NeverMind Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 καλημέρα σας θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξής ενδιαφέρομαι για την συσκευή αλλα θα μπορώ να βλέπω τα βιντεο μέσα στις σελίδες? δηλαδή έχει φλας player ας πούμε δοκιμάζουμε το http://www.extra3.tv/ θα παίξει ζωντανα tv? Όχι....(10 χαρακτήρες) Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inferno_lb Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 καλημέρα, να ρωτήσω κάτι, πήρα το 4S την παρασκευή που μας πέρασε, το άνοιξα και είχε 70% μπαταρία, το φόρτισα μέχρι το 100% και στη συνέχεια το έβγαλα γιατί έφυγα και έπρεπε να το πάρω μαζί μου, την άλλη μέρα το άφησα στη φόρτιση ένα 5ωρο περίπου. Τα γράφω αυτά γιατί όχι με τρελή χρήση και με την φωτεινότητα γύρω στο 65% η μπαταρία μου κρατάει 24 ώρες περίπου. Είναι λογικό? το 4άρι που είχα πριν και με 100% φωτεινότητα από την πρώτη μέρα που το πήρα, κράταγε περισσότερο νομίζω, ειδικά στις αρχές του. (έπαιξα λίγο με την camera και έδωσα κάνενα 15λεπτο ίντερνετ σε άλλο κινητό με το hotspot, είχα 6-7 κλήσεις, 4-5 sms, και όλο το βράδυ έμεινε ανοιχτό) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakislife Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 καλημέρα, να ρωτήσω κάτι, πήρα το 4S την παρασκευή που μας πέρασε, το άνοιξα και είχε 70% μπαταρία, το φόρτισα μέχρι το 100% και στη συνέχεια το έβγαλα γιατί έφυγα και έπρεπε να το πάρω μαζί μου, την άλλη μέρα το άφησα στη φόρτιση ένα 5ωρο περίπου. Τα γράφω αυτά γιατί όχι με τρελή χρήση και με την φωτεινότητα γύρω στο 65% η μπαταρία μου κρατάει 24 ώρες περίπου. Είναι λογικό? το 4άρι που είχα πριν και με 100% φωτεινότητα από την πρώτη μέρα που το πήρα, κράταγε περισσότερο νομίζω, ειδικά στις αρχές του. (έπαιξα λίγο με την camera και έδωσα κάνενα 15λεπτο ίντερνετ σε άλλο κινητό με το hotspot, είχα 6-7 κλήσεις, 4-5 sms, και όλο το βράδυ έμεινε ανοιχτό) Εχει αναφερθει θεμα με τη μπαταρια και τα system services μεσα στο μενου των location services, και ειδικα το time zone, τα οποια "κολλανε" κρατωντας ανοιχτο το GPS οποτε τρωνε τη μπαταρια για πλακα. Εγω τα απενεργοποιησα ολα πλην του Cell network search (ετσι κι αλλιως δεν προσφερουν κ τιποτα τουλαχιστον για μενα) και ειδα αμεσως μεγαλη διαφορα στη μπαταρια. Οπως και να χει παντως, να περιμενεις ενα 20% περιπου, επιπλεον καταναλωση σε σχεση με το 4. Επισης ενεργοποιησε στο ιδιο μενου και το Status bar icon ωστε να βλεπεις στη μπαρα το βελακι του GPS αν καποιο location service σου το κραταει ανοιχτο. Παράθεση Free your Mind, Live 2 the MAX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inferno_lb Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Εχει αναφερθει θεμα με τη μπαταρια και τα system services μεσα στο μενου των location services, και ειδικα το time zone, τα οποια "κολλανε" κρατωντας ανοιχτο το GPS οποτε τρωνε τη μπαταρια για πλακα. Εγω τα απενεργοποιησα ολα πλην του Cell network search (ετσι κι αλλιως δεν προσφερουν κ τιποτα τουλαχιστον για μενα) και ειδα αμεσως μεγαλη διαφορα στη μπαταρια. Οπως και να χει παντως, να περιμενεις ενα 20% περιπου, επιπλεον καταναλωση σε σχεση με το 4. Επισης ενεργοποιησε στο ιδιο μενου και το Status bar icon ωστε να βλεπεις στη μπαρα το βελακι του GPS αν καποιο location service σου το κραταει ανοιχτο. ΩΧ! δεν το ήξερα αυτό! τα έκλεισα όλα αλλά αυτό το βελάκι δεν σβήνει ποτέ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakislife Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 ΩΧ! δεν το ήξερα αυτό! τα έκλεισα όλα αλλά αυτό το βελάκι δεν σβήνει ποτέ! Δες μεσα στα location services (οχι στα system services) ποια εφαρμογη εχει διπλα της μωβ βελακι, αυτη σου δημιουργει το προβλημα. Αν δε χρειαζεσαι location service για τη συγκεκριμενη, κλεισε την τελειως. Παράθεση Free your Mind, Live 2 the MAX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inferno_lb Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 μέσα στο υπηρεσίες τοποθεσίας κανένα μωβ βελάκι μόνο 2 γκρι, στο υπηρεσίες συστήματος ωστόσο (κάτω κάτω στο υπηρεσίες τοποθεσίας) υπάρχει 1 μωβ στο ρύθμιση ζώνης ώρας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakislife Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 μέσα στο υπηρεσίες τοποθεσίας κανένα μωβ βελάκι μόνο 2 γκρι, στο υπηρεσίες συστήματος ωστόσο (κάτω κάτω στο υπηρεσίες τοποθεσίας) υπάρχει 1 μωβ στο ρύθμιση ζώνης ώρας Σου το πα πριν. Ειναι το πρωτο που πρεπει να κλεισεις. Εγω τα απενεργοποιησα ολα και αφησα ΜΟΝΟ το Cell network search. Στα ελληνικα θα λεγεται κατι σαν "υπηρεσιες δικτυου". Παράθεση Free your Mind, Live 2 the MAX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inferno_lb Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Σου το πα πριν. Ειναι το πρωτο που πρεπει να κλεισεις. Εγω τα απενεργοποιησα ολα και αφησα ΜΟΝΟ το Cell network search. Στα ελληνικα θα λεγεται κατι σαν "υπηρεσιες δικτυου". ναι το βρήκα, κατάλαβα τι λες, αυτό που δεν κατάλαβα είναι τι είναι το ρύθμιση ζώνης ώρας, δλδ ουσιαστικά τι έκλεισα τώρα? :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakislife Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 ναι το βρήκα, κατάλαβα τι λες, αυτό που δεν κατάλαβα είναι τι είναι το ρύθμιση ζώνης ώρας, δλδ ουσιαστικά τι έκλεισα τώρα? :rolleyes: Ελεγχει συνεχως την τοποθεσια που βρισκεσαι, ωστε αν πχ πας στη Γερμανια που ειναι μια ωρα πισω, να σου ρυθμισει αυτοματα το ρολοι στην εκει ωρα. Απλα υπαρχει καποιο bug στη λειτουργια του και κανει αναζητηση τοποθεσιας συνεχως που σημαινει οτι ειναι σαν να εχεις μονιμα ανοιχτο καποιο προγραμα πλοηγησης απλα με σβηστη οθονη, που κ παλι ομως ξεσκιζει τη μπαταρια. Παράθεση Free your Mind, Live 2 the MAX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inferno_lb Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 thanx! βλέπω ήδη διαφορά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakislife Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 thanx! βλέπω ήδη διαφορά! Λογικο ειναι. Σε ολα τα smartphones το GPS ειναι μπαταριο-φαγος !!! :lol: Παράθεση Free your Mind, Live 2 the MAX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Καλως ηρθα και γω στον μηλοκοσμο...δε λεω, περισσοτερο σκαλισμα στο android αλλα πλεον επιζητω σταθεροτητα...παμε στο ψητο..εφαρμογη dialer ψαχνω με t9 ωστε να βρισκω γρηγορα ενα ονομα και οχι να ανεβοκατεβαινω στη λιστα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsfakianakis Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Καλως ηρθα και γω στον μηλοκοσμο...δε λεω, περισσοτερο σκαλισμα στο android αλλα πλεον επιζητω σταθεροτητα...παμε στο ψητο..εφαρμογη dialer ψαχνω με t9 ωστε να βρισκω γρηγορα ενα ονομα και οχι να ανεβοκατεβαινω στη λιστα... καλωςηρθες στον μηλοκοσμο πανω πανω στις επαφες εαν δεις εχει να searcher γραφεις το ονομα και σε παει εκει που θες :) Παράθεση /Users/georgesfakianakis/Downloads/281wupg.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yachtsv Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 γεια σας , εχω αγορασει απο αμερικη ενα i phone 4s κλειδωμενο στην εταιρια sprint εκδοση 5.1 (9β179) firmware 2.0.10. τι μπορω να κανω για να λειτουργησει σε cosmote? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 γεια σας , εχω αγορασει απο αμερικη ενα i phone 4s κλειδωμενο στην εταιρια sprint εκδοση 5.1 (9β179) firmware 2.0.10. τι μπορω να κανω για να λειτουργησει σε cosmote? ευχαριστω Δεν μπορείς να κάνεις απολύτως τίποτα! Μπορείς να το χρησιμοποιείς απλά και μόνο ως iPod. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakislife Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 γεια σας , εχω αγορασει απο αμερικη ενα i phone 4s κλειδωμενο στην εταιρια sprint εκδοση 5.1 (9β179) firmware 2.0.10. τι μπορω να κανω για να λειτουργησει σε cosmote? ευχαριστω Το κανω copy-paste οπως το διαβασα κι ελπιζω να βοηθησει : Επειδη υπαρχουν παρα πολλοι κατοχοι με locked συσκευες iphone σας δειχνω τους παροχους που μπορειτε επισημα να ζητησετε να γινει unlock το iphone σας. το μονο που πρεπει να κανετε ειναι να επικοινωνησετε με το τμημα του καθε παροχου και να το ζητησετε με το IMEI της συσκευης σας εφοσον σας το προσφερει αλλα λογικα θα υπαρχει και καποιο κοστος ... οριστε λοιπον Πηγη: http://www.appleworldhellas.com/index.php?/topic/2381-official-unlock-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%BF%CF%87%CF%89%CE%BD-%CF%83%CE%B5-%CE%BF%CE%BB%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BA%CE%BF%CF%83%CE%BC%CE%BF/ Παράθεση Free your Mind, Live 2 the MAX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 γεια σας , εχω αγορασει απο αμερικη ενα i phone 4s κλειδωμενο στην εταιρια sprint εκδοση 5.1 (9β179) firmware 2.0.10. τι μπορω να κανω για να λειτουργησει σε cosmote? ευχαριστω Δεν ξέρω αν γνωρίζεις, αλλά η Sprint έχει δίκτυο CDMA (όπως η Verizon) και όχι GSM (ελληνικά δίκτυα). Δεδομένου ότι κάποιες παρτίδες των συσκευών που διατίθεντο από τα καταστήματα της Sprint ήταν unlocked, υπάρχει μια περίπτωση να έχεις στα χέρια σου μια fully unlocked συσκευή. Για παν ενδεχόμενο -αν δεν το έχει ήδη κάνει- δοκίμασε μια ελληνική SIM να δεις αν λειτουργεί. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stepan Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 ..εφαρμογη dialer ψαχνω με t9 ωστε να βρισκω γρηγορα ενα ονομα και οχι να ανεβοκατεβαινω στη λιστα... Κι εγώ καινούρια σχετικά είμαι αλλά πέρα από το search που όπως σου απαντήσαν, θα επεκτείνω λίγο το θεμα και θα σου πω ότι εμένα με βοήθησε πολύ και μία εφαρμογούλα που λέγεται Faces Visual Photo DIaler, εντάξει δεν είναι για όλον τον κατάλογο αλλά να βάλεις αυτούς που καλείς πιο συχνά... την πληρώνεις λίγο αλλά νομίζω ότι αξίζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakislife Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 (edited) Καλως ηρθα και γω στον μηλοκοσμο...δε λεω, περισσοτερο σκαλισμα στο android αλλα πλεον επιζητω σταθεροτητα...παμε στο ψητο..εφαρμογη dialer ψαχνω με t9 ωστε να βρισκω γρηγορα ενα ονομα και οχι να ανεβοκατεβαινω στη λιστα... Επισης ενας ωραιος t9 dialer ειναι κ ο iSmart Dialer: http://itunes.apple.com/us/app/ismart-dialer-app/id312278875?mt=8 Τον ειχα χρησιμοποιησει στο πρωτο μου iphone κ με ειχε βολεψει πολυ. Στη συνεχεια βεβαια μπηκα στη λογικη του ios οποτε δε μου χρειαστηκε πλεον. Edited April 11, 2012 by sakislife Παράθεση Free your Mind, Live 2 the MAX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yachtsv Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 γεια σας , εχω αγορασει απο αμερικη ενα i phone 4s κλειδωμενο στην εταιρια sprint εκδοση 5.1 (9β179) firmware 2.0.10. τι μπορω να κανω για να λειτουργησει σε cosmote? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Δες λιγο πιο πανω που ξαναρωτησες τι απαντηση σου εδωσαν.... Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skarpelos Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 (edited) Καλησπερα παιδια. Εδω και αρκετο καιρο δεν μου αναβε το 3G αλλα δεν ειχα δωσει σημασια γιατι νομιζα οτι καποια εφαρμογη η καποιο πακετο απο cydia εκανε τη ζημια.Αναγκαστηκα ομως να κανω restore στην 5.1 και παλι δεν αναβει το 3G.Να αναφερω οτι μου εβγαζε error στην SIM και τελικα την αλλαξα.Ο παροχος μου ειναι Cosmote(What's up):) EDIT:Τελικα καταφερα να το κανω να δουλεψει πειραζοντας καποια πραγματα στις ρυθμισεις δικτυου.Τι ακριβως δεν ξερω:) Edited April 11, 2012 by Skarpelos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrisxali Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Καλησπερα.Εδω και κανα 2-3μερες εβγαλα την microcim απο το 4s και την περασα σε αλλο κινητο μεσω ανταπτορα.Το εχω κανει αλλη μια φορα λετε να παθει κατι?Εννοω οτι αν το αφισω π.χ 10 μερες χωρις microsim λετε να δημιουργηθει κανενα προβλημα?Θελω να ρωτησω και κατι αλλο.Οταν το ξεφορτιζω μια φορα το μηνα και το κανω πληρη φορτιση πρεπει να το αφηνω να ξεφορτιζει εντελως και να σβηνει μονο του η να το αφηνω στο 1 με 2%.Ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakislife Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Καλησπερα.Εδω και κανα 2-3μερες εβγαλα την microcim απο το 4s και την περασα σε αλλο κινητο μεσω ανταπτορα.Το εχω κανει αλλη μια φορα λετε να παθει κατι?Εννοω οτι αν το αφισω π.χ 10 μερες χωρις microsim λετε να δημιουργηθει κανενα προβλημα?Θελω να ρωτησω και κατι αλλο.Οταν το ξεφορτιζω μια φορα το μηνα και το κανω πληρη φορτιση πρεπει να το αφηνω να ξεφορτιζει εντελως και να σβηνει μονο του η να το αφηνω στο 1 με 2%.Ευχαριστω εκ των προτερων -Κανενα απολυτως προβλημα. Θα δουλευει μια χαρα το... iPod σου. ;) Εξαλλου κι οσοι εχουν κλειδωμενα iphone απο αμερικη, μεχρι να βγει unlock ετσι τα δουλευουν. -Για τη μπαταρια, μια φορα το μηνα καλο ειναι να σβηνει τελειως. Παράθεση Free your Mind, Live 2 the MAX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Επισης ενας ωραιος t9 dialer ειναι κ ο iSmart Dialer: http://itunes.apple.com/us/app/ismart-dialer-app/id312278875?mt=8 Τον ειχα χρησιμοποιησει στο πρωτο μου iphone κ με ειχε βολεψει πολυ. Στη συνεχεια βεβαια μπηκα στη λογικη του ios οποτε δε μου χρειαστηκε πλεον. Πολυ καλος, ακριβως αυτο που εχαχνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts