Jump to content

iPhone 4S

geovass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κλεινε το ιντερνετ οταν δεν το χρησιμοποιεις

ok...μπορω ομως να δω ποια εφαρμογη καταναλωνει τα ΜΒ

Παιδια καλημερα, πως κανουμε τσεκ-ιν απο το κινητο σε μια διευθυνση που δεν ειναι καταχωρημενη??

Να την καταχωρησουμε εμεις δηλαδη και να κανουμε το τσεκ-ιν μας...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια καλημερα, πως κανουμε τσεκ-ιν απο το κινητο σε μια διευθυνση που δεν ειναι καταχωρημενη??

Να την καταχωρησουμε εμεις δηλαδη και να κανουμε το τσεκ-ιν μας...

Μόνος σου το απάντησες.. Καταχωρείς~προσθέτεις την τοποθεσία που θέλεις και κάνεις check-in.

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

ok...μπορω ομως να δω ποια εφαρμογη καταναλωνει τα ΜΒ

Onavo Count

https://itunes.apple.com/us/app/onavo-count-data-usage-manager/id543547474?mt=8#

καλισπερα....παιδες εχω παρατηρησει πως εδο και λιγες μερες μου τρωει mb ενω δεν εχω εφαρμογες ανοιχτες....πωσ μπορω να δω που υπαρχει προβλημα και ποια εφαρμογη μου κανει τι ζημια....

Onavo απο AppStore, iNetUsage αν είσαι με JB.

Σε ποιο iOS είσαι? Για τη κατανάλωση μιλάμε?

| JailBreak Means System Customization |

• 2 weeks later...

Ρε παιδια..πηρα προσφατα ενα iphone 4s μεταχειρισμενο...200 ευρω..σε αριστη κατασταση με εγκυηση 1 χρονο..το μονο που εχει ειναι μια μικρη γρατζουνια κατω απο οθονη διπλα απο το κουμπι ..στο μαυρο..τιποτα αλλο.

Το εχω 1 βδομαδα..ολα καλα..παει σφαιρα γενικα, απλα μερικες φορες παρατηρω λιγο lag στιν εναλαγη οθονων..οταν παω απο την αρχικη οθονη στην δευτερη..κολανε στην μεση οι εφαρμογες..δεν ξερω αν καταλαβατε..

και καμια φορα στο σαφαρι αμα ανοιξω 5-6-7 σελιδες το παθαινει και εκει..ειμαι με ios 6.0.1 παιζει να φταιει αυτο, η το παθαινει γενικα? Η ειναι προβληματικο?

Ρε παιδια..πηρα προσφατα ενα iphone 4s μεταχειρισμενο...200 ευρω..σε αριστη κατασταση με εγκυηση 1 χρονο..το μονο που εχει ειναι μια μικρη γρατζουνια κατω απο οθονη διπλα απο το κουμπι ..στο μαυρο..τιποτα αλλο.

Το εχω 1 βδομαδα..ολα καλα..παει σφαιρα γενικα, απλα μερικες φορες παρατηρω λιγο lag στιν εναλαγη οθονων..οταν παω απο την αρχικη οθονη στην δευτερη..κολανε στην μεση οι εφαρμογες..δεν ξερω αν καταλαβατε..

και καμια φορα στο σαφαρι αμα ανοιξω 5-6-7 σελιδες το παθαινει και εκει..ειμαι με ios 6.0.1 παιζει να φταιει αυτο, η το παθαινει γενικα? Η ειναι προβληματικο?

Πόσο κολλάει δηλαδή?

Αν κολλάει υπερβολικά οκ , αλά αν κολλάει ελάχιστα δεν είναι πρόβλημα.

Θα σου πρότεινα να κάνεις στο itunes ένα restore και backup ίσως λυθεί το πρόβλημα.

Πόσο κολλάει δηλαδή?

Αν κολλάει υπερβολικά οκ , αλά αν κολλάει ελάχιστα δεν είναι πρόβλημα.

Θα σου πρότεινα να κάνεις στο itunes ένα restore και backup ίσως λυθεί το πρόβλημα.

Ελαχιστα...οταν ανοιξω πολλες σελιδες μονο και αν...το θεμα ειναι οτι με Itunes ειμαι ασχετος..για restore και backup...και αμα κανω backup δεν θα ερθουν οι παλιες ρυ8μισεις και εφαρμογεσ του χρηστη?

Ελαχιστα...οταν ανοιξω πολλες σελιδες μονο και αν...το θεμα ειναι οτι με Itunes ειμαι ασχετος..για restore και backup...και αμα κανω backup δεν θα ερθουν οι παλιες ρυ8μισεις και εφαρμογεσ του χρηστη?

Δεν είναι δύσκολο νομίζω ψάξε στο google για σχετικά βίντεο , υποτίθεται το κινητό το έχεις στήσει όπως θες , το κάνεις factory reset να εγκαταστήσει ξανά από την αρχή το ios και μετά restore να επαναφέρει τις ρυθμίσεις και τις εφαρμογές που είχες , δεν τρέχει κάτι.

Δε σας φαίνεται περίεργο ότι αγοράστηκε 200€ iPhone 4S;

Για 4άρι μου κάνει εμένα...

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Δε σας φαίνεται περίεργο ότι αγοράστηκε 200€ iPhone 4S;

Για 4άρι μου κάνει εμένα...

Σίγουρα το 4 θα είναι κι εμένα περίεργο μου φάνηκε ακόμα και κλειδωμένο δεν πάει τόσα.

Καλησπέρα σε όλη τη παρέα. Εδώ και δυο μέρες εμφανίζεται το σήμα VPN στη μπάρα δίπλα στο ποσοστό της μπαταρίας. Από τις ρυθμίσεις το απενεργοποιώ αλλά σε δευτερόλεπτα ενεργοποιείται και πάλι. Τι είναι αυτό ;

Καλησπέρα σε όλη τη παρέα. Εδώ και δυο μέρες εμφανίζεται το σήμα VPN στη μπάρα δίπλα στο ποσοστό της μπαταρίας. Από τις ρυθμίσεις το απενεργοποιώ αλλά σε δευτερόλεπτα ενεργοποιείται και πάλι. Τι είναι αυτό ;

Πέρασες κάποια εφαρμογή που το χρειαζόταν και πάτησες αποδοχή γι αυτό.

Τι ακριβως ειναι το vpn?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κατ' αρχήν ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Πέρασα το ONAVO και όταν δημιούργησε το προφίλ, πάτησα αποδοχή. Τέλος πάντων είναι καλό να είναι ενεργοποιημένο ??? καταναλώνει μπαταρία αυτό ??? επιρρεάζει τα δεδομένα του κινητού ?? (δηλαδή "κατεβάζει" data σε ανύποπτο χρόνο, από κάπου ??)

Κατ' αρχήν ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Πέρασα το ONAVO και όταν δημιούργησε το προφίλ, πάτησα αποδοχή. Τέλος πάντων είναι καλό να είναι ενεργοποιημένο ??? καταναλώνει μπαταρία αυτό ??? επιρρεάζει τα δεδομένα του κινητού ?? (δηλαδή "κατεβάζει" data σε ανύποπτο χρόνο, από κάπου ??)

Το Onavo απλά συμπιέζει τα δεδομένα για οικονομία των MB.

Με τόση μπαταρία που καταπίνει από τα data, μη σε αγχώνει το Onavo.

Το Onavo απλά συμπιέζει τα δεδομένα για οικονομία των MB.

Με τόση μπαταρία που καταπίνει από τα data, μη σε αγχώνει το Onavo.

Μάλλον δεν ήμουνα σαφής. Το ONAVO ξέρω τί κάνει. Μιλούσα για το VPN που ενεργοποιήθηκε μαζί με το ONAVO. Οι απορίες μου είναι για το VPN, αν κατεβάζει δεδομένα, αν καταναλώνει μπαταρία, και πρέπει να είναι ενεργοποιημένο. Πάντως σε ευχαριστώ για την απάντηση.

• 2 weeks later...

Καλημέρα και χρόνια πολλα.Υγεια και ευτυχια σε όλους μας.Παιδια εχω ενα θέμα χριστουγεννιατικα. Αλλαξα τον κωδικό στο wifi και το 4s δεν με αφηνει να βαλω τον καινουργιο. Βρισκει το δικτυο αλλα μου λεει η συνδεση δεν ειναι δυνατη. Πως διαγραφω ενα δικτυο ή πως μπορω να αλλαξω τον κωδικο του? ευχαριστώ

Χρονια πολλα και παλι

Ο καιρός γαρ εγγύς

Πας

Ρυθμίσεις-wifi πατάς πάνω στο μπλε βελακι δεξια του δικτύου που θες να ξανακανεις ανανέωση τον κωδικό πρόσβασης κ μετα πατάς "αγνόηση αυτού του δικτύου"

Μετα μόλις πατήσεις σύνδεση στο δίκτυο θα σου πει να βάλεις τον κωδικό ξανά...

Ελπίζω να βοήθησα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!

Yπάρχουν άνθρωποι που καταλαβαίνουν...άνθρωποι που δεν καταλαβαίνουν...άνθρωποι που καταλαβαίνουν ότι δεν κατάλαβαν...και άνθρωποι που δεν θα καταλάβουν ποτέ!!!

Καλησπερα και και χρονια πολλά.Ευχαριστω για την βοηθεια σου. Αλλα λογο οτι μολις ειδα το μηνυμα σου. δεν το εκανα ετσι.Απλα αλλαξα λιγο το ssid του wifi και ολα οκ

ευχαριστω και παλι

Ο καιρός γαρ εγγύς

Πας

Ρυθμίσεις-wifi πατάς πάνω στο μπλε βελακι δεξια του δικτύου που θες να ξανακανεις ανανέωση τον κωδικό πρόσβασης κ μετα πατάς "αγνόηση αυτού του δικτύου"

Μετα μόλις πατήσεις σύνδεση στο δίκτυο θα σου πει να βάλεις τον κωδικό ξανά...

Ελπίζω να βοήθησα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!

εχω κ εγω το ιδιο προβλημα με το 4ς του αδερφου μου.δε μπορει να μπει καθολου στο ιντερνετ.εχω αλλαξει κ κωδικο κ ssid αλλα παλι τιποτα.μπαινει για 1 λεπτο κ τον πεταει.ενω ολες οι αλλες συσκευες μπαινουν κανονικα κ το λαπτοπ κ το nexus μου.τι να φταιει?

[sIGPIC][/sIGPIC]

εχω κ εγω το ιδιο προβλημα με το 4ς του αδερφου μου.δε μπορει να μπει καθολου στο ιντερνετ.εχω αλλαξει κ κωδικο κ ssid αλλα παλι τιποτα.μπαινει για 1 λεπτο κ τον πεταει.ενω ολες οι αλλες συσκευες μπαινουν κανονικα κ το λαπτοπ κ το nexus μου.τι να φταιει?

Δοκίμασες να το κλείσεις και να το ανοίξεις (reboot) το κινητό μία φορά;

Κ αυτό το δοκίμασα φίλε αλλά τίποτα. Να είναι θέμα του ρουτερ?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κ αυτό το δοκίμασα φίλε αλλά τίποτα. Να είναι θέμα του ρουτερ?

Κάνε και reboot στον ρούτερ από τις ρυθμίσεις του στο Internet δεν υπάρχει κάτι άλλο.

Παιδια θελω να ρωτησω κατι γιατι εχω κολλησει πραγματικα.Σε iphone 4s me ios 6.0.1 υπαρχει καποια επιλογη για noise canselation η κατι αντιστοιχο?Εχω την εντυπωση οτι υπαρχει αλλα δεν μπορω να το βρω και εχω σκασει.Αν μπορειτε πειτε μου τα βηματα να το βρω

• The title was changed to iPhone 4S
  • The topic was unpinned