes) ειναι μικρες. Αλλα αυτο απεχει απο το να λεμε μπραβο στην apple, οτι επιλυθηκε με την εκδοση 7.1 και οτι εφοσον αναβαθμιστηκε στην 7 ξεπερασε τον κινδυνο...αυτα νομιζανε κι οσοι το επαθαν με αναβαθμιση σε 7.0.2, 7.0.4 κτλ και την πατησαν. Υπάρχει δεν υπάρχει πρόβλημα εγώ δεν θα άφηνα την συσκευή να μείνει πίσω σε εκδόσεις. Αν χρειαστεί επισκευή τότε πάλι το προτιμάω από το να μείνω πχ σε 7.0. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnstantinos88 Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Γεια σας ένας φίλος μου πήγε διακοπές στον αδερφό του στην Αλάσκα και μου έστειλε μια μέρα ένα site με κινητά στο οποίο ψάχνοντας βρήκα πολλά iphone και έχω καταλήξει σε ένα Iphone 4s το οποίο κοστίζει 120$ και σκέφτομαι να του πω να το αγοράσει και να μου το φέρει όταν με το καλό επιστρέψει...Το θέμα μου είναι πως το συγκεκριμένο κινητό είναι στην Sprint και απ'ότι έχω ψάξει υπάρχει θέμα με το κλείδωμα...Εγώ το θέλω μόνο για τηλέφωνα και μηνύματα γιατί για ίντερνετ έχω άλλο...Τι λέτε να το αγοράσω η δε θα μπορώ να κάνω τίποτα λόγω του κλειδώματος στο δίκτυο της Sprint;;;Ευχαριστώ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Για τηλέφωνο και μηνύματα δεν αξίζει να το πάρεις Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Γεια σας ένας φίλος μου πήγε διακοπές στον αδερφό του στην Αλάσκα και μου έστειλε μια μέρα ένα site με κινητά στο οποίο ψάχνοντας βρήκα πολλά iphone και έχω καταλήξει σε ένα Iphone 4s το οποίο κοστίζει 120$ και σκέφτομαι να του πω να το αγοράσει και να μου το φέρει όταν με το καλό επιστρέψει...Το θέμα μου είναι πως το συγκεκριμένο κινητό είναι στην Sprint και απ'ότι έχω ψάξει υπάρχει θέμα με το κλείδωμα...Εγώ το θέλω μόνο για τηλέφωνα και μηνύματα γιατί για ίντερνετ έχω άλλο...Τι λέτε να το αγοράσω η δε θα μπορώ να κάνω τίποτα λόγω του κλειδώματος στο δίκτυο της Sprint;;;Ευχαριστώ!!! Καλημέρα Κωνσταντίνε, Οι τιμές που διαβάζεις ειναι contract free? εάν ναι θα πρέπει να ζητήσει factory unlocked συσκευή ώστε να λειτουργεί και με τα ελληνικά δίκτυα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Γεια σας ένας φίλος μου πήγε διακοπές στον αδερφό του στην Αλάσκα και μου έστειλε μια μέρα ένα site με κινητά στο οποίο ψάχνοντας βρήκα πολλά iphone και έχω καταλήξει σε ένα Iphone 4s το οποίο κοστίζει 120$ και σκέφτομαι να του πω να το αγοράσει και να μου το φέρει όταν με το καλό επιστρέψει...Το θέμα μου είναι πως το συγκεκριμένο κινητό είναι στην Sprint και απ'ότι έχω ψάξει υπάρχει θέμα με το κλείδωμα...Εγώ το θέλω μόνο για τηλέφωνα και μηνύματα γιατί για ίντερνετ έχω άλλο...Τι λέτε να το αγοράσω η δε θα μπορώ να κάνω τίποτα λόγω του κλειδώματος στο δίκτυο της Sprint;;;Ευχαριστώ!!! Αν λέει ότι είναι κλειδωμένο δεν θα δουλέψει η δική σου sim μόλις την βάλεις μέσα Μετά πρέπει να βρεις τρόπο να το ξεκλειδώσεις η επίσημα πληρώνοντας όσο χρήματα ζητάει η εταιρεία πχ Sprint ήμε gevey sim που δεν γνωρ ποσ κανε και πως δουλεύει Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 ψαχνω θηκη bumber αλλουμινιου οσο το δυνατον λεπτοτερη,αυτη που εχω απο σιλικονη ειναι χοντροκομμενη και μου την δινει.εχει κανεις κατι στα υποψην του. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnstantinos88 Δημ. March 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2014 Θα μπορεσω να το ξεκλειδωσω ωστε να εχω τουλαχιστον αυτες τις 2υπηρεσιες;αυτο με αφορα αν υπαρχει ελπιδα να το ξεκλειδωσω να προλαβω να το παρω πριν το παρει καποιος αλλος και πριν ξεκινησει ο φιλος μου για να επιστρεψει σοσ παιδια οποιος ξερει ας μου πειγιατι δεν εχω πολυ χρονο!Ευχαριστω ----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κοντρακτ φρι;;;; διλαδι;το κινητο ειναι δευτερο χερι. Πουλαει 2κινητα αυτος http://anchorage.craigslist.org/mod/4362458264.htmlhttp://anchorage.craigslist.org/mod/4362458264.html οριστε ο συνδεσμος και σας ευχαριστω παρα πολυ για το ενδιαφερον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Θα μπορεσω να το ξεκλειδωσω ωστε να εχω τουλαχιστον αυτες τις 2υπηρεσιες;αυτο με αφορα αν υπαρχει ελπιδα να το ξεκλειδωσω να προλαβω να το παρω πριν το παρει καποιος αλλος και πριν ξεκινησει ο φιλος μου για να επιστρεψει σοσ παιδια οποιος ξερει ας μου πειγιατι δεν εχω πολυ χρονο!Ευχαριστω ----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κοντρακτ φρι;;;; διλαδι;το κινητο ειναι δευτερο χερι. Πουλαει 2κινητα αυτος http://anchorage.craigslist.org/mod/4362458264.htmlhttp://anchorage.craigslist.org/mod/4362458264.html οριστε ο συνδεσμος και σας ευχαριστω παρα πολυ για το ενδιαφερον Ρώτησες εάν η συσκευή είναι χωρίς συμβόλαιο, και εργοστασιακά ξεκλείδωτο; Εδώ δεν μπορείς να το ξακλειδώσεις (unlock) με κάποιο πρόγραμμα θα σου είναι άχρηστο ως τηλέφωνο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Ρώτησες εάν η συσκευή είναι χωρίς συμβόλαιο, και εργοστασιακά ξεκλείδωτο; Εδώ δεν μπορείς να το ξακλειδώσεις (unlock) με κάποιο πρόγραμμα θα σου είναι άχρηστο ως τηλέφωνο! Μπορείς να το ξεκλειδώσεις ποιος είπε δεν μπορείς? Ανέφερα και πιο πάνω τους τρόπους μην λέμε και ότι θέλουμε. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Μπορείς να το ξεκλειδώσεις ποιος είπε δεν μπορείς? Ανέφερα και πιο πάνω τους τρόπους μην λέμε και ότι θέλουμε. Αν λέει ότι είναι κλειδωμένο δεν θα δουλέψει η δική σου sim μόλις την βάλεις μέσα Μετά πρέπει να βρεις τρόπο να το ξεκλειδώσεις η επίσημα πληρώνοντας όσο χρήματα ζητάει η εταιρεία πχ Sprint ήμε gevey sim που δεν γνωρ ποσ κανε και πως δουλεύει Τάσο καλημέρα, οι τρόποι που έχεις υποδείξει δεν είναι μόνιμοι, και αναφέρομαι στη gevey και στην r-sim. από εκεί κι έπειτα το να φέρει μία συσκευή εδώ και να χρειαστεί και αλλά 70€ για να την ξεκλειδώσει μόνιμα, νομίζω είναι ασύμφορο. Α και είναι η προσωπική μου άποψη μπορείς κάλλιστα να διαφωνήσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapet Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Δεν εμποδιζω κανεναν. Ισα ισα κι εγω προτεινω να κανει την αναβαθμιση γιατι οι πιθανοτητες (ειδικα με update απο itunes) ειναι μικρες. Αλλα αυτο απεχει απο το να λεμε μπραβο στην apple, οτι επιλυθηκε με την εκδοση 7.1 και οτι εφοσον αναβαθμιστηκε στην 7 ξεπερασε τον κινδυνο...αυτα νομιζανε κι οσοι το επαθαν με αναβαθμιση σε 7.0.2, 7.0.4 κτλ και την πατησαν. Αυτό που συμβαίνει με τη συγκεκριμένη παρτίδα κινητών, είναι πρόβλημα hardware. Τα τηλέφωνα αυτά βγάζουν το πρόβλημα από τις προηγούμενες αναβαθμίσεις, και ο φίλος δεν ανήκει σε αυτή τη κατηγορία! Εξ'άλλου αν έχεις καλό wi-fi σε 7 λεπτά έχει κατέβει και εγκατασταθεί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeverMind Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Αυτό που συμβαίνει με τη συγκεκριμένη παρτίδα κινητών, είναι πρόβλημα hardware. Τα τηλέφωνα αυτά βγάζουν το πρόβλημα από τις προηγούμενες αναβαθμίσεις, και ο φίλος δεν ανήκει σε αυτή τη κατηγορία! Εξ'άλλου αν έχεις καλό wi-fi σε 7 λεπτά έχει κατέβει και εγκατασταθεί... 1) Ο χρονος που κανει να κατεβει και να εγκατασταθει δεν εχει καμια σχεση 2) Σε πολλους χαλασε αναβαθμιζοντας στην 7.0.4 Μεχρι τοτε και αυτοι νομιζανε οτι ανηκουνε στην "καλη παρτιδα" γιατι περασαν χωρις προβλημα ολες τις αναβαθμισεις. Ακομα χειροτερα, μερικοι το επαθαν περνοντας την 7.1 .Και αυτοι πιστευανε οτι εφοσον βαλανε χωρις προβλημα την 7.0 κτλ ηταν ΟΚ. Και ομως χαλασε. Αν εισαι στην προβληματικη παρτιδα δεν μπορεις να ξερεις ποτε θα συμβει. Σε αρκετους συνεβη εντελως ξαφνικα, χωρις αναβασθμιση. Μια μερα απλα δεν ειχαν wifi Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2014 Δεν είναι προβληματική η παρτίδα. Κάποια ολοκληρωμένα έχει γίνει κάποιο λάθος στο software και ανέβαζαν θερμοκρασία και ξεκολλάνε. Γι αυτό η εταιρεία δεν παραδέχεται το πρόβλημα αλλιώς αν ήταν hardware θα το διορθωναν Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts